Results 226 to 240 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
19-08-2009, 05:14 #226
αχ δε θα κοιμηθωωωω
γουερντ
ως προς το ποσο ευκολο ειναι να υπερβει κανεις τα ορια του καθενα..
σιγουρα δεν μπορεις να το ξερεις παντα...σιγουρα μπορεις να τα υπερβεις με κατι κατα τη γνωμη σου ανωδυνο..
ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΒΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...
για να σου δωσω ενα απλο παραδειγμα δλδ..
ολες οι επιθεσεις κατα πανου, οσο κι αν δεν αρεσαν σε μερικους απο σας , και δεν ηταν τυχαιο ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΙΠΑΤΕ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ,ηταν μετα απο προκλησεις που σε οποιον και να τις πεις θα σου πει οτι ηταν ξεπερασμα οριων....
τωρα το ΑΝ παρα το ξεπερασμα των οριων καποιοι προτεινουν την σιωπη. αυτο ειναι ενα αλλο θεμα, αλλα το ξεπερασμα των οριων δεν το αμφισβητησε κανεις...
- 19-08-2009, 05:23 #227
Originally posted by weird
Αρσι, επιμένω στην δική μου οπτική.
Διότι αν έρθει ένας τυχαίος που απλά για να τραβήξει όλη την προσοχή απάνω του, γεμίζει όλο το φόρουμ με ασυναρτησίες, όσο κι αν με ενοχλήσει, δεν θα με νευριάσει ( εμένα προσωπικά).
Αλλά ας το σταματήσουμε εδώ καλύτερα γιατί δεν θέλω να πω κάποιες αλήθειες μου πάνω σε αυτό.
Προσωπικά έχω ένα όριο που από κει και πέρα νευριάζω,ειδικά όταν δε βρίσκω καμία δίοδο επικοινωνίας και ο άλλος επιμένει να με ενοχλεί.
Πάντως θα ήθελα πάρα πολύ να πεις τις αλήθειες σου γιατί εκτιμώ τις απόψεις σου και μ΄αρέσει να πέρνω ερεθίσματα να δω και κάτι άλλο.Πάρα πολύ θα το ήθελα.
Τέλος επειδή δε μου αρέσουν οι κόντρες χωρίς λόγο,γιατί χωρίς λόγο γίνονται θα πρότεινα να αφήσουμε πίσω τον Πάνο κι αν υπάρχει άλλο θέμα που μάλλον άλλο υπάρχει και ο Πάνος ήταν απλά μια ατυχής αφορμή ας ανοίξουμε ένα νέο θέμα που να αφορά γενικά την άσχημη συμπεριφορά κ.λ.π. κ.λ.π.
Η φάση με τον Πάνο ήταν ιδιάζουσα περίπτωση και δεν αξίζει να ανοίγουμε θέμα για τη συμπεριφορά κάποιων μελών απέναντί του.Έτσι πιστεύω εγώ.Δεν αξίζει καν να το συζητάμε.
Καληνύχτα σε όλους παιδιά:)
19-08-2009, 05:38 #228
Κορίτσια, έχω να σας πω κάτι...
Η συμπεριφορά σας καταδεικνύει μια άκρατη έξαρση επιθετικότητας η οποια μπλοκάρει το διάλογο και υπονομεύει τον σκοπό του forum αυτού. Οι παρορμήσεις σας και οι αδυναμίες σας να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας είναι καταδεικτικές της ελληνικής παιδείας που παρέχεται αυτήν τη στιγμή στα σχολεια. Με διαρκή κριτική και χαρακτηρισμούς αναδαυλιζετε ένα θέμα που προφανώς άπτεται κάποιων ευαίσθητων χορδών, οι οποιες δεδομένου της έντασης, άπτονται αμέσως της σεξουαλικής σας έκφρασης. Προσκολλάστε σε λέξεις που σας προκαλούν ταραχή και εξωτερικεύεται αυτήν σας την ένταση με τρόπο και σκοπό να υπερασπιστείτε το δικαίωμα σας στον διάλογο, την ίδια στιγμή που με τον τρόπο σας αναιρείται την φερεγγυότητα σας και υποδαυλίζεται τη χρησιμότητα του.
Ο νομος τους Shafoff-Brown για την εξιδανίκευση της προσωπικής υπεράσπισης ως μέσο προαγωγής της ελευθεριάζουσας προσβολής, σε συνδυασμό με τον αυξάνων αριθμό καλλιεργειών οπίου στη Βόρεια Ελλάδα τα τελευταία χρονια είναι καταφανής απόδειξη του πως ένα forum υποστήριξης ψυχικά νοσούντων \"ενδοβαλει\" τον αρνητισμό προς όλους μας. Για αυτό προτείνω να καθιερωθεί ένα σύστημα προστασίας των μελών από μια μέθοδο επικοινωνίας που προάγει την επιθετικότητα και τα ξεσπάσματα.
Πριν από 10.000 χρονια οι άνθρωποι του Κρο-Μανιον ανακάλυψαν ένα πολύ ισχυρό όπλο, τη φωτιά, και τη χρησιμοποίησαν εποικοδομητικά, δένοντας την στο άρμα της προόδου. Μπορούμε και εμείς να κάνουμε το ίδιο χωρίς να παραβιάζουμε την ανάγκη κάποιου αλλου για διάλογο.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
19-08-2009, 08:06 #229
τι έγινε dissolved?τι έπαθες?
19-08-2009, 08:20 #230
^lol
Κάτι άσχετο (αν και, παραδόξως, τυπικά εντός θεματος σύμφωνα με τον τίτλο του) σχετικά με ενα-δυο πράγματα μου ειπώθηκαν: το bullying ούτε ομάδα προϋποθέτει, ούτε σαν συμπεριφορά περιορίζεται στο κόσμο των ανηλίκων. Είναι σαν να λέει κανείς πως ουδέποτε παρενοχλήθηκε άνθρωπος κατ\'αυτόν τον τρόπο απο λιγότερα απο 2 άτομα π.χ. στο γυμνάσιο ή οτι επιθετικότητα/αντικοινωνική συμπεριφορά κλπ εκφράζουν μόνο οι ενήλικοι, αντίστοιχα. Σαφώς και υπάρχουν bullies ενήλικοι και μόνοι, πάμπολλοι μάλιστα. Στους χώρους εργασίας που δραστηριοποιούνται αποτελούν σωστό εφιάλτη για τα θύματά τους. Και όχι, δεν χρειάζεται να έχει κανείς σπουδάσει στην Αγγλία για να έχει συναντήσει τον όρο αυτό, αρκεί ένα απ΄τα πάμπολλά άρθρα που υπάρχουν στο νετ ή κάποιο απο τα λίγα ομολογουμένως βιβλία (π.χ. το εξαίρετο \"Bully in Sight\", που καθιστά σαφή πολλά άλλα πραγματα εκτός απο τα δύο που σχολίασα.) Στα ελλήνικά δεν έχει αποδοθεί ακόμα ο όρος \"bullying\" δυστυχώς και αυτό εμποδίζει να προχώρησουν κάποια πράγματα. Μένει να δούμε αν θα πιάσει ο νεολογισμός μπούλιγκ ;)
Προσωπικά δεν νομίζω οτί ο πάνος είναι μπούλι με την τυπική εννοια. Και τονιζω το τυπική. Διάβασα πολλά απο αυτά που έγραψε επειδή μου αρέσει να σας διαβάζω γενικά, αν και στην περίπτωση του πάνου ομολογώ οτι τα χρειάστηκα. Μιλάμε ο admin είναι απίστευτα ανεκτικός. Κάτι που εκτίμησα τελικά κι ας είμαι σαν άνθρωπος της ακριβώς αντίθετης λογικής. Η ικανότητα αυτορύθμισης του forum αυτού φαίνεται έτσι κι αλλιώς να τον δικαιώνει.
Αυτά απο έναν outsider σ\' ο,τι αφορά τα μπούλια.
Υ.Γ. ούτε για αστείο δεν είμαι ειδικός.
19-08-2009, 08:26 #231
oboro,καλώς ήρθες και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
20-08-2009, 12:18 #232
Originally posted by Remedy
αχ δε θα κοιμηθωωωω
γουερντ
ως προς το ποσο ευκολο ειναι να υπερβει κανεις τα ορια του καθενα..
σιγουρα δεν μπορεις να το ξερεις παντα...σιγουρα μπορεις να τα υπερβεις με κατι κατα τη γνωμη σου ανωδυνο..
ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΒΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...
για να σου δωσω ενα απλο παραδειγμα δλδ..
ολες οι επιθεσεις κατα πανου, οσο κι αν δεν αρεσαν σε μερικους απο σας , και δεν ηταν τυχαιο ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΙΠΑΤΕ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ,ηταν μετα απο προκλησεις που σε οποιον και να τις πεις θα σου πει οτι ηταν ξεπερασμα οριων....
τωρα το ΑΝ παρα το ξεπερασμα των οριων καποιοι προτεινουν την σιωπη. αυτο ειναι ενα αλλο θεμα, αλλα το ξεπερασμα των οριων δεν το αμφισβητησε κανεις...
πόσο εύκολα ξεπερνά κάποιος τα όριά μου?
Μήπως έχω συμβάλλει κι εγώ με τον τρόπο μου σε αυτό?
Πώς αντιδρώ οταν ξεπερνά ο άλλος τα όριά μου?
Αν κάθε φορά που με βρίζουν, μπαίνω κι εγώ σε μια διαδικασία βρισίματος, αντί να επιλέξω μια άλλη στάση ( οχι απαραίτητα την αδιαφορία, που είναι το άλλο άκρο), μήπως τελικά βλάπτομαι παρά ωφελούμαι και παρατείνω τον εκνευρισμό μου και την σύγχυσή μου?
υγ.
Πολύ χαίρομαι που επέστρεψαν τα θέματα!
Το πήρα με βαριά καρδιά χτες.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-08-2009, 12:20 #233
Originally posted by Arsi
Originally posted by weird
Αρσι, επιμένω στην δική μου οπτική.
Διότι αν έρθει ένας τυχαίος που απλά για να τραβήξει όλη την προσοχή απάνω του, γεμίζει όλο το φόρουμ με ασυναρτησίες, όσο κι αν με ενοχλήσει, δεν θα με νευριάσει ( εμένα προσωπικά).
Αλλά ας το σταματήσουμε εδώ καλύτερα γιατί δεν θέλω να πω κάποιες αλήθειες μου πάνω σε αυτό.
Προσωπικά έχω ένα όριο που από κει και πέρα νευριάζω,ειδικά όταν δε βρίσκω καμία δίοδο επικοινωνίας και ο άλλος επιμένει να με ενοχλεί.
Πάντως θα ήθελα πάρα πολύ να πεις τις αλήθειες σου γιατί εκτιμώ τις απόψεις σου και μ΄αρέσει να πέρνω ερεθίσματα να δω και κάτι άλλο.Πάρα πολύ θα το ήθελα.
Τέλος επειδή δε μου αρέσουν οι κόντρες χωρίς λόγο,γιατί χωρίς λόγο γίνονται θα πρότεινα να αφήσουμε πίσω τον Πάνο κι αν υπάρχει άλλο θέμα που μάλλον άλλο υπάρχει και ο Πάνος ήταν απλά μια ατυχής αφορμή ας ανοίξουμε ένα νέο θέμα που να αφορά γενικά την άσχημη συμπεριφορά κ.λ.π. κ.λ.π.
Η φάση με τον Πάνο ήταν ιδιάζουσα περίπτωση και δεν αξίζει να ανοίγουμε θέμα για τη συμπεριφορά κάποιων μελών απέναντί του.Έτσι πιστεύω εγώ.Δεν αξίζει καν να το συζητάμε.
Καληνύχτα σε όλους παιδιά:)
Κι επειδή κάνω κουράγιο για να τα βγάζω πέρα με τον εαυτό μου, έχω αποκτήσει και μεγάλη υπομονή με τους άλλους, ειδικά όταν βρίσκομαι μπροστά σε επικοινωνιακά αδιέξοδα.
Οσο για τις αλήθειες μου, επειδή όπως πολύ σωστά λες, καλό είναι να αφήσουμε το θέμα πίσω, να κλείσει οριστικά, θα σου στείλω ένα πμ σύντομα να σου πω τι εννοώ.
Φιλιά.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-08-2009, 12:34 #234
Kαλημέρα:)
weird μου,κι εγώ είμαι πολύ δύσκολος χαρακτήρας απλά εσύ έκανες πολύ δουλειά με τον εαυτό σου:)
Πάντως κι εγώ χθες απογοητεύτηκα πολύ με τα χαμένα ποστ....ευτυχώς επανήρθαν!!!!!!Πολύ χάρηκα που τα είδα σήμερα!
20-08-2009, 12:57 #235
MONO EΓΩ ΔEN XAPHKA ΠOY EΠANHPΘAN?
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
20-08-2009, 13:14 #236
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
MONO EΓΩ ΔEN XAPHKA ΠOY EΠANHPΘAN?
Καλές βουτιές Ολα είναι Δανεικά!
Και δεν είχα νευράκια μαζί σου, μην το παίρνεις έτσι.
Οτι κι αν μου λες το κάνεις απο ενδιαφέρον καλοπροαίρετο και το εκτιμω,
να σαι καλα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-08-2009, 14:07 #237
EYXAPIΣTΩ. ΣE ΛIΓO ΠOY ΘA EIMAI ΣTHN ΠAPAΛIA ΘA ΞANAΠOΣTAPΩ :-).
ΠANTΩΣ THN EΠOMENH ΦOPA ΔEN ΘA ΣOY XAPIΣTΩ. NA TO ΞEPEIΣ.
OΣO ΓIA AYTO TO ΘEMA OΠΩΣ EΓPAΨA KAI XΘEΣ ANOIXTHKE ΓIA NA THN ΠOYN 2-3 ATOMA ΣE ΣYΓKEKPIMENOYΣ KAI NA ΔEIΞOYN ΠOΣO ANΩTEPOI EINAI KAI AΣ MHN ΓNΩPIZOYN TI EΓINEΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
20-08-2009, 14:33 #238
Δεν το περίμενα να επανέλθει το σύστημα, ευτυχώς:)
Όλα όσα έχουν διατυπωθεί τον τελευταίο καιρό έχουν την αξία τους, και τα στραβά και τα καλά, αν και ο χαρακτηρισμός τους είναι παντα υποκειμενικός.
Τώρα, όσον αφορά το συγκεκριμένο θρεντ, από ότι καταλαβαίνω, είναι πολλοί που βλέπουν μόνο μία πλευρά του εν λόγω περιστατικού με τον Πάνο, και την πιο φανερή και αναμφισβήτητη: ότι ήταν φοβερά προκλητικός. ΟΚ.
Υπάρχουν κι άλλες πλευρές όμως, συνήθως, ή μάλλον σχεδόν πάντα, η ζωή δεν είναι απόλυτη, μαυρόσπαρη. Αν τις πλευρές αυτές τις βλέπαμε όλοι μαζί, θα μπορούσαμε να ωφεληθούμε και ατομικά και φορουμικά. Αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να σκεφτεί και να επιχειρηματολογήσει πάνω σε αυτό και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να του το στερήσει αυτό.
Θέσαμε καποια μέλη τις απόψεις μας πάνω στις επι μέρους πλευρές του περιστατικού. Όποιος θέλει τις διαβάζει, κρίνει, σιωπά ή συζητά, όποιος θέλει τις πετάει ή ακόμα και τις χλευάζει.
Αυτά.
Θέλω να γράψω κι άλλα αλλά αστα:)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
20-08-2009, 14:47 #239
Originally posted by DissolvedGirl
Κορίτσια, έχω να σας πω κάτι...
Η συμπεριφορά σας καταδεικνύει μια άκρατη έξαρση επιθετικότητας η οποια μπλοκάρει το διάλογο και υπονομεύει τον σκοπό του forum αυτού. Οι παρορμήσεις σας και οι αδυναμίες σας να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας είναι καταδεικτικές της ελληνικής παιδείας που παρέχεται αυτήν τη στιγμή στα σχολεια. Με διαρκή κριτική και χαρακτηρισμούς αναδαυλιζετε ένα θέμα που προφανώς άπτεται κάποιων ευαίσθητων χορδών, οι οποιες δεδομένου της έντασης, άπτονται αμέσως της σεξουαλικής σας έκφρασης. Προσκολλάστε σε λέξεις που σας προκαλούν ταραχή και εξωτερικεύεται αυτήν σας την ένταση με τρόπο και σκοπό να υπερασπιστείτε το δικαίωμα σας στον διάλογο, την ίδια στιγμή που με τον τρόπο σας αναιρείται την φερεγγυότητα σας και υποδαυλίζεται τη χρησιμότητα του.
Ο νομος τους Shafoff-Brown για την εξιδανίκευση της προσωπικής υπεράσπισης ως μέσο προαγωγής της ελευθεριάζουσας προσβολής, σε συνδυασμό με τον αυξάνων αριθμό καλλιεργειών οπίου στη Βόρεια Ελλάδα τα τελευταία χρονια είναι καταφανής απόδειξη του πως ένα forum υποστήριξης ψυχικά νοσούντων \"ενδοβαλει\" τον αρνητισμό προς όλους μας. Για αυτό προτείνω να καθιερωθεί ένα σύστημα προστασίας των μελών από μια μέθοδο επικοινωνίας που προάγει την επιθετικότητα και τα ξεσπάσματα.
Πριν από 10.000 χρονια οι άνθρωποι του Κρο-Μανιον ανακάλυψαν ένα πολύ ισχυρό όπλο, τη φωτιά, και τη χρησιμοποίησαν εποικοδομητικά, δένοντας την στο άρμα της προόδου. Μπορούμε και εμείς να κάνουμε το ίδιο χωρίς να παραβιάζουμε την ανάγκη κάποιου αλλου για διάλογο.
20-08-2009, 15:10 #240
...πες μου ότι έβγαλες άκρη από αυτό που έγραψα :S
Γιατί εγώ ομολογώ πως προσπάθησα να \"το\" εκφράσω (δεν έχω ιδέα ποιο είναι το \"το\", το πήγαινα για τη γνωστη catch-phrase \"η επιθετικότητα εμποδίζει το διάλογο\" αλλα δεν είμαι σίγουρη) με ένα πλέον αναγνωρίσιμο στυλ γραφής που αμφιβάλλω αν άφησε περιθώρια υποθέσεων για το ποιον \"υποδύομαι\", αλλα δεν το τσέκαρα αφού το έγραψα και έχω ιδέα αν στέκει ούτε ως κείμενο, ούτε καν η κάθε πρόταση ξεχωριστά... που το κάνει νομίζω ακόμα πιο πιστη απομίμηση του συγκεκριμένου στυλ...
...και επειδή μόλις το ξαναδιάβασα, αυτή η δεύτερη παράγραφος μου είναι καταπέλτης :D[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή