Results 31 to 40 of 40
Thread: ta exo olla!!!!
-
13-08-2009, 19:47 #31
τυπικα συμπτωματα πνιξιμο στο λαιμο και δθσπνοια.χασμουριομουν για να παρω ανασα και μετρουσα τους παλμους μου,βουητο στα αυτια,ζαλη,τρεμουλο χεριων για 4 χρονια.και δοξα το θεο να λεμε
- 13-08-2009, 19:51 #32
Originally posted by max7
κ εγω πινω καθε μερα ρε παιδι μου αλλα δεν το θεωρω αλκοολισμο για ηρεμισε!!!οταν βγενω ειδικα μπορω να ποιο κ ενα μπουκαλι!!ασε!!
13-08-2009, 19:51 #33
ολα αυτα τα εχω κ πολλα αλλα!!!αλλα αυτο τωρα το πνιξιμο με εχει τρελανει!!
13-08-2009, 20:04 #34
μη φοβασαι κα μη τρελαινεσαι οσο το σκεφτεσαι το δημιουργεις αστο να υπαρχει και μη του δινεις σημασια.και μη πιεις με το σκεπτικο να χαλαρωσεις ωστενα μη το νιωθεις
03-09-2009, 17:24 #35
gia sas k pali epistorfi apo diakopes k ekei poy piga na xalaroso ligo ante pali ta idia!!!!!
03-09-2009, 18:16 #36
γεια σου max7 ,,,,,,ελπιζω να περασες τελεια τις διακοπες σου....κριμα εγω δεν μπορω να παω δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου με τισ κρισουλες μακαρι να εβρισκα την καταλληλη παρεα να πηγαινα
ειμαι η εμμυ το τι εχω μπορεις να διαβασεις το δικο μου topic.......
κατ αρχας θελει δυναμη και πιστη μου εκανε εντυπωση που λες για τοσες εξετασεις......εγω ξεσκονιζομαι συνεχεια σε ολλους τους τομεις της ιατρικης σε δημοσια και ιδιωτικα νοσοκομεια με εχουν παρει ολοι στο ψηλο χαχαχα οποτε με βλεπουν με ξερουν με το παραμικρο τρεχωωωωωωωωωωωωωωω και εγω και η απαντηση απο ολουσ αυτους ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΄΄ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ\'\'φιλε μου το μονο που μασ σοζει ειναι να βρουμε ενα ταιρι που να μπορει να ανταποκριθει στο υπαρχομ προβλημα μας και συντομα θα γινουμε καλα.
οσο για τισ καταχρησεισ που εκανες πριν δεν εννοω το αλκοολ καταλαβενεις ελπιζω ειναι ενα θεμα που με απασχολει ιδιαιτερα και εχω καποιες υποψιες οτι μπορει οι κρισεις να μας προηρθαν και απο εκει μολις το κοψαμε για σκεψου και θα δεις πιστευω οτι αυτο το κερατο φτεει για ολα γιατι τοτε που ειχαμε το προβλημα και μπορουσαμε να το αντιμετοπισουμε δεν μας αφηνε αυτοσ ο σατανας και μετα μας ηρθε κατακουτελα
04-09-2009, 14:42 #37
Βρε σεις κοριτσια,τι ασχολειστε τον ευθειασμο?Για ονομα βρε...Επειδη το εχει ενας θα το εχουν ολοι?:PP..Μax και εμενα καπως ετσι ηταν τα πραγματα..και ταχυκαρδιες και ζαλαδες και φοβια μην λιποθυμησω και πονοι στο στηθος και μουδιασματα και πολλα πολλα αλλα..Τωρα δεν εχω σχεδον τιποτα απο αυτα...Το παν ειναι να συνειδητοποιησεις πως εισαι οκ.Δεν εχεις τιποτα και ειναι μια απλη υστερια.Ειναι απλο,οπως μου λεει και η ομοιοπαθητικος μου,μεγαλωνοντας αλλαζουμε συμπεριφορα,ωριμαζουμε και πολλα αλλα...Αυτα ειναι αποτελεσμα της εξελιξης μας.Δεν πρεπει να το βλεπουμε σαν προβλημα αλλα ως μια διαδικασια καθαρσης.Αυτη η καθαρση,μπορει να ειναι ειτε για να απομακρυνεις καποια ατομα που σε βλαπτουν(και δεν το καταλαβαινεις)απο κοντα σου,ειτε για να καταλαβεις πως ο χαρακτηρας σου αλλαζει και να καταλαβεις καποια πραγματα για εσενα..Τελος ισως σε βοηθαει να μην εισαι τοσο ευαισθητος ανθρωπος.Δηλαδη στην ουσια ειναι μια διαδικασια ευεργετικη στη ζωη μας.Οσο ποιο γρηρορα το καταλαβεις τοσο ποιο γρηγορα θα λυτρωθεις απο τα ψυχωσωματικα.π.χ.αν εισαι ενας ευαισθητος ανθρωπος γενικοτερα και πληγωνεσαι ευκολα και συνεχισεις να εισαι ετσι σε ολη σου τη ζωη θα ερθει μια στιγμη που θα παθεις οντως κατι σοβαρο στην υγεια σου απο αυτο(μιλαμε οταν εισαι πλεον σε μεγαλη ηλικια)..Αυτη η κατασταση που ζουμε μας δειχνει πως πρεπει να αλλαξουμε τροπο σκεψης και να γουρουνοποιηθουμε ελαφρως.
04-09-2009, 14:52 #38
Αμαν,ειδα μονο την 1 σελιδα και απαντησα.Τωρα που ειδα και τις αλλες δυο εχω να πω το εξης.Φιλε Μαξ,με το ποτο δεν κανεις τιποτα..Οι κρισεις πανικου καλε μου ειναι σαν ενα παγοβουνο για παραδειγμα.Μολις πιεις ποτο κοβεται το πανω μερος του παγοβουνου και χαλαρωνεις και νοιωθεις καλυτερα προσωρινα αλλα μετα ο παγος ξαναμεγαλωνει γιατι η βαση του(η αρχη του)ειναι κατω απο το νερο.Οποτε το καλυτερο ειναι να δεις καποιον ειδικο για ολο αυτο..Για ονομα Θεου εισαι και στο τομεα υγειας αρα ξερεις περισσοτερα...Μην αρχιζεις τα πιωματα απο αυτη την ηλικια.Εισαι μολις 29 χρονων.Εγω ειμαι 25 χρονων και ειχα μια φιλη καρδιακη η οποια εκανε αυτες τις μαλακ@#$% με το ποτο σαν εσενα και δημιουργησε μικροπροβλημα στο συκωτι της.Δηλαδη γιατι να πας απο το κακο στο κακο...Εκτος αυτου,δεν το λυνεις το προβλημα με το ποτο.Αντιθετως προσπαθησεις να το ξεχασεις.Για εμενα πινεις πολυ..Μπορει για αλλους να μην πινεις αλλα εγω θα σε συμβουλευα να το μετριασεις στο ενα ποτηρακι τη μερα το maximum.Ξεκινα καλε μου Max να δουλευεις εσυ για τον εαυτο σου.Κοιτα τη παρτη σου και κανε οτι καλυτερο μπορεις για εσενα.Ειναι κριμα να αυτοσαμπωταρεσαι.Σου ευχομαι οτι καλυτερο και συγνωμη αν ημουν λιγο αυστηρη απλα καλο ειναι να ξυπνησεις και να δεις το σωστο για εσενα.Κριμα ειναι νεο παιδι να τραβας τετοια ζορια.
Τελος,ηθελα να σε ρωτησω πως τα περασες στη διακοπες και με ποιους πηγες?
06-09-2009, 13:10 #39
Φίλε max ,
είχα παρόμοια συμπτώματα , και ίσως χειρότερο που δεν μπορούσα να εργαστώ κανονικά να κοιμηθώ κτλ κτλ
Στην αρχή ήθελα να το παλέψω μόνος μου
μετα πήγα σε ψυχίατρο έκανα και μια ψυχοθεραπεία
όλο αυτό στην αρχή κράτησε 9μήνες αλλά πέρασε
ένας εφιάλτης σκέτος
γνώμη μου είναι για να μην κολλάει το μυαλό σου στα συμπτώματα και να πάει πιο βαθειά στον εαυτό σου ίσως καλό θα ήταν να επισκεφτείς κάποιον ψυχίατρο
στην αρχή και γω φοβήθηκα , λέω πάει θα με κλείσουν μέσα
τελικά ευτυχώς δεν ήταν έτσι
, να ξέρεις αυτά απλά είναι τα συμπτώματα η ουσία κρύβεται μέσα σου
07-09-2009, 11:03 #40
Originally posted by max7
hello!!eimai o max 29 xronon!!!ergazomai sto xoro tis ygeias edo k 7 xronia k edo k tria xronia exo kanei oti exetaseis yparxoyn!!tipota ola kathara!!ego omos ta exo olla moydiasmata zalades sfiximo sto stithos pniximo sto laimo k k k k kk k polla alla k eno gnorizo pragmata den mporo na ta apovallo me tipota!!!!ti na po den xero tha saltaro kamia mera!!!!!!
το νοσοκομειο ειναι απο την φυση του μια αγχογενης περιοχη και το επαγγελμα καποιου εντος ενας αγχογενους περιβαλλοντος υποκειται συχνα σε δοκιμασιες νευρωσικης υφης.
θα σουσ συνιστουσα να μιλησεις με καποιο ειδικο εκει για ολα αυτα μηπως χρειαζεται να μπεις σε μιαηπιας μορφης θεραπεια με ελαφρα ηρεμιστικα για να μην τυρρανιεσαι εν ωρα εργασιας ...
πιστευω πως αν συνειδητοποιησης την υφη της νοσου , θα βρεις μετα μονος σου την δυναμη να μπλοκαρει ασυνειδητα οτι προκαλει αυτη την εσωτερικη αναστατωση και να συνηθισεις ...
Πολλες φορες η αληθεια θεραπευει απο μονη της ....
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία