Results 46 to 48 of 48
Thread: ΑΝΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
-
03-11-2009, 20:55 #46
θα σου προτεινα να επισκευτεις ενα καλο ψυχιατρο τωρα που ειναι νωρις για να σε δει κ να σου προτεινει τι θα κανεις η ψυχοθεραπεια η κ αν χρειαστε κ φαρμακα.κ εγω ετσι ειμουν δεν πηγαινα το καθηστερησα κ ηταν χειροτερα.εχασα πολλα χρονια που δεν πηγα.θα δεις πως θα νιωσεις παρα πολυ καλα.θα σου φυγουν ολες οι αποριεςκ ενα βαρος.δεν εχεις τιποτα απλα παρα πολυ αγχος που εκδηλωνεται σωματικα
- 03-11-2009, 21:11 #47
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι να κάνω. Γνωρίζω το πρόβλημα, με ταλαιπωρεί πολύ, αλλά θέλω πολύ να το αντιμετωπίσω.
06-11-2009, 15:20 #48
Γεια σας και απο μενα!
Ακριβως το ιδιο προβλημα και εγω.....Αγχος με την δουλεια χρονιο, φοβιες με τις αρρωστιες επισης χρονια τωρα, καθε 4-5 μηνες πληρεις ελεγχοι ιατρικοι (καρδιολογικοι, αιματολογικοι, καρκινικοι δεικτες, υπερηχοι και χιλια αλλα δυο), με εχουν κανει επιτιμο μελος των μεγαλων ιατρικων κεντρων. Χαιρονται οταν με βλεπουν!!!!
Ηρθε ο \"αιμοδοτης\", σκεπτονται!
Ομως τα πραγματα σοβαρεψαν ξαφνικα, οταν ενα μεσημερι στις αρχες του καλοκαιριου, σε ενα \"καφε\", με επιασε μια κρισαρα πανικου (εκεινη την στιγμη δεν ηξερα τι με χτυπησε...ουτε τι παει να πει κριση πανικου), με αποτελεσμα, αφου φυσικα ξαναγυρισα τους γιατρους \"βολτα\" χωρις αποτελεσμα, να αναγκαστω τελικα να παω σε ψυχιατρο....Διαγνωση? \'\'ΓΑΔ, και μικρου βαθμου καταθλιψη\". Ξεκινησα τα μεσα Οκτωβριου θεραπεια με entact (ssri), και σε \"εκτακτες περιπτωσεις αγχους\" xanax. Η αρχη ηταν τρομερη..Οι παρενεργειες του entact για 1 εβδομαδα ΤΡΟΜΕΡΕΣ. Ζαλαδες, αγχος τρομερο, καυραση, υπνηλια, αλλα συνεχισα μεχρι να \"σπασουν\" αυτα τα συμπτωματα. Πραγματικα, μετα απο 2 εβδομαδες ταλαιπωριας, αρχισα σιγα-σιγα να βλεπω \"φως\". Την τεταρτη εβδομαδα και μετα, η καλυτερευση ηταν τρομερη. Ενεργεια, καλη διαθεση, εβγαινα εξω με φιλους, καθομουνα στην ουρα στην τραπεζα (πριν δεν τολμουσα ουτε να το διανοηθω). Κρατησε αυτο αρκετες μερες, μεχρι που προσφατα αρχισα και παλι να εχω \"αοριστους φοβους\" που με \"εριχναν\", οχι φυσικα οπως παλια, αλλα , να, μου την \"εσπαγαν\". Αφου πολλες φορες νομιζω οτι θα τρελλαθω!. Διοτι εν τω μεταξυ οι φοβιες μου για τις αρρωστιες εχει σχεδον μηδενιστει, πραγμα που φαινεται οτι εχει καταφερει το φαρμακο.....Αληθεια, κινδυνευει κανεις να \"τρελλαθει\" απο τις ΓΑΔ?
Ο ψυχιατρος μου, με διαβεβαιωσε οτι μεχρι τα Χριστουγεννα θα ειμαι πολυ μα πολυ καλυτερα, και μετα απο 3-4 μηνες, θα ειμαι τοσο καλα, οσο ποτε! Θα συνεχισω την θεραπεια για να δω......
Πιστευω οτι τα νεα αντικαταθλιπτικα ειναι σωτηρια. Αν εξαιρεσει κανεις τις πρωτες ημερες μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος, που υπαρχουν αυτες οι δυσαρεστες παρενεργειες, μετα η χρηση του ειναι απλη, σαν να περνεις ασπιρινη. Ουτε υπνηλια, ουτε ναυτια, ουτε τιποτα.....
Θα ξεκινησω και ψυχοθεραπεια, ουτως ωστε να \"αποδρασω\" απο αυτο το δυσαρεστο συναισθημα, των Γενικευμενων Αγχωδων Διαταραχων.....που μου εχουν γ$#@σει την ζωη!
Παρολα αυτα θα σας κρατησω ενημερους, για την συνεχεια της θεραπειας, γιατι απ\'οτι βλεπω, πολλοι ειμαστε \"συναδελφοι\" !
Ναστε ολοι καλα!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία