Results 16 to 25 of 25
Thread: Προστασια του φορουμ
-
12-08-2009, 04:45 #16
Originally posted by Θεοφανία
Εμπνευστή...διαγραφή από το φόρουμ μπορούμε να κάνουμε σε ένα μελος και μόνοι μας.
Ξέρεις πως? Μην απαντώντας του.Dum spiro spero (?)
- 12-08-2009, 22:40 #17
κ γω εχω ενοχληθει - αδιαφορω πλεον για την υπαρξη ή μη του συγκεκριμενου μελους
βασικα εχω την εντυπωση οτι τα φιλαρακια εδω μεσα δεν χανονται, αφου δηλωνουν παροντα σε οτι χρειαστει, ομως υπαρχει κ ενα ενδεχομενο.. κατι που εμποδιζει να εκφραστεις οπως αισθανεσαι
13-08-2009, 13:17 #18
Εμενα μου δημιουργει απεχθεια. Μολις βλεπω το ονομα του οτι απαντησε σε καποιο θεμα, αμεσως για εμενα το θεμα εχει κλεισει, δεν θελω πια να απανταω.
Αυτο ειναι κριμα γιατι ο καθενας εδω βαζει ενα θεμα του ενα προβλημα του και θελει παρεα, κουβεντουλα, λυσεις και απαντησεις. και στο τελος καταληγει να παιρνει απαντησεις μονο απο τον πανο ή οποιος τελος παντων ειναι αυτος.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
13-08-2009, 13:19 #19
πλεον νομιζω εχει ηρεμησει αφου δεν του δινει κανενας σημασια. λογικα θα βαρεθει και θα φυγει. λογικα...
13-08-2009, 13:24 #20
Κοιταξτε στους κανονες επικοινωνιες το αστερι τι γραφει
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
13-08-2009, 13:26 #21
ΑΠΟΡΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
13-08-2009, 13:27 #22
Μην απορεις. Δεν εχεις εσυ το προβλημα που δεν καταλαβαινεις :)
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
13-08-2009, 13:39 #23
αφου ειναι τσιφτης και καραμπουζουκλης!!! που να τον καταλαβουμε εμιεις οι απλοι ανθρωποι!!! :Ρ
15-08-2009, 21:33 #24
Originally posted by Empneustns
Νομιζω πως εδω και καιρο το φορουμ δεχεται μια επιθεση απο ενα συγκεκριμενο ατομο.Μου δινει την εντυπωση πως ο σκοπος ειναι μεσω ακραιων συμβουλών να βρεθουν πατηματα για να αποδωθουν ευθυνες στο φορουμ για την λειτουργια του.Εγω δηλωνω εδω την αντιθεση μου και ζητω την διαγραφη του πανος12345 απο το φορουμ.καλω και τα υπολοιπα ενεργα μελη να γραψουν την δικη τους γνωμη-ψηφο.
Πάντως, ακόμα και αν υποθετικά έχει κανείς έναν τέτοιο σκοπό, δεν νομίζω οτι πρέπει να φιμωθεί. Διότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί το φόρουμ. Μπορεί μάλιστα, απλά και να \"σιωπήσει\" - το φόρουμ.
Απο εκεί και πέρα, για το μπάχαλο των τελευταίων ημερών, έχω να πω οτι το μπάχαλο, όπως και ο καβγάς, όπως και η εποικοινωνία, θέλουν πάντα δύο για να συμβούν. ;)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-08-2009, 21:43 #25
Originally posted by boubourina
Εμενα μου δημιουργει απεχθεια. Μολις βλεπω το ονομα του οτι απαντησε σε καποιο θεμα, αμεσως για εμενα το θεμα εχει κλεισει, δεν θελω πια να απανταω.
Αυτο ειναι κριμα γιατι ο καθενας εδω βαζει ενα θεμα του ενα προβλημα του και θελει παρεα, κουβεντουλα, λυσεις και απαντησεις. και στο τελος καταληγει να παιρνει απαντησεις μονο απο τον πανο ή οποιος τελος παντων ειναι αυτος.
Γράφεις, εγώ όταν τον δω να απαντά σε οποιοδήποτε θέμα, δεν απαντώ πια. ( ενώ θα μπορούσες καλλιστα, να αγνοήσεις το συγκεκριμένο μέλος αλλά εσύ προτιμάς το να αγνοήσεις το θέμα που έγραψε το μέλος που ζητά βοήθεια).
Μετά γράφεις.
Αυτό είναι κρίμα.( το \"αυτό\" αναφέρεται την στάση που τηρείς δηλ στο \"όταν γράφει αυτός, εγώ δεν θέλω πια να απαντάω\"?
Αν ναι, το ΄κρίμα είναι εύκολο να λυθεί με το να αλλάξεις στάση απέναντι στην απογοητευση που νιώθεις όταν βλέπεις να συμμετέχει αυτό το μέλος σε ορισμένο θέμα, επιλέγοντας την σιωπή απο την φυγή).
Σου προτείνω λοιπόν, ακριβώς επειδή είναι πολύ πιθανόν κάποιος που εκθέτει το πρόβλημά του να θέλει κουβεντούλα, λύσεις και απαντήσεις, την επόμενη φορά που θα δεις τον πάνο να συμμετέχει, να επιμείνεις να γράφεις στο μέλος που άνοιξε το θέμα, διότι όντως, είναι κρίμα να του στερείς την παρουσία σου επειδή απάντησε στο θέμα του κάποιος τρίτος ( και εν πρικειμένω ο πάνος).
Ισως τότε σταματήσεις να αισθάνεσαι και τόσο έντονα αυτό το \"κρίμα\" που λες...
;)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή