Results 1 to 4 of 4
Thread: ψυχοσωματικα συμπτοματα
-
02-04-2010, 12:51 #1
ψυχοσωματικα συμπτοματα
θα θελα να ρωτησω αν τα ψυχολογικα συμπτοματα μπορει να ναι οτιδηποτε
ασ'πουμε εγω σημερα εχω ενα σφηξιμο στο αριστερο μερος της κοιλιας
εχω ιστορικο με ανχοτικο συνδρομο που φοβαμαι μην παθω κατι (πεθανω πχ)
- 02-04-2010, 13:01 #2
Καλημέρα,
Το κακό με όλα αυτά είναι πως όπου και να πονάς βάζεις στο μυαλό σου τα χειρότερα. Στο λέω γιατί εδώ και τρεις μήνες αυτά παθαίνω. Για να πω την αλήθεια ώρες ώρες δεν με αναγνωρίζω. Αυτό δεν σημαίνει πως σου λέω ότι δεν έχεις τίποτα....απλά αναφέρω τι συμβαίνει σε μένα όταν νιώθω πόνο/ενόχληση/σφύξιμο σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.
02-04-2010, 13:04 #3
καλημερα κιολας
θα θελα να σου πω οτι και γω αυτα ακριβως σκεφτομαι γιατι παιδευομαι ενα χρονο με τα ψυχοσοματικα μου
Αλλα παντα ανυσιχω μηπως ειναι τιποτα σημαντικο και πρεπει να παω στον γιατρο η στο νοσοκομειο αμεσα
02-04-2010, 13:17 #4
τι να σου πω....εχω πάθει κρίση πανικού και πήγα νοσοκομείο. Έκανα εξετάσεις αίματος, πήγα σε καρδιολόγο, έκανε μαγνητική στο κεφάλι.....κλπ κλπ...πάλι χάλια ένιωθα. Είχα καταλάβει πως όσες εξετάσεις και να κάνω πάλι θα ήθελα και άλλες.
Εδώ και δύο εβδομάδες νιώθω καλύτερα γιατί πήγα σε ψυχίατρο και άρχισα ψυχοθεραπεία (χωρίς χάπια). Ήθελα να πάω και σε άλλους γιατρούς ωστόσο ο ψυχίατρος με έχει ηρεμήσει αρκετά. Επίσης σταμάτησα μαχαίρι να κοιτάω το internet για συμπτώταματα. Αυτό με διέλυε κάθε φορά.
Όχι πως είμαι τελείως καλά αλλά μεγάλη κρίση άγχους δεν έχω ξαναπεράσει.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία