Έντονα σημάδια bullying.... - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 55 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast
Results 541 to 555 of 811
    Senior Member
    Λοιπόν oboro,
    εσένα τι σε ενδιαφέρει περισσότερο?
    Πόσο συνεπής Δημοκράτης είμαι ή
    να ηρεμήσει το φόρουμ?
    Για να ηρεμήσει το φόρουμ, πρέπει πρώτα να δούμε ποιος φέρνει ένταση εδώ μέσα.
    Το θέμα άρχισε χωρίς διάθεση να ονοματιστεί κανένας.
    Εδώ που φτάσαμε, 37 σελίδες μετά, πρέπει όμως να κατονομάσουμε τελικά.

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Αν συμφωνεις μ αυτο, τοτε θα συμφωνεις κ με κατι ακομα: πώς πριν διατυπώσω με σιγουρια το πώς κ γιατί κανει ή λεει καποιος άλλος κατι, σκεφτομαι οτι μπορει κ να κανω κ λάθος. Ή αν τολμω, τον ρωταω.
    Μια χαρά του έκοψες τη φόρα του λεγάμενου στα παλιότερα θρέντ, ε? Πολιτεία που να επαναστατεί στον εαυτό της δεν υπάρχει και έτσι? Τα διάβασα τελικα. Σχετικά γρήγορα τον πήρες χαμπάρι, και νομίζω έτσι κι αλλιώς μόνο τρία μέλη έγραψαν πως τζάμπα ασχολείστε (λίτσα, Illogan και I forget)

Και μετά, έχοντας σταματήσει την ανάγνωση στο συγκεκριμένο σημείο, κάνεις το πρώτο ποστ σε αυτό το θρέντ: γενικεύσεις, υπεραισιοδοξίες, καμία τοποθέτηση ούτε στο αν υπήρξε μπούλιγκ ούτε αν η νατουρ είχε δίκιο ούτε αν υποστηρίζετε τον λάθος άνθρωπο ούτε αν εμείς είχαμε δίκιο ούτε τίποτε. Ασυνήθιστα κενό ποστ, με σαφή όμως υποστήριξη στο \"πόνημα\".

Ε, μετά εγώ φταίω? \'Εχει σημασία πλέον η ακριβής μορφή της αδυναμίας ή το γεγονός οτι υπάρχει και υποστηρίζει εμμέσως έναν πανάρα? Και οι τέσσερις σας το \'χετε και το ξέρετε. Τουλάχιστον όμως μην υποτιμάτε

1) όλους όσους τελικά αντέδρασαν, ακόμη και εν μέσω απογοήτευσης για το ενδιαφέρον που έδειξαν στον πάνο

2) ούτε όσους έχουν οι ίδιοι και κόμπλεξ και εσωτερικά αντικείμενα και σχάσεις αντικειμένων και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλα - που όμως δε τα αφήνουν να τους ελέγχουν ούτε να βαφτίζουν τον επικίνδυνο και χυδαίο \"κακόμοιρο, για λύπηση\" και άλλα τέτοια ελαφρυντικά άκρως υποκειμενικά.

Υ.Γ. Για την ατολμία έχεις δίκιο. Ανάθεμα κι αν κάνει διαφορά υπο τις συνθήκες.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by oboro

Και μετά, έχοντας σταματήσει την ανάγνωση στο συγκεκριμένο σημείο, κάνεις το πρώτο ποστ σε αυτό το θρέντ: γενικεύσεις, υπεραισιοδοξίες, καμία τοποθέτηση ούτε στο αν υπήρξε μπούλιγκ ούτε αν η νατουρ είχε δίκιο ούτε αν υποστηρίζετε τον λάθος άνθρωπο ούτε αν εμείς είχαμε δίκιο ούτε τίποτε. Ασυνήθιστα κενό ποστ, με σαφή όμως υποστήρηξη στο \"πόνημα\".
    προσπαθώ να δω αν καταλαβαινω τί εννοεις: αυτο που γραφεις κ χαρακτηριζεις ως γενικευσεις, υπεραισιοδοξιες κ καμια τοποθετηση, το αναφερεις για μενα?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Αν συμφωνεις μ αυτο, τοτε θα συμφωνεις κ με κατι ακομα: πώς πριν διατυπώσω με σιγουρια το πώς κ γιατί κανει ή λεει καποιος άλλος κατι, σκεφτομαι οτι μπορει κ να κανω κ λάθος. Ή αν τολμω, τον ρωταω.
    Μια χαρά του έκοψες τη φόρα του λεγάμενου στα παλιότερα θρέντ, ε? Πολιτεία που να επαναστατεί στον εαυτό της δεν υπάρχει και έτσι? Τα διάβασα τελικα. Σχετικά γρήγορα τον πήρες χαμπάρι, και νομίζω έτσι κι αλλιώς μόνο τρία μέλη έγραψαν πως τζάμπα ασχολείστε (λίτσα, Illogan και I forget)

Και μετά, έχοντας σταματήσει την ανάγνωση στο συγκεκριμένο σημείο, κάνεις το πρώτο ποστ σε αυτό το θρέντ: γενικεύσεις, υπεραισιοδοξίες, καμία τοποθέτηση ούτε στο αν υπήρξε μπούλιγκ ούτε αν η νατουρ είχε δίκιο ούτε αν υποστηρίζετε τον λάθος άνθρωπο ούτε αν .......
    εμείς ......
    είχαμε δίκιο ούτε τίποτε. Ασυνήθιστα κενό ποστ, με σαφή όμως υποστήριξη στο \"πόνημα\"................
    Ποιοί είναι οι \"εμείς\" που είχαμε δίκιο?
    Ποίοί είναι οι εσείς???
    Με το συμπάθειο αλλά δεν γίνεσαι κατανοητός.....

Senior Member
    Originally posted by nature
    Λοιπόν oboro,
    εσένα τι σε ενδιαφέρει περισσότερο?
    Πόσο συνεπής Δημοκράτης είμαι ή
    να ηρεμήσει το φόρουμ?
    Για να ηρεμήσει το φόρουμ, πρέπει πρώτα να δούμε ποιος φέρνει ένταση εδώ μέσα.
    Το θέμα άρχισε χωρίς διάθεση να ονοματιστεί κανένας.
    Εδώ που φτάσαμε, 37 σελίδες μετά, πρέπει όμως να κατονομάσουμε τελικά.
    1) Τεχνιτή επιβολή ηρεμίας δεν υπάρχει - οι εντάσεις έχουν το δικό τους τρόπο να εκτονώνονται

2) \'Οντως δεν με ενδιαφέρει το πόσο συνεπής δημοκράτης είσαι. Με το προσωπείο πάντα συνεπείς είμαστε

3) Ευχαριστώ πολύ που εστίασες μόνο σε δυό λέξεις απ\' το προηγούμενο ποστ μου αγνοώντας τα επιχειρήματα που μετράνε

4) Κατονομάζουν όσοι θέλουν να διώξουν. Βέβαια τον sabb τον έδιωξες έτσι κι αλλιώς, έτσι?

5) Σίγουρα μετά απο 37 σελίδες θα ήθελα το θρέντ μου να έχει κάπου καταλήξει. \'Οχι στα αντίθετα συμπεράσματα απ\' τα δικά μου όμως, ειδικά αν δεν θέλω να τα παραδεχθώ το λάθος μου. Θα ήθελα επίσης το θρεντ μου να μην γίνει καταφύγιο για όσους έχουν δίκιο που φρίττουν με τον βλάκα που υπερασπίζομαι.

6) Α, ναι. Επίσης δεν θα υπερασπιζόμουν έναν βλακα. Αυτά.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    προσπαθώ να δω αν καταλαβαινω τί εννοεις: αυτο που γραφεις κ χαρακτηριζεις ως γενικευσεις, υπεραισιοδοξιες κ καμια τοποθετηση, το αναφερεις για μενα?
    Στο πρώτο ποστ που έκανες σ\' αυτό το θρέντ.

Senior Member
    Ε, μετά εγώ φταίω? \'Εχει σημασία πλέον η ακριβής μορφή της αδυναμίας ή το γεγονός οτι υπάρχει και υποστηρίζει εμμέσως έναν πανάρα? Και οι τέσσερις σας το \'χετε και το ξέρετε. Τουλάχιστον όμως μην υποτιμάτε

1) όλους όσους τελικά αντέδρασαν, ακόμη και εν μέσω απογοήτευσης για το ενδιαφέρον που έδειξαν στον πάνο

2) ούτε όσους έχουν οι ίδιοι και κόμπλεξ και εσωτερικά αντικείμενα και σχάσεις αντικειμένων και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλα - που όμως δε τα αφήνουν να τους ελέγχουν ούτε να βαφτίζουν τον επικίνδυνο και χυδαίο \"κακόμοιρο, για λύπηση\" και άλλα τέτοια ελαφρυντικά άκρως υποκειμενικά.
    εδω εννοεις οτι υποστηριζω τον Πάνο? αν εννοεις αυτο θα σου πώ, πώς δεν υποστηριζω τον Πανο, υποστηριζω ομως το δικαιωμα του να λεει αυτο που πιστευει (οσο κ αν ειμαι αντιθετη στο περιεχομενο των λογων του). Κ επισης εμπιστευομαι τον χωρο στον οποιο συμμετεχω. Τίποτα παραπανω...

Κατι αλλο που δεν καταλαβαινω: τί εχουμε εμεις οι τεσσερις?

Και ακομα κατι, που δεν ξερω πώς προεκυψε, αλλα τουλάχιστον προσωπικα δυσκολα υποτιμω καποιον.Με πολλα ή λιγοτερα κομπλεξ. Τουλάχιστον αυτο το ξερω...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned

ενω το βρισιδι που εριξε η ρεμεντυ ειναι κατασταση που δεν την αφηνει να την ελεγχει ετσι?
    Αλλα σιγα μην την πουμε στο συνεταιρο που κανει την δουλεια μας....
    Εγω τουλαχιστον ειδα, διαβασα το τι γραφτηκε πριν και ειπα την γνωμη μου.
    Εσενα πως διαολο μπερδευτηκε η γλωσσα σου?
    Η την ξεμπερδευεις μονο οταν προκειται για τον πανο?

ασε μας απο κει καημενε που νομιζεις οτι περνιεσαι και για εξυπνος...

Senior Member
    Ποιο περιεχόμενο των λόγων του ρε Σοφία? Αυτά που έκανε και κάνει, τα αίσχη?

Καλά, πλήρης διανοητικοποίηση του θέματος... Λέξεις και έννοιες είναι ο πάνος έτσι όπως τα περιγράφεις.

Ξέχνα το.

Senior Member
    Στο πρώτο ποστ που έκανες σ\' αυτό το θρέντ.
    H υπεραισιοδοξια που ακριβως βρισκεται?

Senior Member
    Ποιο περιεχόμενο των λόγων του ρε Σοφία? Αυτά που έκανε και κάνει, τα αίσχη?

Καλά, πλήρης διανοητικοποίηση του θέματος... Λέξεις και έννοιες είναι ο πάνος έτσι όπως τα περιγράφεις.

Ξέχνα το.
    Ξερεις κατι? Η διαφωνια μου με τον ανθρωπο αυτο δεν σταματησε μονο σε ενα σημειο, αλλα κορυφωθηκε οταν ειδα τις απειλες.

Στις απειλες δεν απανταω με απειλες.Αφενος γιατι τις βρισκω γελοιες, αφετερου γιατι δεν αισθανομαι οτι μου ταιριαζουν.

Σιγουρα μπορω να γινω γελοια. Ειμαι απολυτα βεβαιη, αλλα θελω να μπορω να βαλω κ να βλεπω το οριο της δικης μου γελοιοτητας.

Αντιστοιχα, νιωθω οτι το να ασχολουμαι με εναν ανθρωπο που θεωρω γελοιο ειναι χασιμο χρονου.Τουλαχιστον.

Senior Member
    Οboro,
    λες ότι εγώ έδιωξα τον sabb.
    Εντυπωσιάζομαι από τη συναισθηματική σου φόρτιση για ενδοφορουμικά θέματα που έχουν υπάρξει πριν από τόσο καιρό.
    Τόσο καιρό έκανες ...μπανιστήρι????
    Και γιατί στο καλό δεν έκανες μια εγγραφούλα να λες και εσύ τη γνώμη σου????
    Να πάρεις θέση βρε αδελφέ.
    Εκλαιγες για τον sabb, αλλά είχες ορκιστεί να μην εγγραφείς στο φόρουμ?

ΥΓ. Παρόλο που δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω δήλωση επ\' αυτού, αλλά επειδή ο Σάββας μου ήταν πολύ συμπαθής θα σου πω ότι ήταν από τους πιο καλούς διαδυκτιακούς φίλους μου και απολάμβανα τη κουβέντα μαζί του. Νομίζω το ξέρεις αλλά δεν μπορείς να το χωνέψεις. Επιμένεις να μας βαφτίζεις σε στρατόπεδα.....

φακ....τα καλύτερα χάνω.....
    Έχει κανείς το συλλεκτικό/διεγραμμένο μήνυμα της ρεμ να μυ το στείλει σε υ2υ?
    Πολύ θα το εκτιμήσω..............

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση..............Το Β1 τι είναι?
    ...Ρεμ....ακόμη γελάω...

ΥΓ. Όταν έγραφα εγώ δέκα σελίδες πριν πως όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε για να την πει η νάτσουρ στη ρέμεντι γιατί πλακώθηκαν σε άλλο θέμα...δεν με άκουσε κανείς...Κρίμα, αν και νομίζω πως τα περισσότερα μέλη έχουν πάρει γραμμή τι γίνεται....

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    φακ....τα καλύτερα χάνω.....
    Έχει κανείς το συλλεκτικό/διεγραμμένο μήνυμα της ρεμ να μυ το στείλει σε υ2υ?
    Πολύ θα το εκτιμήσω..............
    Ευχαριστώ Θεοφανία.
    Σε έχω ενοχλήσει ποτέ?
    Σε έχω προσβάλλει, βρίσει, εξευτελίσει?
    Γιατί εγώ θυμάμαι ακριβώς το αντίθετο.....
    Ανυπομονείς να απολαύσεις τον καθυβρισμό μου???
    Εύγε λοιπόν.
    Θα νοιώσεις ηδονή έτσι?
    Ακριβώς όπως το bullying που λέγαμε....
    Γί\' αυτό κοπτόσουν από την αρχή ότι είναι άκυρο το θέμα μου.

Page 37 of 55 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast