Results 31 to 45 of 48
Thread: ΑΝΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
-
13-08-2009, 23:45 #31
Ναι αλλά μ\'εχουν δει άπειροι γιατροί και κανείς δε μου είπε να απευθηνθώ σε πνευμονολόγο παραμόνο ένας παθολόγος ο οποίος μου εγραψε και ενα παραπεπμτικό για σπειρομέτρηση που θα γίνει απο Σεπτέμβρη που σημαίνει οτι δεν επείγει.. Συμφωνώ μ\'αυτό που λες πάντως, θα μπορούσε να είναι και κρίση άσθματος πχ αυτό, αλλά γιατί κανείς να μη μου το πεί..
Στις αιματολογικές δε φαινονται αυτα, ε?
- 13-08-2009, 23:46 #32
dikio exeis.βασικα εγω καταλαβα οτι εχω μονο ψυχοσωματικα γιατι πριν τη θεραπεια επινα παρα πολυ λογω της αγχ δεαταραχης και των κρισεων.πως ηταν δυνατο οταν γινομουν τυφλα καθε μερα να μην εχω ουτε ιλιγκους ουτε δυσπνοια ουτε ταχυκαρδιες ουτε τρεμουλο ,και οταν δεν επινα να τα νιωθω ολα?αν ηταν σωματικα θα τα ενιωθα και με το αλκοολ.
13-08-2009, 23:46 #33
Χαλαρωστε παιδια και αφηστε τους πνευμονολογους και τους καρδιολογους ησυχους..ΑΓΧΟΣ και ΠΙΕΣΗ ειναι..Καντε ολες τις εξετασεις που νομιζετε οτι θα σας καθησυχασουν, ομως τα ψυχοσωματικα χτυπανε οπου βρουν..Η λυση ειναι να βρεθουν οι αιτιες τους..Δυσκολο και χρονοβορο, αλλα αξιζει!!!
14-08-2009, 00:04 #34
ΟΛΓΑΚΙ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΑ ΠΩς ΝΑ ΤΑ ΔΕΙς ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΒΡΕΘΕΙς ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑς ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ,,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙς ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΑ . ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
14-08-2009, 00:08 #35
οκ path, το πιασαμε το νόημα, ξέρε όμως οτι η κοπέλα ήταν 4 χρόνια σ\'αυτην την κατάσταση που σημαίνει οτι αν είχε κάτι τέτοιο, πνευμονολογικού/καρδιολογικού χαρακτήρα, μάλλον θα\'χε κλατάρει!
14-08-2009, 00:11 #36
GIRL ,, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΚΡΙΒΩς ,, ΠΑΝΤΩς ΜΕ ΤΟΥς ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΥς ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΡΥΘΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥς ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝΕ ; ,, ΔΕΝ ΞΕΡΩ . {{ΠΑΝΤΩς ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΚΑΠΝΙΣΤΕς ,,,,,,,,,ΙΣΩς ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ,, ΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.}}
14-08-2009, 00:14 #37
χα χα χα με εκανες και γελασα μετα απο καιρο.μου φανηκε αστειο αυτο με τον αγ.πετρο.χαχαχαχχα.απλα σου φερα αυτο το παραδειγμα με το αλκοολ για να σου εξηγησω οτι απο τοτε που αρχισα την αγωγη με τα φαρμακα δεν εχω τοσα συμπτωματα.κ το αλκκολ για φαρμακο το χα.νιωθω πιο ηρεμη.εναν πνευμολογο ομως τωρα που μου βαλες την ιδεα θα τον επισκεφτω γιατι καπνιζω και πολυ
14-08-2009, 00:15 #38
ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΑΤΑΡΕ ,,ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΤΙς ΜΠΥΡΕς !!! ΜΗΝ ΕΝΟΕΙς ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΗ ΤΕΛΕΙΩς !
14-08-2009, 00:19 #39
και αφου μου καναν καλο τα φαρμακα μεχριτωρα αρα λειτουργησαν ως προς τα ψυχοσωματικα π λεγαμε πριν.και ι δθσπνοια πιθανοτατα απο το αγχος αφου δεν την νιωθω εντονα τωρα
14-08-2009, 00:22 #40
ΟΛΓΑΚΙ , ,,,,ΒΗΜΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ,,ΘΑ ΜΑΘΕΙς ΝΑ ΤΡΕΧΕΙς ΞΑΝΑ .
14-08-2009, 00:22 #41
άρα σε βοήθησαν κιόλας, ε? τελεια!
14-08-2009, 00:24 #42
εγω πάλι την εχω σταθερα τη δυσπνοιά μου, δε μπορω να πω :P
14-08-2009, 00:40 #43
θελει το χρονο του και να μη σκεφτεσαι συνεχεια τη δυσπνοια.να σκεφτεσαι οτι περασε αλλη μια μερα χωρις να παθεις κατι και αυριο θα ναι μια καινουρια ομορφη μερα με η χωρις τη δυσπνοια και με ολα αυτα τα αγχη που δημιουργουμε εμεις οι ιδιοι στο μυαλουδακι μας.και αν επισκεφτουμε και εναν πνευμονολογο που λεει και ο πατh δεν εγινε και τιποτα.σε τοσους γιατρους εχουμε παει αυτος θα μας χαλασει?ετσι για να μας φυγει η απορια
pαιδακια παω για υπνωσυνο αυριο θα δοκιμασω να παω εφορια,πριν τη θεραπεια οταν πηγαινα σε δημοσια υπηρεσια με επιανε κριση πανικου.ε αυριο θα την βαλω κατω και ετσι και τολμησει να ρθει θα φαει μπατσες.αχ πρεπει να γελαμε και να κανουμε χιουμορ (η καλυτερη θεραπεια ομολογω).καληνυχτα και να θυμαστε παντα το γ νωστο σε ολους:οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο
14-08-2009, 00:42 #44
goodnight sleep tight σοφο ολγακι!
03-11-2009, 19:20 #45
Καλησπέρα σε όλους.
Πρώτο μου μήνυμα στο forum, και σκέφτικα να γράψω μερικές λέξεις μιας και εγώ έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που είχε η girl, και που ανέφερε στο πρώτο μήνυμα. Είμουν από πάντα αγχώδεις, αλλά μετα από ένα λυποθυμικό επεισόδιο, (μάλλον λόγο έντονου στρες που είχα, )έγινα ακόμα περισσότερο και με περισσότερες φοβίες ότι έχω κάτι σοβαρό. Από εξετάσεις έκανα απόλα (γενικές αίματος, θυροειδή, καρδιογράφημα, τριπλεξ καρδιάς, οφθαλμίατρο, και ωρυλά), και δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα. Και αντί να καθησυχαστώ έγινε το ανάποδο , δηλαδή ότι και αν μου συμβεί, σημαίνει πως έχω κάτι σοβαρό. Το αγχος πάντα βγαίνει σε εμένα με πολλές ταχυπαλμίες, ιδρώτα, ενοχλήσεις στο στομάχι, και στο έντερο καμια φορά, και πολλές φορές όλα μαζί. Μαζί υπάρχουν και πλακώματα στο στήθος οι διαφοροι μικροί πόνοι στον θώρακα, συνήθως όταν είμαι ξαπλωμένος και πάω να κοιμηθώ, τους οποίους τους παραδινω σημασία τις περισσότερες φορές και γίνονται μεγαλύτεροι στο κεφάλι μου. Χτες το βράδυ για παράδειγμα ενώ πήγαινε να με πάρει ο ύπνος, ένιωσα κάτι σαν σουβλιές στην αριστερή πλευρα της πλάτης μου , κοντά στην ομωπλάτη περίπου, που ερχόντουσαν και έφευγαν. Περιτό να πώ πως αγχωθηκα μια και είμουν σίγουρος ότι κάτι σοβαρό ήταν, και με έπιασε και πλάκωμα στο στήθος, και ταχυπαλμία, και φυσικά δεν έκλεισα ματι.
Φάρμακα μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει ποτέ, παρα μόνο μια φορά xanax, με το οποίο ξεράθηκα στον ύπνο, ούτε έχω επισκευτεί κάποιον ψυχολόγο ή ψυχίατροα, αν και λέω να κάνω το βήμα, αλλά δεν θα ήθελα να με φορτώσουν χάπια αν φυσικά είναι δυνατό κάτι τέτοιο.
Δεν πίνω ούτε καπνίζω , και προσπαθώ να προσέχω την διατροφή μου. Πραγματικά υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ταλαιπωρούνται απο το στρες και το άγχος, αλλα ποτέ δεν το δίχνουν γιατί το θεωρούν taboo.
Χαίρομαι που υπάρχει ένας χώρος που μπορώ να πω μια κουβέντα με ανθρώπους που περνάνε τα ίδια και με καταλαβαίνουν.
Ίσως και αυτό να είναι μια μορφή θεραπείας.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια