Results 31 to 34 of 34
Thread: ντροπαλότητα με γυναίκες
-
07-09-2009, 13:00 #31
Originally posted by Lef
ο καθενας εχει το χαρακτηρα του κ τα χαρακτηριστικα του , θετικα κ αρνητικα, και νομιζω δεν εχει σημασια ποια ειναι αυτα αλλα πως νιωθεις μαυτα. ντροπαλοτητα εξυπναδα κουταμαρα σπυρακια! χιουμορ καραφλος....! αν αισθανεσαι καλα νομιζω αυτο ακτινοβολειται και γυρω σου . οταν αγαπησεις τα μειον σου σπουδαια πραματα μπορουν να γινουν
αλλα καμμια φορα αν τα παρααγαπησεις και δεν βρισκεις ακομα συντροφο , ισως να φταιει οτι μαλλον θα πρεπε να τα αποβαλεις
να δωσω ενα παραδειγμα....
να αγαπησεις την καραφλα σου , ναι ειναι σωστο γιατι δεν σε ρωτησαν τα μαλλια πριν πεσουν...ουτε η περουκα ειναι αληθινη λυση και η γυναικα που θα καταλαβει οτι της εκρυψες την αληθεια αν σε δει μια μερα χωρις , ισως παει το μυαλο της και σε αλλα ψεματα και χαλασει η σχεση σας
ομως αν εισαι τσιγκουνης για παραδειγμα , πολλες γυναικες δεν θα το ξεπερασουν ποτε γιατι τους δημιουργει ανασφαλεια , αν καταφερουν καποτε να σε κανουν να μοιραστεις κατι μαζι τους οπως πχ ενα μκροχρονιο δεσμο απο τον οποιον ισως περιμενουν και καποιας μορφης οικονομικη στηριξη η τουλαχιστον μια στερεα βαση για να μπορουν να οραματιζονται την δημιουργια οικογενειας παιδιων κλπ
- 07-09-2009, 17:02 #32
να αγαπας την καραφλα σου το φανταζομαι να κανεις πλακιτσα μαυτην κ οχι να την κουκουλωνεις . και να αγαπησεις την τσιγγουνια σου μου φανταζει να την αποχωριστεις..
07-09-2009, 17:05 #33
Originally posted by Lef
.... και να αγαπησεις την τσιγγουνια σου μου φανταζει να την αποχωριστεις..πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
07-09-2009, 17:17 #34
Originally posted by Lef
να αγαπας την καραφλα σου το φανταζομαι να κανεις πλακιτσα μαυτην κ οχι να την κουκουλωνεις . και να αγαπησεις την τσιγγουνια σου μου φανταζει να την αποχωριστεις..
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια