Results 481 to 495 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
26-08-2009, 18:10 #481
Originally posted by oboro
ενός κωλομαλάκα που μας επιτίθεται?
ξεφευγεις ασυστολα....
Και δεν ξερω γιατι προσπαθεις να δειξεις οτι εισαι το ιδιο κωλωμαλακας με τον κωλωμακα που σου (σας) επιτιθεται?
Αυτη η γειτνιαση δεν σε ωφελει καθολου.
Ειμαι σιγουρος οτι εσυ μπορεις καλυτερα.....
;)
- 26-08-2009, 18:10 #482
Αν μου επιτρέπετε... ένα \"γύρισμα\" των λεγομένων, κοινώς απόδειξη δια του αντιθετοαντίστροφου:
Originally posted by nature
Να εξηγηθώ καλύτερα evath.....
Αν πχ, εγώ δεν σε συμπαθώ (αν στέκει αυτός ο όρος σ\' αυτό το φόρουμ) αλλά εσύ λες κάτι σωστό, πρέπει να μην με τυφλώνει η εμπάθεια. Να μπορέσω να δω τα σωστά σου λόγια παρα την \"αντιπάθεια\" που νοιώθω.
Να έχω τη γενναιότητα τα διακρίνω το σωστό λόγο ανεξάρτητα από το αν τον λέει κάποιος που συμπαθώ.
\"Να εξηγηθώ καλύτερα nature.....
Αν πχ, εγώ σε συμπαθώ (αν στέκει αυτός ο όρος σ΄ αυτό το φόρουμ) αλλα εσύ λες κάτι λάθος, πρέπει να μην με τυφλώνει η συμπάθεια. Να μπορέσω να δω τα λάθος σου λόγια παρά την \"συμπάθεια\" που νοιώθω. Να έχω τη γενναιότητα να διακρίνω το λάθος λόγο ανεξάρτητα από το αν τον λέει κάποιος που συμπαθώ.\"
Λοιπόν? Aυτό ισχύει? Αν ναι, γιατί δεν το εφαρμόσατε στην επεξεργασία των αθλιοτήτων του πάνου αλλά και της δικής μας κριτικής?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
26-08-2009, 18:17 #483
κρίνο: ευτυχώς που σχολίασες την ουσία των λεγομένων μου, χωρίς να ψάχνεις για δήθεν \"ανοίγματα\" σαν μια φτηνή δικαιολογιά για να με προσβάλλεις στην απάντηση σου, αλλά ουτε και να δώσεις προκλητικώς αντιφατικά μηνύματα για το πως ένας γείτονας του κωλομαλάκα \"μπορεί και καλύτερα.\"
Είναι η τελευταία φορά που σου απαντάω. Καλύτερα απο αυτό δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε και κανείς άλλος, δυστυχώς."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
26-08-2009, 18:28 #484
Είναι η τελευταία φορά που σου απαντάω.
χαρη θα μου κανεις, και θα προτιμουσα να μην μου απαντουσες και καθολου.
Κατα τα αλλα διαπιστωσα ενοχληση,
οταν σε ενοχλουν οπως το κανεις και εσυ.
Μην δινεις σημασια, σημεια των καιρων.
26-08-2009, 18:39 #485
Μη τέτοια λόγια!!! Δεν μας τιμούν!!! Είμασταν και θα είμαστε καλύτεροι απ\' αυτό!! Είμαστε... χαπάκηδες.
Oboro, δύο ερωτήσεις που ήθελα να σου κάνω από προχτές που το είδα, αλλά δεν είχα τον χρόνο:
1) Σίγουρα να αποκαλέσει κάποιος τους άλλους χαπάκηδες είναι προσβλητικό. Δικαιολογημένα σε νευρίασε (παρόλο που δεν ήσουν ακόμα μαζί μας).
Πες μου, αλήθεια αν σε έλεγαν επί 1 μήνα παπάρα και αρχιπαπάρα και καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη, και όλα τα υπόλοιπα, θα νευρίαζες το ίδιο, περισσότερο ή λιγότερο?
i. Το να αποκαλέσει κάποιος τους άλλους χαπάκηδες σε ένα φόρουμ όπως τούτο, δεν έιναι απλά προσβλητικό - είναι τερατώδες και αναίσθητο
ii. Το επικαλείσαι την ιδιότητά σου ώς λειτουργού και εναλλάξ να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς είναι ιεροσυλία και έγκλημα
iii. Αν κάποιος με αποκαλούσε επι ένα μήνα παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη χωρίς αυτό να ισχύει, θα γελούσα με τα χάλια αυτών που κατηγορούν άδικα όπιον τους καπνίσει
iv. Αν κάποιος με αποκαλούσε επι ένα μήνα παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη και αυτό ευσταθούσε, ε... μετά απο ένα μήνα θα προβληματιζόμουν
v. Αν ήμουν ο πάνος, και με αποκαλούσαν επι ένα μήνα παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη θα έκανα οτι και ο πάνος, φυσικά: προβολή, άρνηση, αντεπιθέσεις πολύ χειρότερες λεκτικές αλλά και μπουλιγκ στοχευμενο. Γιατι θα ήμουν πλέον ο πάνος - μιά βαθιά διαταραγμένη προσωπικότητα που δεν βλέπει τα μούτρα του στην κριτική των άλλων - και όχι ο εαυτός μου.
vi. Αν με αποκαλούσαν κοκκινοτρίχη, θα παραξενευόμουν, αφού έιμαι ξανθός μαυροτρίχης and not ashamed. Αν διάβαζες και κανένα ποστ, θα ήξερες οτι μόνος του ο πάνος δήλωσε πως τον φώναζαν \"κοκκινοτρίχη\", επιτιμιτικά κατα δηλωσή του, τότε που ο αθεόφοβος εργαζόταν για την ΕΛΑΣ.
vii. Η ερώτησή σου βασίζεται στο ειρωνικό ποστ μου που παρέθεσες, αλλα που τελικά δεν κατανόησες: ρε κοπελιές, δε βλεπετε πως είναι τουλάχιστον ειρωνικό να επικαλείστε την ανάγκη για κοσμιότητα ως μέρος του αντι-μπούλιγκ στράτετζι σας, υπερασπιζόμενες ταυτόχρονα ή αγνοώντας τη χυδαιότητα που συνεχώς επιδεικνύει ο πάνος, με αποκορύφωμα τα περι \"χαπάκηδων\"?
viii. Και τότε που τις έτρωγε ο πάνος απο το φόρουμ όλο και δεν έιχα ακόμη γραφτεί, μαζί σας ήμουν ;) αλλά και τον έβριζα κι εγώ απο μέσα μου
ix. Αν ήμουν η συνείδηση του πάνου, κι επι ένα μήνα με αποκαλούσαν παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη, θα έκλαιγα και θα ζήταγα συγχώρεση για τις παπαριές που εξαπέλυσα και τους ανθρώπους που έθιξα. Α, θα κλαιγα και για τις κοκκινότριχες μου που άσπρισαν.
x. This space for rent
xi. Αυτά.
Ουφ... Κατάφερα τουλάχιστον να συμπυκνώσω τα 34 επιχειρήματα σε 11. Μην ξεχνάμε και τον Ockham... ;)
γεια σου βρε ομπερον με τα κλαρινα σου!!!!!!!!!!!!!!!
(λες το κλαρινο να ειναι επιληψιμο? παρακαλω την ρεσεψιον του τοπικ να με ενημερωσει σχετικως για να φερω πιστοποιητικα οτι προκειται για αγαθο κλαρινο...)
ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!!!
αλλα ΚΑΙ χαριτωμενα.
διπλη χαρα, διπλη γιορτη.
αι κουντντ αγκρι μορ, οπως θα λεγε και η γιαγια μου....
26-08-2009, 18:40 #486
και μια διορθωση που σου ξεφυγε,
ένας γείτονας του κωλομαλάκα \"μπορεί και καλύτερα.\"
εισαι κωλωμαλακας που γειτονευει με ενα κωλωμαλακα.
Μετα απο αυτη την διορθωση, μπορεις να συνεχισεις να μην μου ξαναμιλας.
ΥΓ...... λαθος κριση,
τελικα δεν μπορεις και καλυτερα.
Ομολογω οτι με στεναχωρησες με την νεα αυτη διαπιστωση....
:(
26-08-2009, 18:44 #487
Οboro, καταρχήν εκτιμώ το πως βλέπεις την αλληλεπίδρασή μου με τον Πάνο και σε ευχαριστώ.
Δικαιωμα μας λες oboro ειναι να εκφραζόμαστε ανοιχτα,
ε έτσι κι εγω κι άλλοι που είχαν παρόμοια άποψη έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ανοιχτά.
Τώρα, από ότι φαίνεται δε συμφωνούμε ως προς τον τρόπο της ανοιχτής έκφρασης.
Λες οτι ορθώς κόπτεστε για την υπεράσπιση ενός φόρουμ από έναν επικίνδυνο. Συμφωνώ. Αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο μέλος είναι επιβλαβές περισσότερο για τον εαυτό του αφού δεν μπορεί να τα βρει σχεδόν με κανένα. Για τους υπόλοιπους είναι επικίνδυνος αν το επιτρέψουν στον εαυτό τους δηλαδή αν δίνουν βάρος στις ψυχολογικές γνώσεις που με λαθος τρόπο παρέχει. Κρίση έχουμε όλοι μας και τέτοια \"κακά\" παραδείγματα μας κάνουν και καλό για να μπορούμε να διατηρούμε αυτή την κρίση μας σε εγρήγορση και να την οξύνουμε κιόλας.
Απορείς γιατί κοπτομαστε εμείς για την κοσμιότητά σας και την δίκαιη μεταχείριση κάποιοι που μας επιτίθεται. Για τον ίδιο λόγο που κόπτεστε κι εσείς oboro. Για την υπεράσπιση του φόρουμ. Την ποιότητά του.
Όσον αφορά για την αλληλεπιδραση Πάνου-Κρίνου κάνουμε τις ίδιες σκέψεις. Ο χρόνος θα δείξει...:)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
26-08-2009, 19:02 #488
πχοιοτητα!!
(δεν ξερω πως μου ρθε ο σημιτης αιφνης...
26-08-2009, 19:04 #489
Originally posted by Remedy
Μη τέτοια λόγια!!! Δεν μας τιμούν!!! Είμασταν και θα είμαστε καλύτεροι απ\' αυτό!! Είμαστε... χαπάκηδες.
Oboro, δύο ερωτήσεις που ήθελα να σου κάνω από προχτές που το είδα, αλλά δεν είχα τον χρόνο:
1) Σίγουρα να αποκαλέσει κάποιος τους άλλους χαπάκηδες είναι προσβλητικό. Δικαιολογημένα σε νευρίασε (παρόλο που δεν ήσουν ακόμα μαζί μας).
Πες μου, αλήθεια αν σε έλεγαν επί 1 μήνα παπάρα και αρχιπαπάρα και καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη, και όλα τα υπόλοιπα, θα νευρίαζες το ίδιο, περισσότερο ή λιγότερο?
i. Το να αποκαλέσει κάποιος τους άλλους χαπάκηδες σε ένα φόρουμ όπως τούτο, δεν έιναι απλά προσβλητικό - είναι τερατώδες και αναίσθητο
ii. Το επικαλείσαι την ιδιότητά σου ώς λειτουργού και εναλλάξ να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς είναι ιεροσυλία και έγκλημα
iii. Αν κάποιος με αποκαλούσε επι ένα μήνα παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη χωρίς αυτό να ισχύει, θα γελούσα με τα χάλια αυτών που κατηγορούν άδικα όπιον τους καπνίσει
iv. Αν κάποιος με αποκαλούσε επι ένα μήνα παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη και αυτό ευσταθούσε, ε... μετά απο ένα μήνα θα προβληματιζόμουν
v. Αν ήμουν ο πάνος, και με αποκαλούσαν επι ένα μήνα παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη θα έκανα οτι και ο πάνος, φυσικά: προβολή, άρνηση, αντεπιθέσεις πολύ χειρότερες λεκτικές αλλά και μπουλιγκ στοχευμενο. Γιατι θα ήμουν πλέον ο πάνος - μιά βαθιά διαταραγμένη προσωπικότητα που δεν βλέπει τα μούτρα του στην κριτική των άλλων - και όχι ο εαυτός μου.
vi. Αν με αποκαλούσαν κοκκινοτρίχη, θα παραξενευόμουν, αφού έιμαι ξανθός μαυροτρίχης and not ashamed. Αν διάβαζες και κανένα ποστ, θα ήξερες οτι μόνος του ο πάνος δήλωσε πως τον φώναζαν \"κοκκινοτρίχη\", επιτιμιτικά κατα δηλωσή του, τότε που ο αθεόφοβος εργαζόταν για την ΕΛΑΣ.
vii. Η ερώτησή σου βασίζεται στο ειρωνικό ποστ μου που παρέθεσες, αλλα που τελικά δεν κατανόησες: ρε κοπελιές, δε βλεπετε πως είναι τουλάχιστον ειρωνικό να επικαλείστε την ανάγκη για κοσμιότητα ως μέρος του αντι-μπούλιγκ στράτετζι σας, υπερασπιζόμενες ταυτόχρονα ή αγνοώντας τη χυδαιότητα που συνεχώς επιδεικνύει ο πάνος, με αποκορύφωμα τα περι \"χαπάκηδων\"?
viii. Και τότε που τις έτρωγε ο πάνος απο το φόρουμ όλο και δεν έιχα ακόμη γραφτεί, μαζί σας ήμουν ;) αλλά και τον έβριζα κι εγώ απο μέσα μου
ix. Αν ήμουν η συνείδηση του πάνου, κι επι ένα μήνα με αποκαλούσαν παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη, θα έκλαιγα και θα ζήταγα συγχώρεση για τις παπαριές που εξαπέλυσα και τους ανθρώπους που έθιξα. Α, θα κλαιγα και για τις κοκκινότριχες μου που άσπρισαν.
x. This space for rent
xi. Αυτά.
Ουφ... Κατάφερα τουλάχιστον να συμπυκνώσω τα 34 επιχειρήματα σε 11. Μην ξεχνάμε και τον Ockham... ;)
γεια σου βρε ομπερον με τα κλαρινα σου!!!!!!!!!!!!!!!
(λες το κλαρινο να ειναι επιληψιμο? παρακαλω την ρεσεψιον του τοπικ να με ενημερωσει σχετικως για να φερω πιστοποιητικα οτι προκειται για αγαθο κλαρινο...)
ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!!!
αλλα ΚΑΙ χαριτωμενα.
διπλη χαρα, διπλη γιορτη.
αι κουντντ αγκρι μορ, οπως θα λεγε και η γιαγια μου....
+++++ 1000!!!!
όμπορο......είσαι θεός ήλιος καλοκαιρινός! Πραγματικά χαίρομαι να σε διαβάζω....
26-08-2009, 19:07 #490
...Τη γεμάτη γεύση του. Αγνό, παρθένο φορουμόλαδο. Ο πάνος μας το \'χει βγάλει και κανονικά.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
26-08-2009, 19:07 #491
Πάντως Rem,
κάνει μπαμ αυτό που προσπαθείς να κάνεις στο άλλο θρεντ...
Κι είναι κι αστείο...:)
Σαν να φοβάσαι ότι μπορεί και να γίνει διάλογος και έχεις βαλθεί να τον χαλάσεις. Χαλάρωσε Ρεμ...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
26-08-2009, 19:12 #492
το τι εξυπηρετει ο καθενας ειναι αρκετα φανερο.
Αυτο που δεν θα παιχτει σαν εργο ειναι να περασει στον καθενα εκεινο που θελει σωνει και καλα.
Μενει να δουμε τι και πως θα κατασταλαξει σαν ζουμι.....
Υπομονη μονο χρειαζεται.....
:)
26-08-2009, 19:12 #493
μας εχει βγαλει το φορουμολαδο)εγραψες ομπορο:):):)
26-08-2009, 19:13 #494
;) ...Εντάξει ανώνυμη, δέχομαι οτι διαφωνούμε και το αφήνω εκεί το θέμα. Άλλωστε η ανασταλτική δράση της επίθεσης στον πάνο διασφάλισε μία ποιότητα ακόμη πιο (πχιο!) σημαντική: την εξολόθρευση των ζιζανίων που έσπερνε σε κάθε νέο θέμα που άνοιγε ή στο οποίο απαντούσε, τον περιορισμό μιας πανδημίας αερολογίας. Τον περιχαρακώσανε στο ίδιο του το θρεντ τα παιδιά και μένουν πλέον μόνο τα φυαλίδια.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
26-08-2009, 19:14 #495
αντε μας εσωσες παλι...
ξεκουρασου τωρα και αναμενε να πιασεις δραση στην επομενη κακια στιγμη.
;)
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση