Έντονα σημάδια bullying.... - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 55 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 811
    Senior Member
    υγ. Νομίζω οτι σου διέφυγε ένα \"δεν\" στο κείμενό σου ;)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Θα μου επιτεψετε να πω οτι μπορει να τα βλεπεται με περισσοτερη νηφαλιοτητα τα πραγματα αλλα ταυτοχρονα τα βλεπετε και με μεγαλυτερη αγνοια καθως δεν εχετε πληρη εικονα του θεματος αφου δεν εχετε διαβασει ολα τα ποστ και δεν τα ζησατε ( οπως προειπε αλλωστε και ο κρινο )

Δεν κατηγορω καποιον, απλα θα πρεπει να βλεπουμε ολες τις οπτικες γωνιες ενος θεματος.

Senior Member
    Originally posted by krino
    χαλλοοοοοοοοοοοοοο!!!
    καλο χειμωνα, αρτιος αφιχθεις εκ των παραλιων και με αμμο μπολικη παντου ειπα να πω μια πρωτη καλημερα αλλα τελικα επεσε το ματι μου σε αυτο το θεμα το οποιο κλασικα αφιερωθηκε στο θεμα του καλοκαιριου, τον πανο.

Υπαρχει ενας κινδυνος να μην εχω συλλαβει πληρη εικονα γιατι με μια ωρα διαβασμα δεν μπορεις να εχεις μια πληρη εικονα σχολιων τόσων ημερων. Ομως μπορεσα να σταχυολογησω πανω κατω πως εχει η κατασταση.
    ....
    βρεεεε
    καλως τον αρτιο και οικοδομισιμο κρινο :):):):):)

κι ελεγα τι μου λειπει τοσες μερες!!
    αντιπαραθεση χωρις τον κρινο στο φορουμ, σαν χωριατικη χωρις φετα...

καλως ηρθες, κι αν γινεται μην αναφερεις απο τωρα τον χειμωνα γιατι μερικοι ειμαστε ακομη στις παραλιες κι ας ασχολουμαστε με τον αγαπημενο εθισμο ποτε ποτε...

πραγματι, ο κινδυνος που αναφερεις, υπαρχει...

παρατηρω οτι οταν εχεις παρει τις αποστασεις σου απο το φορουμ εχεις τελειως διαφορετικη αποψη απο τις πρακτικες σου οταν συμμετεχεις :)
    σεβαστα τα οσα γραφεις αλλα εγω σε εχω δει ιδιαιτερα οξυθυμο και διεκδικητικο του δικιου σου οταν σε προσβαλλουν προσωπικα και μαλιστα με με πολυ προσβλητικους χαρακτηρισμους απο την μερια σου...τι να πρωτοθυμηθω...που φωναζες την νατουρ κατιναρα επειδη προτεινε την διαγραφη σου ? η τα μουτζοπιασιματα σου με τον ολα και τοσους αλλους...

ισως 1000 βουρδουλιες σε ξενη πλατη να μην πονανε οσο μια στην δικια σου ομως ε? ;)

Senior Member
    Originally posted by xika
    Θα μου επιτεψετε να πω οτι μπορει να τα βλεπεται με περισσοτερη νηφαλιοτητα τα πραγματα αλλα ταυτοχρονα τα βλεπετε και με μεγαλυτερη αγνοια καθως δεν εχετε πληρη εικονα του θεματος αφου δεν εχετε διαβασει ολα τα ποστ και δεν τα ζησατε ( οπως προειπε αλλωστε και ο κρινο )

Δεν κατηγορω καποιον, απλα θα πρεπει να βλεπουμε ολες τις οπτικες γωνιες ενος θεματος.
    Χίκα μου,
    απο τη στιγμή που για μένα το θέμα δεν είναι το ποιός έχει δίκιο ή άδικο αλλά το πώς πιστεύω οτι θα πρέπει να αντιδρά κανείς σε φαινόμενα του είδους αυτού,το οτι έχω άγνοια αυτών που ειπωθηκαν στο σύνολό τους, δεν μου λέει κάτι, αφού ότι και να ειπώθηκε, για μένα δεν δικαιλογεί την στάση διώχνουμε κάποιον με βρισίδι και φωνές.

Banned
    Originally posted by weird
    υγ. Νομίζω οτι σου διέφυγε ένα \"δεν\" στο κείμενό σου ;)

το εσιαξα...
    η αμμος φταιει.
    :cool:

Senior Member
    Θεωρώ οτι ο καθένας, όταν μιλάει δημόσια σε ένα φόρουμ, αναπόφευκτα θα μπει σε αξιολογικές διαδικασίες για τον εκάστοτε συνομιλήτή που έχει απέναντί του.
    Το να μπούν τα μέλη σε αξιολογικές διαδικασίες, πλασάροντας την κρίση τους ως έτοιμη τροφή σε κάθε νέο μέλος, το βρίσκω υπερβολικά προστατευτικό και άρα άστοχο και μάλιστα αυθαίρετο.
    Κι όμως, αυτο συμβαίνει ήδη εδώ και έναν μήνα: o πάνος αερολογεί με κάθε ευκαιρία σε κάθε νέο ποστ, και οι αγανακτισμένοι σπεύδουν να τον διαψεύσουν. Δεν είναι αυθαίρετο, είναι ευσυνείδητο. Το φορουμ ουσιαστικά απορρίπτει ένα εχθρικό σώμα. Και όχι, δεν είναι θέμα τυρρανίας της πλειοψηφίας - μια τόσο μεγάλη δυναμική δεν αναπτύσσεται χωρις λόγο και μάλιστα μεταξύ ακόμη μελών που δεν συμφωνούν καν για άλλα θέματα.

Επίσης για το θέμα της παραπληροφόρησης που θίγεις, δεν απαιτείται το τρελό iq για να ελέγξει κάποιος την ορθότητα της πληροφορίας, πράγμα το οποίο προσωπικά θα έκανα, όχι τόσο με βάση το ποιόν του συνομιλητή, αλλά με βάση τα δεδομένα που θα διασταύρωνα με άλλα δεδομένα.
    Εξάλλου, η απλή παράθεση της αντίθετης άποψης στην όποια παραπληροφόρηση, νομίζω οτι αρκεί και περισσεύει.
    Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν διασταυρώνουν κάθε κομματάκι πληροφορίας που τους δίνεται. Το υπερβολικό είναι να υποθέσει κανείς κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν απαιτέιται τρελό iq ή μανιώδης ακριβολογία - είναι υπερβολική απαίτηση. Επίσης είναι δύσκολο να παραθέσει κανείς την αντίθετη άποψη σε κάποιον όπως ο πάνος. Αντιδρά αμέσως και παράλογα σε κάθε υποψία κριτικής. Αργά ή γρήγορα, όποιος σπεύσει να αμφισβητησει κάποια συμβουλή του, θα επισημάνει και την αντίθεση του με αυτό που κάνει και που πρεσβεύει ο πάνος. Βασικά κάπως έτσι κλιμακώνεται η δικαιολογημένη κατακραυγή. Δεν υπάρχει θέμα \"απλής ένστασης\" σε τόσο επικίνδυνες \"συμβουλές\".

Εμεινα κυρίως στον τρόπο της επισήμανσης, όχι στην ίδια την επισήμανση καθαυτή. Φυσικα και μπορείς να στείλεις ένα u2u στο νέο μέλος, με λινκς των διαλέξεων του συγκεκριμένου ατόμου, αν το θεωρείς ευθύνη σου να το κάνεις.
    Η μπορείς σε ένα δικό σου ποστ να εκθέσεις υπέυθυνα την άποψή σου για το μέλος.
    Τα στραβά σε κάθε νέο post του τα επισημαίνουν ήδη άλλοι, απ΄ο\'τι φαίνεται. Και πείθουν αρκετά ωστε να μην χρειάζεται u2u. Δεν λύνεται όμως έτσι το πρόβλημα, απλώς διασφαλίζονται κάποια ελάχιστα και στοιχειώδη. \'Ασε που 8 στις 10 ο panos έχει ήδη γ---σει τη συζήτηση. Σε κάποια φάση ένας νέος θεματοθέτης τον διαολόστηλε, αφού πρώτα του έκανε μια δυο ερωτήσεις του στύλ \"τι μου λές να κάνω δηλαδή?\" (για να ξελαμπικάρει ο ίδιος μου φαίνεται, είχε γίνει εντελώς σουρεάλ η κατάσταση.) Αυτό στο θέμα \"παχυσαρκία, σεξουαλικότητα, τι?\". Το έχεις διαβάσει?

Αυτό το βρίσκω πιο εύστοχο απο το να παρακολουθώ ατέρμονα βρισίδια που υποβιβάζουν την ποιότητα του φόρουμ και μάλλον αποθαρρύνουν παρά διευκολύνουν τα νέα μέλη.
    \'Εχουν γίνει βρισίδια και έχουν αποθαρρυνθεί μέλη και στο παρελθόν. \'Η κάνω λάθος. Εκεί αναμφίβολα έπαιξε θετικό ρόλο η ανεκτικότητα, εδώ όμως κάποιος έχει υπερβεί τα εσκαμμένα προ πολλού.

Κι εσυ? \'Εχεις καταλάβει το ποιόν του? Αν όχι, πόσο χρόνο ακόμη χρειάζεσαι η ίδια και πώς να εκλάβει κανείς τα επιχειρήματά σου περι επάρκειας κρίσης όλων των νέων μελών τη στιγμή που ένα απ΄τα παλαιά αδυνατεί να αξιολογήσει σωστα? Κι αν έχεις καταλάβει, γιατί τον υπερασπίζεσαι?

Αγαπητέ, μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει τί και ποιόν υπερασπίζομαι, οπότε θα αγνοήσω την προκλητικότητά σου στο συγκεκριμένο μήνυμα.
    Μάλιστα. Δεν σκοπεύεις να απαντήσεις στην απλή ερώτηση που σου έθεσα, με άλλα λόγια. Θέλεις να διευκρινίσεις λοιπόν τι και ποιόν υπερασπίζεσαί?

Έχει και η ανοχή τα όριά της, και είμαι σίγουρη οτι ο Νίκος ξέρει πότε να τα διακρίνει, χάριν της ορθής διαχείρισης του φόρουμ.
    Κατα τη γνώμη σου δεν έχει υπερβεί κανένα όριο ο πάνος? Εγω θα προτιμούσα, εφόσον τα όρια του Νίκου δεν τα γνωρίζω, να μην χρησιμοποιήσω την άγνοια μου για τα όρια αυτά ως επιχείρημα. Η υπερβολική ανεκτικότητα δεν είναι πάντα τόσο απλή υπόθεση.

Το οτι δεν το βλέπεις τόσο φιλικά, είναι εμφανές απο το ύφος με το οποίο μου μιλάς.

Αλήθεια, κρίνεις οτι έχεις κάποια ευθύνη?
    Εννοώ κυρίως όσους θέλουν να δικαιολογήσουν την υβριστική συμπεριφορά τους με το οτι έδρασαν για το καλό άλλων μελών, υποψήφιων θυμάτων του Πάνου.
    Το δικό μου ύφος είναι στην προκειμένη περίπτωση σοβαρό και επικριτικό. Νομίζω υπάρχει απόσταση απο αυτά που χαρακτηρίζεις τόσο εύκολα ως προκλητικότητα ή επιθετικότητα. Ξέρω επίσης οτι ξεκίνησες την απάντηση σου σε μένα με υπόννοιες για αυτοκριτικές, για δηθεν θέμα προστασίας των νεων μελών σαν αφορμή για επιθετικότητα, και τελείωσες με προτροπές για αυτοκριτική, ευθύνες. Καταλαβα αμέσως σε ποιους απευθύνεσαι (βάσει προηγούμενων ποστ), δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τα συμπεριέλαβες στην απάντησή σου σε μένα (πλαισιόνοντας την μαλιστα με αυτά) χωρις καμία διευκρίνιση. \'Ασχημο και τριγωνιστικό μου φάνηκε (μπορούσες να τους τα πείς απ\' ευθειας σε χωριστό ποστ.)

Οσο για τα περι μύγας, μάλλον αδύνατον αφου πριν δυό μέρες μόλις γράφτηκα. Στο μεταξυ βέβαια, είχα διαβάσει τα ποστ του πάνου. Δεν θα μπορούσα αλλιώς να εκφέρω γνώμη για το θέμα με ήσυχη τη συνείδησή μου.

Senior Member
    δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με τον ομπορο
    εξεφρασε απολυτα τις σκεψεις μου παρακολουθωντας τους διαλογους..

Senior Member
    Oboro,
    δεν έχω όρεξη ούτε δίψα για αντιπαράθεση.

Να σου πώ μόνο οτι δεν μίλησα για επιθετικότητα, ούτε για κάποια μύγα, ούτε θα σου εξηγήσω το τι υπερασπίζομαι, καθώς θεωρώ οτι αν κάτσεις και διαβάσεις το τι έχω γράψει στο θέμα, θα το καταλάβεις.

Καταλαβαίνω οτι σου έχει προκαλέσει αναστάτωση ίσως, το οτι έκανα quote στο δικό σου ποστ, αναφερόμενη όμως με αφορμή τα λεγόμενά σου σε άλλους.

Εσύ, μπορεί να μην έλαβες μέρος στην υβριστική συμμαχία, ας την πούμε έτσι, την δικαιολόγησες όμως.
    Με αφορμή αυτό, σου αντιπαρατέθηκα.

Χαίρομαι που κατάλαβες οτι το περί ανάληψης ευθύνης δεν πήγαινε σε εσένα και λυπάμαι που δεν εκφράστηκα επακριβώς ώστε να μην υπάρξει αυτή η σύγχυση.

Καλωσηρθες και καλή συνέχεια :)

Senior Member
    Mια απλή απορία, αφού έχεις 2 μέρες που γράφτηκες, πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι έχουν γίνει ανάλογα βρισίδια και αποθαρρύνσεις μελών στο παρελθόν?

υγ. επειδή σε είδα να μιλάς με ευκολία και απορία για την ανοχή του αντμίν, αλήθεια, με 2 μέρες συμμετοχής θεωρείς οτι μπορείς να έχεις μια σφαιρική κρίση επι του θέματος?

Απλές απορίες...

Και να μου απαντήσεις, δεν θα συνεχίσω.

Το αφήνω εδώ.

Banned
    Originally posted by Remedy

παρατηρω οτι οταν εχεις παρει τις αποστασεις σου απο το φορουμ εχεις τελειως διαφορετικη αποψη απο τις πρακτικες σου οταν συμμετεχεις :)
    σεβαστα τα οσα γραφεις αλλα εγω σε εχω δει ιδιαιτερα οξυθυμο και διεκδικητικο του δικιου σου οταν σε προσβαλλουν προσωπικα και μαλιστα με με πολυ προσβλητικους χαρακτηρισμους απο την μερια σου...τι να πρωτοθυμηθω...που φωναζες την νατουρ κατιναρα επειδη προτεινε την διαγραφη σου ? η τα μουτζοπιασιματα σου με τον ολα και τοσους αλλους...

ισως 1000 βουρδουλιες σε ξενη πλατη να μην πονανε οσο μια στην δικια σου ομως ε? ;)

και δεν εχω προβλημα να μουτζοπιαστω αλλες χιλιες φορες με τον οποιονδηποτε νομιζω.
    Επισης δεν εχω προβλημα να ξαναχαρακτηρισω καποιον οπως το εχω κανει στο παρελθον αρκετες φορες.

Πρεπει να δεις οτι εδω δεν μιλαμε για μια κοντρα και σχολια,
    αλλα με τον συντονισμο ατομων, ετσι ωστε να καταφερουν να εξοστρακισουν ενα ατομο.

Αντιθετα με οτι πιστευεις, δεν με ενοχλουν 1000 να μου ριχνουν βουρδουλιες.
    Εχω προβλημα οταν συντασσομαι εγω με τους 1000 και ριχνω βουρδουλιες σε ενα.
    Για λογους δικης μου ευαισθησιας, θα αφησω στο βουρδουλα σε εσενα (εσας) και θα συνταχθω με τον ενα, μονο και μονο για να γινουμε δυο.

Οταν θα σταματησουμε να μιλαμε για βουρδουλα και πεσουν οι τονοι και μπορουμε να μιλαμε σαν ανθρωποι, μπορω να ασχοληθω με αυτον που τρωγαμε τις βουρδουλιες για να του μιλησω.
    Εχω την δυναμη μεσα μου, οτι οταν εχεις επιχειρηματολογια, οι βουρδουλιες ειναι πολυ ασημαντες σε σχεση δυναμης.

ωραια ιδεα μια χωριατικη σαλατα, τωρα που το θυμηθηκα....

Senior Member
    Originally posted by krino

και δεν εχω προβλημα να μουτζοπιαστω αλλες χιλιες φορες με τον οποιονδηποτε νομιζω.
    Επισης δεν εχω προβλημα να ξαναχαρακτηρισω καποιον οπως το εχω κανει στο παρελθον αρκετες φορες.

Πρεπει να δεις οτι εδω δεν μιλαμε για μια κοντρα και σχολια,
    αλλα με τον συντονισμο ατομων, ετσι ωστε να καταφερουν να εξοστρακισουν ενα ατομο.

Αντιθετα με οτι πιστευεις, δεν με ενοχλουν 1000 να μου ριχνουν βουρδουλιες.
    Εχω προβλημα οταν συντασσομαι εγω με τους 1000 και ριχνω βουρδουλιες σε ενα.
    Για λογους δικης μου ευαισθησιας, θα αφησω στο βουρδουλα σε εσενα (εσας) και θα συνταχθω με τον ενα, μονο και μονο για να γινουμε δυο.

Οταν θα σταματησουμε να μιλαμε για βουρδουλα και πεσουν οι τονοι και μπορουμε να μιλαμε σαν ανθρωποι, μπορω να ασχοληθω με αυτον που τρωγαμε τις βουρδουλιες για να του μιλησω.
    Εχω την δυναμη μεσα μου, οτι οταν εχεις επιχειρηματολογια, οι βουρδουλιες ειναι πολυ ασημαντες σε σχεση δυναμης.

ωραια ιδεα μια χωριατικη σαλατα, τωρα που το θυμηθηκα....
    Κρίνο συμφωνώ πολύ μαζί σου.

Βρήκα όρο!
    Το ονόμασα \"υβριστική συμμαχία\" !

Πάω κι εγώ να φάω την ελληνική μου σαλατα και το ψαράκι μου.

Καλή όρεξη ;)

Senior Member

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ!!!

λοιπον με αφορμη αυτο που μολις ειπες κρινο, να αναφερω κατι που σκεφτομαι μερες και αν και εγιναν πολλες αναφορες και νιξεις, δεν σχολιασα..

μονο ο ομπορο σε μια απαντηση του το εθιξε σωστα..

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ!!!οσα ατομα τα εβαλαν με τον πανο το εκαναν αυθορμητα, ασυντονιστα , χωρις καμια προ η μετα- συνεννοηση και απο γνησια αγανακτηση και χωρις κανεναν σχεδιασμο η τελικο στοχο...
    το καθενα προσωπικα θιχτηκε και απο τις προσωπικες επιθεσεις που δεχτηκε απο τον πανο και απο τις απιστευτες συμβουλες και διαγνωσεις του προς πασα κατευθυνση!!
    οποτε οπως καταλαβαινεις , ειναι ακυρο το σχολιο σου περι συντονισμου..

και το σχολιο και επιχειρημα του ομπορο που το εθεσε σε σωστη βαση ειναι οτι οσοι διαπληκτισθηκαν με τον παπαρα, δεν ειχαν τπτ κοινο κι ουτε καν συμφωνουσαν σε πολλα αλλα θεματα ...ηταν μια αυθορμητη αντιδραση του καθενα που υβριστηκε, ακριβως οπως και η δικη σου οταν υβριζεσαι κι οπως μολις επανελαβες οτι θα ξανακανεις οποτε το αποφασισεις..
    αυτο το διαφοροποιει ΑΠΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
    ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 600 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΥ ΠΑΝΟΥ

Senior Member
    καλη σας ορεξη, εγω παω στην θαλασσα για μερικες βουτιες :)

Banned
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ!!!
    οσα ατομα τα εβαλαν με τον πανο το εκαναν αυθορμητα, ασυντονιστα , χωρις καμια προ η μετα- συνεννοηση και απο γνησια αγανακτηση και χωρις κανεναν σχεδιασμο η τελικο στοχο...
    το καθενα προσωπικα θιχτηκε και απο τις προσωπικες επιθεσεις που δεχτηκε απο τον πανο και απο τις απιστευτες συμβουλες και διαγνωσεις του προς πασα κατευθυνση!!

το θεμα δεν ειναι ακριβως αν υπηρξε συντονισμος,
    που εγω θα σου πω οτι υπηρξε,
    αλλα το οτι τον συντονισμο τον εκανε ο ιδιος ο πανος....
    Οντως οι χρηστες αντεδρασαν απο μονοι τους στις απαντησεις του πανου.

Ειναι σαφες οτι ο πανος εχει αρκετο μεριδιο σε ολη αυτη την καλοκαιρινη συζητηση.
    Αυτο ομως δεν αλλαζει την κατασταση στο τι θεση παιρνω εγω απεναντι σε αυτο.

Οσο για τους δικους μου καυγαδες που αναφερθηκες,
    ηταν ολοι για προσωπικους χαρακτηρισμους και οχι σε αποψεις.
    Και ναι, σε προσωπικους χαρακτηρισμους εχω ενα θεμα ειτε μου απευθυνονται ειτε ειναι προς αλλους.
    Αν προσεξες ομως, ο πανος βαλλεται για τις αποψεις του και οχι για κατι αλλο.

Υπαρχουν λεπτες διαχωριστικες γραμμες, που καλως η οχι ειναι σημαντικες...

Senior Member
    Mια απλή απορία, αφού έχεις 2 μέρες που γράφτηκες, πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι έχουν γίνει ανάλογα βρισίδια και αποθαρρύνσεις μελών στο παρελθόν?
    Μου \'το πε ένα μπουλάκι...

Οχι βρε, αστειεύομαι. Flaming και flamewars ήτανε, και όχι μπούλινγκ, τα εν λόγω περιστατικά (όπως και το πρόσφατο άλλωστε)

υγ. επειδή σε είδα να μιλάς με ευκολία και απορία για την ανοχή του αντμίν, αλήθεια, με 2 μέρες συμμετοχής θεωρείς οτι μπορείς να έχεις μια σφαιρική κρίση επι του θέματος?
    Είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που διαβάζουν απο αυτούς που γράφουν συστηματικά. \'Αλλο τόσο ενδιαφέρον φορουμ στην ελλάδα και μάλιστα ψυχολογίας εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω. Και ε, λίγο τα βρισίδια, λίγο οι αποχωρήσεις (τακτικών και συμπαθών μελών, η αποθαρρυνση ισως δεν είναι πια επιστημονική φαντασιά), λίγο και η δική μου βραδύτητα δεν μου επέτρεψαν να γραφτώ π.χ πέρσυ. Τώρα αν συνδυάσουμε τρία πράγματα

1) Ειναι σεχεδόν Αυγουστος

1) Το φορουμ ξαφνικα δείχνει ένα συνολικό προσωπο (εκτος απ\'τους διακεκομμενους - επειδή είναι Αύγουστος)

2) Αναφορα στο bullying που με ενδιαφέρει και εμένα, καταμεσής του Αυγούστου

3) Ειναι σχεδόν Σεπτεμβρης, δηλαδη ακόμα Αυγουστος

...Ε, επόμενο είναι μετά, κάποια μέρα σε καποιο ποστ (ίσως τον Σεπτέμβρη, που δεν είναι και Αύγουστος) να αναφέρω κιόλας ξερω \'γω την λεξη καταθλιψη. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η κατάθλιψη ειδικά αλλα συχνά τα ενδιαφέροντα μας διαφερουν απο τα ταλέντα μας, νο? ;(

Page 19 of 55 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast