Έντονα σημάδια bullying.... - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 55 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 811
    Senior Member
    Originally posted by weird
    Επίσης, δεν μου αρέσει να μιλώ με παλιά μέλη υπο άλλο νικ.
    \'Οχι, σου αρέσει μόνο να τα καλωσορίζεις. :/

\'Ελα παναγιά μου....

Και πάλι, καλωσήρθες.

Senior Member
    Ρε παιδιά, δε μου λέτε στην τελική ποιός νομίζετε οτι πραγματικά είμαι? Τόσο διάβασμα, φακέλωμα, κατασκοπεία και FBI serial killer profiling που έχω ρίξει μπορεί και να το έχω συναντήσει το παιδί στις μελέτες μου. Αντε στα etudes μου έστω. Λμαο...

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by weird
    Ρέμεντι,
    άλλο να πεις σε κάποιον, φιλαράκι, με ενοχλείς εσύ και το μεγάλο σου στόμα.

Κι άλλο να του πεις, είσαι βλάκας, ηλίθιος κτλ κτλ κτλ., τι μαλακιες, βλακείες λες κτλ.

Δεν νομίζεις?

Και τα δύο, έχουν ένα κοινό. Εκφράζουν αποδοκιμασία.
    Το πρώτο για ορισμένη στάση, το δεύτερο για ορισμένο πρόσωπο.
    Το πρώτο με επιχειρήματα, το δεύτερο χωρίς.

Το πρώτο έχει δευτερουόντως επικριτικό χαρακτήρα, το δεύτερο είναι στείρα επίκριση.

Αυτά.
    για μενα, το πρωτο εχει υποκρισια γουειρντ, ειδικα αν συνοδευεται απο την υποσημειωση \"φιλικα\"
    και βεβαια, υπαρχει παντα και τριτο που παρελειψες να αναφερεις...ευθυ αλλα χωρις χαρακτηρισμους..
    προσεχε. δεν ειμαι εναντιον των χαρακτηρισμων υπο καθε περισταση!
    μακρια απο μενα κατι τετοιο.
    ειμαι ομως εναντιον των χαρακτηρισμων χωρις λογο (ο λογος σηκωνει πολυ νερο..το να σε βρισει ο αλλος ειναι σαφης λογος παντως)

και τωρα παω παραλια νεες και νεοι!
    τα λεμε
    Καλό μπανιο Ρεμ!

Μακάρι η υποκρισία των ανθρώπων να φώλιαζε σε κάτι τέτοια \"φιλικά\", όλα θα ήταν πολύ απλά ε?

Κάνε μια βουτιά και για μας .
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Αυτό που αναρρωτιέμαι σε αυτό το θέμα είναι το εξής:
    Ρε παιδιά, δεν είναι στόχος πάντα σε ένα διάλογο να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε την άποψή μας, αλλά να προβληματιστούμε.
    Άραγε προβληματίστηκε κανείς πάνω σε αυτά που ειπώθηκαν;
    Από την έκβαση αμφιβάλλω...

Ωραία, ας χωριστούμε σε στρατόπεδα, και ας αρχίσει το \"μου την λες, σου τη λέω\"+βρισίδι ξανά στο όχι και τόσο νεοσύστατο \"γήπεδο ψυχολογίας\"...

Εγώ τουλάχιστον, έχω ξενερώσει τελείως.
    Σας αφήνω να τσακωθείτε με την ησυχία σας.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Αυτό που αναρρωτιέμαι σε αυτό το θέμα είναι το εξής:
    Ρε παιδιά, δεν είναι στόχος πάντα σε ένα διάλογο να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε την άποψή μας, αλλά να προβληματιστούμε.
    Άραγε προβληματίστηκε κανείς πάνω σε αυτά που ειπώθηκαν;
    Από την έκβαση αμφιβάλλω...
    Αντιθέτως, εγώ είμαι υπέρ της σύγκρουσης με μέτρο, ακριβώς επειδή όχι μόνο εκτονωνονται εντάσεις και αναδεικνύονται προβλήματα, αλλα παρέχονται ευκαιρίες για προβληματισμό και απο πάνω. \'Ετσι δημιουργείται μια ανατροφοδότηση θετική αντι για μια ανώφελη κλιμάκωση της επιθετικότητας.

Ωραία, ας χωριστούμε σε στρατόπεδα, και ας αρχίσει το \"μου την λες, σου τη λέω\"+βρισίδι ξανά στο όχι και τόσο νεοσύστατο \"γήπεδο ψυχολογίας\"...

Εγώ τουλάχιστον, έχω ξενερώσει τελείως.
    Σας αφήνω να τσακωθείτε με την ησυχία σας.
    Ειναι καλύτερο δηλαδή το \"σας τη λέω και φεύγω\"?

Τα περι γηπέδου είναι νομίζω υπερβολικά σε τούτη την περίπτωση. Εκτος κι αν η χρήση του συμβόλου-γήπεδο είναι ένας τροπος να μας πεις ποσο υψηλότερο έιναι το επιπεδό σου απ\' το δικό μας (αφού προηγουμένως μας την έχεις πεί). Απαξιώ ρε κουφάλες δηλαδη.

Senior Member
    Oboro,
    εσύ γιατί προσβλήθηκες;

Κι εγώ είμαι υπέρ της σύγκρουσης με μέτρο. Πότε είπα κάτι διαφορετικό;
    Στο βρισίδι αλλά και στην αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση είναι που ξενερώνω.
    Κι επειδή αυτό γίνεται σε αυτό το θέμα, την κάνω.
    Αν δω ότι πάψει να υφίσταται, θα επανέλθω.
    Αυτό το σας τη λέω και φεύγω, αν διάβαζες προηγουμένως τις 37 σελίδες θα έβλεπες ότι δεν έχω τοποθετηθεί μία φορά και ότι απεναντίας είχα κάθε διάθεση για διάλογο.
    Ναι, θεωρώ ότι δεν αξίζει να αναλώνομαι σε κούφιες κατά την άποψή μου αντιπαραθέσεις, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.
    Αν σε ενοχλέι η άποψή μου και η κριτική μου, δυστυχώς αυτές είναι.
    Καλή συνέχεια.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Oboro,
    εσύ γιατί προσβλήθηκες;
    Δεν προσβλήθηκα, με ενόχλησε η όλη φάση του \"υπεράνω\". Δεν νόμιζα καν οτι αναφέρεσαι ιδιαίτερα σε μένα.

Κι εγώ είμαι υπέρ της σύγκρουσης με μέτρο. Πότε είπα κάτι διαφορετικό;
    Μάλλον ποτέ, υπεθέτα πως έχεις ψιλοπαρόμοια άποψη και διευκρίνισα απλώς τη θέση μου. \'Εμοιαζε ταιριαστό με το context.

Στο βρισίδι αλλά και στην αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση είναι που ξενερώνω.
    Κι επειδή αυτό γίνεται σε αυτό το θέμα, την κάνω.
    Αν δω ότι πάψει να υφίσταται, θα επανέλθω.
    Αυτό το σας τη λέω και φεύγω, αν διάβαζες προηγουμένως τις 37 σελίδες θα έβλεπες ότι δεν έχω τοποθετηθεί μία φορά και ότι απεναντίας είχα κάθε διάθεση για διάλογο.
    Ναι, θεωρώ ότι δεν αξίζει να αναλώνομαι σε κούφιες κατά την άποψή μου αντιπαραθέσεις, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.
    Αν σε ενοχλέι η άποψή μου και η κριτική μου, δυστυχώς αυτές είναι.
    Καλή συνέχεια.
    Για το θέμα πάνου δεν έχεις άποψη? Η για τους ισχυρισμούς περι θυματοποίησης του?

Senior Member
    Την εξέφρασα την άποψή μου και δε δίστασα να την μεταβάλλω σε κάποια σημεία, αν καθίσεις και διαβάσεις όλες τις σελίδες.
    Μη κρίνεις τόσο εύκολα και γρήγορα.

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=gE5yINOn4N4

Senior Member
    Μόλις ξαναδιάβασα τα εν λόγω σημεία του θρεντ. Για κάποιον λόγο, στην πρώτη ανάγνωση δεν πολυέδινα σημασία στα post σου. Μια δεύτερη ανάγνωση μετά, ξερω το γιατί.

Προφανώς ο πανος είναι θύμα μπουλινγκ (εστω κι αν δεν είναι ακριβώς μπούλινγκ, εκει θα κολλήσουμε τωρα?)

Προφανως βέβαια ο πάνος ηταν σίγουρα \"προκλητικός\" (σιγά μην ήταν και ανάγωγος, σιγά μην παρεκτράπη, ανον)

Προφανώς δεν υπαρχει μόνο μαύρο και άσπρο - υπάρχει και το άχρωμο οπού κανεις τον ουδέτερο

Προφανώς δεν υπάρχει μόνο γενικός φόβος για προβληματισμό, αλλα και ειδικός φόβος για να εκφραστεί κανείς ανοιχτά.

Προφανώς δεν έχεις θέση σε ένα γήπεδο παρα μόνο για να εκφράζεις το πόσο δεν έχεις θέση στον εν λόγω γήπεδο.

Τουλάχιστον εγώ ξέρω γιατί δεν ασχολούμαι...

Senior Member
    oboro, αφου παρακολουθεις το φορουμ καιρο τωρα, θα χεις προσέξει καποιους, τουλάχιστον αυτους που συμμετεχουν καταθετωντας την αποψη τους καιρο τωρα.

Ετσι, θα χεις προσεξει οτι η ανωνυμη στην οποια αναφερεσαι, εχει παρει θεση σε θεματα. Κ εχει κοντραριστει για τις θεσεις αυτες.

Προφανως περα λοιπον απο το ασπρο, το μαυρο κ το ουδετερο υπάρχουν πολλα κ πολυ συγκεκριμενα χρωματα που μπορει να νιωθει κανεις πώς του ταιριαζουν καλυτερα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Οboro
    αν σου αρέσει να μιλάς προκλητικά και να παραφράζεις εντελώς τις απόψεις μου, δεν ξέρω αν το κάνεις επίτηδες ή αν δεν τις αντιλαμβάνεσαι.
    Αν το κάνεις επίτηδες, είναι κουραστικό για μένα να παίζω τέτοια παιχνίδια.
    Αν δεν το κάνεις επίτηδες, αν θες διάβασέ τις με περισσότερη προσοχή, κι αν το έκανες και πάλι διαφωνείς, δικαίωμά σου φυσικά να διαφωνείς, αλλά όχι να τις παραφράζεις προκλητικά αντί να τις κάνεις quote.

Το ότι θίχτηκες άμεσα από το προηγούμενό ποστ μου τώρα καταλαβαίνω το γιατί.

Καλή συνέχεια και πάλι.

Senior Member
    Εγώ πάλι που διαβάζω το θέμα από την αρχή και πέραν ενός post νομίζω δεν έχω συμμετάσχει παρόλο που το παρακολουθώ, έχω να κάνω μονο μια ερώτηση και πάντες πιστοί μου απαντάτε γιατί αισθάνομαι λίγο αλλου...
    ...Ποιο είναι το θέμα της διαφωνίας είπαμε;
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    A και κάτι τελευταίο.
    Λες ότι για κάποιο λόγο δεν είχες προσέξει τα ποστ μου.
    Ίσως γιατί δεν ήταν τόσο σε ένταση και δίψα για μάχη, όσο άλλα.
    Δε με πειράζει καθόλου αυτό:)
    Αν πάλι όχι γι\'αυτό, δικαίωμά σου να εστιάζεις την προσοχή σου όπου θέλεις, αρκεί όταν είναι να εκφράσεις μια άποψη για κάτι στο οποίο δεν έχεις εστιάσει την προσοχή να είσαι έτοιμος δια παν ενδεχόμενο, να σφάλλεις ή να δικαιωθείς.

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    oboro, αφου παρακολουθεις το φορουμ καιρο τωρα, θα χεις προσέξει καποιους, τουλάχιστον αυτους που συμμετεχουν καταθετωντας την αποψη τους καιρο τωρα.

Ετσι, θα χεις προσεξει οτι η ανωνυμη στην οποια αναφερεσαι, εχει παρει θεση σε θεματα. Κ εχει κοντραριστει για τις θεσεις αυτες.
    Βασικά... οχι. Δεν μου τραβούν όλοι την προσοχή άλλωστε. Την ανωνυμη δεν μπορώ να την θυμηθώ καθόλου. Και δεν είμαι σίγουρος γιατι, αφου δεν έχω όρεξη να διαβάζω κάτι δέυτερη φορά. Η άποψη μου για τη στάση της στο θέμα μπούλινγκ παραμένει η ίδια.

Προφανως περα λοιπον απο το ασπρο, το μαυρο κ το ουδετερο υπάρχουν πολλα κ πολυ συγκεκριμενα χρωματα που μπορει να νιωθει κανεις πώς του ταιριαζουν καλυτερα.
    Εντάξει. Δέχομαι οτι η ανώνυμη μπορεί να έιναι διαφορετική με έναν τρόπο που δυσκολεύομαι να δεχτώ, και πως είναι δικό μου πρόβλημα αν ισχύει κάτι τέτοιο. Στην τελική το άχρωμο αυτού του έιδους εγώ μπορεί να το βλέπω σαν εκνευ ριστικό νέον φούξ. Δεν με προσέβαλλε το χρώμα όμως, ούτε και προσβλήθηκα. Βρίσκω και λάθος την άποψή της περι μπούλιγκ και άνευρη την δήθεν ουδετερότητά της. \'Η και ανωτερότητά της (γηπεδικά σχόλια.)

Αν εννοείς οτι δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον συνολικά απο τη στάση του σε ένα θέμα και μόνο, εκεί εχεις δίκιο. Δεν το βρίσκω και πολύ εντάξει όμως να αλλάζει κανείς χρώματα στο όνομα μιας δήθεν ουδετερότητας ή ανωτερότητας.

Page 25 of 55 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast