Results 316 to 330 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
21-08-2009, 22:58 #316
Originally posted by oboro
Remedy είσαι σίγουρη πως έχεις τον σωστό κοκκινοτρίχη? Δεν θα \'χε ασπρίσει στο μεταξύ?
Ωστέ υπάρχει η πιθανότητα να λυμαίνεται και άλλα φόρουμ λες? Διόλου απροσδόκητο, δεν τον πίστεψα άλλωστε καθόλου όταν ισχυρίστηκε πως ανακάλυψε αυτό το φορουμ \"κατα τύχη.\" Σιγά μη δεν το \'χε βάλει στο μάτι. Χώρια η πιθανή και φημολογούμενη σύνδεση-ταύτιση του με την Ειρήνη-Anastasia D\'Onofrio. Εγώ δεν τον είχα ξανασυναντήσει στο παρελθόν, αλλα ήταν τοοοόσο κλασσική περίπτωση σούμας χαρακτηριστικών παθολογίας η αρχική εικόνα των ποστ και του μπλόγκ του ώστε αμέσως να τον \"αναγνωρίσω\": Ο τίτλος του \"παιδοψυχολόγου\", το μπλογκ-ναός αφιερωμένο στον πάνσοφο αγαθό πονηροτρίχη, τα υπόγεια και ενοχλητικώς κελαριστά ρεύματα μιας βραχυκυκλωμένης, εκκενωτικής σεξουαλικότητας, η παρανοϊδής σύνδεση των ασύνδετων πάντων, Οι Δρόμοι της Φωτιάς μέσα απ\' τα Ηλύσια Πεδία του Οπίου, η πλήρης κατάρρευση του ψευτοδιανοουμενίστικου προσωπείου του υπο το βάρος ακόμη και της πιό καλοπροαίρετης κριτικής... \'Ολα αυτά τα ένιωσα σαν ένα.
Και μετά απλώς ξεχύθηκε ο οχετός απο μέσα του, και τα αποτελέσματα είναι τα γνωστά. Φαίνεται πάντως να έχει επιστρέψει (ο οχετός) και θα παραμείνει εντός του αφέντη του μέχρι να αποκτήσει εκ νέου ενέργεια να ξαναματαεξαπολυθεί. \'Ετσι είναι αυτοί - τον εξαντλήσατε και κάηκε. Δεν ήταν η αδιαφορία που τον σταμάτησε. Πού και πού θα πετάει καμιά μαλακία και σε κάμποσο καίρο θα επανέρθει.
οτι ειναι ο ιδιος εννοω..
αλλωστε αν ο κυρ πανος ειναι αυτος που δειχνει η φωτο του, δεν ειναι αυτος που λεω...
ειναι ομως αιντεντικαλ τουινς...
αυτος που λεω εχει πραγματικα αρχικα π.κ.
οχι πανος ομως.
εχει αναστατωσει αρκετα φορα και παντα με τον τροπο του κυρ πανου..
ελληνικουρες με ορθογραφικα λαθη ενιοτε, επιφανειακα επιστημονικος λογος με του κοσμου τις μπαρουφες και τις ασυναρτησιες σαν περιεχομενο,ασταματητο γραψιμο κατεβατων σαν απαντησεις η σαν νεα ποστ,
επιθεσεις κατα μελων με οποιαδηποτε αφορμη και χωρις οριο,
και κοκκινοτριχης!!!!
με αντιστοιχα κακη υγεια οπως και ο κυρ πανος, κιλα,ζαχαρο πιεση κλπ, μιλουσε επισης για ρωσιδες παρτενερ,
το επαιζε επισης γουεμπμαστερ, ειχε σαιτ γνωριμιων, το οποιο ηταν καλυψη για εμποριο λευκης σαρκος απ οτι μαθαμε απ τις εφημεριδες μια ωραια πρωια.....ασχοληθηκε η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος με την περιπτωση του απ οτι ξερω και νομιζαμε οτι ηταν φυλακη...δεν ξαναμαθαμε νεα του εκτοτε αλλα συνεχιζει να γραφει οπου συνηθιζε υπο διαφορα πολλαπλα νικ....ουτε ξερω απο που και με ποιες συνθηκες
- 21-08-2009, 23:30 #317
Remedy χρειάστηκε να διαβάσω δύο φορές το post σου γιατί είναι τελείως απίστευτοι οι παραλληλισμοί... Εκτός απ\' το εμπόριο λευκής σαρκός βέβαια. \'Αφωνος.
Η δική μου εμπειρία σε αγγλόφωνο φορουμ, ήταν με μια αυταρχική ψυχολόγα με θεότρελες δήθεν επαναστατικές θεωρίες της προσωπικότητας (συρραφές ήδη καθιερωμένων θεωριών συνοδευόμενες απο ψυχεδελικά pie-charts). Η αποστολή της στον πλανήτη γη? Μα ποιά άλλη: η αυτονόμηση της κοινότητας των ατόμων με διαστημικό IQ απ\' το σύνολο της παγκόσμιας κοινωνίας... obviously. Να ξεχωρίσουν οι έξυπνοι απ\' τους βλάκες. Μετά προς το τέλος βάρεσε κι ένα άγριο μεσσιανικό σύμπλεγμα και πραγματικά... την προσκυνήσαμε. Απο τα γέλια.
21-08-2009, 23:46 #318
καλα περασατε κι εσεις, δε λεω...
οσο για τον κυρ πανο, σου λεω....αν δεν ειχε κανει το σαιτ με την φωτο του και τ ονομα του, θα ημουν σιγουρη οτι ειναι ο αλλος...εκτος πια κι αν το κανε για ξεκαρφωμα..
α, εχουν και ιδια ηλικια, ιδιοι ισχυρισμοι για 500 επαγγελματα και γενικως και αοριστως γνωση κοινωνικων επιστημων (!)
εκεινος εμενε νοτια προαστια οταν εκανε καριερα εδω κι απο αυτο και μερικες ακομα λεπτομερειες τον καταλαβαμε οταν τον επιασαν και τον εγραψαν οι εφημεριδες..
προετρεπε τον κοσμο του φορουμ να μπει στο σαιτ του, μονο που ελεγε ξεκαθαρα οτι θα δουνε εκει αλλοδαπες με φωτος κλπ, το μονο που δεν ελεγε ηταν οτι πληρωνοταν παρανομα γι αυτο, διοτι τις εξεδιδε..αυτο το ειπε η αστυνομια..
21-08-2009, 23:59 #319
Αν τελικά δεν είναι φυλακή ή δραπέτευσε ο άλλος μπορούμε πλέον να ανησυχούμε...
Αλήθεια αυτό το περίφημο σαιτ γνωριμιών του πάνου το βρήκε ποτέ κανείς αν υπαρχεί? Η μήπως είναι πιο προσεκτικός σε ποιόν το δίνει, ξερω \'γω, αυτή τη φορά? Για το συγκεκριμένο θέμα έχει υπάρξει ασυνήθιστα φειδωλός...
Υποθέσεις κάνω μόνο αλλά μου φαίνεται εκπληκτική σύμπτωση. Εκτός κι αν πρέπει κάποιος να σπάσει το κοκκινοτριχιο καλούπι, και γρή-γο-ρα...
22-08-2009, 00:06 #320
θα σου απαντησω υ2υ
22-08-2009, 00:52 #321
Originally posted by Remedy
τον εχω εντοπισει δε με ονομα και επιθετο και συμβαινει να ειναι και κοκκινοτριχης...(λολ για το αριστεροτριχης)
η ειναι το ιδιο προσωπο και λυμαινεται ολα τα ελληνικα φορα, η καπου εδω εχουν φωλια..
θα με εντυπωσιασεις ταμαλα....
22-08-2009, 13:27 #322
Originally posted by oboro
\'Οσο για τις υπόνοιες φακελλώματος, σε διαβεβαιώνω οτι ουδέποτε διάβασα thread πανω απο μία φορά, ούτε πήρα ποτέ σβάρνα ιστορικά κλπ. Φαίνεται δεν συνειδητοποιέιτε πόσο εκτεθιμένοι είσαστε κάποιοι σε ένα δημόσιο φόρουμ μεγάλης αναγνωσιμότητας. Είναι δυνατόν να παρακολουθείς ένα φόρουμ για μήνες και να μην καταλαβαίνεις ποιός πρεσβεύει τι, και να αγνοείς και το αρχείο απο πάνω? Το φυσιολογικό αυτό είναι? Ετσι κι αλλιώς, στην πράξη χρειάζομαι πολύ λίγο χρόνο για να \"καταλάβω\" κάποιον, και μάλιστα χωρίς γενικεύσεις, στερεότυπα, ψυχολογιοποίηση κλπ. Καλε πες μου πειράζει?? \'Αλλωστε όσο πιο δυσλειτουργική είναι μια συμπεριφορά, τόσο πιο εύκολα την καταλαβαίνεις, παραδόξως. Τον πάνο ήταν σαν να τον ξανασυναντούσα. Μετά τις πρώτες δύο μέρες δεν με εξεπληττέ τίποτε απ\' όσα έλεγε, αν εξαιρέσουμε τη χρονική συγκυρία και το ξαφνικό του ξέσπασμα, μιά εβδομάδα αφου γράφτηκε και ύποπτα πολύ κοντά στα γενεθλιά του. Και γ---ω τις επετειακές αντιδράσεις, έτσι?
Αλλα τι λέμε τώρα. Κανονικά, θα \'πρεπε να κάνω έναν χρόνο τον κινέζο και τον σουπερ πρωτάρη, έτσι? Για να το πετάξω κάποια μέρα στο άσχετο: \"Λοιπόν παίδες, πλάκα-πλάκα πρίν γραφτώ εδώ ήδη σας διάβαζα 30 χρόνια ολόκληρα... Στον ελεύθερό μου χρόνο έπιανα τηλέγραφο και μαυροπίνακα και σέρφαρα στο φόρουμ. Θυμάστε τότε που τα Windows ήτανε ακόμα φινιστρίνια? Να δείς με ποιού τη μάνα είμασταν μαζι φανταροί... \'Η κατάσκοποι? Τεσπα αυτά απ\' τον αριστεροτρίχη γκεστάπο στάζιμαν.\"
\'Οσο για το προσωπικό στύλ, είναι το πιο ξεκάθαρο απόλα αφου χρωματίζει τα πάντα απ΄την πρώτη στιγμή. Κάποιοι πιστεύουν οτι αρκούν τα πέντε πρώτα λεπτά μίας συναντησης για να έχεις μια σχετικά ολοκληρωμένη εικόνα. Τώρα το κατα πόσο ακούμε τα αξιολογικά μας ένστικτα...
ακομα δεν μπήκες και περιαυτολογείς τόσο πόλύ, έχεις άποψη για όλους και για όλα και πετάς τις εξυπναδουρίτσες σου.
Χαλάρωσε λίγο θα έλεγα.
Οκ, τόσον καιρό συγκρατιόσουν και δεν έγραφες, απλά μας παρακολουθούσες. Μην παίρνεις φόρα όμως τώρα, μπορεί και να αστοχήσεις.
Φιλική συμβουλή.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
22-08-2009, 13:31 #323
Originally posted by anwnimi
originally posted by krino
Ειχα πει τοτε και στο πανο, οτι ειχε το λιγοτερο ακομψη προσεγγιση σε θεματα χρηστων και στο τελος απο οτι ειδα προχωρησε παραπερα, σε απειλες κατα του φορουμ.
Σαφως και δεν συναινω σε καμια τετοια σταση απο οποιονδηποτε.
Στην πρωτη περιπτωση η δικη μου αντιδραση ειναι να επιχειρηματολογησω σε αυτο που βλεπω λαθος και στην δευτερη δεν νομιζω να μου πεφτει πολυς λογος μιας και σε αυτο θεσμικα πρεπει να απανταει ο καθε αντμιν σε πρωτο τουλαχιστον επιπεδο.
Αυτη ειναι η πρωτη εικονα που αποκομισα.
Η δευτερη ειναι οντως μια επιθεση απο καμποσα μελη εναντιον του πανου σε μερικες ακαιρες (να συμφωνησω σε αυτο, οτι καποιες απαντησεις του πανου ηταν το λιγοτερο αχαρακτηριστες) απαντησεις του.
Ειναι ξερετε λιγο δυσκολο (και ανωφελο) να σχολιαστει ενας καυγας ο οποιος εχει χαρακτηριστικα να απλωνεται ολοενα και πιο πολυ.
Ετσι βρισκω λαθος την επιλογη μερικων να μιλανε για στρατοπεδα!!!
Ετσι μπαινουν ολοι στη λογικη εισαι υπερ του πανου η κατα του?
Εγω παντως ειμαι υπερ του δικαιωματος λογου προς ολα τα μελη και βεβαια οπως ειχα πει τοτε στο πανο, οτι υπαρχει η πιθανοτητα μια κοινοτητα να σε \"ξερασει\" οταν δεν μπορεις να συντονιστεις μαζι της εστω και σε μια κλωστη...
Απο το ξερναω ομως μεχρι το σε πεταω εξω με τις κλωτσιες,
με συγχωρειτε υπαρχει μια τεραστια αποσταση, στην οποια εγω δεν θα συμμετεχω, αντιθετα θα ειμαι απεναντι της.
Εαν ο πανος προκειται να αποσυρθει γιατι βρισκει οτι στο φορουμ ειναι μαζεμενοι \"ενα ματσο τρελλοι\" καλως να το κανει.
Αν το κανει ομως αυτο θα πρεπει να συμβει γιατι πολυ απλα \"οι τρελλοι\" ειναι πολυ καλα συνονισμενοι μεταξυ τους που η τεραστια συμβολη που νομιζε οτι ειχε πανος αποκαλυφθηκε μια φρουδα ελπιδα και τιποτα αλλο.
Οχι βεβαια γιατι βρηκε απεναντι του τα απιστευτα ουρλιαχτα μερικων, που νομιζουν οτι ξημερωσε επιτελους η μερα για να σωσουν το φορουμ απο το κακο δρακο.
Το φορουμ δεν εχει αναγκη κανενος ειδους φαεινου σωτηρα, εχει αναγκη απο την αποδοχη των αλλων (και ναι, οσο και αν δεν κανει σε μερικους, ιδιως με αυτους που τυχων διαφωνουμε), την παραχωρηση λογου για την αλλη αποψη χωρις να βρισκετε αντιμετωπη με υστεριες.
Θυμηθείτε,
οτι η καλυτερη υπερασπιση του χωρου που απο οτι λετε οτι εκτιματε,
ειναι η αποδοχη των στρεβλων κατα εσας αποψεων και η αντιπαραθεση σας αν και εφοσον εχετε.
Εαν στην συνεχεια θεωρειτε οτι υπαρχει χρηστης που ειναι επικινδυνος, καλο θα ηταν να ενημερωσετε τον αντμιν για να προχωρησει εαν αυτο ειναι σκοπιμο σε συστασεις.originally posted by krino
Παρολα αυτα,
εμμενω οτι η κατασταση εχει φτασει σε ακρα και κακως εγινε αυτο.
Δειχνει οτι ο θυμος προηγηται κατα πολυ της ωριμης σκεψης και λειτουργει η δικλειδα ασφαλειας, ποναει ποδι, κοβω ποδι.
Καθολου ταιριαστο σεναριο για ενα φορουμ ψυχολογιας....
Αν φτάσουμε στο σημείο να γινόμαστε ζούγκλα για να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια ή και την αγανάκτισή μας με βρισιές και χυδαίες εκφράσεις, όχι μόνο κατά ενός προσώπου αλλά και μεταξύ μας, που συνεχίζω να το βλέπω και στο ΠΑΡΟΝ θρεντ, πολύ λυπηρό για ένα φορουμ ψυχολογίας θα είναι. Για ένα φόρουμ ποροσφαιρόφιλων οπαδών ίσως όχι.
Εδώ ωφειλουν να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι δεν είναι χώρος εκτόνωσης με βρισιές όπως το γήπεδο! Εκφράστε τη διαφωνία σας, διαμαρτυρηθείτε, φωνάξτε,
σαν πολιτισμένοι άνθρωποι,
έλεος...
έλεος Ανώνυμη, έλεος....
;)
Ειδες, πέσαμε σε σύπμνοια απόψεων ;)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
22-08-2009, 13:41 #324
Originally posted by weird
Aχ φιλαράκι,
ακομα δεν μπήκες και περιαυτολογείς τόσο πόλύ, έχεις άποψη για όλους και για όλα και πετάς τις εξυπναδουρίτσες σου.
Χαλάρωσε λίγο θα έλεγα.
Οκ, τόσον καιρό συγκρατιόσουν και δεν έγραφες, απλά μας παρακολουθούσες. Μην παίρνεις φόρα όμως τώρα, μπορεί και να αστοχήσεις.
Φιλική συμβουλή.
ελα βρε γουειρντ κι εσυ...
τις ειδαμε και τις αποψεις αυτων που εχουν καιρο που εχουν μπει..
μα ςεχουν φλομωσει στις συμπλεγματικες ανοησιες (ορισμενοι/ες)
ασε τους ανθρωπους να εκφραστουν ελευθερα, κι εκφρασου κι εσυ οπως το κανεις αλλωστε...
κι αυτη η υποσημειωση με την \"φιλικη συμβουλη\"..θεωρεις οτι αμβλυνει τις επικρισεις σου?σε εχω για πιο εξυπνη απ αυτο, αλλα κι αυτοι στους οποιους απευθυνεσαι, δεν ειναι και τοσο κουτοι..
δεν νομιζεις οτι καθε ενηλικας εχει την ευθυνη της εκφρασης του , ακομα και χωρις την δικη σου βοηθεια?
δεν λεω φιλικα η εχθρικα..
σου λεω μονο οτι αν σε ειχα γραμμενη οπως παλιοτερα ειχα δηλωσει, δεν θα εμπαινα στον κοπο καν να σε σχολιασω..
δεν σε εχω γραμμενη λοιπον..
22-08-2009, 13:50 #325
Ρέμεντι,
ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα.
Να μην εκφράσω την δυσαρέσκειά μου?
Μου την δίνει που ακόμα δεν μπήκε και άρχισε τις μεγαλοστομίες, εκτίθεστε και το ένα και το άλλο και εγώ καταλαβαίνω απο τα πρώτα λεπτά.Κι όχι ο αντμίν παραείναι ανεκτικός κτλ κτλ
Ε, εκφράζω κι εγώ με τη σειρά μου την ενόχλησή μου.
Δεν τον εμποδίζω, ας τα πει κι ας τα ξαναπει. Τι θα κάνω, θα τον φιμώσω?
Απλά έχω μια τρομερή αλλεργία στους εξυπνάκηδες.
Το φιλική συμβουλή να σου πω την αλήθεια το γράφω αυθορμήτως. Οχι για να αμβλύνω κάτι, αλλά σαν να του λέω \"βρε καλό μου, πάρε και μια ανάσα, ακόμα δεν μπήκες\"
Ε άσε με κι εσύ βρε πουλάκι μου να εκφραστώ ελεύθερα ;) !!
υγ. Μετά το ξενύχτι μας, έχω καταλάβει οτι υπάρχουν περιθώρια συζήτησης μεταξύ μας, όπως το έχεις καταλάβει κι εσύ.
υγ. 2. ο κάθενας έχει δικαίωμα έκφρασης χωρίς την δική μου βοήθεια, δεν ήθελα να τον βοηθήσω, να δείξω πόσο με απωθει΄το μπλαμπλά του ήθελα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
22-08-2009, 13:51 #326
Τέλοσπάντων, ίσως παραείμαι γκρινιάρα τώρα.
Το σταματάω εδώ.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
22-08-2009, 13:54 #327
γκρινιαζε οσο θελεις γουειρντ
ειναι κι αυτο καποια αναγκη μας προφανως, ωρες -ωρες..
απλα ειναι καλο οταν ηρεμουμε, να αντιλαμβανομαστε, οτι το να εγκαλουμε τους αλλους για πραγματα που κανουμε κι εμεις ,ειναι απλα ενας φαυλος κυκλος..
22-08-2009, 13:55 #328
απλα ειναι καλο οταν ηρεμουμε, να αντιλαμβανομαστε, οτι το να εγκαλουμε τους αλλους για πραγματα που κανουμε κι εμεις ,ειναι απλα ενας φαυλος κυκλος..
υγ. σε έχω δει πολύ συχνά να χρησιμοποιείς νομικίστικες εκφράσεις, αλήθεια, έχεις κάποια σχέση με τον χώρο, αν επιτρέπεται?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
22-08-2009, 14:00 #329
Χαλάρωσε λίγο θα έλεγα.
Ασ τεντωθώ λιγάκι. *γρουνκράκ*
Φιλική συμβουλή.
22-08-2009, 14:01 #330
υγ. σε έχω δει πολύ συχνά να χρησιμοποιείς νομικίστικες εκφράσεις, αλήθεια, έχεις κάποια σχέση με τον χώρο, αν επιτρέπεται?
αυτο που λεω..
οτι παρα πολλοι απο εμας, σχολιαζουμε στους αλλους πραγματα που και οι ιδιοι κανουμε η εχουμε κανει, αλλα δεν κοιταμε την καμπουρα τη δικια μας...
οπως το να σχολιαζουμε επικρισεις ενω επικρινουμε μονιμως, να μιλαμε για επιθετικες συμπεριφορες ενω επιδιωκουμε να σκαλιζουμε διαμαχες, να λεμε οτι μια διαμαχη παρατραβηξε ενω δεν εχουμε αφησει ποτε κουβεντα αλλου ασχολιαστη (με αυτο ειδικα γελασα πολυ, αν καταλαβαινεις για τι μιλω :):):) και τετοια ομορφα..θες και ονοματα?:)
οχι καμια σχεση με τη νομικη.
απλη γνωση ελληνικων..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση