Results 421 to 435 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
23-08-2009, 15:28 #421
Αληθεια διαβαζεις τί γραφω? ή οχι?
...σου λεω πολυ πριν αυτο που εγινε τωρα!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 23-08-2009, 15:39 #422
Oboro, δεκτή η συγνώμη σου.
Το αν είσαι άντρας ή γυναίκα, δεν το σκέφτηκα όσο συνομιλούσαμε οπότε μη βγάζεις συμπεράσματα για το τι θεωρείται ξενερωτικό.
Σεβαστό το ότι διαφωνείς μαζί μου, σεβαστό το ότι διαφωνώ κι εγώ μαζί σου.
Αυτό που είπα πριν δεν είχε σχέση με τη συγνώμη σου αλλά είπα ότι κινδυνεύω να χαρακτηριστώ άχρωμη ή δήθεν ανώτερη (από οποιονδήποτε αφού δεν το έκανες μόνο εσύ απλά εσύ το έκανες πιο χαρακτηριστικά) αλλά αυτό δε με σταματά από το να ντραπώ για την άποψή μου.
Απλά θα το ξαναπώ, όχι μόνο σε σένα, κι ας το χαρακτήρισες τετριμμένο: όπως και στην οθόνη σου δεν υπάρχουν 2 χρώματα, έτσι και στη ζωή δεν υπάρχουν 2 στρατόπεδα. Μόνο στα γήπεδα.
Το αν τάσσεται κάποιος κατά της λεκτικής βίας δε συνεπάγεται ότι τάσσεται υπέρ αυτού στον οποίο στοχευόταν η λεκτική βία...!-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
23-08-2009, 15:48 #423
Originally posted by oboro
Ναι, ψιλοπράγματα. Τα daddy issues πολύ γέλιο μιλάμε.
Ξέρεις, το αν και οι τεσσερις σας τώρα τον επικρίνετε ή κατόπιν εορτής, ελάχιστη σημασία έχει αφου ήδη έχετε κρατήσει δημόσια αυτή την θετική στάση απέναντι του (και επικριτική απέναντι σε όσουν αντέδρασαν.) Κάθε πλάγια, δήθεν κριτική προς το άτομό του γίνεται πλέον εκ του ασφαλούς. Μόνο συνεση δεν δείχνει αυτή η στάση σας.
Δήθεν κριτική στο άτομό του.
Εχεις παρερμηνεύσει. Αναρρωτιέμαι που τα έχουμε δηλώσει ή έστω υποννοήσει αυτά και δεν το θυμάμαι...
Αλλά αν σου είναι πιο εύκολο αυτό από το να διαβάζεις πιο προσεκτικά ένα κείμενο, οκ.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
23-08-2009, 16:23 #424
Originally posted by anwnimi
Oboro, δεκτή η συγνώμη σου.
Το αν είσαι άντρας ή γυναίκα, δεν το σκέφτηκα όσο συνομιλούσαμε οπότε μη βγάζεις συμπεράσματα για το τι θεωρείται ξενερωτικό.
Δέχομαι βέβαια οτι κάποιες είστε πιο μετριοπαθείς και μεστές ως προς την λανθασμένη αντιμετώπιση σας του θέματος. Αυτό είναι φυσικά θέμα χαρακτήρα, με την αδυναμία και την τελείως λάθος σταση εν γένει όμως, τί γίνεται? Εκεί τα ίδια.
Σεβαστό το ότι διαφωνείς μαζί μου, σεβαστό το ότι διαφωνώ κι εγώ μαζί σου.
Αυτό που είπα πριν δεν είχε σχέση με τη συγνώμη σου αλλά είπα ότι κινδυνεύω να χαρακτηριστώ άχρωμη ή δήθεν ανώτερη (από οποιονδήποτε αφού δεν το έκανες μόνο εσύ απλά εσύ το έκανες πιο χαρακτηριστικά) αλλά αυτό δε με σταματά από το να ντραπώ για την άποψή μου.
Απλά θα το ξαναπώ, όχι μόνο σε σένα, κι ας το χαρακτήρισες τετριμμένο: όπως και στην οθόνη σου δεν υπάρχουν 2 χρώματα, έτσι και στη ζωή δεν υπάρχουν 2 στρατόπεδα. Μόνο στα γήπεδα.
Το αν τάσσεται κάποιος κατά της λεκτικής βίας δε συνεπάγεται ότι τάσσεται υπέρ αυτού στον οποίο στοχευόταν η λεκτική βία...!
23-08-2009, 16:33 #425
Δημόσια θετική στάση απέναντί του.
Εχεις παρερμηνεύσει. Αναρρωτιέμαι που τα έχουμε δηλώσει ή έστω υποννοήσει αυτά και δεν το θυμάμαι...
Αλλά αν σου είναι πιο εύκολο αυτό από το να διαβάζεις πιο προσεκτικά ένα κείμενο, οκ.
Μου έχει συμβεί και εμένα. Όχι μόνο δεν αντιλαμβανόμουν την αναντιστοιχία τότε, αλλά εκ των υστέρων όταν πλέον είχα ευαισθητοποιηθεί απέναντι στο θέμα δεν είχαν υπάρξει κάν σημάδια προειδοποιητικά ή παράταιρα συναισθήματα. Η αναντιστοιχία μέσα μου εξωτερικευόταν ως η πιό υγιώς αντίφατική συμπεριφορά του κόσμου.
23-08-2009, 16:55 #426
..........................
Δημόσια θετική στάση απέναντί του.
Αλλά αν σου είναι πιο εύκολο αυτό από το να διαβάζεις πιο προσεκτικά ένα κείμενο, οκ.
Originally posted by Sofia
Αληθεια διαβαζεις τί γραφω? ή οχι?
...σου λεω πολυ πριν αυτο που εγινε τωρα!
Σοφία και ανώνυμη και εγώ αναρωτιέμαι μαζί σας.....
Ομπορο, φιλικά σου λέω, παρότι εξαιρετικά κουραστικό, σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις πιο προσεκτικά τις 27 σελίδες και να δεις ότι αυτά που θίγεις έχουν απαντηθεί ξεκάθαρα.
Μόνο εγώ θυμάμαι πόσες ρημάδες φορές έχω βαρεθεί να πληκτρολογώ ότι το θέμα είναι η μη βία και όχι η υποστήριξη ή όχι των λεγομένων του πάνου.
Οσο και αν ψάχνεις ομπορο, δεν θα βρεις υποστηρικτές του πάνου εφ\' όλης της ύλης όπως δεν θα βρεις υποστηρικτές εφ΄όλης της ύλης για κανέναν άλλον. Σε άλλα διαφωνούμε και σε άλλα συμφωνούμε.
Πρόσεξε όμως κάτι.
Δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων.
Αν κάποιος συμπαθεί τον πάνο, γνώμη μου είναι ότι το δημοκρατικό φόρουμ πρέπει να ακούσει με σεβασμό ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ τη γνώμη του. ...
Και να ανταλλαχθούν επίχειρήματα και από τις 2 πλευρές.
Με σεβασμό στον συνομιλιτή όμως.....
Πάρα πολλά μέλη είπαν εδώ ότι η μη βία δεν σημαίνει υποστήριξη συγκεκριμένου προσώπου. Μην επιμένεις να τους βαφτίζεις ξέφρενους οπαδούς του πανου.
Αλλά και να ήταν μη τους καλείς σε απολογία.....
Ο σκοπός του θέματος της μη βίας και της ανανδρίας που περιέχει ο ομαδικός υβρισμός και εξευτελισμός σε διαβεβαιώ δεν ήταν αυτός.
Παρατηρώ μια τάση σου να μας βαφτίσεις σε στρατόπεδα.
Και παρατηρώ μια επιμονή σου με το παρόν θέμα.
23-08-2009, 16:56 #427
H OΛH IΣTOPIA MOY ΘYMIZEI TON AΛΛON ΠOY HΘEΛE NA ΠAPEI THN ΔOΣH TOY KAI EΨAXNE MEΣΩ TOY ΦOPOYM. KAI ANTI NA TON KATAKPINETE THN ΠEΣATE ΣE MENA KAI THN ΘEOΦANIA ΓIA TON TPOΠO ΠOY TOY MIΛOYΣAME.
KAI TOTE ΘEΣH OΣOI MAΣ KATEKPINAN ΠHPAN EK TΩN YΣTEPΩNΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
23-08-2009, 17:04 #428
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
H OΛH IΣTOPIA MOY ΘYMIZEI TON AΛΛON ΠOY HΘEΛE NA ΠAPEI THN ΔOΣH TOY KAI EΨAXNE MEΣΩ TOY ΦOPOYM. KAI ANTI NA TON KATAKPINETE THN ΠEΣATE ΣE MENA KAI THN ΘEOΦANIA ΓIA TON TPOΠO ΠOY TOY MIΛOYΣAME.
KAI TOTE ΘEΣH OΣOI MAΣ KATEKPINAN ΠHPAN EK TΩN YΣTEPΩN
Βρε!!!! Ηρεμήστε πιά!!!!
Oboro, κάτι μου θυμίζεις. Θα θυμηθώ και θα σου το πω.....
23-08-2009, 17:06 #429
Ολα, δεν κατακρινω ΚΑΝΕΝΑΝ. Κατακρινω τροπο αντιμετώπισης ή συμπεριφορας.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
23-08-2009, 17:06 #430
ΔEN KPATHΣA ΛIΣTA. OΣOI MAΣ THN EIΠAN. KAI TOTE EIXAME ΔEXTEI ANAΛOΓH KPITIKH
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
23-08-2009, 17:08 #431
ΣOΦIA OTI KAI NA ΠEIΣ ΠANTA ΘA ΣE BΓAZΩ EKTOΣ :-).
AΠΛA TO ΘEMA EINAI ΠΩΣ AYTO ΠOY ZOYME TΩPA TO EXOYME ΞANAZHΣEIΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
23-08-2009, 17:10 #432
Καλα, βγαλτε με εκτος. Εχετε δικιο. Συνεχιστε....!
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
23-08-2009, 17:18 #433
ENNOOYΣA ΠΩΣ OTI KAI NA ΠEIΣ ΔEN ΘA ΣE KATAKPINΩ.
KAI AYTO EINAI KAKO?Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
23-08-2009, 17:21 #434
Αυτοεξαγάγωμαι.
Προς weird και όσες με περνάτε για κάποιον άλλον παλιό: συνεχίστε. Στην τελική, αν έχετε δεί τόσους σαν κι εμένα, σαν αξίζουν τουλάχιστο συγχαρητήρια για το πολύ καλό γούστο σας. Μπράβομπράβο.
23-08-2009, 17:29 #435
τι έγινε oboro, στη πέσανε?
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή