Έντονα σημάδια bullying.... - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 55 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 811
    Senior Member
    Originally posted by Remedy

για να μη θεωρητικολογω λοιπον, σου λεω ξεκαθαρα οτι ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΕΙΔΙΚΑ δεν ειδα κανενα εκτροπο απ τη μερια του φορουμ...
    μερικες βωμολοχιες μπορουσαν να λειπουν αλλα αυτο ειναι λεπτομερεια, καθως θεωρω οτι ολη η επιθεση και η γελοιοποιηση του, πολυ καλως εγιναν..
    Ρεμ,
    για μένα το κλειδί στα λόγια σου, είναι αυτό το \"θεωρώ λεπτομέρεια\".

Στις λεπτομέρειες κρύβεται η ουσία και το τί θεωρεί χονδρομέρεια και τί λεπτομέρεια ο καθένας, πλέει στα άδυτα του υποκειμενισμού.

Βλέπω οτι όταν ο άλλος επιτίθεται ή δεν αξίζει τον σεβασμό σου, ειρωνεύεσαι, με βάση την δική σου συλλογιστική, θεωρώντας οτι εν προκειμένω, η ειρωνία σου είναι μόνο λεπτομέρεια.

Οκ, απλά εγώ το βλέπω αλλιώς.

Κοινώς, ακόμα κι αν ο άλλος με ειρωνευτεί ή με μειώσει, πιο πολύ θα τον \"λυπηθώ\", παρά θα μου δώσω το δικαίωμα να υποπέσω στα ίδια.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Οι βωμολοχίες και οι ευτελισμοί Remedy δεν ήταν λίγες, σελίδες επί σελίδων ήταν.
    Και ξέρεις κάτι;
    Φανέρωναν κάτι.
    Ότι τελικα τον φοβηθήκαμε πολύ και αυτό σημαίνει ότι του δώσαμε αξία.
    Δικαίως ή αδίκως τον φοβηθήκαμε.
    Σαν κατακλείδα θα μπορούσε να είναι και αυτό: Ας θωρακίσουμε καλύτερα το χώρο αυτό από κακοτοπιές στις οποίες έβρισκε πάτημα (απόπειρα, μαζική επιθετικότητα κατά ενός προσώπου) για να εκτοξεύσει απειλές ώστε να μη χρειαστεί να ξαναφοβηθούμε τόσο.
    Κι εγώ το διέκρινα αυτό εξ αρχής.

Πολλοί ένιωσαν φόβο, απειλή...

Προφανώς και κάτι ακούμπησαν μέσα τους, κάποια απο τα λεγόμενά του.

Senior Member
    Οι βωμολοχίες και οι ευτελισμοί Remedy δεν ήταν λίγες, σελίδες επί σελίδων ήταν.
    Και ξέρεις κάτι;
    Φανέρωναν κάτι.
    Σαν κατακλείδα θα μπορούσε να είναι και αυτό: Ας θωρακίσουμε καλύτερα το χώρο αυτό από κακοτοπιές στις οποίες έβρισκε πάτημα (απόπειρα, μαζική επιθετικότητα κατά ενός προσώπου) για να εκτοξεύσει απειλές ώστε να μη χρειαστεί να ξαναφοβηθούμε τόσο.

εγώ δεν φοβήθηκα.αηδίασα!

Senior Member
    Originally posted by arktos
    γενικά προσπαθώ να μη βρίζω.τι παράδειγμα θα δώσω στη κόρη μου?
    Κι εγώ να σου πω την αλήθεια, το βρισίδι, ποτέ δεν το κατάλαβα.

Βασικά μου φαίνεται τόσο αντεπικοινωνιακό, κούφια λόγια, σαχλό και αστείο μαζί.

Κατ εξαίρεσιν, καποιες φορές έχει νόημα σαν ξέσκασμα εκείνου που το λέει.

Senior Member
    Originally posted by weird
    αυτο ειναι στην κριση του καθενα
    για εμενα , σε ενα ατομο σαν τον πανο με την συμπεριφορα που ειχε και με την δηλωση περι ειδικου της ψυχικης υγειας,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ, αξιζει ΜΟΝΟ η γελοιοποιηση, το δυνατον γρηγοροτερο γιατι εκτος απο ενοχλητικος και γραφικος ηταν και επικινδυνος καθως εβγαζε διαγνωσεις και ελεγε επιστημονικες μπαρουφες ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ που θα μπορουσαν να προκαλεσουν πολλα προβληματα σε καλοπιστους που δεν θα ειχα διαβασει το συνολο τωνπαπαριων του..
    Την πιάνω την συλλογιστική σου.

Αλλά για σκέψου και απάντησε μου αν θέλεις, φαντάζεσαι τί θα γινόταν αν τον κάθε ένα του ίδιου στυλ, τον αντιμετώπιζε το φόρουμ δια της γελιοποίησης?

Το μπάχαλο επι δέκα.

Πολύ βρώμικο και χαμηλό.( και ψυχικά κουραστικό, εκτός κι αν κάτι παίρνω ως εκτόνωση)

Κατά τη γνώμη μου πάντα, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.

Αλλά αυτό, το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του.

υγ. Κανείς δεν σκέφτηκε να ειδοποιήσει τον Νίκο?
    κι αν ο Νίκος δεν αντέδρασε παρά ήπια, αυτό δεν λέει κάτι ?
    κατ αρχας, οσα χρονια ειμαι εδω εν ειδα πολλους σαν τον πανο...σε παπαριά και ενοχλητικοτητα (απειρα ποστ κλπ)
    ο τροπος αν ηταν μονο η μπουρδολογια ειναι και θα ειναι η σιωπη....
    αλλα το θεμα ηταν οτι δεν περιοριστηκε στις μπουρδες...επιτεθηκε προσωπικα σε καθεναν απο τους οποιους τον εβρισαν...δεν εμπαινε ετσι ενας και τον εβριζε....

εχουμε αλλη αποψη για τη βρωμια..
    εγω βρωμικο και χαμερπες θεωρω το μουλωχτο....
    κακες σκεψεις, κρισεις και προθεσεις με καλυψη πολιτισμου και ηρεμιας και πλαγιες βολες ξεκαρφωτες \"αθωες\"...
    την ευθεια αντιμετωπιση την θεωρω παντα καθαρη, οση ενταση κι αν εχει...
    και το θεωρω και πιο υγιες να σου πω...αν καποιος φτασει στο σημειο να με βρισει και να με ταραξει..προτιμω να του το γυρισω να το φαει στα μουτρα εφοσον αυτος ευθυνεται,αν μετα εγω φυγω ηρεμη, παρα να το παρω μεσα μου και να το σκεφτομαι...

Senior Member
    μήπως δεν μπορείτε να το δείτε γιατί λείπατε και ήρθατε αφού όλα είχαν τελειώσει?αναρωτιέμαι!γιατ ί εδώ το μαύρο το βλέπετε άσπρο.
    Μια χαρά βλέπουμε, βαρέθηκα να διαβάζω τα έκτροπα του Πάνου.

Αλλά και τα έκτροπα των άλλων ε...

μην ξεχνιόμαστε.
    βλεπεις γουειρντ
    ολοι το ιδιο πραγμα κοιταμε, αλλα αλλοι το βλεπουν μαυρο κι αλλοι ασπρο..
    δεν φανταζομαι να ειναι υποχρεωτικο να το δουμε κι εμεις μαυρο ε?
    Rem,
    υπάρχει και το γκρι.
    Ειναι πιο αξιόπιστο πολλές φορές.
    Μήπως εσύ τα βλέπεις πολύ μαυρόασπρα και κατατάσσεις και τα μέλη του φόρουμ σε μαυρόσπρες κατηγορίες οπότε και τις αντιδράσεις σου προς εκείνα σε αντίστοιχες;
    Καλά ναι Ρεμ, είσαι λίγο του απόλυτου,

στο σημείο αυτό να σου πω οτι μου μοιάζεις ώρες ώρες με θυληκή έκδοση του Κρίνου.

Μοιάζει ο τρόπος σκέψης σας κάτι φορές..

Senior Member
    κορίτσια, καληνύχτα!νύσταξα...

Εγώ ξερετε τι δεν καταλαβαίνω?
    Γιατί βλέπετε το δέντρο και δεν βλέπετε το δάσος...
    Λίγο εμμονικό, (αδόκιμο αλλά μου βγήκε), είναι όλο αυτό. Κολλάτε στο οτι μιλήσαμε άσχημα στον Πάνο και όχι σε όλη τη ζημιά που προσπάθησε να κάνει στο φόρουμ....Έβρισε με χυδαιο τρόπο όσους παίρνουν φάρμακα, τους χαρακτήρισε σαν τον τελευταίο αμόρφωτο χωριάτη που δεν εξέρει πως να διαχειριστεί το φαινομενο ενός ψυχικά άρρωστου, κατηγόρησε μέλη του φόρουμ, το έπαιξε ψυχολόγος βάζοντας σε κίνδυνο την ψυχική υγεία των εύπιστων, ευαίσθητων ψυχικά μελών και έχετε φτιάξει ένα διαδικτυακό δικαστήριο για αυτούς που σε τελική ανάλυση εναντιώθηκαν στη μαλακία του επικίνδυνου κτηνίατρου?
    Έλεος!
    Και μόνο που συζητάμε κάτι ετέτοιο μου φαίνεται γελοίο.
    Δηλαδή, γίνεται ενας φόνος και οι συγγενείς του θύματος προπυλακίζουν τον δράστη. Θα δικάσουμε τους συγγενείς?
    Τι θέατρο του παραλόγου είναι αυτό και τι σκοπούς εξυπηρετεί?

Senior Member
    Και ξέρεις κάτι;
    Φανέρωναν κάτι.
    Κι εγώ το διέκρινα αυτό εξ αρχής.

Πολλοί ένιωσαν φόβο, απειλή...

Προφανώς και κάτι ακούμπησαν μέσα τους, κάποια απο τα λεγόμενά του.
    Κι όταν κάτι μας ακουμπάει, και συνυπάρχει και η απειλή, μας βγάζει εκτός ορίων.
    Το έχω ζήσει σε παρόμοιο θρεντ:)

Καλύτερα να δουλέψουμε αυτο στο οποίο μας ακουμπάει παρά να στραφούμε στις βωμολοχίες, κλέινοντας αμεσα μάτια και αυτιά.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Και ξέρεις κάτι;
    Φανέρωναν κάτι.

εγώ δεν φοβήθηκα.αηδίασα!
    που να βλεπες ανωνυμη ποσες σελιδες ηταν οι δικες του προκλησεις..
    εγω δεν τον φοβηθηκα...απλα ενοιωσα οτι πρεπει καποιος να τον βαλει στην θεση του . κι επειδη ο νικος δεν το εκανε για τους γνωστους λογους, το θεωρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ που το εκανε συσσωμο το φορουμ

Senior Member
    καλώς την, τη πέρδικα!θεοφανία, εσένα λέω!

Senior Member

εχουμε αλλη αποψη για τη βρωμια..
    εγω βρωμικο και χαμερπες θεωρω το μουλωχτο....
    κακες σκεψεις, κρισεις και προθεσεις με καλυψη πολιτισμου και ηρεμιας και πλαγιες βολες ξεκαρφωτες \"αθωες\"...
    την ευθεια αντιμετωπιση την θεωρω παντα καθαρη, οση ενταση κι αν εχει...
    και το θεωρω και πιο υγιες να σου πω...αν καποιος φτασει στο σημειο να με βρισει και να με ταραξει..προτιμω να του το γυρισω να το φαει στα μουτρα εφοσον αυτος ευθυνεται,αν μετα εγω φυγω ηρεμη, παρα να το παρω μεσα μου και να το σκεφτομαι...
    Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψή σου.
    Το μουλωχτό του τύπου, ψεύτικες ευγένειες, κρυμμένες προθέσεις κτλ.
    Εκει έξω ναι, μπορώ να καταλάβω με το ένστικτο τέτοια \"φίδια\" και τα σιχαίνομαι.

Εδώ μέσα όμως, δεν είναι πολύ απισφαλές ? Πιστεύω ναι.

Απο την άλλη,
    οι χαρακτηρισμοί, οι βρισιές.... μου φαίνονται βρωμιά.
    Ετσι έχω μάθει ίσως.

Το καταλάβαίνω κι αυτό που λες,
    αν κάποιος σε ταράξει,
    θα τον ταράξεις κι εσύ μην το κρατήσεις μέσα σου.

Σε αυτό το τελευταίο, επιφυλάσσομαι να στοχαστώ γιατί είναι κάτι που με απασχολεί πολύ αυτήν την περίοδο.

Το θέμα είναι,
    διακρίνει σίγουρα κανείς στην περίπτωση αυτή την άμυνα απο την επίθεση?
    Μήπως κάποτε περνά τα όρια και πότε είναι καλό να ξέρει, οτι δεν ξαλαφρώνει απο κάτι που του φόρτωσε ο άλλος, αλλά απο κάτι εν ουσία δικό του?

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Εγώ ξερετε τι δεν καταλαβαίνω?
    Γιατί βλέπετε το δέντρο και δεν βλέπετε το δάσος...
    Λίγο εμμονικό, (αδόκιμο αλλά μου βγήκε), είναι όλο αυτό. Κολλάτε στο οτι μιλήσαμε άσχημα στον Πάνο και όχι σε όλη τη ζημιά που προσπάθησε να κάνει στο φόρουμ....Έβρισε με χυδαιο τρόπο όσους παίρνουν φάρμακα, τους χαρακτήρισε σαν τον τελευταίο αμόρφωτο χωριάτη που δεν εξέρει πως να διαχειριστεί το φαινομενο ενός ψυχικά άρρωστου, κατηγόρησε μέλη του φόρουμ, το έπαιξε ψυχολόγος βάζοντας σε κίνδυνο την ψυχική υγεία των εύπιστων, ευαίσθητων ψυχικά μελών και έχετε φτιάξει ένα διαδικτυακό δικαστήριο για αυτούς που σε τελική ανάλυση εναντιώθηκαν στη μαλακία του επικίνδυνου κτηνίατρου?
    Έλεος!
    Και μόνο που συζητάμε κάτι ετέτοιο μου φαίνεται γελοίο.
    Δηλαδή, γίνεται ενας φόνος και οι συγγενείς του θύματος προπυλακίζουν τον δράστη. Θα δικάσουμε τους συγγενείς?
    Τι θέατρο του παραλόγου είναι αυτό και τι σκοπούς εξυπηρετεί?
    Τώρα δεν συζητάμε για αυτόν,
    για μας συζητάμε Θεοφανία μου,
    για να ανταλάξουμε απόψεις εμείς με αφορμή ένα \"κοινοτικό\" συμβάν και να έρθουμε καλύτερα σε επαφή.

Ετσι το βλέπω και γι αυτό βρίσκω νόημα...

Senior Member
    ..Κι όταν κάτι μας ακουμπάει, και συνυπάρχει και η απειλή, μας βγάζει εκτός ορίων.
    Το έχω ζήσει σε παρόμοιο θρεντ:)

Καλύτερα να δουλέψουμε αυτο στο οποίο μας ακουμπάει παρά να στραφούμε στις βωμολοχίες, κλέινοντας αμεσα μάτια και αυτιά.
    λοιπον τωρα θα σας πω κατι προκλητικο.
    το εχω σκεφτει κι αλλες φορες, αλλα με αφορμη αυτου που ειπε η ανωνυμη..
    θεωρω οτι πολλα απο τα ατομα που εχουν ερθει σε επαφη με την ψυχοθεραπεια, ειτε γιατι βοηθηθηκαν (που θα ειναι και το καλο να συμβαινει γι αυτο) ειτε επειδη συνηθισαν αυτον τον τροπο λειτουργιας,ψυχοθεραπευτι� �ολογουν πολυ τις συζητησεις :)
    και δεν εννοω μονο οτι προσπαθουν να μπουν σε θεση ψυχολογου, πραγαμ που ολοι κανουμε καμια φορα αναλυοντας, αλλα κολλανε πολυ σε συμβουλες που εχουν να κανουν με θεραπεια.

εγω λοιπον ΔΕΝ θεωρω οτι ειναι ολα προς θεραπεια, αλλα οτι καποια πραγματα ακομα κι απο αυτα που εχουν ενταση, πολυ καλως συμβαινουν!!!!!
    ενα απλο επιχειρημα:γιατι να δουλεψουμε κατι (οπως μας προτεινε η ανωνυμη) οταν δεν μας δημιουργει κανενα απολυτως προβλημα αλλα μας λυνει προβληματα???????
    μπορει να μου το εξηγησει καποιος αυτο?

Senior Member
    αχαχχαχαχαχαχαχ Ρεμ δεν γελάω με κακό τρόπο, με καλό τρόπο γελάω....

πωπω δεν μας βλέπω να κοιμόμαστε απόψε!

Page 14 of 55 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast