Έντονα σημάδια bullying.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 55 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast
Results 46 to 60 of 811
    Senior Member
    Προφανώς το φόρουμ δεν ήταν βοηθητικό για τον ίδιο τον πάνο και κάπου διάβασα οτι ο γιατρός του του είπε πως όταν μπαίνει εντείνεται η επιθετικότητά του.

Ετσι προσπάθησε να απειλήσει και να δείξει την δική του οπτική του κολαστηρίου ψυχών.

Εχμ ξαφνικά μου ήρθε στον νου ο τίτλος ενός βιβλίου που διάβασα, ΚΟυφια λΌγια.

υγ. Θεοφανία, θυμήσου τι μου είπες η ίδια κάποτε.
    Εδώ είναι φόρουμ, δεν είναι η πραγματική ζωή.
    Ο καθένας μπορεί να λέει το οτιδήποτε για να τραβήξει την προσοχή.
    Ας μην πέφτουμε στην παγίδα του.

Τα έβαλα καλά στο μυαλό μου τα λόγια σου.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Παντως παιδια τον ντορο που ηθελε να δημιουργησει το καταφερε, και απο αυτο το thread.

Επισης καταφερε να μας κανει να χωριστουμε σε 2 στρατοπεδα.

Senior Member
    Θεοφανία, στο άκυρο αυτό θέμα που άνοιξα θέλω να καταδικάσω το bullying.
    Σε παρακαλώ μην συνεχίζεις, τουλάχιστον εδώ.

Senior Member
    Originally posted by mariap
    Παντως παιδια τον ντορο που ηθελε να δημιουργησει το καταφερε, και απο αυτο το thread.

ισως αυτο ηθελε να κανει. γ\'αυτο και ειπα καλυτερα να μην τα διαβαζει γιατι αν τα διαβαζει τωρα ολα αυτα θα τριβει τα χερια του απο ευχαριστηση.

οποτε μαλλον ειναι η ωρα ν ατον αφησουμε πισω μας και να ειμαστε παλι ενα...

Senior Member
    xika αυτο εννοω ακριβως !!!

Οτι μπορει να ηταν αυτος ο σκοπος του και να τα καταφερε.

Senior Member
    Originally posted by mariap

Στο πρώτο που λες συμφωνώ( καλά όχι για το παρόν θρεντ, στο χέρι μας είναι).

Στο δεύτερο, το βλέπω αλλιώς.

Προσωπικά εκφράζω απλά την αίσθηση που έχω απο τα γεγονότα των ημερών.

Κυρίως απο τον τρόπο που έδρασε και λειτούργησε το φόρουμ σαν ομαδική οντότητα.

Originally posted by nature
    Θεοφανία, στο άκυρο αυτό θέμα που άνοιξα θέλω να καταδικάσω το bullying.
    Σε παρακαλώ μην συνεχίζεις, τουλάχιστον εδώ.
    νατ...αντί να απαντήσεις με επιχειρήματα σε όσα έχω παραθέσει, μου ζητάς να μη ξαναγράψω στο θέμα σου?

Έχεις πολύ πλάκα τελικά....

Originally posted by weird

Έτσι είναι και το πιστεύω. Απλά μερικές φορές, είναι αδύνατο να αντισταθεί κανείς, γιατί είμαστε άνθρωποι και δεν γυρίζουμε το κουμπάκι της αναισθησίας....

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by weird

Έτσι είναι και το πιστεύω. Απλά μερικές φορές, είναι αδύνατο να αντισταθεί κανείς, γιατί είμαστε άνθρωποι και δεν γυρίζουμε το κουμπάκι της αναισθησίας....
    Δεν νομίζω οτι είναι θέμα αναισθησίας αλλά όπως είπες κι εσύ είμαστε άνθρωποι.

Αυτο τα λέει όλα.

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    ΞEXAΣEΣ OTI EIΠE TO ΦOPOYM KOΛAΣTHPIO ΨYXΩN KAI AΠEIΛHΣE TA MEΛH TOY KAI TON NIKO.
    OTI MAΣ BOΛEYEI ΔIABAZOYME TEΛIKA

Ο Νίκος παρόλο που ήταν ο άμεσα θιγόμενος, απάντησε με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (παραθέτω αυτούσια αποσπάσματα):
    -«Πραγματικά, παρόλο που διάβασα όλες τις συζητήσεις, εξακολουθώ να μην βλέπω απαντήσεις σου σε ότι αφορά, όχι τους λόγους για τους οποίους πασχίζεις να βελτιώσεις την κοινότητα (αυτοί είναι κατανοητοί και ευπρόσδεκτοι!), αλλά τους λόγους για τους οποίους απειλείς να κλείσεις μια κοινότητα που έχει ζωή 6 χρόνων, 4500 μελών και 100.000 μηνυμάτων την ώρα που εσύ, ζώντας μόλις 5 ημέρες σε αυτήν, δεν έχεις διόλου προλάβει να πιάσεις την μυρωδιά της, δεν έχεις διόλου επιδιώξει να τη ζήσεις ώστε να την κατανοήσεις και μετά να την κρίνεις με διάθεση να την βελτιώσεις και και με γνώμονα να \"σώσεις\" ανθρώπους όπως ευαγγελίζεσαι ότι βαθιά επιθυμείς ως ανθρώπινη ύπαρξη να κάνεις.»

Παραδέχτηκε το bullying που λέω, χωρίς να δώσει την ονομασία της πράξης, αλλά όπως είπα μπορεί να την βρει ο καθένας στο google (πάλι απόσπασμα την ίδια μέρα από τον Νίκο):
    -«………..Οφείλω ωστόστο να αναγνωρίσω ότι στα μηνύματα σου δέχτηκες αρκετές \"αντεπιθέσεις\" με ειρωνία και διάφορα ενοχλητικά σχόλια. …….».

Και τέλος παραίνεσε πολύ ευγενικά και αισιόδοξα σε καλύτερο κλίμα (πάλι απόσπασμα την ίδια μέρα από τον Νίκο):

-«………Εχεις ωστοσο Πάνο τον λόγο μου οτι θα είμαι ολόψυχα εδώ να επικοινωνήσουμε, εάν αποφασίσεις να μείνεις χωρίς απειλές και συκοφαντικές δυσφημίσεις. Το εννοώ αυτό που γράφω και μου είναι πραγματικά εύκολο να το επιβεβαιώσω στην πράξη…..»
    -«…..και ας αφήσουμε το φόρουμ να επιστρέψει σε προηγούμενους ρυθμούς, πιο ήρεμους, πιο ειρηνικούς και αν θέλετε, πιο καλοκαιρινούς!»

Αυτά όλα ειπώθηκαν από τον Νίκο στις 3 Αυγούστου……

Λίγες ώρες αργότερα είχαν ξεχαστεί τα λόγια του Νίκου…..
    (παραθέτω αποσπάσματα συμφορουμιτών:)
    -με τον μπάρμπα-πάνο … 3 Αυγούστου
    -…….με γαψανε οι περισσοτεροι γιατην την σκατομαλακια του πανου.αντε πια! ….3 Αυγούστου
    -…..Σαλτα και γ... 3 Αυγούστου
    -γιατία ασχολείστε ακόμη με τον καραγκιόζη?.....4 Αυγούστου
    -ο άνθρωπος ειναι τόσο τραγικά προβληματικός που μόνο λίγη προσοχή μπορεί να τον κάνει να -αισθανθεί πως αξίζει κάτι και σεις του τη δίνετε απλόχερα……. 4 Αυγούστου

Ο Πάνος μαζεύτηκε, ομολόγησε τις αστοχίες του, αλλά το bullying συνεχιζόταν…..

-Έλεος φίλε, είσαι άρρωστος την πολύ κακή σημασία της λέξεης..
    -καλε μαζευτε τον :)
    -καλε τον μπόγια :):):)
    -θελει και λεφτα ο κυρ πανος για το χορευτικο του.
    -για τον καθε καραγκιοζη που μπαινει εδω να μας κανει το χορευτικο του:)
    -KANEIΣ ΔEN ΘA ΣE AΦHNE NA ΠOΣTAPEIΣ ΣTO ΘEMA TOY.
    MAKAPI NA ΓINOTAN…………………………………… ………..10 Αυγούστου
    -θα εστελνα τιποτα αλλο τωρα σε σοκολατι χρωμα αλλα δεν θα ειναι φρεσκα μεχρι να φτασουν εκει.......................................... .........................................10 Αυγούστου
    -TON PΩTHΣA AN KANEI ΠΛAKA H\' AN EINAI AΠΛA MAΛAKAΣ……11 Αυγούστου
    -ή θα μιλάει μόνος του, ή θα μας αδειάσει τη γωνιά.... 12 Αυγούστου
    -ΛΕΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΠΑΠΑΡΙΕΣ... 12 Αυγούστου
    -ο Βολταιρος ομιλησε δια στοματος παπαρα …..13 Αυγούστου

Σκόπιμα δεν αναφέρω ποιος είπε την κάθε ατάκα, μικρή σημασία έχει άλλωστε. Σημασία έχει το bullying.
    Kαι αν αυτό δεν είναι bullying, τότε εγώ είμαι παπάς κινέζος.
    Επίσης, αναρωτιέμαι, όλα-είναι -δανεικά, αυτη τη στάση μας έδειξε ο Νίκος με το πόστ του?

Senior Member
    Απίστευτο....
    Τι αίσχος.

υγ. το να αντεπιτίθεται κανείς με βιαιότητα σε κάθε επίθεση που δέχεται, ίσως δεν είναι και ότι καλύτερο για την διαχείριση της κατάστασης.

Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός, ωστόσο, μια τέτοια θλιβερή εικόνα του φόρουμ, είναι όντως ένα αίσχος.

Senior Member
    nature γιατι δεν μπαινεις στον κοπο να κανεις και μερικες παραθεσεις απο λογια του πανου? Ισως βρεις εξηγησεις στα παραπανω λεγομενα...

Senior Member
    Παραδέχτηκε το bullying που λέω, χωρίς να δώσει την ονομασία της πράξης, αλλά όπως είπα μπορεί να την βρει ο καθένας στο google (πάλι απόσπασμα την ίδια μέρα από τον Νίκο):
    -«………..Οφείλω ωστόστο να αναγνωρίσω ότι στα μηνύματα σου δέχτηκες αρκετές \"αντεπιθέσεις\" με ειρωνία και διάφορα ενοχλητικά σχόλια. …….».
    Μια διόρθωση μονο, πριν παραθέσω τη δικη μου άποψη επί του θέματος (αν αποφασίσω ότι αξίζει δηλαδή)...
    Ο Νίκος δεν παραδέχτηκε κανένα bullying. Η έκφραση υποδηλώνει επίθεση σε κάποιο άτομο που δεν έχει προκαλέσει την αντίδραση του bully η δέχεται επίθεση λόγω της διαφορετικότητας του και μονο, περιπτώσεις που καμια από τις 2 δεν εφάπτεται του συγκεκριμένου ατόμου.
    Ισα ισα, ο Νίκος αναφέρθηκε σε \"αντεπιθέσεις\" που σημαίνει πως το εν λόγω μέλος ξεκίνησε την επίθεση και τις προσβολές, και τα μέλη του ανταπέδωσαν την συμπεριφορά.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    NATURE ΞEXAΣEΣ NA MAΣ ΠEIΣ TI ΠPOHΓHΘHKE OΛΩN AYTΩN TΩN ΠOΣT. MHN EIΣAI TOΣO EΠIΛEKTIKH.
    MHΠΩΣ OTAN TON PΩTHΣA AN EINAI TOΣO MAΛAKAΣ TO EKANA AΦOY EIΠE ΣTHN ΠANIKOYΛA ΠΩΣ H ΠHΓH TΩN ΠPOBΛHMATΩN THΣ EINAI TO ΠAIΔI THΣ?
    AN NAI KAI ΛIΓA TOY EIΠA
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by DissolvedGirl
    Μια διόρθωση μονο, πριν παραθέσω τη δικη μου άποψη επί του θέματος (αν αποφασίσω ότι αξίζει δηλαδή)...
    Ο Νίκος δεν παραδέχτηκε κανένα bullying. Η έκφραση υποδηλώνει επίθεση σε κάποιο άτομο που δεν έχει προκαλέσει την αντίδραση του bully η δέχεται επίθεση λόγω της διαφορετικότητας του και μονο, περιπτώσεις που καμια από τις 2 δεν εφάπτεται του συγκεκριμένου ατόμου.
    Ισα ισα, ο Νίκος αναφέρθηκε σε \"αντεπιθέσεις\" που σημαίνει πως το εν λόγω μέλος ξεκίνησε την επίθεση και τις προσβολές, και τα μέλη του ανταπέδωσαν την συμπεριφορά.
    επιτελους
    καποιος που αντιληφθηκε οτι η νεα καραμελα που βρηκε η νειτσουρ ειναι απλα λιωμενη....

Page 4 of 55 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast