Results 241 to 255 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
20-08-2009, 16:15 #241
Originally posted by DissolvedGirl
Κορίτσια, έχω να σας πω κάτι...
Η συμπεριφορά σας καταδεικνύει μια άκρατη έξαρση επιθετικότητας η οποια μπλοκάρει το διάλογο και υπονομεύει τον σκοπό του forum αυτού. Οι παρορμήσεις σας και οι αδυναμίες σας να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας είναι καταδεικτικές της ελληνικής παιδείας που παρέχεται αυτήν τη στιγμή στα σχολεια. Με διαρκή κριτική και χαρακτηρισμούς αναδαυλιζετε ένα θέμα που προφανώς άπτεται κάποιων ευαίσθητων χορδών, οι οποιες δεδομένου της έντασης, άπτονται αμέσως της σεξουαλικής σας έκφρασης. Προσκολλάστε σε λέξεις που σας προκαλούν ταραχή και εξωτερικεύεται αυτήν σας την ένταση με τρόπο και σκοπό να υπερασπιστείτε το δικαίωμα σας στον διάλογο, την ίδια στιγμή που με τον τρόπο σας αναιρείται την φερεγγυότητα σας και υποδαυλίζεται τη χρησιμότητα του.
Ο νομος τους Shafoff-Brown για την εξιδανίκευση της προσωπικής υπεράσπισης ως μέσο προαγωγής της ελευθεριάζουσας προσβολής, σε συνδυασμό με τον αυξάνων αριθμό καλλιεργειών οπίου στη Βόρεια Ελλάδα τα τελευταία χρονια είναι καταφανής απόδειξη του πως ένα forum υποστήριξης ψυχικά νοσούντων \"ενδοβαλει\" τον αρνητισμό προς όλους μας. Για αυτό προτείνω να καθιερωθεί ένα σύστημα προστασίας των μελών από μια μέθοδο επικοινωνίας που προάγει την επιθετικότητα και τα ξεσπάσματα.
Πριν από 10.000 χρονια οι άνθρωποι του Κρο-Μανιον ανακάλυψαν ένα πολύ ισχυρό όπλο, τη φωτιά, και τη χρησιμοποίησαν εποικοδομητικά, δένοντας την στο άρμα της προόδου. Μπορούμε και εμείς να κάνουμε το ίδιο χωρίς να παραβιάζουμε την ανάγκη κάποιου αλλου για διάλογο.
- 20-08-2009, 16:32 #242
EIΛIKPINA TA EXAΣA. HTAN ΣAN NA ΔIABAZA ΔIKO TOY ΠOΣT KAI NOMIZA OTI ΣAΛTAPEΣ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
20-08-2009, 18:19 #243
Καλησπέρα,
διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και χαίρομαι γιατί το θέμα μου, μας βοήθησε σχεδόν όλους να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα ως προς τη συμπεριφορά μας και πως αυτή μπορεί να εισπράττεται από τους άλλους. Ακόμα και τι συνέπειες έχει η συμπεριφορά μας στον εαυτό μας, αλλά και στον κάθε αμέριμνο συμφορουμίτη καλοκαιριάτικα.
Οι περισσότεροι κατάλαβαν πολύ καλά ποιο ήταν το θέμα.
Επειδή κάποιοι πολύ λίγοι δεν κατάλαβαν, όπως διαπίστωσα, το κάνω πιο λιανό: το θέμα είναι αυτό που γράφει ο τίτλος: το bullying εδώ και ΟΧΙ ο πάνος! Το θέμα μπορεί να ανοίχτηκε με αφορμή τον ομαδικό χλευασμό του πάνου αλλά ήταν αυτό που έγραφε: bullying.
Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι πρέπει να ζητάμε την άδεια κανενός αν ανοίγουμε κάποιο θέμα που μας ενδιαφέρει. Οποιος θέλει συμμετέχει και όποιος δεν θέλει με γεια του με χαρά του. Υπάρχουν τόσα και τόσα θέματα.......
Εκτός αυτού αν αρχίσουμε να ζητάμε την άδεια κάποιων ευερέθιστων για το τι θέμα να ανοίξουμε και ποια λέξη να χρησιμοποιήσουμε για να μην τους ερεθίσει,......
τότε..... αυτό...... είναι ...... bullying!!!!!
Ελπίζω Ρέμεντυ και Θεοφανία να υπήρξα σαφής.
20-08-2009, 18:29 #244
ΞEPEIΣ ΠOIO EINAI TO ΘEMA?
AN AYTO ΠOY ΓINETAI ME TON ΣHΦH HTAN TAKTIKO ΦAINOMENO ΘA TO KATAΛABAINA. OMΩΣ EΓINE MONO ME AYTON. OΠOTE NA ΛEΣ ΠΩΣ TO ANOIΞEΣ ΓENIKA ΔEN ΣTEKEI. TO ΘEMA YΠAPXEI ME AΦOPMH TON ΣHΦH KAI MONOΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
20-08-2009, 19:22 #245
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
ΞEPEIΣ ΠOIO EINAI TO ΘEMA?
AN AYTO ΠOY ΓINETAI ME TON ΣHΦH HTAN TAKTIKO ΦAINOMENO ΘA TO KATAΛABAINA. OMΩΣ EΓINE MONO ME AYTON. OΠOTE NA ΛEΣ ΠΩΣ TO ANOIΞEΣ ΓENIKA ΔEN ΣTEKEI. TO ΘEMA YΠAPXEI ME AΦOPMH TON ΣHΦH KAI MONO
1) το έχω δει τελευταία σε 2-3 θέματα.....
2) Σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα στοιχεία που παρέθεσε το νέο μέλος oboro (oboro, καλώς ήρθες :) ),
Bullying γίνεται και από ενήλικες, και υφίσταται σαν έννοια ακόμα και αν ασκηθεί από 1 άτομο!!!!
Να προσθέσω δε ότι πρόσφατα βρήκα πως υπάρχει και cyber bullying.
Αν κοιτάξεις λοιπόν προσεκτικά, θα διαπιστώσεις ότι δέχτηκα και εγώ μια μορφή βίας, ονόμασέ την όπως θες. Για να σε διευκολύνω σου παραθέτω σκόρπια λογάκια \'\'\"υποστήριξης\" που δέχτηκα εδώ μέσα από κάποιους υπερασπιστές του φόρουμ.....
-………ήθελες να δημιουργήσεις θέμα για τους δικούς σου λόγους, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό το άκυρο θρεντ.
-………..το αν θα συμμετάσχω ή όχι, δεν είσαι σε θέση να μου το υποδείξεις.
προφανώς δεν έχεις με τι να γεμίσεις το χρόνο σου και έθεσες ένα θέμα που ξέρεις πως η πλειοψηφία του φόρουμ θεωρεί έτσι και αλλιώς άκυρο, καθώς ο κτηνίατρος μας έδωσε όλο το χρόνο
-……. Είσαι σε θέση να καταλάβεις……….
-…….. Έχεις πολύ πλάκα τελικά....
-……. η νεα καραμελα που βρηκε η νειτσουρ ειναι απλα λιωμενη....
-…….. να οδηγηθει στην καταρρευση του πονηματος:\" μπουλιγκ\"???????
-……. Τελικά έχεις όντως πλάκα...
-…….. απλά δεν έχεις τι να κάνεις και ανοίγεις ένα θρεντ που ξέρεις πως θα δημιουργήσει ντόρο, μόνο και μόνο για να περάσεις την ώρα σου
-……..-…….. ωρες ειναι να παθουμε κανενα μπουλιγκ παλι νυχτιατικα και να τρεχουμε!!!!!!!!!!!!
-……..αν θες να απαντάς σε καλοπροαίρετες ερωτήσεις και σχόλια φτιάξε ένα δικό σου φόρουμ και ζήσε στον κόσμο του γκούφη.
-……9 σελιδες μετα, οι ηλιθιοι για να τσιμπησουν στο μεγαλοφυες πονημα \"μπουλιγκ\" της νατουρ, δεν βρεθηκαν...
-….αν η νατουρ ειχε την αντιληπτικη δυνατοτητα………………
-……την σταση της νατουρ απο την αρχη του ποστμεχρι το τελος,και γι αυτο δεν αξιζει μια ισοτιμη συζητηση μαζι μου...
-…..η νατουρ επιμενει σαν την αστερω….
-…..σχολιαστηκε το θεμα της σαν ακυρο και ο ορος μπουλιγκ σαν λιωμενη καραμελα που βρηκε για να μας πιπιλαει.....
-…..μην ανησυχεις, θα ερθει η νατουρ με τις ορολογιες εκ λονδινου να σε σωσει...
-…..νομιζω οτι το ειπα με ολους τους τροπους οτι δεν θεωρω την νατουρ αξιολογη συνομιλητρια
-…..δεν την θεωρω αξιοπιστη..αλλα κακοπιστη...
Σου θέτω λοιπόν και σένα, όλα είναι δανεικά, το ερώτημα που είχα θέσει στη weird, πριν από λίγες μέρες.
Εχω δώσει ποτέ δικαίωμα να μου λένε ότι δεν έχω τι να κάνω και ξύνομαι?
Πιστεύεις ότι δεν είναι προσβλητικό και αιτία για καυγά αυτό και μόνο?
Η να αποκαλούν το θέμα μου άκυρο?
Η να μου λένε ότι έχω πλάκα?
Η να μου λένε ότι είμαι για τη χώρα του Γκούφη?
Η να ειρωνεύονται την αγωνία μου σαν πολίτη και σαν μητέρας για το bullying, αποκαλώντας το θέμα που άνοιξα \"πόνημα μπούλιγκ\"....
Η να λένε ότι το θέμα είναι λειωμένη καραμέλα?
Αν αυτό γίνεται επίσης για την προστασία του φόρουμ από τον άλλο εχθρό που λέγεται Nature, τότε το bullying, πράγματι καλά πάει. Εκτός και αν είμαι ο Σήφης.
Τέλος σε παρακαλώ, αν βρεις αντίστοιχα δικά μου λόγια παρόμοια σε αυτό το θέμα, να μου τα παραθέσεις, για να σχολιάσω.....
20-08-2009, 19:51 #246
Κι όμως nature, ο όρος \"bullying\" είναι αδόκιμος και σε όλες τις περιπτώσεις αυτές. Δεν νομίζω οτι αυξάνει το κύρος κανενός η κατάχρηση ενός όρου ειδικά όταν αφορά ένα τόσο κρίσιμο φαινόμενο. Για να είμαι ειλικρινής, ο πάνος δείχνει να πληροί πάμπολλες απο τις προύποθέσεις για να χαρακτηριστεί κανείς \"serial bully\" - η διαφορά είναι πως ο ίδιος έχει περισσότερα προβλήματα απο όσα προσπαθεί να δημιουργήσει. \"Καρφώνεται\" εύκολα και του λείπουν οι λεπτοί χειρισμοί που οι bullies παραδοσιακά χρησιμοποιούν για να παρεισφρύσουν σε οργανώσεις κλπ. Συν τοις άλλοις αντί να χρησιμοποιεί την εξουσία που του έχουν ήδη απονείμει όσοι τον εμπιστεύτηκαν, την περιμένει απο την αρχή ζητώντας να γίνει moderator (εκεί μου σηκώθηκε εμένα η τρίχα...) Υπάρχει όμως διαφορά ανάμεσα σ\'αυτούς που δημιουργούν συστηματικά προβλήματα σε άλλους και σ\'αυτούς που τα περιορίζουν στον εαυτό τους.
\'Οσο για την τακτική του \"αγνοώ το νάρκισσο μέχρι αυτός να μαραθεί\", δεν ξέρω κατα πόσο έχει εφαρμογή εδώ αφου ο τύπος δίνει επικίνδυνες συμβουλές σε κάθε νέο μέλος.
Παραθέτω και το σχετικό όλα-τα-λεφτά λινκ για τους μπούλις: http://www.bullyonline.org/workbully/serial.htm
Νομίζω μιλάει απο μόνο του.
20-08-2009, 20:09 #247
Originally posted by oboro
Η ικανότητα αυτορύθμισης του forum αυτού φαίνεται έτσι κι αλλιώς να τον δικαιώνει.
Καλώς ήρθες oboro!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
20-08-2009, 20:32 #248
Ευχαριστώ. Το εννοώ αυτό που έγραψα για την μετριοπάθεια και δεν σου κρύβω πως με εμπνέει, αλλά νιώθω και διχασμένος απ΄την άλλη. Ο πάνος συνεχίζει να λυμαίνεται τα ποστ των καινούργιων που στο κάτω-κάτω δεν έχουν καμία υποχρέωση να \"ψάχνουν\" το ιστορικό του κάθε μέλους που τους απαντά μήπως και δεν είναι στα καλά του και απλώς θέλει να το παίξει guru... Πώς μπορεί, για παράδειγμα, κάποιος να αισθάνεται άνετα με τις τελευταίες δήθεν συμβουλές του πάνου γύρω απο θέματα σεξουαλικής ωρίμανσης κλπ?
Εντάξει, καταλαβαίνω πως δεν πρέπει να τσιμπάμε και να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά μιας ετσι κι αλλιώς ανεξέλεγκτης αντιδραστικότητας όπως του πάνου, η ανεκτικότητα όμως λογίζεται και αυτή ως \"αντίδραση\" - και μπορεί να γίνει πλαίσιο εκμετάλλευσης εκ νέου.
20-08-2009, 21:13 #249
Oboro, πολύ ενδιαφέρον το λινκ που έδωσες.
Σχετικά με τα υπόλοιπα πάντως όπως έγραψα και παραπάνω, δεν με ενδιαφέρει η ψυχολογία του πάνου, αλλά το μπούλινκ ή άπλά βία όπως θες πες το. Ασκήθηκε όπως είδατε και σε μένα εδώ μέσα.....
20-08-2009, 21:40 #250
Originally posted by nature
Καλησπέρα,
διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και χαίρομαι γιατί το θέμα μου, μας βοήθησε σχεδόν όλους να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα ως προς τη συμπεριφορά μας και πως αυτή μπορεί να εισπράττεται από τους άλλους. Ακόμα και τι συνέπειες έχει η συμπεριφορά μας στον εαυτό μας, αλλά και στον κάθε αμέριμνο συμφορουμίτη καλοκαιριάτικα.
Οι περισσότεροι κατάλαβαν πολύ καλά ποιο ήταν το θέμα.
Επειδή κάποιοι πολύ λίγοι δεν κατάλαβαν, όπως διαπίστωσα, το κάνω πιο λιανό: το θέμα είναι αυτό που γράφει ο τίτλος: το bullying εδώ και ΟΧΙ ο πάνος! Το θέμα μπορεί να ανοίχτηκε με αφορμή τον ομαδικό χλευασμό του πάνου αλλά ήταν αυτό που έγραφε: bullying.
Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι πρέπει να ζητάμε την άδεια κανενός αν ανοίγουμε κάποιο θέμα που μας ενδιαφέρει. Οποιος θέλει συμμετέχει και όποιος δεν θέλει με γεια του με χαρά του. Υπάρχουν τόσα και τόσα θέματα.......
Εκτός αυτού αν αρχίσουμε να ζητάμε την άδεια κάποιων ευερέθιστων για το τι θέμα να ανοίξουμε και ποια λέξη να χρησιμοποιήσουμε για να μην τους ερεθίσει,......
τότε..... αυτό...... είναι ...... bullying!!!!!
Ελπίζω Ρέμεντυ και Θεοφανία να υπήρξα σαφής.
20-08-2009, 21:48 #251
Εντονα σημάδια bullying…..Τις τελευταίες μέρες βλέπω έντονα σημάδια bullying στο χώρο αυτό.
Διαχωρίζω τη θέση μου και διαμαρτύρομαι έντονα.
Για όσους δεν τυγχάνει να γνωρίζουν τη λέξη, έτσι ορίζεται η κατάσταση όπου μια παρέα «νταήδων» μαθητών εκφοβίζει και ασκεί ψυχική ή σωματική βία σε ένα «διαφορετικό» συμμαθητή τους. Μπορεί ο διαφορετικός να είναι διαφορετικός σε εμφάνιση ή σε χαρακτήρα. Μπορεί να φοράει πχ χοντρά γυαλιά ή να είναι υπέρβαρος ή σπασίκλας, κλπ.
Συνήθως το θύμα είναι ευγενής και υπομονετικός και πιο αδύναμος. Εδώ το θύμα έχει κάνει το εξής παράπτωμα (τουλάχιστον την τελευταία βδομάδα που παρακολουθώ): Μιλάει διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Εχει διαφορετικό τρόπο από τους υπολοίπους στην έκφραση των ανησυχιών του. Και είναι πιο «αδύναμος» γιατί είναι νέος στο φόρουμ και μιλάει «διαφορετική γλώσσα». Μιλάω για τον πάνο φυσικά.Προτείνω σε όποιον δεν αρέσει, απλά να μην συζητάει μαζί του ή να συζητάει μόνο όπου επιθυμεί και να σταματήσει το bullying στον ευγενή και καλοπροαίρετο ετούτο χώρο που κοντεύετε να μετατρέψετε σε δεξαμενή με δηλητήρια…..
Ειδικά στα θέματα «άμβλωση, τάση για εμετό, τρόποι βελτίωσης του φόρουμ που αγαπάμε και κανόνες επικοινωνίας για όλους» που παρακολούθησα, το bullying πήγε σύννεφο.Πιστεύω πως σ\' αυτόν τον χώρο έπρεπε να καταδικάζουμε το bullying και όχι να το εφαρμόζουμε....
Εύγε σε όσους συμμετείχαν και κυρίως στους πρωτεργάτες….
ησουν σαφης απο την αρχη, δεν χρειαζοταν καμια διευκρινιση.
σε περιπτωση ομως που οι 17 προηγουμενες σελιδες εχουν αμβλυνει την μνημη σου,σου θυμιζω την τοποθετηση σου με τα χοτ σποτς...
αν αυτο το ΠΡΑΜΑ
εχει την επεξηγηση που μας εκανες στην σελιδα 17,
υπαρχει καποιο προβλημα επικοινωνιας εκ μερους σου και αδικα προκαλεις καυγαδες εκ του μη οντος με την αδυναμια σου να εκφρασεις αυτο που θες και να λες ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ..
αν ισχυει η επεξηγηση σου, τοτε το θεμα σου ειναι παντελως ακυρο...αυτο που σου λεμε απο την αρχη δηλαδη...τοσο ως προς τον περιφημο ασχετο ορο σου, οσο και ωσς προς τον περιφημο αδυναμο πανο, τους πρωτεργατες, και οτι αλλο μηχανευτηκες μια μερα που κοιτουσες χαλαρα το φορουμ...
αντι λοιπον να ψελλιζεις αστειες διευκρινισεις, θα ηταν πιο ξεκαθαρο να ειχες το κουραγιο να ομολογησεις οτι εκανες μια πατατα ολκης, στην οποια εχεις καθε δικαιωμα οπως ολοι μας, δημιουργησες δυσαρεσκειες χωρις λογο , και το πραγματικο θεμα συζητησης που προεκυψε στις πολλες συζητησεις οταν ελειπες, εθιγει ελαφρως, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ...
αν ηθελες την΄συζητηση που στην σελιδα 17 ανακλυψες οτι τελικα θελεις, ας ακυρωνες μονη σου το αστειο θεματακι σου κι ας ανοιγες ενα της προκοπης σε πραγματικη βαση κι οποιος ηθελε ας σε τιμουσε..
20-08-2009, 21:51 #252
NATURE H ΔPAΣH ΦEPNEI ANTIΔPAΣH. ΞANAEIΠA OTI MΠAINΩ AΠO KINHTO KAI ΔEN MΠOPΩ NA ΨAXNΩ ΓIA MHNYMATA.
ΔEN ΘYMAMAI ΠPIN TON ΣHΦH NA THN EXOYME ΠEΣEI OMAΔIKA KAI XΩPIΣ ΛOΓO. EXOYME ΔIAΦOPETIKH OΠTIKH. OTAN ME KOPOIΔEYOYN KATAMOYTPA ANTIΔPΩ, ΔEN ANOIΓΩ ΔIAΛOΓO ΓIATI ΔEN TO ΠAIZΩ YΠEPANΩ.
AN ME ΦTYΣOYN ΔEN ΘA ΠΩ ΣTON AΛΛON \"ΔEN HTAN ΣΩΣTO AYTO ΠOY EKANEΣ. ΣE ΠAPAKAΛΩ MH TO ΞANAKANEIΣ\" AΛΛA ΘA TON ΔIAOΛOΣTEIΛΩ. ETΣI KAI EΔΩ. OΛA TA AΛΛA EINAI ΓIA OΣOYΣ ΘEΛOYN NA TO ΠAIZOYN APEΣTOI.
OΣO ΓIA ΣENA EINAI ΦANEPO ΠΩΣ ANOIΞEΣ TO ΘEMA EΠEIΔH EXETE ANOIXTEΣ KONTPEΣ OI OΠOIEΣ ΔEN ME AΦOPOYNΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
20-08-2009, 21:52 #253
τωρα λοιπον που εγινε καταφανες, οτι η αρχικη σου τοποθετηση ηταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ
και επανατοποθετηθηκες (ας πουμε) επιμενοντας στονν αγαπημενο σου ορο οστοσο!!!!!(αυτο παντως, το λες και κολλημα αν εισαι λιγο ακριβολογος...)
μπορεις να μας πεις με δικα σου λογια ποτε και που εχουν γινει ΟΜΑΔΙΚΕΣ επιθεσεις στο φορουμ?
πες μας λοιπον
ποιος η ποιοι ηταν οι αδυναμοι η εστω οι διαφορετικα εκφραζομενοι που μπηκαν εδω, εξεφρασαν αποψεις η συνταγες η οτιδηποτε και δεχτηκαν ομαδικες επιθεσεις, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ??????
3 ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΠΟΙΟΣ,ΠΟΤΕ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ
20-08-2009, 22:19 #254
Oboro, πολύ ενδιαφέρον το λινκ που έδωσες.
Σχετικά με τα υπόλοιπα πάντως όπως έγραψα και παραπάνω, δεν με ενδιαφέρει η ψυχολογία του πάνου, αλλά το μπούλινκ ή άπλά βία όπως θες πες το. Ασκήθηκε όπως είδατε και σε μένα εδώ μέσα.....
τωρα μαλιστα...
το παθες κι εσυ το μπουλιγκ τελικα...
το πα εγω, απ την αρχη μου φανηκε επικινδυνο...
λεω, θα το παθει κανεις στα ξαφνικα και θα χουμε αλλα!!!!!
δεν ξερω τι παιρνει κανεις σε αυτην την περιπτωση..
ενα παναντολ δεν θα εβλαπτε παντως πιστευω..
πολλα υγρα να πινεις...
σε ρευματα να μη καθεσαι..
ε και να ξεκουραστεις...
ναι....
(οποιος θα θελε να μας πει να σοβαρευτουμε, παρακαλω να το ξανασκεφτει πριν το διατυπωσει...θα ηταν πολυ σκληρο με αυτα που διαβαζω, να σοβαρευτουμε..κριμα..)
20-08-2009, 22:27 #255
νατουρ
εχω να σου κανω μια προταση που ισως διευκολυνει το σκεπτικο σου και τους προβληματισμους σου , οπως τους εθεσες εκ νεου απαντωντας στον ομπορο..
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑΘΕΛΕΣ ΕΣΥ, να λεμε οτι κανει μπουλιγκ..
ασχετα αν εσυ τον εχεις κατηγορησει ανυποστατα, ασχετα αν λες παπαριες η οχι, ασχετα απο οτιδηποτε ρε παιδακι μου!!! αρκει να εχει καποιον αντιλογο σε οτι ανυποστατο η μη, σκεφτεις εσυ!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ???
ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ????
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία