Έντονα σημάδια bullying.... - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 55 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 406 to 420 of 811
    Senior Member
    Originally posted by oboro
    Originally posted by DissolvedGirl
    ...ναι, τέτοια λεγε εσύ, προκάλεσε τις Μοίρες...
    κρύβε λόγια oboro γιατί θα σκάσει μύτη τώρα ο λεγάμενος και θα σε βαφτίσει όλο το forum γκαντέμη...
    Μπα, πού τέτοια τύχη - να γκρεμοτσακίσει ΚΑΙ αυτο το θρεντ ο πάνος? Και να διαψευσθούν οι υποστηρικτές θεματοθέτες?

Not gonna happen. :|

πολυ σιγουρια παιζει...τι γινεται...

Senior Member
    Υπερβολή χρησιμοποιούσα, αλλα ναί: Ο πάνος έχει ήδη δικαιωθεί με το να έχει υποστηρικτές, και δεν τον συμφέρει έτσι κι αλλιώς να χαλάσει το μνημείο της θεώρησης του με τις παπαριές του.

Senior Member
    Originally posted by nature
    Στο τέλος όποιος θέλει να προστατευτεί από τον πάνο θα βρίσκει καταφύγιο μόνον εδώ!!
    Να κι άλλο καλό του θέματος. χαχαχα

Βλέπετε ότι το καλό επιστρέφει τελικά σ\'αυτόν που το κάνει?
    Κάμε το καλό και ρίξτο στο γυαλό που λέει και ο λαός μας.....
    Χμ... Ναί, αλλά όχι ακριβώς. Σε περίπτωση που αρχίσουν να συρρέουν εδώ οι πανοπαθούντες, κινδυνεύει να αλλάξει το status του θρεντ και να πάψει να λογίζεται ως μνημείο δικαίωσης του παπαρουνοτρίχη. In that case, anything goes...

Μάλλον πρέπει να γίνει διακριτικά το πράγμα. Να έρχονται μυστικά εδώ οι άνθρωποι. Να ιδρυθεί μια secret society γύρω απ΄το θρεντ αυτό, μια Μπουλική Εταιρία. Ενας απλώς όρκος αίματος θα είναι αρκετός λογικά.

Vive la Resistance!

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    να κανω μια ερωτηση και συγνωμη νατουρ που επεμβαινω στο θεμα σου....τελικα πως να φερθουμε στον πανο απο δω και περα;να τον παρουμε στα σοβαρα;να τον ειρωνευτουμε;να τον αγνοησουμε;να τον εμπιστευτουμε;μπορουμε να ακολουθησουμε και 2 δρομους δεν ειναι απαραιτητο μονο εναν.απλα αν μπορουμε καπου να συμφωνησουμε.
    Empneysth, είδα λίγο το άλλο θέμα και αντιλαμβάνομαι τι εννοείς.
    Κοντεύει να γίνει τσίρκο και να επαναληφθούν αυτά που συζητούσαμε.
    Ομως σας καταφέρνει να το κάνετε τσίρκο και σεις.
    Η γνώμη μου είναι να μην απαντάς αν η ερώτηση αισθάνεσαι ότι δεν οδηγεί κάπου.
    Εξυπνος άνθρωπος είσαι, πιστεύω πως θα βρεις ίσως και έναν καλύτερο τρόπο να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση, παρά την ύπαρξη του πάνου.

Senior Member
    Originally posted by nature
    Originally posted by Empneustns
    να κανω μια ερωτηση και συγνωμη νατουρ που επεμβαινω στο θεμα σου....τελικα πως να φερθουμε στον πανο απο δω και περα;να τον παρουμε στα σοβαρα;να τον ειρωνευτουμε;να τον αγνοησουμε;να τον εμπιστευτουμε;μπορουμε να ακολουθησουμε και 2 δρομους δεν ειναι απαραιτητο μονο εναν.απλα αν μπορουμε καπου να συμφωνησουμε.
    Empneysth, είδα λίγο το άλλο θέμα και αντιλαμβάνομαι τι εννοείς.
    Κοντεύει να γίνει τσίρκο και να επαναληφθούν αυτά που συζητούσαμε.
    Ομως σας καταφέρνει να το κάνετε τσίρκο και σεις.
    Η γνώμη μου είναι να μην απαντάς αν η ερώτηση αισθάνεσαι ότι δεν οδηγεί κάπου.
    Εξυπνος άνθρωπος είσαι, πιστεύω πως θα βρεις ίσως και έναν καλύτερο τρόπο να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση, παρά την ύπαρξη του πάνου.
    μα δεν κανω σοβαρη συζητηση ..... ;) με το συγκεκριμενο ατομο τουλαχιστον ....

Senior Member
    originally posted by nature
    Ανώνυμη, έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα. Πιστεύω πως η μεγάλη πλειοψηφία των συμμετεχόντων εδώ, προβληματίστηκε. ΄Αλλος απάντησε γλαφυρά, άλλος περιληπτικά, άλλος απολογητικά, άλλος αναλυτικά..... Πάντως οι περισσότερες τοποθετήσεις μου έδωσαν την αίσθηση του προβληματισμού.
    Για μένα όπως έχω ξαναπεί μικρή σημασία έχει αν ο συγκεκριμένος πάνος υπήρξε το θύμα ή ο θύτης. Το θέμα είναι πως ήθελα να καταδικάσουμε τη βία, είτε λέγεται bullying, είτε κούλιγκ είτε σούλιγκ. Την καταδικάζω ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΒΙΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Την καταδικάζω είτε την ασκεί ο πάνος είτε την ασκούν οι υπόλοιποι \"για το καλό του φόρουμ\"
    Ειδικά εδώ μέσα ακόμα παραπάνω.
    Και αυτό μετά χαράς είδα ότι το είπαν πολλοί με διαφορετικά λόγια, πολλές φορές πιο εύστοχα από τα δικά μου.
    Τώρα αν η βία ασκείται μαζικά από πολλούς σε έναν, κατά τη γνώμη μου είναι και πράξη \"άνανδρη\".
    Εδώ μου άρεσε πολύ η τοποθέτηση του krino. Είχε μέσα της γενναιότητα.
    Και πάλι είτε λέγεται μπούλιγκ είτε κούλιγκ καταδικάζω και τη βία από μέλος σε μέλος για ψύλλου πήδημα (πχ δεν μου άρεσε το θέμα σου και είσαι μ@@κας). Πιστεύω ότι πάλι όλοι προβληματίστηκαν.
    Διάβασα πολλές ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις μέσα εδώ, που ήρθαν να εμπλουτίσουν την αρχική μου σκέψη.
    Θα παραθέσω αυτή που με άγγιξε πιο πολύ για να την απολαύσουμε όσοι επιθυμούμε:

Originally posted by Sofia
    ........ σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια. κ τα εκτιμω ακομα παραπανω, οταν δεν ερχονται μεσα απο μια ταυτιση αποψεων.αλλα μαλλον μεσα απο μια συνθεση αποψεων.
    Nature, ναι τουλάχιστον κάποιοι προβληματίστηκαν. Λίγοι για μένα αλλά κάτι είναι κι αυτό.

Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ευαισθησία σε θέματα λεκτικής βίας-γηπέδου. Και δυστυχώς, όσο και να μιλάς για αυτό, κινδυνεύεις να σε χαρακτηρίσουν ότι είσαι άκυρος, άχρωμος, ουδέτερος, δεν έχεις άποψη, δήθεν ανώτερος κτλ κτλ.
    Αλλά εντάξει, στην τελική νομίζω ότι η αντίληψη φτάνει και περισσεύει σε όλους μας. Το θέμα είναι τι θέλουμε και τι δε θέλουμε να δούμε. Κι αυτό που δε θέλουμε να δούμε να το βαφτίζουμε όπως μας βολεύει.

Σοφία σε ευχαριστώ για την καθαρή σου ματιά.
    Το ξέρω και το έχεις αποδείξει πως ότι λες δεν το κάνεις για να υποστηρίξεις κανέναν αλλά το κάνεις όταν πραγματικά το αισθάνεσαι, άσχετα ποιος είναι απέναντί σου.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    .....Αλλά εντάξει, στην τελική νομίζω ότι η αντίληψη φτάνει και περισσεύει σε όλους μας. Το θέμα είναι τι θέλουμε και τι δε θέλουμε να δούμε. Κι αυτό που δε θέλουμε να δούμε να το βαφτίζουμε όπως μας βολεύει.

.....
    ακριβως αυτο ειναι το θεμα ανωνυμη.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!

Senior Member
    TO KAΛO ME AYTH THN ΣYMΠEPIΦOPA MAΣ EINAI OTI TON ΠEPIOPIΣAME ΣTA ΔIKA TOY ΘEMATA. AΛΛIΩΣ AΓAΠHTH ANΩNYMH TΩPA ΘA TON EBΛEΠEΣ NA ΠOΣTAPEI ΣTO ΘEMA ΣOY ENA ΣΩPO AEPOΛOΓIEΣ KAI ΘA ΣTO KATEΣTPEΦE
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Όλα-είναι-δανεικά ποτέ δεν αμφέβαλλα ότι η συμπεριφορά αυτή δεν είχε αποτέλεσμα.
    Δεν κρίνω όμως πάντα στη ζωή εκ του αποτελέσματος, ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα γιατί αλλιώς δε θα ζούσαμε σε δημοκρατία αλλά σε ζούγκλα.

Είχε ποστάρει πριν λίγες μέρες σε ένα θέμα δικό μου:)
    Του απάντησα όπως έκρινα καλύτερα.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Ωραία, ας χωριστούμε σε στρατόπεδα, και ας αρχίσει το \"μου την λες, σου τη λέω\"+βρισίδι ξανά στο όχι και τόσο νεοσύστατο \"γήπεδο ψυχολογίας\"...
    θα ηθελα να πω κατι -ισως με καποια μορφη καθυστερησης, πραγμα που μπορει να ξενερωσει καποιους- μιας κ νομιζω εχει καταλαγιασει η \"φασαρια\".

Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτος ο κακος χαμος, που το φορουμ μοιαζει με γηπεδο οπως λες. Αρενα λεω εγω.Εχει ξαναγινει πολλες φορες.

Καπου διαβασα τον Ολα_Ειναι_Δανεικα, να λεει πώς αν δεν αντεχουμε την κριτικη ας μην την κανουμε. Θα συμφωνησω, αλλα ποσο σε επαφη ειμαστε ο καθενας μας, πρωτα μ αυτο που οι ιδιοι λεμε σε συναρτηση μ αυτο που κανουμε?

Ειδα πώς μπηκαν ανθρωποι να δηλώσουν μια αποψη που δεν πηγαινε ουτε προς τη μια πλευρα, ουτε προς την αλλη, αλλα υπήρξαν αλλοι που θελησαν να βαλουν τους ανθρωπους αυτους οπωσδηποτε σε μια πλευρα. Για να ναι τα πραγματα πιο ξεκαθαρα? Να ξερουμε ποιος ειναι με ποιον? Να δημιουργηθουν σαφεις αποστασεις ή συμφωνιες? Πρεπει ή να συμφωνησουμε ολοκληρωτικα ή να διαφωνισουμε επισης ολοκληρωτικα? Ειναι τοση η αναγκη αυτη?Ειναι τελικα τοσο δυσκολο να μεινουμε σε αυτο που λεει ο αλλος κ να προσπαθησουμε να σεβαστουμε την αποψη του, ανεξάρτητα απο το αν συμφωνουμε ή οχι? Κ πώς ειναι αναγκαιο τελικα να του προσάψουμε κατι, χωρις να σκεφτουμε αν με αυτο το κατι τον αδικουμε? Που τελικα τον εαυτο μας αδικουμε....

Αυτα.Οχι απαραιτητα προς σχολιασμο. Ηταν απλα σκεψεις μου, μετα τα οσα διαβασα εδω...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    θα ηθελα να πω κατι -ισως με καποια μορφη καθυστερησης, πραγμα που μπορει να ξενερωσει καποιους- μιας κ νομιζω εχει καταλαγιασει η \"φασαρια\".

Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτος ο κακος χαμος, που το φορουμ μοιαζει με γηπεδο οπως λες. Αρενα λεω εγω.Εχει ξαναγινει πολλες φορες.

Καπου διαβασα τον Ολα_Ειναι_Δανεικα, να λεει πώς αν δεν αντεχουμε την κριτικη ας μην την κανουμε. Θα συμφωνησω, αλλα ποσο σε επαφη ειμαστε ο καθενας μας, πρωτα μ αυτο που οι ιδιοι λεμε σε συναρτηση μ αυτο που κανουμε?

Ειδα πώς μπηκαν ανθρωποι να δηλώσουν μια αποψη που δεν πηγαινε ουτε προς τη μια πλευρα, ουτε προς την αλλη, αλλα υπήρξαν αλλοι που θελησαν να βαλουν τους ανθρωπους αυτους οπωσδηποτε σε μια πλευρα. Για να ναι τα πραγματα πιο ξεκαθαρα? Να ξερουμε ποιος ειναι με ποιον? Να δημιουργηθουν σαφεις αποστασεις ή συμφωνιες? Πρεπει ή να συμφωνησουμε ολοκληρωτικα ή να διαφωνισουμε επισης ολοκληρωτικα? Ειναι τοση η αναγκη αυτη?Ειναι τελικα τοσο δυσκολο να μεινουμε σε αυτο που λεει ο αλλος κ να προσπαθησουμε να σεβαστουμε την αποψη του, ανεξάρτητα απο το αν συμφωνουμε ή οχι? Κ πώς ειναι αναγκαιο τελικα να του προσάψουμε κατι, χωρις να σκεφτουμε αν με αυτο το κατι τον αδικουμε? Που τελικα τον εαυτο μας αδικουμε....

Αυτα.Οχι απαραιτητα προς σχολιασμο. Ηταν απλα σκεψεις μου, μετα τα οσα διαβασα εδω...
    Λες δηλαδή οτι υπήρξαν και κάποιοι που μπήκαν σ\' αυτό το θρεντ με απόψεις ουδετερες, δηλαδή ούτε υπέρ ούτε κατά του πάνου? Ποιοί είναι αυτοί? Γιατί πέρα απο μισόλογα μου φαίνεται είναι ξεκάθαρο ποιοι έχουν προκατελλημένα θετική στάση απέναντι στον ανεκδιήγητο, και δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει.

Εξάλλου δεν είναι σημάδι εκφυλισμού η πόλωση όταν το ζήτημα, η συμπεριφορά του πάνου εν προκειμένω, είναι ακραίο φαινόμενο απο μόνο του. Αλλα ούτε και πόλωση υπάρχει απαραίτητα επειδή τέσσερις κοπελιές που έλειπαν την επίμαχη περίοδο κατηγορούν όλους του υπόλοιπους για υπερβολικά σκληρή στάση απέναντι στον μπαμπα-πορφύρω και τα άισχη του. Κυρίως μια πολύ συγκεκριμένη αδυναμία κάποιων απέναντι σε έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο ανδρικής φυσιογνωμίας υπάρχει. Η δική σας αδυναμία δεν θα γίνει δική μας αδυναμία κρίσης όμως, αλλα ούτε και του πάνου που είναι 55 χρονών γαιδαρος και υπεύθυνος για τις πράξεις του (και όχι μόνο για το γεγονός οτι είναι μεσήλικας και κακομοίρης)

\'Οσο για την άποψη μου για την στάση της ανώνυμης σ\' αυτό το θρέντ, ουδέποτε άλλαξε. Η προσεγγισή μου προς το άτομο της ήταν λάθος και ξέσπασμα, και ήδη ζήτησα συγγνώμη γί αυτό. Και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση. Λυπάμαι αν δεν \"πέρασε\" αυτό ή και αν είναι ξενερωτικό να αποδεικνύεται πως ένας άντρας μπορεί και να καταλαβαίνει κιόλας τελικά.

Αυτά. Καλή συνέχεια.

Senior Member
    οboro δεν απευθυνθηκα σε σενα. την στιγμη που ηθελα να σου πω για την σταση σου κ το θεμα που αναφερεις το εκανα.

αυτα που γραφω ειναι η αισθηση που εχω μετα τα οσα εχουν γραφτει τοσες σελιδες τωρα...

κριμα που μεταφραζεις την μη αναγκη προσκολλησης καπου, αδυναμια.Αλλα αν θες να το δεις ετσι, σεβαστο.

Καλη συνεχεια κ σε σενα βεβαια!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Και προσκόλληση υπάρχει, και σαν υποστήριξη προς τον πάνο εκδηλωνεται. Ας παραδεχόσασταν τουλάχιστον την αρχική αδυναμία-συμπάθεια πρός το άτομο του και ας μην έιχατε ποτέ το θάρρος να απογοητευτείτε ύστερα, δύο πράγματα που ήδη και απο νωρίς τρείς-τέσσερις άλλες κοπέλες δεν φοβήθηκαν να κάνουν.

Senior Member
    oboro ΑΝ θες, δες τί εχουν γραψει τα μελη στα οποια αναφερεσαι. Κ επειδη αναφερεις κ εμενα, δες κ το τί εγραψα παραπανω απο μια φορες στον ιδιο...πολυ πριν ξεσπασει ο κακος χαμος. Απλα δεν το συνεχισα, γιατι δεν ειχε κανενα νοημα να μιλαω με ενα μελος που απειλουσε.

Τα υπολοιπα περι φοβου, θαρρους, προσκολλησης που λες ειναι αστεια!

Senior Member
    Ναι, ψιλοπράγματα. Τα daddy issues πολύ γέλιο μιλάμε.

Ξέρεις, το αν και οι τεσσερις σας τώρα τον επικρίνετε ή κατόπιν εορτής, ελάχιστη σημασία έχει αφου ήδη έχετε κρατήσει δημόσια αυτή την θετική στάση απέναντι του (και επικριτική απέναντι σε όσουν αντέδρασαν.) Κάθε πλάγια, δήθεν κριτική προς το άτομό του γίνεται πλέον εκ του ασφαλούς. Μόνο συνεση δεν δείχνει αυτή η στάση σας.

Page 28 of 55 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast