Καλησπέρα σε όλους .
Συνταγογραφήθηκα τα παρακάτω φάρμακα: wellbutrin,siranalen,brintellix,seroquel,topamac τα οποια παίρνω εδώ και κάποιες εβδομάδες
(και xanax που δεν το εχω παρει)
Δεν μου έχει γίνει κάποια σαφής διάγνωση, πήγα σε ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή γιατί ενώ είχα αποφασίσει μετά από μια πολύ άστατη ζωή
να μπω σε μια τάξη κοβοντας αλκοολ και αποφευγοντας ανθρωπους που με παρεσυραν να αυτοκαταστρεφομαι, με πήρε αλλιως η κάτω βόλτα,
αποκοπηκα απο παντου εκτος απο τη σχεση μου, το αγχος για το παρελθον και τη ζωη που σπαταλησα και το μελλον εφτασε στο 100, παρον
ειναι σαν να μην υπαρχει οπως και εγω η ιδια , πληρης απραξια, αυπνια, ψυχοσωματικά, νεες φοβίες, χαλια διαθεση κτλπ .
Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξής εάν λαμβάνει κανείς τον συνδιασμό αυτών των φαρμάκων ή έστω κάποιων από αυτά:
Φεύγουν ποτέ οι παρενέργειες??? Λειτουργούν τα φάρμακα ? Αξίζει ο κόπος γενικά?
Είμαι σε ένα μίνι δίλημμα εάν αξίζει για να κερδίσεις λίγες ώρες πιο ήρεμου ύπνου και ελάχιστη διάθεση&ενέργεια για να κάνεις τα βασικά να
θυσιάσεις το να έχεις ασταμάτητες ναυτίες,λιγούρες,ζαλάδες,γ� �νικότερα να είσαι σε κατάσταση αδυναμίας σαν αρρώστου την μισή ημέρα
+ να φορτώνεις τον οργανισμό σου με τόσες ουσίες !!
Όλα όσα με προβληματίζουν και τα συμπτώματα μου είναι πολλά , άλλες τόσες όμως είναι και οι παρενέργειες των φαρμάκων.
Βλέπω φως αλλα βλέπω και σκοτάδι.
Ίδιες σκέψεις έκανα και παλαιότερα που είχα ξεκινήσει θεραπεία και εκοψα την αγωγή και θεραπέια μόνη μου (seroxat+topamac).