Τα παραταω. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 64
    Banned
    οτι κιαν ειναι εμεις ειμαστε εδω για σενα.
    μην δινεις σιμασια στην οικογενεια δεν καταλαβενουν.κοιτα να εισαι καλα εσυ και ασε τους αλλους,
    εισαι καλυτερα σημερα?

Senior Member
    Κeep κάνε όλα αυτά που περιγράφεις και νιώθεις ότι είναι το καλύτερο για σένα τη δεδομένη στιγμή, και αυτό δε σημαίνει ότι τα παρατάς. Σημαίνει ότι χρεάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου, να σκεφτείς, να αποστασιοποιηθείς, να θέσεις τα όριά σου.
    Θα έρθουν καλύτερες μέρες, θα δεις. Πάντα μετά τη βροχή βγαίνει ο ήλιος, πάντα.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    δεν ξερετε πολλα για μενα και το βλαμμενο περιβαλλον που ζω.
    κιπ μου,σε παλιοτερο ποστ σου εχεις πει οτι με τον αδερφο σου εχετε παρα πολυ καλη σχεση.αυτο ειναι πολυ σημαντικο!ετσι δεν ειναι?εκτος αν λεγοντας περιβαλλον,δεν ενοεις το οικογενειακο,αλλα το ευρυτερο.(φιλους,γειτονιά κλπ...)

οπως και να \'χει οπως ειπαν και τα παιδια,μπορα ειναι και θα περασει!μην το ξεχνας αυτο!:)

Senior Member
    keep κοιτα μηπως εχεις μειωσει πολυ τη δοση σου. τα φαρμακα τα παιρνουμε για να αντεχουμε και στις πιο δυσκολες συνθηκες. ουσιαστικα εγω νοιωθω οτι αντεχω περισσοτερο το στρες απο τους αλλους γιατι παιρνω φαρμακα που με προστατευουν απο αυτο..
    οποτε κοιτα και αυτο.. ο εκνευρισμος ειναι σημαδι (απο εμενα το ξερω) οτι κατι δεν παει καλα με το φαρμακο.

Senior Member
    Οχι κανεις λαθος...υπαρχουν ορια.
    Δεν ειναι τα φραμακα,δεν τρελλαθηκα...αν και θα μπορουσα να σκοτωσω τον πονο δεν θα το κανω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δεν θελω τιποτα...απλως παταω quit.
    Δεν θελω κοινωνικες σχεσεις,δεν θελω συντροφους,θελω μονο να επιζω.
    Αυτη την περιοδο.
    Δεν με νοιαζει τιποτα περαν της επιβιωσης.Θα θρεφω το μυαλο μου με οτιδηποτε,υπολογιστες,βιβλ ια,μουσικη και αυτο ειναι.
    Δεν θα νεκρωσω.

keep

εμενα αυτο το ποστ μου βγαζει οτι απλα κανεις ενα διαλλειμα

μια κοινωνικη ας το πουμε παρενθεση μοναχικοτητας

δεν το βρισκω κακο

αλλα το τα παραταω ισως ειναι καπως φοβιστικο

δεν καταλαβαινω

αλλο τα παραταω

αλλο θελω περισσοτερη μοναχικοτητα αυτη την περιοδο απο ο,τι σε αλλες περιοδους της ζωης μου

για μενα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα

εσυ τι γνωμη εχεις?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Φυσικο ειναι γιατι δεν ξερετε πολλα για μενα και το βλαμμενο περιβαλλον που ζω.θα δω τι θα κανω.ευχαριστω.
    δεν ξερουμε πολλα για σενα.εχεις δικιο.αντιστοιχα κ για ολους εδω δεν ξερουμε πολλα, για το πώς ζουν, με ποιους, σε τί περιβάλλον, σε ποιες συνθηκες...

Ξερουμε ομως για τον καθενα, ενα μερος αυτου που ειναι. Ετσι εδω για σενα ξερει ο καθενας πραγματα που αναγνωριζει σε σενα. Κ γι αυτα σε εκτιμουν, σε συμπαθουν ή οχι.

Ολοι οσοι γραφουμε εδω σε σενα ( αλλα κ οχι μονο οσοι γραφουμε) κατι βλεπουμε λοιπον. Εγω βλεπω μια ευγενεια, αλλα κ ενα θαρρος να πεις τη γνωμη σου ακομα κ αν διαφερει, μια διακριτικοτητα κ μια δυναμη.Αλλος κατι άλλο.

Καλη δυναμη σε αυτο που θα αποφασισεις, μετα το διαλλειμα που κανεις...Τα διαλλειματα στο τελος αναζοωγονουν. Οκ, μπορει οχι παντα με τον ευκολο τροπο, αλλα στο τελος αποκτουμε μεγαλυτερη δυναμη:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by maus
    keep κοιτα μηπως εχεις μειωσει πολυ τη δοση σου. τα φαρμακα τα παιρνουμε για να αντεχουμε και στις πιο δυσκολες συνθηκες. ουσιαστικα εγω νοιωθω οτι αντεχω περισσοτερο το στρες απο τους αλλους γιατι παιρνω φαρμακα που με προστατευουν απο αυτο..
    οποτε κοιτα και αυτο.. ο εκνευρισμος ειναι σημαδι (απο εμενα το ξερω) οτι κατι δεν παει καλα με το φαρμακο.
    βρε παιδια...
    ας μην ιατρικοποιουμε τα παντα!
    οποιος νοιωθει στρες η απογοητευση απ τις συνθηκες της ζωης του δλδ, πρεπει η ν αρχισει τα φαρμακα η ν αυξησει την δοση του?????

δλδ ο σκοπος ειναι να μην αισθανομαστε ποτε τιποτε????

ο σκοπος ειναι να μην υποφερουμε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. να μην νοιωθουμε υπερβολικο στρεςς ΧΩΡΙς ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ.
    οταν υπαρχουν αναποδιες, λογικο ειναι ναμας επηρεαζουν. δεν ειμαστε φυτα, ουτε βρισκω σωστο να παιρνουμε φαρμακα η να ρυθμιζουμε ετσι τις δοσεις οσοι ηδη παιρνουμε , ωστε να μην αισθανομαστε ποτε τιποτε...

Senior Member
    Τι γινεται με το τσιγαρο?συνεχιζεις την προσπαθεια?Η διακοπη φερνει νευρα!

Senior Member
    Να σας το πω με απλα λογια.Ειμαι ο τρελλος του χωριου.
    Εχω ψυχολογικα προβληματα και αγνουσα αυτο το γεγονος γιατι πιστευα απλα οτι ειμαι τρελλος.
    Ναι ειμαι τρελλος αλλα και ο τρελλος του χωριου.
    Και ημουν απολυτα μονος σε ολο το σκηνικο που παιζοταν πανω απο δεκαετια.
    Ναι κανεις απο τους φιλους συγγενεις δεν ελεγε κουβεντα...they outsmarted me always και μου λεγαν μαλακιες.
    Εγω προσπαθουσα και προσπαθουσα,συστρεφα το εαυτο μου και εφτυνα αιμα και προσπαθουσα.
    Και δεν μπορουσα να καταλαβω τι κανω λαθος,γιατι ο κοσμος μου συμπεριφερεται ετσι,και εφτυνα αιμα και προσπαθουσα περισσοτερο.Οσο μου επετρεπε ο πονος γιατι ποναω πολυ και ποναω ευκολα.Κυριολεκτικα με γονατιζει ο πονος.
    Δεν ειχα ζωη για μια δεκαετια,δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο εχω πονεσει και ποσο ΜΟΝΟΣ ημουν.Κανεις δεν μου συμπαρασταθηκε πραγματικα.ΠΟΝΟΣ.
    Τωρα εχω πολλα προβληματα,παρα πολλα προβληματα χωρια οτι μου εχουν κυριολεκτικα πηδηξει το μυαλο σε πολλαπλα επιπεδα.
    Δεν ξερω αν μπορω να σταθω μονος,να σηκωθω να φυγω και συνεχισω οτι απεμεινε απο τη ζωη μου.
    Δεν νομιζω να τα καταφερω μαλλον θα πεθανω,αλλα θα προσπαθησω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    κιπ
    δεν αντεχονται αυτα που μας γραφεις...
    δηλαδη......δεν αντεχονται....

ο πονος, ειναι πονος....
    ο καθενας ειναι ο μονος που μπορει να ξερει ποσο πονο εχει νοιωσει...
    και σιγουρα εχεις νοιωσει ολον αυτον τον πονο και την μοναξια και λυπαμαι πολυ γι αυτο....

αλλα

ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
    ξερω πολυ καλα ποση καφριλα κυκλοφορει αλλα δεν αρκει.δεν ψηνομαι.κατι καταλαβες λαθος.εχεις τις μαυρεςσου και γενικευεις κατι αρνητικο που ειδες η ακουσες η ενοιωσες..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΦΡΟΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ!
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΙ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ.ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΩΗ.

αν ηταν ετσι οι τρελοι των χωριων κιπ, δεν θα χρειαζονταν καθολου οι λογικοι...
    ηρεμησε και μη γενικευεις...
    συμφωνω να την ψαξεις μηπς υπαρχει δυνατοτητα να μετακομισεις σε μια μεγαλυτερη πολη..αν γινεται και βγαινει οικονομικα η δεν ξερω τι αλλο προβλημα μπορει να υπαρχει, ναι να το κανεις.
    το να πεθανεις ομως ξεχνα το. ειναι νωρις ακομα...

Senior Member
    Δεν με νοιαζει κυριολεκτικα τι σκεφτονται,ξερω τη συμπεριφορα τους ολα αυτα τα χρονια,προς την υπαρξη μου.
    Μπορεις να διανοηθεις οτι κανενας δεν εχει ερθει να μου πει τιποτα?
    Τιποτα απολυτως.Ναι ειναι ευγενικοι μαζι μου,αλλα απο μακρια και αγαπημενοι κατα καποιο τροπο.Γιατι και εγω ειμαι ευγενικος παντα και καλος παντα,αλλα απο μακρια και αγαπημενοι.
    Και οι φιλοι μου?Ενα τεραστιο επικοινωνιακο χασμα οπως και με την οικογενεια.Ποιος να μου πει την αληθεια?
    Ασε τον τρελλο στην τρελλα του αστον να φτυνει ΑΙΜΑ μια ζωη λες και εγω δεν εχω ονειρα.

Senior Member
    keep καλημερα κατ αρχην....

Εχει γινει κατι και εχεις πεσει ετσι?

Βγαζεις πολυ πονο και θλιψη και λυπαμαι ειλικρινα για ολα αυτα που λες.

Senior Member
    Αν οχι τρελλος του χωριου...ο μαλακας του χωριου σιγουρα ειμαι που ακομα προσπαθω και δεν εχω φουνταρει.

Senior Member
    Ουτε το ενα εισαι ουτε το αλλο :)

Aν σε ενοχλει τοσο το περιβαλλον που ζεις γιατι δεν μετακομιζεις?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast