Έντονα σημάδια bullying.... - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 55 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 811
    Senior Member
    Originally posted by nature
    Originally posted by Remedy
    και κοιτα κρινο, αν το χασεις πες το μου να στο ξαναστειλω , οπως το εστειλα σε οποιον το ζητησε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    :):):):)

(μα εισαι πολυ αστειος οταν παριστανεις τον ηρωα σε ανυπαρκτα πεδια μαχων, ειτε γλειφοντας τον πανο ειτε μιλωντας μας για ευπρεπεια...οσο να πεις, θελει κοτσια να γλειφεις τον παπαρα!!!!!!)
    Είσαι άρρωστη.....
    Ελπίζω να μην είναι μεταδοτικό.
    Γελοιοποιείσαι.
    Πάρε κανένα χάπι πάντως.
    Αν όχι για την ηδονή στις βρισιές τουλάχιστον για την ηλίαση.
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟ ΚΙ ΕΣΥ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    για σου ρε νατουρ με την ευπρεπεια σου!
    μ εκανες και γελασα
    θα μου συνταγογραφησεις εσυ τα χαπια η θα ζητησεις απο τον κρινο καθως θα γλειφει τον πανο να μου τα γραψει???
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

να στο πω με απλα λογια...
    χειροτερο πραμα απο αυτο που εχεις , δεν προκειται να παθεις ουτε απο μεταδοση ουτε απο επιδοση

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
    ( μα ηταν αποκαλυψη ανοησιας αυτο)
    στην λεξη γελοιοποιηση στα λεξικα θα εχουν πλεον την φωτο σου νατουρ
    και στην επεξηγηση:
    \"ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΜΠΟΥΛΙΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\"

Senior Member
    Remedy,
    συμμαζέψου,
    μέχρι να σε ξανασυμμαζέψει ο αντμιν και οι συμφορουμίτες,
    και μέχρι να σε περιλάβει ο νόμος όπως πρέπει.

Senior Member
    Remedy,
    συμμαζέψου,
    μέχρι να σε ξανασυμμαζέψει ο αντμιν και οι συμφορουμίτες,
    και μέχρι να σε περιλάβει ο νόμος όπως πρέπει.
    μικρη λουλου.....
    τις απειλες αλλου
    εδω δεν περνανε...
    απορω και πως τολμησες δηλαδη...
    να συμμαζευτεις εσυ ,μπας κι επανακτησεις λιγη απο την χαμενη σου αξιοπρεπεια(την ποια?????)

Senior Member
    οσο για τις αρρωστιες και τα χαπια που προτεινεις ΝΑΤΟΥΡΕ,κοιταζομαστε οποτε θελεις, να δουμε ποιος χρειαζεται χαπια...

Senior Member
    Δεν θα με παρασύρεις στο επίπεδό σου,
    καληνύχτα σε όλους.
    Εύχομαι να ηρεμήσεις γιατί δεν θα σε παίρνει ο ύπνος.
    Αν συμβεί αυτό, πιες ένα ζεστό.

Senior Member
    Δεν θα με παρασύρεις στο επίπεδό σου,
    καληνύχτα σε όλους.
    Εύχομαι να ηρεμήσεις γιατί δεν θα σε παίρνει ο ύπνος.
    Αν συμβεί αυτό, πιες ένα ζεστό.
    το να σε παρασυρω στο επιπεδο μου δεν γινεται ΟΥΤΕ με γερανο.εχεις μιλια να διανυσεις..
    ευχαριστω για το οψιμο ενδιαφερον σου, αλλα ειμαι παρα πολυ ηρεμη
    αν εσυ δεν εισαι, μπορεις να πιεις τα ζεστα που προτεινεις, η τα χαπια που προτεινες πριν λιγο.
    μονο που δεν ειμαι γιατρος να στα συνταγογραφησω, για να τα προτεινεις, θα ξερεις εσυ ποια...

Senior Member
    Τόσο καιρό έκανες ...μπανιστήρι????
    ...Ναι. Έκανα. Και το παραδέχομαι. Σας έχω μπανίσει όλους - πολλαπλά και αδιαλείπτως και επι σειρά ετών. Ολους λέμε. Τρέμετε. Πιο πολύ όμως... Πιο πολύ απ όλους εχω μπανίσει εσένα νειτσουρ... Εσένα. Και δεν ξέρω, αν θα μπορούσα, αν μπορούσαμε, αν θέλεις, θέλω να πώ αν και είναι νωρίς δεν ξέρω ίσως πρόωρο και χωρίς να θέλω να πιέσω η να βιαστώ αλλα δεν μπορώ θα σκάσω αν δεν το πώ-

Nature, θα με παντρευτείς?

<3 <3 <3 <3
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    NATURE ΠEPA AΠO THN KONTPA ΣAΣ KAI TO OTI AYTO TO ΘEMA OΠΩΣ ΞANAEIΠA ANOIXTHKE KAΘAPA ΓIA NA THN ΠEIΣ ΣE MEPIKOYΣ ΘEΩPΩ TPAΓIKO TO NA AΠEIΛEIΣ. EXΩ AΛΛEPΓIA ΣTOYΣ ΔIKOMANEIΣ, TOYΣ ΘEΩPΩ ΠPOBΛHMATIKA ATOMA ΠOY EINAI ΓIA ΦTYΣIMO KAI ΔEN ΘEΛΩ NA ΠIΣTEYΩ OTI ΘA ΠEΣEIΣ TOΣO XAMHΛA KAI AΣ ΣE ΠPOΣBAΛE H REMEDY ΠOΛY AΣXHMA
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    και κοιτα κρινο, αν το χασεις πες το μου να στο ξαναστειλω , οπως το εστειλα σε οποιον το ζητησε

το εστειλες και στην nature?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    :):):):)

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχ ιχιχιχιχιχιχι

(μα εισαι πολυ αστειος οταν παριστανεις τον ηρωα σε ανυπαρκτα πεδια μαχων, ειτε γλειφοντας τον πανο ειτε μιλωντας μας για ευπρεπεια...οσο να πεις, θελει κοτσια να γλειφεις τον παπαρα!!!!!!)

ασε με να ειμαι εγω αστειος,
    προτιμω αυτο, παρα να μην μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου.
    Τοσα χρονια εδω μεσα, εχω πλακωθει με παρα πολλους,
    χωρις ομως μεχρι στιγμης να μου σβησουν μυνημα.
    Αυτο σημαινει οτι τουλαχιστον σεβομαι την κοινοτητα, κατι που εσυ ενω θες να \"προστατεψεις\" το φορουμ, το ιδιο το φορουμ σε σβηνει....

Banned
    ναι νατουρ
    αν αυτο σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα μπορεις να ταυτισεις τον εαυτο σου και με την γαλλικη επανασταση
    το γεγονος παραμενει οτι εχεις κανει ολο το φορουμ να γελαει με την αυτοθυματοποιηση σου και τις αθλιοτητες που ξανα-σκαρφιστηκες

εχεις πλακα, τουλαχιστον στο πεδιο εντυπωσεων που θες να δημιουργησεις.
    Στρατιες λοιπον φορουμιστων, σταθηκαν στο πλευρο σου και σου ειπαν,
    ενα μεγαλο μπραβο για οσα βρισιδια εγραψες.....

Μηπως απο ολο το φορουμ, θα μπορουσες να διαγραψεις τουλαχιστον τους διαχειριστες, οι οποιοι διεγραψαν τις βρισιες σου?

Δεν λεω,
    εσυ στο μυαλο σου δικαιουσε να φτιαχνεις οτι πραγματικοτητα νομιζεις.
    Εχε υποψη σου ομοως και το γεγονοτα πως εχουν κατα νου.
    Ισως αυτα καταφερουν να σε προσγειωσουν.....

Banned

θα μου συνταγογραφησεις εσυ τα χαπια η θα ζητησεις απο τον κρινο καθως θα γλειφει τον πανο να μου τα γραψει???
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

βρε κουτο,
    λαθος πληροφοριες εχεις,
    χαπια για την βλακεια ΔΕΝ εχουν βγει.
    Σου - Μας αρεσει η οχι,
    ετσι εισαι και δεν θα αλλαξεις.

Προβλημα σου βεβαια,
    προβλημα των υπολοιπων, οταν ξεφευγεις με βρισιδια και οτι αλλο,
    να σε μαζευουν οι διαχειριστες.

συνεχισε ετσι,
    εχεις αρχισει μια πολυ καλη καριερα εδω μεσα.

Banned

το να σε παρασυρω στο επιπεδο μου δεν γινεται ΟΥΤΕ με γερανο.εχεις μιλια να διανυσεις..
    ευχαριστω για το οψιμο ενδιαφερον σου, αλλα ειμαι παρα πολυ ηρεμη
    αν εσυ δεν εισαι, μπορεις να πιεις τα ζεστα που προτεινεις, η τα χαπια που προτεινες πριν λιγο.
    μονο που δεν ειμαι γιατρος να στα συνταγογραφησω, για να τα προτεινεις, θα ξερεις εσυ ποια...

δεν το κοβω να εισαι ηρεμη,
    οταν γραφεις οσα διαγραφησαν.
    Βεβαια στην κατασταση που εισαι το τελευταιο καιρο,
    δεν μπορεις να το καταλαβεις.....

Δεκτον και υπαρχει η σχετικη κατανοηση.

Υγ....... αληθεια εχεις κοτσια να ξαναβαλεις αυτα που ελεγες στη nature?
    :P:P:P

Senior Member
    Με αφορμή την αναφορά του ονόματος μου στο παρόν θρέντ, προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να επισημάνω :

1. Κανείς δεν μ\' έχει διώξει, γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει - πλην του αντμίν βεβαίως, κι αν κι εφόσον είχα επιδείξει στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά.
    2. Οι λόγοι που αποχώρησα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο την κατάπτωση του επιπέδου συνεννόησης - γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα με την κατάληξη του παρόντος τόπικ. Σε εύθετο χρόνο, είχα επιλεκτικά ανακατευθύνει με u2u κάποια μέλη στον ιστότοπο μου, όπου εξηγούσα τους λόγους αναστολής της συμμετοχής μου στο φόρουμ. Νοιώθω την ανάγκη να το κάνω και δημόσια, ανακατευθύνοντας όποιον το επιθυμεί στο blog μου http://sabbpat.blogspot.com/2009/07/e-psy.html , προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για την υστεροφημία μου.

Μια σύντομη περιήγηση στο blog, ίσως κάνει περισσότερο κατανοητό πως η επιλογή μου να αποχωρήσω - αλλά όχι να αυτοδιαγραφώ όπως ίσως θα επιθυμούσαν κάποιοι - έχει σχέση με την ανάγκη να χρησιμοποιήσω τον χρόνο που μου απομένει ελεύθερος, με κάτι περισσότερο δημιουργικό από το να αναλώνομαι σε ανούσιους καυγάδες.
    Για λόγους αρχής, η άποψη μου για το παρόν θρέντ και την πορεία του, έχει καταγραφεί μόνο στον ιστότοπο μου με ανάρτηση ιστολογίου σημερινή.
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Banned
    sabb,
    ευχαριστο το μυνημα σου μετα απο καιρο.

Οι καιροι ειναι δυσκολοι, μερικοι αντεχουν αλλοι οχι.
    Δεν ειχα διαβασει το κειμενο που βαζεις σε λινκ, παω να το μελετησω τωρα.

Σε καθε περιπτωση, εγω χαιρομαι για την παρουσια σου εδω μεσα.
    Αν νιωθεις ανετα να απεχεις μαζι σου.
    Αν παλι καποια στιγμη πιστευεις οτι εχεις λογους να επανελθεις παλι μαζι σου.

Τα φορουμ ποτε δεν ειναι ιδια,
    κανουν κυκλους αλλοτε καλους και παραγωγικους αλλοτε ασχημους με αρνητικο προσημο.

Senior Member
    Originally posted by sabb
    Με αφορμή την αναφορά του ονόματος μου στο παρόν θρέντ, προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να επισημάνω :

1. Κανείς δεν μ\' έχει διώξει, γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει - πλην του αντμίν βεβαίως, κι αν κι εφόσον είχα αποδείξει στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά.
    2. Οι λόγοι που αποχώρησα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο την κατάπτωση του επιπέδου συνεννόησης - γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα με την κατάληξη του παρόντος τόπικ. Σε εύθετο χρόνο, είχα επιλεκτικά ανακατευθύνει με u2u κάποια μέλη στον ιστότοπο μου, όπου εξηγούσα τους λόγους αναστολής της συμμετοχής μου στο φόρουμ. Νοιώθω την ανάγκη να το κάνω και δημόσια, ανακατευθύνοντας όποιον το επιθυμεί στο blog μου http://sabbpat.blogspot.com/2009/07/e-psy.html , προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για την υστεροφημία μου.

Μια σύντομη περιήγηση στο blog, ίσως κάνει περισσότερο κατανοητό πως η επιλογή μου να αποχωρήσω - αλλά όχι να αυτοδιαγραφώ όπως ίσως θα επιθυμούσαν κάποιοι - έχει σχέση με την ανάγκη να χρησιμοποιήσω τον χρόνο που μου απομένει ελεύθερος, με κάτι περισσότερο δημιουργικό από το να αναλώνομαι σε ανούσιους καυγάδες.
    Για λόγους αρχής, η άποψη μου για το παρόν θρέντ και την πορεία του, έχει καταγραφεί μόνο στον ιστότοπο μου με ανάρτηση ιστολογίου σημερινή.
    σαββ
    καλως σε
    εστω και σε επιλεκτικη συμμετοχη..
    πηγα στο μπλογκ σου και διαβασα το κειμενο που μας ειπες, αλλα κι απο την πρωτη στιγμη που εφυγες, εγω αυτα ακριβως ειχα καταλαβει σαν λογους...ασχετως αν μερικοι ψελλιζανε ανοησιες για να θολωσουν τα νερα της συμμετοχης τους (μετα την αποχωρηση σου μαλιστα, ωστε να μην εχεις αντιλογο)...
    δεν μου προσθεσε λοιπον κατι στην γνωση των λογων αυτων, αλλα περισσοτερο στην (και) τωρινη σου βεβαιοτητα για την συμμετοχη σου η μη...
    να σου ξεκαθαρισω εξ αρχης οτι συμφωνω απολυτα σε οσα λες, κυριως για το περιστατικο που συνεβη εδω εκεινες τις μερες και για την αξιολογηση του..
    εκει που εχω αντιρρηση,αλλα δεν δικαιουμαι να την εχω, μιας και οι αποφασεις ειναι δικες σου, ειναι για την σταση σου απο κει και περα...

αυτο που εννοω, ειναι οτι σε εναν χωρο με τοσο πολυ κοσμο αλλα και τοσα πολλα πραγματικα αξιολογα ατομα,ειμαι σιγουρη οτι θα εβρισκες πεδιο συνεννοησης και θεματα,ανθρωπους να συνομιλησεις...
    θα ηταν (οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα) μια πολυ αξιοπρεπης επιλογη , που θα σου ελυνε τα προβληματα που ανελυσες, να συζητας οσο θελεις, για οτι θελεις, με αυτους που επιλεγεις και να μην ασχολεισαι με οσους σου απεδειξαν οτι δεν το αξιζουν, η που στην τελικη δεν θα το ηθελες εσυ...
    αυτο βεβαια οπως ηδη ειπα, ειναι δικη σου επιλογη και δεν μπορει κανεις να σου την επιβαλει και οπως κι εσυ ειπες κλεινοντας το σημειωμα σου, ο χρονος θα ΣΟΥ δειξει αν επραξες καλως...

οπως και να χει θα το γνωριζεις πιστευω οτι εδω εισαι παντα ευπροσδεκτος κι οτι αν αλλαξεις γνωμη ειτε επιλεκτικα ειτε συνολικα, θα χαρουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αν ερθεις και μεσα σε αυτους κι εγω.

Page 39 of 55 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast