Έντονα σημάδια bullying.... - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 55 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast
Results 556 to 570 of 811
    Originally posted by nature
    Originally posted by Θεοφανία
    φακ....τα καλύτερα χάνω.....
    Έχει κανείς το συλλεκτικό/διεγραμμένο μήνυμα της ρεμ να μυ το στείλει σε υ2υ?
    Πολύ θα το εκτιμήσω..............
    Ευχαριστώ Θεοφανία.
    Σε έχω ενοχλήσει ποτέ?
    Σε έχω προσβάλλει, βρίσει, εξευτελίσει?
    Γιατί εγώ θυμάμαι ακριβώς το αντίθετο.....
    Ανυπομονείς να απολαύσεις τον καθυβρισμό μου???
    Εύγε λοιπόν.
    Θα νοιώσεις ηδονή έτσι?
    Ακριβώς όπως το bullying που λέγαμε....
    Γί\' αυτό κοπτόσουν από την αρχή ότι είναι άκυρο το θέμα μου.

Στο είπα πριν 40 σελίδες. Δεν έχω τίποτα μαζί σου, δεν ήρθαμε σε αντιπαράθεση ποτέ, δεν είχα λόγο να σου πάω κόντρα.
    Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πως το θέμα δεν ήταν το μπούλινγκ και έχω εξηγήσει άπειρες φορές τους λόγους.

Έθεσες το θέμα, την ώρα που είχε καταλαγιάσει η σύγκρουση μελών με τον Πάνο.

Δήλωσες μόνη σου πως δεν το είχες παρακολουθήσει, παρόλα αυτά μίλησες για \"νταήδες\" του φόρουμ.

Δεν απάντησες ποτέ με επιχειρήματα στις ερωτήσεις που σου έθεσα παρά άρχισες να λες πως εγώ και κάποιοι άλλοι σε βρίσαμε γιατί είπαμε άκυρο το θεμα σου και με αυτή τη δικαιολογία έκανες διάλογο όπου σε βόλευε.

Θες και άλλα?

Senior Member
    Παρόλα αυτά σε βλέπω να απολαμβάνεις τον χυδαίο καθυβρισμό ενός συμφορουμίτη....
    Που δεν σου έχει κάνει τίποτα στο τέλος-τέλος.
    Το θέμα αυταπόδεικτα από σένα και μόνο λοιπόν, δεν είναι καθόλου άκυρο.

Απέδειξες την αδηφαγία κάποιων ανθρώπων να συμμετάσχουν στην κατασπάραξη ενός συνανθρώπου.
    Ακόμα και αν αυτός δεν τους έχει φτάίξει καθόλου!!!

Παρόλα αυτά σε βλέπω να απολαμβάνεις τον χυδαίο καθυβρισμό ενός συμφορουμίτη....
    Που δεν σου έχει κάνει τίποτα στο τέλος-τέλος.
    Το θέμα αυταπόδεικτα από σένα και μόνο λοιπόν, δεν είναι καθόλου άκυρο.

Απέδειξες την αδηφαγία κάποιων ανθρώπων να συμμετάσχουν στην κατασπάραξη ενός συνανθρώπου.
    Ακόμα και αν αυτός δεν τους έχει φτάίξει καθόλου!!!

Δεν απολαμβάνω, απλώς γελάω, ξέρεις γιατί?

Έφτασες τη ρεμ στα άκρα, (δεν τη κατηγορώ, απήυδησε), κάτι που δεν κατάφερες να κάνεις με μένα, αφού μόλις κατάλαβα πως έχεις συγκεκριμένο στόχο, το έθιξα και από κει και πέρα σταμάτησα να ασχολούμαι.
    Δυστυχώς για σένα, είναι πολύ περίσσότερο υποψιασμένα μέλη απ όσα φαντάζεσαι εδώ μέσα και αν δεν παίρνουν θέση είναι απλά γιατί δεν χαλούν τη ζαχαρένια τους για τέτοιου είδους στοχευμένες συμπεριφορές....

Απο κει και πέρα, ο καθένας είναι υπεύθυνος της παρουσίας του εδώ μέσα και αν η ρεμ έβρισε, εσύ για μένα φέρθηκες ακόμη χειρότερα, αφού απέφυγες να απαντήσεις δεκάδες φορές σε ερωτήσεις μελών με επιχειρήματα, αλλά με παραφιλολογίες...

Βαριέμαι και μόνο που συζητάω ΞΑΝΑ για τα ίδια.

Ο καθένας κρίνεται/κρίθηκε και θα κρίνεται για όσο συμμετέχουμε εδώ μέσα...

Senior Member
    θεοφανια,σταματησε να γραφεις πια σε αυτο το θεμα.ασε να μεινουν 3 ατομα εδω που συμφωνουν μεταξυ τους να δωσουν τα βραβεια καλης συμπεριφορας μεταξυ τους και να συνεχισουμε τη ζωουλα μας.μη πιστευεις πως οσοι διαβαζουμε δεν καταλαβαμε τι γινεται,αν αποφευγονται οι ερωτησεις η οχι.οι αναγνωστες δεν ειμαστε χαζοι.αρκει που ολοι μας ειμαστε χαρουμενοι με αυτα που πιστευουμε και οι μεν και οι δε.

Banned

(δεν τη κατηγορώ, απήυδησε)

σωστο και αυτο....

θυμαμαι μια ελληνικη παροιμια,
    ομοιος στον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα.
    Την πετυχα η μπα?

Κατα τα αλλα,
    λυπαμαι που δεν εβρισε εμενα η ρεμεντυ, για να γινει ομορφο παιχνιδι.....
    Βεβαια ο καθενας ξερει τα ορια του και μεχρι που τον παιρνει.
    Τελικα η αυτογνωσια παντα βοηθαει.

:D

Senior Member
    Originally posted by krino

σωστο και αυτο....

Την πετυχα η μπα?

Κατα τα αλλα,

Eγώ πάλι, θυμάμαι ότι ένα από τα πράγματα που ερέθισε φοβερά τη Θεοφανία και συμμετείχε στον ομαδικό χλευασμό του Πάνου, ήταν ότι ο πάνος πίστευε ότι η Θεοφανία και η Ρέμεντυ ήταν το ίδιο πρόσωπο....
    Δεν είχε και πολύ άδικο τελικά....
    Δεν είναι μεν το ίδιο πρόσωπο, αλλά τελούν κάτω από ίδια φόρτιση και ταυτόσημα συναισθήματα αυτή την εποχή.....
    Στα μάτια ενός νέου μέλους, δικαίως φάνηκε λοιπόν η ομοιότης.

Κατά τα άλλα κρίνο, μη στεναχωριέσαι.
    Περίμενε λίγο και θα γελάσεις πολύ.
    Μπορεί να είμαι κατά της βίας, κορόϊδο όμως δεν είμαι......

Originally posted by krino

σωστο και αυτο....

Την πετυχα η μπα?

Κατα τα αλλα,

Eγώ πάλι, θυμάμαι ότι ένα από τα πράγματα που ερέθισε φοβερά τη Θεοφανία και συμμετείχε στον ομαδικό χλευασμό του Πάνου, ήταν ότι ο πάνος πίστευε ότι η Θεοφανία και η Ρέμεντυ ήταν το ίδιο πρόσωπο....
    Δεν είχε και πολύ άδικο τελικά....
    Δεν είναι μεν το ίδιο πρόσωπο, αλλά τελούν κάτω από ίδια φόρτιση και ταυτόσημα συναισθήματα αυτή την εποχή.....
    Στα μάτια ενός νέου μέλους, δικαίως φάνηκε λοιπόν η ομοιότης.

Κατά τα άλλα κρίνο, μη στεναχωριέσαι.
    Περίμενε λίγο και θα γελάσεις πολύ.
    Μπορεί να είμαι κατά της βίας, κορόϊδο όμως δεν είμαι......

νατ....άρχισες πάλι τις απειλές?

όπως όταν μας έλεγες πως αν ξαναμπούμε στο θέμα σου θα εκνευριστείς?

στο έχω ξαναπεί: αν ο αντμιν είναι πατέρας σου, να μας το πεις να μη μπαίνουμε στο τσιφλίκι του....

Banned
    ακουσε θεοφανια,
    (και οσοι τελουν υπο το ιδιο καθεστως οπως εσυ)

Οσα χρονια ειμαι εδω, τετοια φαινομενα οπως αυτα που τρεχουν τον τελευταιο καιρο δεν ειχαν εμφανιστει ποτε και εστω και αν υπηρξαν σημαδια εμφανισης, δεν ηταν ποτε ανεκτα.
    Και το ιδιο οσον με αφορα, σκοπευω να συνεχισω να στηριζω τον εδω χωρο με τον ιδιο ακριβως τροπο.
    Ποτε δεν υπηρξαν προβληματα που δεν ειχαν διαχειριστει με μια ηπια λυση καποια στιγμη.
    (ακομα και σε ακραιες περιπτωσεις οπως του σηφη, την λυση την εδωσε ο αντμιν και κανεις αλλος αυτοκλητος μεσσιας)
    Αντιθετα εσυ - και καποιοι αλλοι - προτιματε την διαμποπευση γιατι ετσι σας καθεται καλυτερα.
    Δεν ηταν ποτε ετσι και δεν θα γινει επειδη ηρθαν καποιοι εξυπνακηδες να επιβαλλουν τους δικους τους ορους.
    Αν εχετε προβληματα με τον καθε πανο η συζητηστε τα η μην ασχολειστε, αλλη οδος δεν υπαρχει.
    Οποτε take it or leave it.

και αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα,
    τα παραπανω ειναι απειλη.

Senior Member
    Καλώς ή κακώς δεν είδα τα διαγραμμένα ποστ αλλά από ότι φαίνεται η ποιότητα (με ή χωρίς χ, όπως το προτιμάει ο καθείς) διαρκώς αναβαθμίζεται...

Originally posted by Remedy
    Originally posted by anwnimi
    Helena,
    ναι το ξέρω ότι και μας δε μας απάντησε με διάθεση επικοινωνίας.
    Αλλά ποτέ δεν υποστήριξα στο θρεντ αυτό ότι πίστευα ότι θα έκανε το αντίθετο.
    Άσχετα με το πρόβλημα επικοινωνίας - και όχι μόνο- που έχει, η άποψη μου περί διαφορετικότητας και λεκτικής βίας δεν αλλάζει.

Ρεμ,
    ο Κρίνο δε νομίζω να εννοεί ότι του δίνει δίκιο για τις εκφράσεις του και τις απειλές κατά του φόρουμ, αλλά στον τρόπο που του επιτεθήκατε, τον τρόπο που καταδικάζουμε εδώ και 50 σελίδες... Μην παραφράζεις τα λεγόμενά του.
    Αλλά σε αυτό ο ίδιος ο Κρίνο νομίζω μπορεί να απαντήσει καλυτερα.

Εννοείται ότι έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει χοντρές πατάτες, πχ με την Όλγα.

Όχι, δεν έχω σκοπό να γλέιψω κανέναν για να κάνω διάλογο και ούτε το έκανα στον συγκεκριμένο.

Είναι διαφορετικό όμως το γλείψιμο από το να προσπαθήσω να φέρω τον άλλο σε ένα ευνοϊκό σημείο ώστε και να του βγάλω κάποια πράγματα αλλά και να είναι σε θέση να ακούσει 2 πράγματα.
    Κάτι που εμείς οι υπόλοιποι Ρεμ, δεν το καταφέραμε.

Δεν ξέρω αν αυτό που γίνεται είναι υπόδειγμα διαλόγου (άλλωστε έγραψα \"μπορεί και να γίνει διάλογος\" οπότε μην παραφράζεις τα λόγια μου) γιατί το εν λόγω μέλος συνεχώς αρχίζει τα δικά του, αλλά κάτι στο τέλος μπορεί να βγει.

Εσύ πάλι, αφού είσαι τόσο σίγουρη ότι δε θα γίνει διάλογος και ότι αυτό που κάνει ο Κρίνο είναι γλείψιμο, αναρρωτιέμαι...γιατί ανησυχείς τόσο;;;
    αν οταν εσυ λες \"διαφορετικοτητα\" περιλαμβανεις και καποιον που με το καλημερα εδω, αρχιζει να μας βριζει και μας δηλωνει οτι ηρθε για να συνομιλησουμε και να συνεχισουμε τις συζητησεις στο φορουμ, οπως αυτος νομιζει, κι εμεις καθομαστε και τον ακουμε ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΗ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ,νομιζω θα πρεπει να κε==ξεκινησουμε την συζητηση απο τους ορισμους....

Ρεμ, το πως αντιμετωπίζει ο καθένας κάποιον που όπως λες με το καλημέρα άρχισε τις απειλές, είναι θέμα του καθένα μας που συνάδει με την προσωπικότητά μας, τα βιώματά μας, τα ενδιαφέροντά μας και τη φιλοσοφία μας. Αν εσύ το θεωρείς καλόπιασμα αυτό που γίνεται, είναι η δική σου γνώμη και όχι απόλυτη ετυμηγορία.

καθολου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ δεν ανησυχω για το ποιος γλειφει τα @@ του πανου (δωστε ενα ποτηρι νερο στη νατουρ περικαλω.).

Αυτό το πλούσιο λεξιλόγιό σου...Πχοιοτικό...

απαντω στα αδικα σχολια σου περι του αστειου που κανω σε εκεινο το τοπικ και τις υπολοιπες φαιδροτητες που υποστηριξες.

εαν δεν το παρακολουθησες και προφανως ΔΕΝ...
    ειχα σταματησει να ασχολουμαι με τον παπαρα, απ οταν περιοριστηκε στο γνωστο τοπικ.
    ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΛΓΑΚΙ.

Ξαναμπάινεις όταν αρχίζει να μιλά με τον Κρίνο...Φως φανάρι!! Τουλάχιστον, φιλική συμβουλή, μη δείχνεις τόσο ανήσυχη, καλύψου λίγο...:)

παραληρηματα ειτε μονος του ειτε με βοηθο τον κρινο μπορει να λεει μεχρι να ανατειλει ο ηλιος απ την δυση και σκασιλα μου.
    οσο επιτιθεται με τις γνωστες χοντραδες του σε ευαισθητα μελη ομως εγω θα κανω αυτο που νομιζω, κι εσεις μπορειτε να κανετε νυχια και μαλλια για να αποδεικνυετε στον εαυτο σας (σε κανεναν αλλο ομως) οτι απεχετε απο την λεκτικη βια...(ΑΠΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ , ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ ΟΜΩς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΑΧΕΙ Η ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ)

Μάλιστα. Από που έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα βρε Ρεμ;;;
    Ή μήπως εμείς μπήκαμε στο θρεντ του και του είπαμε μπράβο Πάνο, σωστά αυτά που λες (πχ στην Όλγα);;;

δεν το καταλαβα οτι θελατε να \"καταφερετε\" να \"βγαλετε\" πραγματα απο τον πανο...

Να βγάλουμε πράγματα και να φέρουμε τον άλλο σε μια θέση που ΙΣΩΣ θα παραδεχτεί κάποια λάθη και αλλάξει τακτική.

εγω ποτε δεν ηθελα και δεν το θελα

Αυτό είναι ολοφάνερο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!:)

και τωρα
    εχετε μπερδεψει τα πραγματα μερικοι..εδω δεν ειναι γραφειο ψυχοθεραπευτη ουτε ειστε/ειμαστε ψυχοθεραπευτες...ο καθενας αντιμετωπιζεται σαν ισοτιμος.

Ακριβώς. Αλλά δεν είναι φόρουμ περί ανέμων και υδάτων, ούτε οπαδών, ούτε μαγειρικής αλλά ψυχολογίας και ψυχολογικής υποστήριξης.
    Και ο καθένας αντιμετωπίζεται ως ισότιμος. Πολύ σωστά.
    -Δηλαδή το κάθε μέλος έχει δικαίωμα να εκφέρει την άποψή του, όποια κι αν είναι. Αν είναι βλαπτική, νομίζω ότι ο καθένας μας έχει ευτυχώς κρίση να εκφέρει επιχειρήματα, να αντιδράσει μέσα σε σεβαστα πλαίσια και να πετάξει εκεί που πρέπει εν τέλει την βλαπτική αποψη.
    -Το κάθε μέλος που γράφεται εδώ, ενδιαφέρεται για το χώρο αυτό. Δηλαδή ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για θέματα ψυχολογίας ή/και για να καταθέσει τους προβληματισμούς του γύρω από θέματα προσωπικά που αφορούν εκείνον και τις σχέσεις του.
    Αν τώρα κάποιος διατείνεται ότι εγώ δεν ήρθα για αυτό εδώ αλλά ως ...ανώτερος, βρίζοντάς τον και δείχνοντας φόβο απέναντί του, δικαιώνουμε μήπως την ανωτερότητά του; Αντίθετα, αν προσπαθήσουμε να τον αντιμετωπίσουμε αλλιώς, μπορεί και να τον κάνουμε να δει, αν φυσικά το θέλει, ότι τελικά δεν είναι ανώτερος, αλλά ίσος με εμάς εδώ, με τα δικά του προσωπικά θέματα, όπως ο καθένας μας.

δεν κανουμε την πρακτικη μας εδω, για να μιλαμε στον καθενα οπως θαθελε ΑΥΤΟΣ να ακουει, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ!!!!!!!

Aλλά αντίθετα αμολάμε ότι ποιο αισχρό λεξιλόγιο κατεβάζει το μυαλό μας...

αλλα ουτε ειναι ψυχοθεραπεια , ουτε κανενος ειδους θεραπεια αυτο.....

Ψυχοθεραπεία φυσικά δεν είναι. Μόνο στο γραφείο του ψυχοθεραπευτή μπορεί να γίνει κανονική ψυχοθεραπεία ως συνεδρία.
    Από εκεί και πέρα, ο καθένας, ανάλογα με το πόσο τον ενδιαφέρει αυτό, αναλύει και επεξεργάζεται τα όσα συμβαίνουν γύρω του, στον κόσμο.
    Και το φόρουμ, είναι ένας ηλεκτρονικός μικρόκοσμος, εξαιρετικά ενδιαφέρων.
    Ε και για μένα, μία τέτοια περίπτωση που παρουσιάστηκε, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα! Για να μάθω κάτι γύρω από τους άλλους αλλά και γύρω από εμένα κυρίως. Γίατί δε μου αρέσουν μόνο τα ωραία, ήρεμα, στρωτά πράγματα.
    Από όλα έχουμε να πάρουμε. Αλλά επαναλαμβάνω. Ανάλογα με το τι τον ενδιαφέρει τον καθένα, έτσι;

ποιος ο λογος λοιπον, να λεμε στον πανο αυτα που θα θελε να ακουσει ωστε να απαντησει αντι να λεει ασυναρτησιες, οταν το αμεσως επομενο λεπτο, βριζει οποιον βρεθει στο βεληνεκες του?
    μας προσελαβε κυριες της αυλης του?

οσο για τον κρινο
    τι να τον ρωτησουμε ανωνυμη?
    ματια εχουμε και βλεπουμε.
    του λεει ξεκαθαρα οτι δεν εβρισε δεν προσβαλε , δεν μειωσε κανεναν, κι αυτος το βουλωνει!!!
    δεν εχω καμια απορια να τον ρωτησω, αν εχεις εσυ, ρωτα τον.

Αυτό το ξεκάθαρα το δικό σου, εγώ δεν το βλέπω. Γιατί βλέπουμε τα πράγματα υπό άλλη οπτική.

-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by oboro
    Άσχετα με το πρόβλημα επικοινωνίας - και όχι μόνο- που έχει, η άποψη μου περί διαφορετικότητας και λεκτικής βίας δεν αλλάζει.

ανωνυμη μιας και το ανέφερες και επειδή είσαι παλιό μέλος, μήπως πρέπει να δούμε λίγο πιο σφαιρικά το θέμα της λεκτικής βίας στο φορουμ αυτό? \'Εστω και χωρίς αναφορά σε θέματα διαφορετικότητας?\'Οταν απο το 2007, και επι 2 χρόνια τρία-τέσσερα άτομα είχαν τσακίσει το φορουμ αυτό με τους καβγάδες τους, πέρνοντας συχνά σβάρνα θέματα και συζητήσεις άλλων ανυποψίαστων και δημιουργώντας 20- και 30-σέλιδα αριστουργήματα, εσύ ήσουν παρούσα?Κι αν ναί τι γνώμη σχημάτισες?

Εγώ τότε oboro, ήμουν στον κόσμο μου...κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μπορεί να είμαι παλιό μέλος, αλλά ποτέ δεν ήμουν τακτικό σε συνεχή βάση. Και όταν τύχαινε να διαβάσω και κανένα θρεντ με καυγά, συνήθως το πετύχαινα αφού ήδη είχε λήξει, το τελευταίο πράγμα που είχα τότε ψυχικό κουράγιο να ασχοληθώ είναι αυτό...
    Βέβαια, τώρα που ασχολούμαι δεν ξέρω αν είναι καλό σημάδι, χεχε:)
    Αλλά εφόσον υπέπεσε στην αντίληψή μου τώρα που συμμετέχω πιο ενεργά και σχημάτισα κάποια άποψη που θεωρώ είναι για το καλό του φορουμ, θα την πω, κι όπως θέλει την πετάει. Όπως ισχύει και για τις γνώμες όλων μας...

Προσωπικά απέφευγα το φόρουμ αυτό επι ένα χρόνο κυρίως γι\' αυτόν το λόγο.

Εδώ έρχεσαι στα λόγια μου.
    Δεν είναι τελείως αποκρουστικό όταν ένας επισκέπτης στο φόρουμ βλέπει θέματα όπου όλοι σκυλοβρίζονται και εξευτελίζουν ο ένας τον άλλο; Πρόσεξε, όχι διαφωνούν με επιχειρήματα, αλλά διαβάζεις το πλήρες λεξικό υβρεολογίας...

Απλώς είδα οτι, ε, τουλάχιστον τα άτομα του ενός απ\' τα δύο \"στρατόπεδα\" είχαν ηρεμήσει και μάλλον \"προχωρήσει\" γενικά. Αλλιώς ούτε που θα διανοούμουν να γραφτώ. Ακόμη και το κυρίως flamewar κατά του πάνου είχε κοπάσει. Μου φάνηκε όμως παράλογη η αντιπαράθεση που ακολούθησε για τα αυτονόητα.

Για να βάζουμε λίγο τα πράγματα και στις πραγματικές τους διαστάσεις, ετσι? Ας το αποδεχθούμε το γεγονός οτι τα πάμπολλα επεισόδια του πρόσφατου παρελθόντος κάνουν την τελευταία σύγκρουση να μοιάζει με ημέρα στην παιδική χαρά, και ήταν απείρως χειρότερα σε έκταση, ένταση, αδικία, κακοήθεια αλλά και σε χρησιμότητα: τουλάχιστο τώρα απεδείχθη πως το φόρουμ έχει μια ικανότητα αυτορύθμισης, plus περιορίστηκε ο παπάρας.

Με τίποτε δεν ήταν το flamewar του φετινού καλοκαιριού άνευ προηγουμένου - ο παπάρας ήταν άνευ προηγουμένου.

Το ότι το βλέπουμε εντελώς διαφορετικά το θέμα είναι γεγονός.
    Δε θα επαναλάβω τις διαφορές μας, είναι κουραστικό.
    Ο νοών νοείτω.

-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Banned
    Καλώς ή κακώς δεν είδα τα διαγραμμένα ποστ αλλά από ότι φαίνεται η ποιότητα (με ή χωρίς χ, όπως το προτιμάει ο καθείς) διαρκώς αναβαθμίζεται...

μηπως ενδιαφερεσαι για ενα αντιγραφο την στιγμη που \"ρητορευει\" η ρεμεντυ?

Μιας και οπως λεει παρακατω,

δεν κανουμε την πρακτικη μας εδω, για να μιλαμε στον καθενα οπως θαθελε ΑΥΤΟΣ να ακουει, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ!!!!!!!

Βλεπεις η ρεμεντυ δεν ανεχεται να την (τους) βριζουν....
    Εκτος βεβαια αν βριζει η ιδια φυσικα....

ΥΓ.... σαν παλιος χρηστης λαμβανω τα μετρα μου και κραταω αντιγραφα απο τετοια διαμαντια για να τα εχω backup για πασα χρηση στο μελλον.
    Η ρεμεντυ (και οσοι την στηριζουν) μπορει να παριστανει την οσια παρθενα και την θιγμενη αρσακειαδα, αλλα τα γραπτα μενουν.....
    (ακομα και οταν ο αντμιν κανει αυτο που πρεπει)

Senior Member
    και κοιτα κρινο, αν το χασεις πες το μου να στο ξαναστειλω , οπως το εστειλα σε οποιον το ζητησε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    :):):):)

(μα εισαι πολυ αστειος οταν παριστανεις τον ηρωα σε ανυπαρκτα πεδια μαχων, ειτε γλειφοντας τον πανο ειτε μιλωντας μας για ευπρεπεια...οσο να πεις, θελει κοτσια να γλειφεις τον παπαρα!!!!!!)

Senior Member
    Κρίνο,
    σ\' ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.
    Ανώνυμη, επίσης.
    Θεωρώ πως η συμπαράσταση δεν περιορίζεται στο άτομό μου, αλλά στο ίδιο το φόρουμ,
    για να μη μετατραπεί σε βόθρο, καθώς κάποιοι παρουσίασαν θερινά συμπτώματα
    .....\"ηδονής στις ύβρεις\"

Senior Member
    ναι νατουρ
    αν αυτο σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα μπορεις να ταυτισεις τον εαυτο σου και με την γαλλικη επανασταση
    το γεγονος παραμενει οτι εχεις κανει ολο το φορουμ να γελαει με την αυτοθυματοποιηση σου και τις αθλιοτητες που ξανα-σκαρφιστηκες

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    και κοιτα κρινο, αν το χασεις πες το μου να στο ξαναστειλω , οπως το εστειλα σε οποιον το ζητησε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    :):):):)

(μα εισαι πολυ αστειος οταν παριστανεις τον ηρωα σε ανυπαρκτα πεδια μαχων, ειτε γλειφοντας τον πανο ειτε μιλωντας μας για ευπρεπεια...οσο να πεις, θελει κοτσια να γλειφεις τον παπαρα!!!!!!)
    Είσαι άρρωστη.....
    Ελπίζω να μην είναι μεταδοτικό.
    Γελοιοποιείσαι.
    Πάρε κανένα χάπι πάντως.
    Αν όχι για την ηδονή στις βρισιές τουλάχιστον για την ηλίαση.

Page 38 of 55 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast