Results 31 to 37 of 37
Thread: ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΨΥΨΩΣΙΚΑ
-
16-08-2009, 19:07 #31
συμφωνω απολυτα μ αυτο, πανικουλα..
- 16-08-2009, 20:44 #32
το να φερεις ενα παιδι στον κοσμο ειναι ευθυνη μεγαλη εισαι υπευθηνος για την σωματικη κ ψυχικη του υγεια εγω προσωπικα δεν αναλλαβμανω τετιοα ευθυνη αν δεν ειμαι εγω καλα πως θα φροντιζω το παιδι μου?ειδα την μανα μου πως μεγαλωσε εμενα μεστειλε στην ψυχιτριακη κ με μεγαλωσε λεγοντας κατα λαθος εμεινα εγκυος σε σενα ποτε δεν σε ηθελα να σουν αγορι ενταξη αλλλα κοριτσι δεν το θελα ποτε αντε με τετοια βιωματα να πειστω εγω να κανω παιδι
16-08-2009, 20:45 #33
εγω εχω κανει παιδι και ποτε δνε μετανιωσα το λατρευω.απάθα ηθελα και στο μελλον και αλλα παιδια.και πουστευω αν και εχω αγχη κλπ οτι ειμαι ικανη να μεγαλοσω παιδια.
16-08-2009, 20:47 #34
Originally posted by lina
το να φερεις ενα παιδι στον κοσμο ειναι ευθυνη μεγαλη εισαι υπευθηνος για την σωματικη κ ψυχικη του υγεια εγω προσωπικα δεν αναλλαβμανω τετιοα ευθυνη αν δεν ειμαι εγω καλα πως θα φροντιζω το παιδι μου?ειδα την μανα μου πως μεγαλωσε εμενα μεστειλε στην ψυχιτριακη κ με μεγαλωσε λεγοντας κατα λαθος εμεινα εγκυος σε σενα ποτε δεν σε ηθελα να σουν αγορι ενταξη αλλλα κοριτσι δεν το θελα ποτε αντε με τετοια βιωματα να πειστω εγω να κανω παιδι
Έτσι τρελαίνομαι όταν βλέπω να κάνουν γύρω μου παιδιά, μόνο και μόνο για να εκπληρώσουν το χρέος τους στην κοινωνία και να ολοκληρώσουν ένα ηλίθιο στάτους κβο που επιβάλει η μλκ του καθενός.....
16-08-2009, 20:56 #35
εμ τι νομιζεις τα παιρνω εγω τα χαπια κ τρεχω στους γιατρους την παντρεψε ο πατερας της να την ξεφορτωφει να την την ταιζει κ φορτωνομαι εγω ενα καρο χαπια ηθελε να τον χωρισει τον πατερα μου αλλα δεν της τοχουνε πουθενα στρωμενο να μην δουλευει εχει περιουσια ο μπαμπας κ καθετε η μαμα δεν εχει που να παει την νυφη την πληρωνω εγω
17-08-2009, 08:55 #36
Δε ξερω για εσας , αλλα εμενα με πιανουν τα φαρμακα..
Οποτε οταν παιρνω φαρμακα ειναι σαν μην εχω προβλημα και η ζωη μου με γεμιζει.
Εξαλλου ολο καινουργια φαρμακα βγαινουν .. Μεχρι να μεγαλωσει το παιδι και παθει οτι παθει , θα εχουν βγει πολυ καλυτερα ακομα απο τα σημερινα..
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by lina
ναι ακουγετε πολυ θπεροχο να χαρισεις μια ζωη με ψυχωση ειναι τελεια να υποφερεις χρονια ολοκληρα τι μαλακειες θα ακουσουμε ακομα
18-08-2009, 11:14 #37
τα χαπια σε πιανουνε δεν λεω αλλα για εισαι καλα πρεπει να ειναι καλη η ποιοτητα ζωης σου δεν γινετε να περνασ χαλια κ να εισαι καλα μονο κ μονο επειδι περνεις τα χαπια
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή