Έντονα σημάδια bullying.... - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 55 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 811
    Senior Member
    Θεοφανία θα μπω στη συζήτηση αύριο.
    Θα ακολουθήσω την άρκτος.

Αυτό που θα σου πω είναι ότι το θέμα αυτό ανοίχτηκε όχι για να αμφισβητήσει την προκλητικότητα αλλά για να διευρενήσει και άλλα θέματα στο εν λόγω περιστατικό που ίσως μας ωφελήσουν και ατομικά αλλά και φορουμικά.
    Όποιος δε θέλει να το δει μπορεί να μη συμμετέχει, καλώς είπες τη γνώμη σου για το ότι το θεωρείς άκυρο αλλά ότι θεωρείς άκυρο ή παράλογο εσύ και η ρεμ δεν ισχύει και για μένα, ελεύθερο δεν είναι το φόρουμ να συζητήσει ο καθένας ότι θέλει;
    Γιατί όμως τόσος ντόρος αφού το θεωρείτε άκυρο ρε παιδιά;
    Αφήστε τότε εμάς τους άκυρους και τους παράλογους να μιλάμε:)

Καληνύχτα σας.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by arktos
    Originally posted by anwnimi
    Οι βωμολοχίες και οι ευτελισμοί Remedy δεν ήταν λίγες, σελίδες επί σελίδων ήταν.
    Και ξέρεις κάτι;
    Φανέρωναν κάτι.
    Ότι τελικα τον φοβηθήκαμε πολύ και αυτό σημαίνει ότι του δώσαμε αξία.
    Δικαίως ή αδίκως τον φοβηθήκαμε.
    Σαν κατακλείδα θα μπορούσε να είναι και αυτό: Ας θωρακίσουμε καλύτερα το χώρο αυτό από κακοτοπιές στις οποίες έβρισκε πάτημα (απόπειρα, μαζική επιθετικότητα κατά ενός προσώπου) για να εκτοξεύσει απειλές ώστε να μη χρειαστεί να ξαναφοβηθούμε τόσο.

εγώ δεν φοβήθηκα.αηδίασα!
    που να βλεπες ανωνυμη ποσες σελιδες ηταν οι δικες του προκλησεις..
    εγω δεν τον φοβηθηκα...απλα ενοιωσα οτι πρεπει καποιος να τον βαλει στην θεση του . κι επειδη ο νικος δεν το εκανε για τους γνωστους λογους, το θεωρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ που το εκανε συσσωμο το φορουμ
    Συμφωνώ με το θέμα της αυτοδύναμης προστασίας του φόρουμ.

Με τον τρόπο διαφώνησα.

Για μένα, η καλύτερη λύση είναι το ομαδικό μπουκοτάζ, κοινώς,
    δυο τρια λόγια ουσίας ( και προειδοποιήσεις λοιπών νέων μελών) και παντελής αδιαφορία μετά.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Καληνύχτα Ανώνυμη.

Ονειρα γλυκά να έχεις.

Senior Member
    Παιδιά εγώ πρώτη φορά νευρίασα τόσο πολύ στο φόρουμ.Δεν το εξηγώ αλλιώς,απλά δεν είσασταν αυτές τις μέρες online γι΄αυτό.Δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει συννενόηση,να καταλάβει με τίποτα και συγχρόνως ξεφύτρωνε σαν το μανιτάρι παντού κι έλεγε πράγματα που δε στέκουν.Είχε γεμίσει η οθόνη με το όνομά του και να μην καταλαβαίνει τίποτα!
    Δε θεωρώ ότι έγινε κανένα μπούλινγκ,χαίρομαι που τελικά έστω κι έτσι αντιμετωπίστηκε η κατάσταση γιατί ήταν ανυπόφορη...
    Πάντως κι εγώ που συγκρατιέμαι γενικώς στο παρατσάκ να τον έβριζα γιατί έφτασε το νευρικό μου σύστημα στα όρια...
    Ήθελα να μπω,να διαβάσω,να πω 5 πράγματα και ξεφύτρωνε ατελείωτα λέγοντας χαζά και προσβολές.Δεν καταλάβαινε με τπτ κάτι σαν να λέμε ΄στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα΄....ε πια άνθρωποι είμαστε......

Senior Member
    ..Κι όταν κάτι μας ακουμπάει, και συνυπάρχει και η απειλή, μας βγάζει εκτός ορίων.
    Το έχω ζήσει σε παρόμοιο θρεντ:)

Καλύτερα να δουλέψουμε αυτο στο οποίο μας ακουμπάει παρά να στραφούμε στις βωμολοχίες, κλέινοντας αμεσα μάτια και αυτιά.
    λοιπον τωρα θα σας πω κατι προκλητικο.
    το εχω σκεφτει κι αλλες φορες, αλλα με αφορμη αυτου που ειπε η ανωνυμη..
    θεωρω οτι πολλα απο τα ατομα που εχουν ερθει σε επαφη με την ψυχοθεραπεια, ειτε γιατι βοηθηθηκαν (που θα ειναι και το καλο να συμβαινει γι αυτο) ειτε επειδη συνηθισαν αυτον τον τροπο λειτουργιας,ψυχοθεραπευτι� �ολογουν πολυ τις συζητησεις :)
    και δεν εννοω μονο οτι προσπαθουν να μπουν σε θεση ψυχολογου, πραγαμ που ολοι κανουμε καμια φορα αναλυοντας, αλλα κολλανε πολυ σε συμβουλες που εχουν να κανουν με θεραπεια.

εγω λοιπον ΔΕΝ θεωρω οτι ειναι ολα προς θεραπεια, αλλα οτι καποια πραγματα ακομα κι απο αυτα που εχουν ενταση, πολυ καλως συμβαινουν!!!!!
    ενα απλο επιχειρημα:γιατι να δουλεψουμε κατι (οπως μας προτεινε η ανωνυμη) οταν δεν μας δημιουργει κανενα απολυτως προβλημα αλλα μας λυνει προβληματα???????
    μπορει να μου το εξηγησει καποιος αυτο?
    Προσωπικά έχω αποκτήσει μια νέα οπτική, την ψυχοθεραπευτική.
    Είναι τρόπος ζωής.
    ΜΕ βολεύει και μου λύνει προβλήματα.

Με τίποτα δεν θα άντεχαν όλοι στην ίδια λογική.

Πχ. εμένα με ενδιαφέρει να ξέρω, γιατί αρπάζομαι με κάτι.
    Τι ακουμπά αυτό το κάτι μέσα μου και με προκαλεί.

Αν το να αρπάζομαι, είναι για μένα πρόβλημα, το να βρώ τι ακουμπά, θα είναι η λύση.

Αν το να αρπάζομαι, δεν είναι για μένα πρόβλημα, δεν θα ασχοληθώ με το να δω, γιατί η τάδε ατάκα μου προκάλεσε τόση αντίδραση και αρπάχτηκα.

Είναι όπως τον βολεύει τον καθένα.

Τάσσομαι υπέρ της σε βαθος δουλειας, στα όρια του καθενός.

Ετσι και ο ίδιος και οι αλλοι, θα έχουν λιγότερα προβλήματα.

Γνώμη μου...

και

καληνυχτώ.

Senior Member
    Originally posted by weird
    .....Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψή σου.
    Το μουλωχτό του τύπου, ψεύτικες ευγένειες, κρυμμένες προθέσεις κτλ.
    Εκει έξω ναι, μπορώ να καταλάβω με το ένστικτο τέτοια \"φίδια\" και τα σιχαίνομαι.

Εδώ μέσα όμως, δεν είναι πολύ απισφαλές ? Πιστεύω ναι.

Απο την άλλη,
    οι χαρακτηρισμοί, οι βρισιές.... μου φαίνονται βρωμιά.
    Ετσι έχω μάθει ίσως.

Το καταλάβαίνω κι αυτό που λες,
    αν κάποιος σε ταράξει,
    θα τον ταράξεις κι εσύ μην το κρατήσεις μέσα σου.

Σε αυτό το τελευταίο, επιφυλάσσομαι να στοχαστώ γιατί είναι κάτι που με απασχολεί πολύ αυτήν την περίοδο.

Το θέμα είναι,
    διακρίνει σίγουρα κανείς στην περίπτωση αυτή την άμυνα απο την επίθεση?
    Μήπως κάποτε περνά τα όρια και πότε είναι καλό να ξέρει, οτι δεν ξαλαφρώνει απο κάτι που του φόρτωσε ο άλλος, αλλά απο κάτι εν ουσία δικό του?
    δεν βλεπω γιατι να φερεται διαφορετικα στο μεσα και στο εξω....η ενταση φυσικα διαφερει..δεν ειναι δυνατον εξω να βριζεται κανεις στα πεζοδρομια με καποιον που διαφωνει, εμ την ιδια ευκολια που το κανει στο ιντερνετ απο αποσταση και απλα πληκτρολογωντας..
    αλλα σαν λειτουργια ειναι η ιδια..

το περι αμυνας και επιθεσης φυσικα και ισχυει..και ειναι πολυ πιθανο μια \"αμυνα\" να εχει πολυ μεγαλυτερη σφοδροτητα απο την αρχικη επιθεση....κι εκει τι θα πουμε? οτι τα ηθελε και τα επαθε? η οτι δεν ειχε καποιος το δικαιωμα τα το τραβηξει τοσο?μπερδευονται καπως τα πραγματα σιγουρα...
    ενα πραγμα δεν μπερδευεται..
    υπαρχιυν καποια ορια του καθενος.
    δεν ειναι για ολους ιδια, αλλα υπαρχει κι αυτο που λεμε \"κοινος νους\"
    οταν λοιπον καποιος περναει αυτα τα ορια, με βρισει για παρταδειγμα, καλα θα κανει να εχει σταθμισει πρωτα αν εγω μπορω να το ανεχτω ως μη οφειλα, η θα αντιδρασω με τον ιδιο τροπο...
    με λιγα λογια τα ορια υπαρχουν κι ειναι περιπου γνωστα κι αν καποιοι τα περνανε παιρνουν και το ρισκο της \"υπερβολικης \" αντιδρασης...

Senior Member
    ..Κι όταν κάτι μας ακουμπάει, και συνυπάρχει και η απειλή, μας βγάζει εκτός ορίων.
    Το έχω ζήσει σε παρόμοιο θρεντ:)

Καλύτερα να δουλέψουμε αυτο στο οποίο μας ακουμπάει παρά να στραφούμε στις βωμολοχίες, κλέινοντας αμεσα μάτια και αυτιά.
    λοιπον τωρα θα σας πω κατι προκλητικο.
    το εχω σκεφτει κι αλλες φορες, αλλα με αφορμη αυτου που ειπε η ανωνυμη..
    θεωρω οτι πολλα απο τα ατομα που εχουν ερθει σε επαφη με την ψυχοθεραπεια, ειτε γιατι βοηθηθηκαν (που θα ειναι και το καλο να συμβαινει γι αυτο) ειτε επειδη συνηθισαν αυτον τον τροπο λειτουργιας,ψυχοθεραπευτι� �ολογουν πολυ τις συζητησεις :)
    και δεν εννοω μονο οτι προσπαθουν να μπουν σε θεση ψυχολογου, πραγαμ που ολοι κανουμε καμια φορα αναλυοντας, αλλα κολλανε πολυ σε συμβουλες που εχουν να κανουν με θεραπεια.

εγω λοιπον ΔΕΝ θεωρω οτι ειναι ολα προς θεραπεια, αλλα οτι καποια πραγματα ακομα κι απο αυτα που εχουν ενταση, πολυ καλως συμβαινουν!!!!!
    ενα απλο επιχειρημα:γιατι να δουλεψουμε κατι (οπως μας προτεινε η ανωνυμη) οταν δεν μας δημιουργει κανενα απολυτως προβλημα αλλα μας λυνει προβληματα???????
    μπορει να μου το εξηγησει καποιος αυτο?
    :):):)
    Μέχρι να ποστάρω δεν είδα τα προηγούμενα μηνύματά σας και ξαναμπ\'ηκα. Καλέ νυστάζω. Μη γράφετε άλλα!
    Ρεμ, σκέψου λίγο αυτό:
    \"οταν δεν μας δημιουργει κανενα απολυτως προβλημα\"
    Αν όντως δε σου δημιουργεί προσωπικά ή φορουμικά νο προμπλεμ.

και θα το συζητήσουμε αύριο αν είμαστε ορεξάτες:)

Καλυνύχταααα παιδιά!
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Παιδιά εγώ πρώτη φορά νευρίασα τόσο πολύ στο φόρουμ.Δεν το εξηγώ αλλιώς,απλά δεν είσασταν αυτές τις μέρες online γι΄αυτό.Δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει συννενόηση,να καταλάβει με τίποτα και συγχρόνως ξεφύτρωνε σαν το μανιτάρι παντού κι έλεγε πράγματα που δε στέκουν.Είχε γεμίσει η οθόνη με το όνομά του και να μην καταλαβαίνει τίποτα!
    Δε θεωρώ ότι έγινε κανένα μπούλινγκ,χαίρομαι που ελικά έστω κι έτσι αντιμετωπίστηκε η κατάσταση γιατί ήταν ανυπόφορη...
    Πάντως κι εγώ που συγκρατιέμαι γενικώς στο παρατσάκ να τον έβριζα γιατί έφτασε το νευρικό μου σύστημα στα όρια...
    Ήθελα να μπω,να διαβάσω,να πω 5 πράγματα και ξεφύτρωνε ατελείωτα λέγοντας χαζά και προσβολές.Δεν καταλάβαινε με τπτ κάτι σαν να λέμε ΄στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα΄....ε πια άνθρωποι είμαστε......
    Αρσι, δεν είναι τυχαίο το φαινόμενο που προκλήθηκε.(χωρίς να το δικαιολογώ ως προς τη μορφή που έλαβε).
    Με κάποια που διάβασα μου σηκώθηκε η τρίχα.

Είχαν κάτι το ιδιαίτερα διεισδυτικό σε ευπαθείς ψυχολογίες τα λόγια του, ειδικά εφόσον δήλωνε και ειδικός.
    Αυτό πιστεύω.

Senior Member
    Καληνυχτα σε οσους πανε για νανακια :)

Και ισως το παρασκαλιζουμε το ολο θεμα και του παραδινουμε σημασια.. που αυτο επιδιωκει και αυτος.

Senior Member
    θα συμφωνησω με την αρση και σας καληνυχτω επισης.

Senior Member
    Δε θεωρώ ότι έγινε κανένα μπούλινγκ,χαίρομαι που ελικά έστω κι έτσι αντιμετωπίστηκε η κατάσταση γιατί ήταν ανυπόφορη...
    Αρσι, δεν είναι τυχαίο το φαινόμενο που προκλήθηκε.(χωρίς να το δικαιολογώ ως προς τη μορφή που έλαβε).

Είχαν κάτι το ιδιαίτερα διεισδυτικό σε ευπαθείς ψυχολογίες τα λόγια του, ειδικά εφόσον δήλωνε και ειδικός.
    Αυτό πιστεύω.
    weird νομίζω πως δεν ήταν ικανός να είναι διεισδυτικός σε ευπαθείς ψυχολογίες.Πολύ σύντομα φάνηκε το επίπεδό του ώστε να μην έχουν κανένα βάρος τα λόγια τουΉταν απλά πολύ σπαστικός.Δλδ αν έρθει ένας τυχαίος και συνεχώς σε ενοχλεί εκεί που κάθεσαι στην ηρεμία σου δε θα σου σπάσει τα νεύρα!!
    Και συγχρόνως να μην καταλαβαίνει με τίποτα?

Senior Member
    .....Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψή σου.
    Το μουλωχτό του τύπου, ψεύτικες ευγένειες, κρυμμένες προθέσεις κτλ.
    Εκει έξω ναι, μπορώ να καταλάβω με το ένστικτο τέτοια \"φίδια\" και τα σιχαίνομαι.

Εδώ μέσα όμως, δεν είναι πολύ απισφαλές ? Πιστεύω ναι.

Απο την άλλη,
    οι χαρακτηρισμοί, οι βρισιές.... μου φαίνονται βρωμιά.
    Ετσι έχω μάθει ίσως.

Το καταλάβαίνω κι αυτό που λες,
    αν κάποιος σε ταράξει,
    θα τον ταράξεις κι εσύ μην το κρατήσεις μέσα σου.

Σε αυτό το τελευταίο, επιφυλάσσομαι να στοχαστώ γιατί είναι κάτι που με απασχολεί πολύ αυτήν την περίοδο.

Το θέμα είναι,
    διακρίνει σίγουρα κανείς στην περίπτωση αυτή την άμυνα απο την επίθεση?
    Μήπως κάποτε περνά τα όρια και πότε είναι καλό να ξέρει, οτι δεν ξαλαφρώνει απο κάτι που του φόρτωσε ο άλλος, αλλά απο κάτι εν ουσία δικό του?
    δεν βλεπω γιατι να φερεται διαφορετικα στο μεσα και στο εξω....η ενταση φυσικα διαφερει..δεν ειναι δυνατον εξω να βριζεται κανεις στα πεζοδρομια με καποιον που διαφωνει, εμ την ιδια ευκολια που το κανει στο ιντερνετ απο αποσταση και απλα πληκτρολογωντας..
    αλλα σαν λειτουργια ειναι η ιδια..

το περι αμυνας και επιθεσης φυσικα και ισχυει..και ειναι πολυ πιθανο μια \"αμυνα\" να εχει πολυ μεγαλυτερη σφοδροτητα απο την αρχικη επιθεση....κι εκει τι θα πουμε? οτι τα ηθελε και τα επαθε? η οτι δεν ειχε καποιος το δικαιωμα τα το τραβηξει τοσο?μπερδευονται καπως τα πραγματα σιγουρα...
    ενα πραγμα δεν μπερδευεται..
    υπαρχιυν καποια ορια του καθενος.
    δεν ειναι για ολους ιδια, αλλα υπαρχει κι αυτο που λεμε \"κοινος νους\"
    οταν λοιπον καποιος περναει αυτα τα ορια, με βρισει για παρταδειγμα, καλα θα κανει να εχει σταθμισει πρωτα αν εγω μπορω να το ανεχτω ως μη οφειλα, η θα αντιδρασω με τον ιδιο τροπο...
    με λιγα λογια τα ορια υπαρχουν κι ειναι περιπου γνωστα κι αν καποιοι τα περνανε παιρνουν και το ρισκο της \"υπερβολικης \" αντιδρασης...
    1. Εκεί έξω, υπάρχουν οι αισθήσεις,
    εδώ μέσα, τα γράμματα στο πισι, η νοητική διεργασία τους και η αντίληψη του καθενός.
    Εκεί έξω χρησιμοποιώ πέρα απο το μυαλό μου, το συναίσθημα και την ενσυναίσθηση.
    Εδώ μέσα, τα τελευταία λειτουργούν σε εντελώς διαφορετικές βάσεις.
    Δηλ, έχουν χρήσεις όπως η παροχή αλληλεγγύης και υποστήριξης, αλλά χρήσεις όπως η ανίχνευση προθέσεων ( που απαιτεί το και αισθητηριακό ερέθισμα) ατονουν.
    Συμπέρασμα, αν εκεί έξω το να εικάζω προθέσεις είναι επισφαλές, εδώ μεσα είναι επισφαλέστερο.

2. Νομίζω οτι το θέμα που εστιάζω, έχει να κάνει με το ΠΩΣ απαντά κανείς όταν υπερβούν τα όριά του οι άλλοι
    αλλά και με το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι τελικά να τα υπερβεί κανείς αυτά τα όρια....

Senior Member

Αυτό πιστεύω.
    weird νομίζω πως δεν ήταν ικανός να είναι διεισδυτικός σε ευπαθείς ψυχολογίες.Πολύ σύντομα φάνηκε το επίπεδό του ώστε να μην έχουν κανένα βάρος τα λόγια τουΉταν απλά πολύ σπαστικός.Δλδ αν έρθει ένας τυχαίος και συνεχώς σε ενοχλεί εκεί που κάθεσαι στην ηρεμία σου δε θα σου σπάσει τα νεύρα!!
    Αρσι, επιμένω στην δική μου οπτική.
    Διότι αν έρθει ένας τυχαίος που απλά για να τραβήξει όλη την προσοχή απάνω του, γεμίζει όλο το φόρουμ με ασυναρτησίες, όσο κι αν με ενοχλήσει, δεν θα με νευριάσει ( εμένα προσωπικά).

Αλλά ας το σταματήσουμε εδώ καλύτερα γιατί δεν θέλω να πω κάποιες αλήθειες μου πάνω σε αυτό.

Senior Member
    Θεοφανία θα μπω στη συζήτηση αύριο.
    Θα ακολουθήσω την άρκτος.

Αυτό που θα σου πω είναι ότι το θέμα αυτό ανοίχτηκε όχι για να αμφισβητήσει την προκλητικότητα αλλά για να διευρενήσει και άλλα θέματα στο εν λόγω περιστατικό που ίσως μας ωφελήσουν και ατομικά αλλά και φορουμικά.
    Όποιος δε θέλει να το δει μπορεί να μη συμμετέχει, καλώς είπες τη γνώμη σου για το ότι το θεωρείς άκυρο αλλά ότι θεωρείς άκυρο ή παράλογο εσύ και η ρεμ δεν ισχύει και για μένα, ελεύθερο δεν είναι το φόρουμ να συζητήσει ο καθένας ότι θέλει;
    Γιατί όμως τόσος ντόρος αφού το θεωρείτε άκυρο ρε παιδιά;
    Αφήστε τότε εμάς τους άκυρους και τους παράλογους να μιλάμε:)

Καληνύχτα σας.
    το θεμα αυτο δεν το ανοιξες εσυ, οποτε υποθετω δεν εισαι σε θεση να ξερεις τον ακριβη λογο για τον οποιο ανοιχτηκε...
    απο το ποστ της νατουρ δεν μου προκυπτουν ολα αυτα που λες..
    Αν ομως ανοιγοταν για τον λογο που λες, ΘΑ ειχε πολυ κακη αιτιολογηση και επιχειρηματολογια,,,τα ειπαμε 100 φορες για τα σχολια και της ορολογιες της νατουρ, ας μην επανερχομαστε....

Senior Member
    Πάω για ύνπο,
    δεν αντέχω άλλο.

Ηταν ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Καληνύχτα σε όλους.

Page 15 of 55 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast