Results 16 to 30 of 33
Thread: κολαση ή μοναξια?
-
14-08-2009, 18:49 #16
Originally posted by olgaki82
OTAN Ο ΠΡΩΗΝ Μ ΜΕΛ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΩ Π ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ Μ Τ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑ..... ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ ΠΕΣ ΟΤΑΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΟΤΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ Μ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ?ΚΑΙ Μ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙ Τ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΟΘΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ Τ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ Π ΧΩΡΙΣΑ ΑΛΛΑ Π ΔΕΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΙΩΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ Μ ΖΩΗ ΝΑ ΣΙΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ Μ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΗΝΩ ΧΟΡΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΑ:)
Η ίδια περίπτωση είναι ολγάκι και συμφωνώ σε όλα μαζί σου....
- 14-08-2009, 18:52 #17
Η αρχη του τελους ειναι οταν αρχιζεις να αλλαζεις και να συμβιβαζεσαι σε αυτα που θελει ο αλλος, αντι να εισαι ο εαυτος σου.
14-08-2009, 18:52 #18
Originally posted by mariap
Εμενα βρε παιδια δεν μου ειπε καν τον λογο, απλως εξαφανιστηκε, δεν σηκωνε καθολου τηλ και κινητα, και μετα απο 2 μηνες μου ειπε επειδη λεει δεν ημασταν ευτυχισμενοι και επρεπε αυτος να ειναι δυνατος....
Τι δικαιολογιες σκεφτονται καμια φορα οι ανδρες για να συνεχισουν την ζωη τους.
Και ολα αυτα μετα απο 3 χρονια σχεσης.
δυστυχως αυτο που συνειδητοποιω ειναι οτι αμα κανεις στον αλλο κογξες τοτε ολα καλα σε ξαναερωτευεται...γιατι ομως?
δεν ειναι αρρωστο αυτο?
14-08-2009, 18:56 #19
melene και εμεις τσακωνομασταν συχνα, και μαλιστα πολυ ασχημα.
Αλλα ξερεις τι συνειδητοποιησα?
Ουτε εμεις βγεναμε καθολου, συνηθως εγω πηγαινα σπιτι του και το ειχα βαρεθει ολο αυτο. Το πολυ 1 φορα το μηνα να βγεναμε για εναν καφε.
Αλλα οι καυγαδες σε μας ηταν σαν να μας ξυπναγαν, να μας αναζωογονουσαν. Δεν ειχαμε να κανουμε τιποτα αλλο να κανουμε και ξεσπαγαμε ο ενας στον αλλον. Η καθημερινοτητα ειναι ο εχθρος σε μια σχεση. Προσπαθησε να κανετε πραγματα και να μην ειστε κλεισμενοι συνεχεια στο σπιτι.
14-08-2009, 19:00 #20
META OTAN M ZHTHSE ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΡΗΞΑ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ Μ ΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΑ ΟΝΤΩΣ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ Μ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΤΛΠ ΑΛLΑ ΔΕΝ Μ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ.ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑ Κ ΚΟΛΗΣΕ.ΕΙΔΕΣ ΕΙΡΩΝΙΑ?ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ Σ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑ Σ ΘΕΛΩ:)FILAKIA
14-08-2009, 19:01 #21
εμεις φαντασου ουτε μια φορα το μηνα..
γιατι ομως πνιγονται αυτοι και οχι εμεις?εγω γιατι δεν νιωθω οσα λεει?εθελοτυφλω τι κανω?
14-08-2009, 19:02 #22
σε ευχαριστω παρα πολυ ολγα μου,να σαι καλα!
14-08-2009, 19:21 #23
MEL KAI MONH ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ.ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ?ΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σ?ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ
14-08-2009, 19:24 #24
βλεπω ταινιες,ειμαι στο ιντερνετ,παιζω μουσικη,φτιαχνω χρωματα,ακουω μουσικη παιζω και κανα παιχνιδι στο λαπτοπ μου..ε διαβαζω και εχω καθε μερα μαθηματα..ε και περναεικ η μερα κουτσα στραβα..
14-08-2009, 19:30 #25
ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΧΟΛΙΕΣ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΞΩ?ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ Μ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΝΑ ΒΓΩ.ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑ
14-08-2009, 19:33 #26
οχι δεν μου λειπει...ζηλευω τους αλλους που βγαινουν εξω και περνουν τοσο καλα και σκεφτομαι εγω γιατι οχι?ακομα και με τις φιλες μου οταν ειναι να συναντηθω προτιμω να παμε σε καποιο σπιτι να μεινουμε..δεν με ενοχλει τοσο ο κοσμος οσο το οτι βαριεμαι αφορητα με το που βγω..
14-08-2009, 19:34 #27
Originally posted by olgaki82
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ Μ ΖΩΗ ΝΑ ΣΙΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ Μ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΗΝΩ ΧΟΡΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΑ:)
Δηλαδή νομίζω πως καλό θα ήταν για λίγο να μην επικοινωνείς εσύ μαζί του και να αφήσεις να το κάνει αυτός. Και στην αρχή μάλιστα μη του απαντάς. Για κάποιο λόγο αρέσει στους άντρες το \"φτύσιμο\".. Κολλάνε περισσότερο. Δεν είναι μύθος. Αντιθέτως τους απωθεί το να είσαι όλη την ώρα απο πάνω τους.
Ήξερα έναν τύπο που ενώ ήταν ερωτευμένος με τη γυναικά του αυτή τον έπνιγε πάρα πολύ και του έλεγε όλο \"που ήσουν?\" και του γκρίνιαζε. Αυτός το ανεχόταν στην αρχή αλλά αφού έκαναν το δευτερο παιδί τους και η κατάσταση χειροτέρευε, την παρατάει και αυτή και τα παιδιά και φεύγει. Δε λέω οτι καλά έκανε, απλά οι κάποιοι άντρες αντιδρούν περίεργα στη πίεση και μπορεί να αγαπάνε τη κοπέλα τους αλλά να νιώθουν οτι πνίγονται και μια μέρα να τους πιάσει να τα παρατήσουν όλα στα καλά καθούμενα.
Απλά νομίζω πως πρέπει να απδεχτούμε ότι τα δύο φύλα λειτουργούν διαφορετικά και δε μπορούμε να απαιτουμε απόλυτη ικανοποιήση των αναγκών μας (που μερικές φορές είναι και λιγάκι υπερβολικές).
14-08-2009, 19:43 #28
δυστυχως εβαθ το ξερω οτι το φτυσιμο πιανει...τα εκανα παλια αυτα...παλι τωρα?δεν γινεται να εχω απλα μια φυσιολογικη σχεση?δηλαδη γιατι θα πρεπει να του κανω κογξες για να με θελει ?μα γιατι αντιδρουμε ετσι?τι βιτσιο ειναι αυτο?
ξερεις τι,του ζητησα να κανουμε ενα διαλλειμμα,αλλα δεν ηθελε.θυμωσε τοσο που του το πα που μου εκλεισε το τηλεφωνο γιατι λεει ειναι πολυ αγχωμενος με τα δικα του αυτη την περιοδο..
14-08-2009, 20:20 #29
melene αστον ησυχο τοτε, οσο τον πιεζεις να αλλαξετε τα πραγματα τοσο χειροτερα τα κανεις. Γιατι με την πιεση τον απομακρυνεις.
14-08-2009, 20:24 #30
νιωθω πως τωρα ειναι αργα..
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία