Results 136 to 150 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
19-08-2009, 03:11 #136
Originally posted by anwnimi
Remedy,
o όρος bullying μετά από τη συζήτηση που έγινε καταλαβαίνω ότι μπορεί και τελικα να μην ευσταθεί αλλά μοιάζει σε αρκετά σημεία με αυτό που τελικά έγινε. Οπότε, για μένα, η ουσία δεν είναι να συζήτήσουμε αν τελικά είναι bullying ή κάτι παρεμφερές γιατί βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος και αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση.
originally posted by Remedy
originally posted by anwnimi
....Αυτό που θα πω είναι ότι όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποιον και πέσουμε στο επίπεδό του, χάνουμε όχι μόνο το δικό μας αλλά συμπαρασύρουμε και το επίπεδο του φόρουμ μαζί μας.
...
Και το εξίσου άλλο ουσιώδες για μένα γύρω από το θέμα αυτό είναι αυτό που προανέφερα:
\"Και επιπλέον, αυτό το φαινόμενο της άσχημης επίθεσης μεταξύ μελών με προκλητικούς χαρακτηρισμούς τελευταία καλά κρατεί και χτυπάει, νομίζω, σε πολλούς, αν όχι σε όλους, άσχημα. \"
Γιατί άραγε τόση ένταση αυτόν τον καιρό στο φόρουμ?
Ισως είναι και το καλοκαιράκι.
Ωστόσο, πιστεύω και το λέω και στον εαυτό μου, πως η ( σχετική πάντα) νηνεμία, δεν θα έρθει τόσο μέσα απο το \"σβήσιμο\" με όποιο τρόπο, την απάλειψη, της επιθετικότητας, αλλά μέσα απο το \"άνθισμα\" φωνών συντροφικότητας και αλληλεγγύης.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 19-08-2009, 03:14 #137
Συγνωμη που επεμβενω παιδια.. αλλα προτιμω την επιθετικοτητα και την αντιδραση.. παρα να υπαρχει η ηρεμια και η ησυχια.
Με την αντιπαραθεση βγαζεις διαφορα συμπερασματα, ακομα και απο τους τσακωμους και τις επιθεσεις.
Δεν μπορουμε παντα να συμφωνουμε με τους αλλους, ουτε να εχουμε τις ιδιες αποψεις με ολους.
19-08-2009, 03:16 #138
Originally posted by Remedy
γουειρντ λαθος εικασια..
δεν θεωρησα οτι πηγε να το παιξει εξυπνη..
αποδειξη αυτου, οτι δεν εγραψε και καμια εξυπναδα η νατουρ..
εγω ειδα απλα μια απροκλητη επιθεση εκ μερους της, χωρις ναε χει καν θεμα απ οτι φανηκε στην συνεχεια, μιας και ουτε ο ορος της ηταν σωστος ουτε το θεμα ειχε παρακολουθησει καλα.
της αποδιδω δλδ κακοπιστια κι ερριστικοτητα σρα καλα του καθουμενου...ειχε προηγουμενα με καποιους????/μαλωσε με τη πεθερα της? δεν το ξερω..
ίσως να το ένιωσαν πολλοί έτσι, σαν επίθεση.
Ισως εκείνο το \"ευγε στους πρωτεργάτες\" να προκάλεσε αντιδράσεις.
Όμως απο αυτά που διάβασα, είδα οτι αυτό που είναι ο πυρήνας του θέματος, είναι ο αλληλοσπαραγμός που παρατηρείται τελευταία στο φόρουμ κι όχι κάποια πρόθεση για επίθεση..
Μια συζήτηση που μπορούμε κάλλιστα να συνεχίσουμε, όπως είπες, με άλλο τίτλο και σε άλλο θέμα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-08-2009, 03:20 #139
Originally posted by mariap
Συγνωμη που επεμβενω παιδια.. αλλα προτιμω την επιθετικοτητα και την αντιδραση.. παρα να υπαρχει η ηρεμια και η ησυχια.
Με την αντιπαραθεση βγαζεις διαφορα συμπερασματα, ακομα και απο τους τσακωμους και τις επιθεσεις.
Δεν μπορουμε παντα να συμφωνουμε με τους αλλους, ουτε να εχουμε τις ιδιες αποψεις με ολους.
Και θεωρώ οτι υπάρχει και ωφέλιμη επιθετικότητα και αντίδραση.
Και ακόμα, μέσα απο την σύγκρουση γεννιούνται ενίοτε οι πιο ισχυρές αλήθειες.
Υπάρχουν όμως και έκτροπα.
Είναι ένα όριο, που υπάρχει πάντα στα πράγματα.
Μια διαχωριστική γραμμή.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-08-2009, 03:24 #140
Σ\'ευχαριστώ weird.
Καταλαβαινόμαστε:)
Μαρία μου, την ερώτηση αυτή την έκανα και σε άλλο μέλος: ποιος μίλησε για ηρεμία και ησυχία ως εναλλακτική λύση στην επιθετικότητα;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
19-08-2009, 03:27 #141
weird α σιγουρα χωρις εκτροπα.. χωρις εννοω βρισιες ή προσωπικες αντιπαραθεσεις.
Απλως για να ζωντανευουν λιγο τα πνευματα και να μη βαριομαστε :p
Xμμ ανωνυμη ποιον λες?
19-08-2009, 03:28 #142
Μου φαίνεται παραζωντάνευσαν τα πνεύματα και στήσανε χορο :PPP
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-08-2009, 03:31 #143
Originally posted by anwnimi
Νομίζω πως όσο και να διαφωνούμε μεταξύ μας, δεν υπάρχει κανένα μέλος που να μην θεώρησε τα λεγόμενα του Πάνου τουλάχιστον προκλητικά.
Αυτό θα πρέπει να το διαχωρίσουμε εδώ.
Και η Nature, καταλαβαίνω και πιστεύω ότι το γνωρίζει αυτό.
Άσχετα τελικά αν είναι bullying ή όχι.
Οπότε για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν είναι αυτός ο λόγος ένστασης σε αυτό το θέμα, τουλάχιστον για εμένα. Κανείς δεν είπε ότι θα έπρεπε να μείνουμε άπραγοι σε τέτοιες προσβολές.
Γιατί γυρνάμε γύρω γύρω όμως πάλι από αυτά;
Μήπως αλλού είναι η ουσία;
Αυτό που θα πω είναι ότι όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποιον και πέσουμε στο επίπεδό του, χάνουμε όχι μόνο το δικό μας αλλά συμπαρασύρουμε και το επίπεδο του φόρουμ μαζί μας.
Και επιπλέον, αυτό το φαινόμενο της άσχημης επίθεσης μεταξύ μελών με προκλητικούς χαρακτηρισμούς τελευταία καλά κρατεί και χτυπάει, νομίζω, σε πολλούς, αν όχι σε όλους, άσχημα.
αν η nature ήθελε να μιλήσει για το bullying δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει σαν παράδειγμα τον πάνο 12345.αυτό δείχνει πως δεν θεώρησε τα λεγόμενα του προκλητικά.
19-08-2009, 03:33 #144
Originally posted by nature
Originally posted by arktos
nature, γιατί εγώ πιστεύω πως bullying έκανε ο πάνος12345?γι\' αυτό άλλωστε και παρέθεσα τα δύο ποστ του.
Ο πάνος είναι ένας.
Και όπως είπα και στη χικα νωρίτερα, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο πάνος που είναι ένας και χτεσινός, με ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολλοί και παλιοί του φόρουμ, που λένε ότι νοιάζονται για αυτό....... Η το \"νοιάζομαι\" είναι απλά η δικαιολογία για να ξεσπάσω?
Οπότε μην κουράζεσαι. Και 32 ποστ του πάνου να μου παραθέσεις δεν θα αλλάξει κάτι. οπως είπα ήθελα να συζητήσουμε για το κοινωνικό φαινόμενο-παγίδα και να κάνουμε λίγη αυτοκριτική.....
Φύση, καταλαβαίνω οτι σε ενοχλεί να βλέπεις ξεσπάσματα εδώ μέσα και μάλιστα βίαια, είναι κάτι που αγγίζει άγρια τις χορδές της ευαισθησίας σου.
Ξέρεις τι έχω να προτείνω? Κάτι που προτείνω και στον εαυτό μου συνάμα.
Μπορείς να δείχνεις με τον δικό σου τρόπο, μια άλλη αντιμετώπιση, και όσοι θέλουν και τη συμμερίζονται, σε ακολουθούν.
Οι υπόλοιποι, προφανώς έκαναν την αυτοκριτική τους και τα βρήκαν καλά με τον εαυτό τους.
Συμφωνώ να θίξουμε το φαινόμενο.
Συμφωνώ να αντιδρά κανείς με ότι τον απωθεί.
Αλλά όχι με το να βάλω τους άλλους να κάνουν αυτοκριτική.
Κάτι τέτοιο, θα μου ήταν πολύ επίπονο
και για τους άλλους ίσως, ενοχλητικό.
Και δεν ξέρω και αν θα άξιζε τον κόπο...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-08-2009, 03:33 #145
Μαρία στον Όλα-είναι-δανεικά αναφέρομαι, γιατί και οι δύο εκλαβατε νομίζω ότι ήταν γνώμη μου ότι δε θα πρέπει να υπάρξει διαφωνία ή ακόμα και επιθετικότητα (ωφέλιμη όπως λέει και η weird) αφού οι ισχυρισμοί το δικαιολογούσαν και με το παραπάνω, αλλά αντίθετα παρακάλια.
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
19-08-2009, 03:35 #146
Αααα θα αρχίζω να αναρρωτιέμαι Μαράκι, χαχα!
Αν γίνετε πολλοί θα έχω ένα σμήνος σαν το Πάνο να αντιμετωπίσω οπότε αναγκαστικά θα αρχίσω να σκέφτομαι ότι δεν τα λέω καλά:):) :ΡΡΡΡΡΡ-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
19-08-2009, 03:36 #147
Originally posted by weird
Originally posted by Remedy
γουειρντ λαθος εικασια..
δεν θεωρησα οτι πηγε να το παιξει εξυπνη..
αποδειξη αυτου, οτι δεν εγραψε και καμια εξυπναδα η νατουρ..
εγω ειδα απλα μια απροκλητη επιθεση εκ μερους της, χωρις ναε χει καν θεμα απ οτι φανηκε στην συνεχεια, μιας και ουτε ο ορος της ηταν σωστος ουτε το θεμα ειχε παρακολουθησει καλα.
της αποδιδω δλδ κακοπιστια κι ερριστικοτητα σρα καλα του καθουμενου...ειχε προηγουμενα με καποιους????/μαλωσε με τη πεθερα της? δεν το ξερω..
ίσως να το ένιωσαν πολλοί έτσι, σαν επίθεση.
Ισως εκείνο το \"ευγε στους πρωτεργάτες\" να προκάλεσε αντιδράσεις.
...
ναι...ισως...
3 πραγματα εγραψε σε ενα θεμα που μας ειχε προαναγγειλει κιολας προ ημερων!!!!( οτι βλεπει αδικη επιθεση κατα πανου και επιφυλασσεται να το συζητησει)
ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΑ
1) ο ασχετος ορος
2)ο αθωος πανος......
3) οι [πρωτεργατες!!!
απο κει και περα
1) πως να την παρει κανεις στα σοβαρα
2) γιατι να μη σκεφτει το απλουστατο, οτι δεν ειναι ηλιθια η γυναικα, αλλα εχει προηγουμενα με καποιους...
και ολα αυτα, για μια ιστορια που εδειξε οτι τελειωσε και χαρη στη νατουρ επανηλθεεεεεε
το χει ξανακανει αυτο, επαναλαμβανω...
19-08-2009, 03:38 #148
Kαλα ντε μη με μαλωνετε ολοι ...
Μπερδευτηκα απλως .... θα ξεμπερδευτω ομως συντομα :p
19-08-2009, 03:40 #149
Κατι αλλο που μου αρεσει στο φορουμ ειναι οτι υπαρχει διαλογος ! Ουσιαστικος διαλογος με επιχειρηματα ...
Και καθε μερα εχω και κατι καινουργιο να παρω απο τον καθενα σας.
19-08-2009, 03:40 #150
remedy, φακελωμένους μας έχεις, κοριτσάκι μου?
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....