Τα παραταω.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 64
    Senior Member

Τα παραταω.

Δεν θελω τιποτα...απλως παταω quit.
    Δεν θελω κοινωνικες σχεσεις,δεν θελω συντροφους,θελω μονο να επιζω.
    Αυτη την περιοδο.
    Δεν με νοιαζει τιποτα περαν της επιβιωσης.Θα θρεφω το μυαλο μου με οτιδηποτε,υπολογιστες,βιβλ ια,μουσικη και αυτο ειναι.
    Δεν θα νεκρωσω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    γιατι?

Banned
    τι επαθες κιπακο μου?μην ακουω χαζομαρες απο εναν τοσο αξιολογο και αγαπητο αντρα/ανθρωπο.
    και εγω ειμαι χαλια σημερα αλλα περιμενω μεχρι να γινω καλα.και ξερεις οτι κ εσυ θα εισαι καλυτερα αυριο η μεθαυριο.
    αν και υποψιαζομαι γιατι τα παρατας ,να ξερεις οτι αξιζεις παρα πολα.μην το βαζεις κατω εσυ π εισαι ο πιο δυνατος εδω μεσα.

Banned
    κουραγιο κιπακο.ολα θα φτιαξουν.εμεις ειμαστε εδω και σε αγαπαμε.

Junior Member
    Χωρίς να γνωρίζω ουσιαστικά τίποτε για σένα, έχω να σου πω αυτό: \"Keep walking\"!
    Το ψευδώνυμό σου τα λέει όλα! (Είναι τυχαίο? Δε νομίζω!)
    Καληνύχτα και όμορφα όνειρα!

Senior Member
    μπορα ειναι θα περασει δε μασαμε ;)
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by firefly
    Χωρίς να γνωρίζω ουσιαστικά τίποτε για σένα, έχω να σου πω αυτό: \"Keep walking\"!
    Το ψευδώνυμό σου τα λέει όλα! (Είναι τυχαίο? Δε νομίζω!)
    Καληνύχτα και όμορφα όνειρα!
    διαβασε και τη διαθεση παρακαλω!!

Banned
    κιπ βλεπω οτι εισαι online .μιλα μας.βγαλετο να ξεσκασεις.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Αυτη την περιοδο.
    Δεν με νοιαζει τιποτα περαν της επιβιωσης.Θα θρεφω το μυαλο μου με οτιδηποτε,υπολογιστες,βιβλ ια,μουσικη και αυτο ειναι.
    Δεν θα νεκρωσω.
    κιπ..
    επειδη κι εγω ασχολουμαι με την επιβιωση μου εδω και πολλα χρονια και με πολλη προσπαθεια, ασταματητη δουλεια, απιστευτα αγχη, κλπ, κλπ, κλπ
    εχω να πω οτι το να επιβιωνει κανεις, να ειναι αυταρκης και λειτουργικος σε δουλεια, τυπικες υποχρεωσεις, ανεξαρτησια,αυτοσυντηρηση, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!!!!

συμφωνω λοιπον απολυτα μαζι σου.
    κι εγω ακριβως αυτο κανω οταν τα υπολοιπα δειχνουν να μη πηγαινουν καλα για μενα.
    ειμαι πανευτυχης και δε ζηταω τιποτε παραπανω απο την καλη μου τυχη, απο το να επιβιωνω και να ειμαι σε θεση να απολαμβανω ασχολιες,βιβλια, ταινιες, σκεψεις....

τα υπολοιπα, αν θελουν , καλως να ερθουν, αν οχι, θα ειμαστε μια χαρα και ετσι...

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Αυτη την περιοδο.
    Δεν θα νεκρωσω.
    το να μη θες τπτ παραπανω, απο το να επιβιωνεις, να τρεφεσαι με βιβλια, μουσικες...οτιδηποτε δεν περιλαμβανει ανθρωπινη επαφη, αμεσα παρα μονο εμμεσα, χωρις να νεκρωνεις δεν ειναι κ λιγο...

εγω καποτε δεν μπορουσα ουτε αυτο να κανω, ουτε να ακουσω μουσικη, ουτε να διαβασω....καπως σαν ρομποτακι ημουν. Τα παρατησα. Μαλλον ηθελα τον χρονο μου, να ξεκουραστω, να σκεφτω, να μαζεψω δυναμεις κ να συνεχισω. Κ με βιβλια κ με μουσικες κ με ανθρωπους:)

Ωραιο το keep walking, αλλα αν μπορει να υπολογιζει κ ποτε χρειαζεται να κανει στασεις να ξεκουραστει, να δει τί θελει τοτε ακομα καλυτερα...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    κιπακο μου μας λειπεις:(
    εισαι λιγουλακι καλυτερα?
    εισαι απο τα πιο συμπαθητικα,ευφυή και καλοκαρδα ατομα εδω μεσα και γι\' αυτο στεναχωριεμαι που εχεις πεσει.

Senior Member
    κιπ, κι εγω τα εχω παρατησει. Νομιζω οτι η μονη κοινωνικη συναναστροφη που εχω πλεον ειναι εδω, με εσας.

Πιστευω οτι εινα ενα σταδιο και αυτο. Αυτο που λενε να φτασουμε στον πατο. Αλλιως πως θα ανεβουμε???

Ισως να σου κανει καλο, αρκει να γινεται συνειδητα.Αλλωστε οταν ξεκινησεις παλι δουλεια, θα αλλαξουν τα δεδομενα.

keep walking οπως λες κι εσυ και με βαση την αναγραφομενη διαθεση σου, ισως αυτο να ειναι ενα παραδρομο μονοπατι στον δρομο που ακολουθησες για να προχωρησεις. :)

Senior Member
    Ελα ντε,τι πειραζει εξαλλου ο κοσμος ειναι κακος...
    Υπαρχουν και οι π.. ;-)

Senior Member
    keep μπορει να μη σε ξερω καθολου αλλα μπορω να καταλαβω πως νοιωθεις.

Σε μια παρομοια κατασταση ειμαι και εγω.

Αλλα ξερεις κατι? Τα πιο ωραια πραγματα ειναι και τα πιο απλα πλεον, η μουσικη, οι ταινιες, τα βιβλια.... ειναι χρονος στον εαυτο σου, και να κανεις κατι που σου αρεσει.

Senior Member
    εσυ νομιζουν οτι προκειται για ερωτικη απογοητευση κανουν λαθος.Φυσικο ειναι γιατι δεν ξερετε πολλα για μενα και το βλαμμενο περιβαλλον που ζω.θα δω τι θα κανω.ευχαριστω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 1 of 5 123 ... LastLast