Προστασια του φορουμ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Εμπνευστή...διαγραφή από το φόρουμ μπορούμε να κάνουμε σε ένα μελος και μόνοι μας.
    Ξέρεις πως? Μην απαντώντας του.
    ακριβως !ακουστε την θεοφανια και πραξτε αναλογα λοιπον.... απορω βρε παιδες πως ασχολειστε ακομα ..
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    κ γω εχω ενοχληθει - αδιαφορω πλεον για την υπαρξη ή μη του συγκεκριμενου μελους
    βασικα εχω την εντυπωση οτι τα φιλαρακια εδω μεσα δεν χανονται, αφου δηλωνουν παροντα σε οτι χρειαστει, ομως υπαρχει κ ενα ενδεχομενο.. κατι που εμποδιζει να εκφραστεις οπως αισθανεσαι

Senior Member
    Εμενα μου δημιουργει απεχθεια. Μολις βλεπω το ονομα του οτι απαντησε σε καποιο θεμα, αμεσως για εμενα το θεμα εχει κλεισει, δεν θελω πια να απανταω.
    Αυτο ειναι κριμα γιατι ο καθενας εδω βαζει ενα θεμα του ενα προβλημα του και θελει παρεα, κουβεντουλα, λυσεις και απαντησεις. και στο τελος καταληγει να παιρνει απαντησεις μονο απο τον πανο ή οποιος τελος παντων ειναι αυτος.
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    πλεον νομιζω εχει ηρεμησει αφου δεν του δινει κανενας σημασια. λογικα θα βαρεθει και θα φυγει. λογικα...

Senior Member
    Κοιταξτε στους κανονες επικοινωνιες το αστερι τι γραφει
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

ΑΠΟΡΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Senior Member
    Μην απορεις. Δεν εχεις εσυ το προβλημα που δεν καταλαβαινεις :)
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    αφου ειναι τσιφτης και καραμπουζουκλης!!! που να τον καταλαβουμε εμιεις οι απλοι ανθρωποι!!! :Ρ

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    Νομιζω πως εδω και καιρο το φορουμ δεχεται μια επιθεση απο ενα συγκεκριμενο ατομο.Μου δινει την εντυπωση πως ο σκοπος ειναι μεσω ακραιων συμβουλών να βρεθουν πατηματα για να αποδωθουν ευθυνες στο φορουμ για την λειτουργια του.Εγω δηλωνω εδω την αντιθεση μου και ζητω την διαγραφη του πανος12345 απο το φορουμ.καλω και τα υπολοιπα ενεργα μελη να γραψουν την δικη τους γνωμη-ψηφο.
    Εμπνευστή, δεν θεωρώ οτι ένα μέλος μπορεί να απειλήσει την ύπαρξη του φόρουμ. Απο την άλλη, δεν μπορώ και να συμφωνήσω ανεπιφύλακτα με την εικασία σου για τον σκόπό του μέλους αυτού.
    Πάντως, ακόμα και αν υποθετικά έχει κανείς έναν τέτοιο σκοπό, δεν νομίζω οτι πρέπει να φιμωθεί. Διότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί το φόρουμ. Μπορεί μάλιστα, απλά και να \"σιωπήσει\" - το φόρουμ.

Απο εκεί και πέρα, για το μπάχαλο των τελευταίων ημερών, έχω να πω οτι το μπάχαλο, όπως και ο καβγάς, όπως και η εποικοινωνία, θέλουν πάντα δύο για να συμβούν. ;)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by boubourina
    Εμενα μου δημιουργει απεχθεια. Μολις βλεπω το ονομα του οτι απαντησε σε καποιο θεμα, αμεσως για εμενα το θεμα εχει κλεισει, δεν θελω πια να απανταω.
    Αυτο ειναι κριμα γιατι ο καθενας εδω βαζει ενα θεμα του ενα προβλημα του και θελει παρεα, κουβεντουλα, λυσεις και απαντησεις. και στο τελος καταληγει να παιρνει απαντησεις μονο απο τον πανο ή οποιος τελος παντων ειναι αυτος.
    Μπουμπού μου έκανε έντονη εντύπωση το μήνυμά σου.
    Γράφεις, εγώ όταν τον δω να απαντά σε οποιοδήποτε θέμα, δεν απαντώ πια. ( ενώ θα μπορούσες καλλιστα, να αγνοήσεις το συγκεκριμένο μέλος αλλά εσύ προτιμάς το να αγνοήσεις το θέμα που έγραψε το μέλος που ζητά βοήθεια).
    Μετά γράφεις.
    Αυτό είναι κρίμα.( το \"αυτό\" αναφέρεται την στάση που τηρείς δηλ στο \"όταν γράφει αυτός, εγώ δεν θέλω πια να απαντάω\"?
    Αν ναι, το ΄κρίμα είναι εύκολο να λυθεί με το να αλλάξεις στάση απέναντι στην απογοητευση που νιώθεις όταν βλέπεις να συμμετέχει αυτό το μέλος σε ορισμένο θέμα, επιλέγοντας την σιωπή απο την φυγή).

Σου προτείνω λοιπόν, ακριβώς επειδή είναι πολύ πιθανόν κάποιος που εκθέτει το πρόβλημά του να θέλει κουβεντούλα, λύσεις και απαντήσεις, την επόμενη φορά που θα δεις τον πάνο να συμμετέχει, να επιμείνεις να γράφεις στο μέλος που άνοιξε το θέμα, διότι όντως, είναι κρίμα να του στερείς την παρουσία σου επειδή απάντησε στο θέμα του κάποιος τρίτος ( και εν πρικειμένω ο πάνος).

Ισως τότε σταματήσεις να αισθάνεσαι και τόσο έντονα αυτό το \"κρίμα\" που λες...
    ;)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Page 2 of 2 FirstFirst 12