Results 31 to 33 of 33
Thread: κολαση ή μοναξια?
-
14-08-2009, 20:38 #31
Γιατί είναι αργά? Κάντο και βλέπεις.. Το θεωρώ περίσσοτερο πιθανό να φτιάξει η σχέση σας αν χαλαρώσεις και αδιαφορήσεις λίγο, παρά εάν προσπαθείς να τη κράτησεις με το ζόρι.. Και γενικά πιστεύω ότι αν και σε μια σχέση είναι σημαντική η συχνή επαφή ο καθένας πρέπει οπώσδηποτε να έχει και μια ζωή έξω απο αυτή.. Η πιο μακροχρόνια και ήρεμη σχέση μου ήταν αυτή για την οποία \"αδιαφορούσα\" περισσότερο. Όταν λέω αδιαφορούσα εννοώ πως δε πίεζα τίποτα. Πήγαινα έξω χωρίς αυτόν και μάλιστα τον άφηνα να με παρακαλαεί καμιά φορά. Αλλά δεν το έκανα αυτό επίτηδες - παιρνούσα και καλά χωρίς αυτόν. Ξέρω ότι ο έρωτας παρασέρνει αλλά τότε είναι που πρέπει να παρέμβει η λογική. Αστα πράγματα να κυλήσουν. Αν υπάρχει συναίσθημα αυτό δε χάνεται. Αντιθέτως γίνεται πιο ισχυρό με λίγη αναμονή και λίγο \"παιχνίδι\". Απο την προσωπική μου εμπειρία τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα έβγαλα.
- 14-08-2009, 21:00 #32
για να δουμε..θα προσπαθησω οχι μονο να συμπεριφερθω αλλα να νιωσω ετσι...
σε ευχαριστω!
14-08-2009, 23:46 #33
melene, αν και ειμαι γυναικα θα σου πω εγω πώς νιωθω.αν μενω με εναν ανθρωπο που ειναι μονιμα μεσα, βγαινει μονο μαζι μου ή σπανια με αλλους, νιωθω πώς το σωσιβιο του ειμαι εγω, νιωθω ενα βαρος. να πνιγομαι....θελω να νιωθω πώς ο ανθρωπος μου, μου δινει χωρο, πώς ειναι ζωντανος, προσπαθει κ δεν περιμενει να ζει μονο μεσα απο τη σχεση μας.αν παιρνεις ζωη και απο αλλου, εχεις δυναμη να ανατροφοδοτησεις και την σχεση σου, και τον εαυτο σου.
η ζωη ειναι ομορφη οταν μοιραζεται κ οταν υπάρχει χωρος κ για αλλαγη κ επανατοποθετηση των ρολων μας. κ πάλι απο την αρχη...:)πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)