Results 586 to 600 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
28-08-2009, 11:10 #586
διαβασα το κειμενο σου λοιπον.....
και εχω τις εξης σκεψεις,
1. εχω προβλημα μνημης, αλλα απο οσο διαβαζω αναφερεσαι στην πανικουλα (πρωην μαρια...) η κανω λαθος?
Αν ναι, η μαρια ειναι παρορμητικη, τρομερα ανεξελεκτη με το θυμικο της. Ολα αυτα δεν την φορτωνουν με προστριβες αναμεταξυ μας αλλα στην ιδια της, την ζωη. (κατι που ειναι πολυ χειροτερο απο τα διαδυκτιακα μας τερτιπια)
Για την ζωη της δεν μπορουμε (και δεν μας πεφτει πολυς λογος) να κανουμε πολλα.
Για την επαφη μας μεσω του φορουμ υπαρχει ενα θεμα.
Δεκτον οτι τα σχολια ηταν συκοφαντικα και ειναι ζητουμενο αν καποιος πρεπει να τα ανεχεται.
Προσωπικα εχω δεχτει απο την ιδια χειροτερες επιθεσεις απο μια συκοφαντια.
Διαβαζω αρκετες ωρες καποιον χρηστη. Τον μελετω περα απο οσα νομιζει οτι δινει. Και στην τελικη βγαζω συμπερασματα που πανε μακρυτερα απο τα παγωμενα καλωδια του χαλκου.
Η μαρια μπορει να πεταει οτι της κατεβει, αλλα απο την αλλη ειναι ενα κοριτσι που αμα βρεις το κουμπι της, μπορει να κατσει να την πατησεις. Θα ηταν αδικο (η μονομερες) να ερμηνευτει το οτι ξεφυγε πραγματικα εκτος ελεγχου (και οχι μια φορα) και να της αποδοθουν τα χειροτερα.
Εξαλλου, μετα τα τελευταια γεγονοτα, η μαρια αποδείχτηκε παρανυχιδα σαν ζητημα. Υπαρχουν χειροτερες φατριες πιστεψε με.
Γιατι ειναι μεν αδικο να υποστεις κατι τετοιο, οπως γραφεις στο blog σου, φαντασου ομως να υποστεις χειροτερα και μαλιστα με σχεδιο.
Το τελευταιο ειναι το χειροτερο επιπεδο ανθρωπου.
Γιατι οταν το θυμικο σου δεν ελεγχεται, (αυτο που λεμε εχεις το ακαταλογιστο εστω και στιγμαια) δεν εχεις απολυτη ευθυνη των λεγομενων σου.
Φαντασου να ελεγχεις το θυμικο σου και με σχεδιο να βριζεις και ολα οσα τρεχουν αυτο το καλοκαιρι.
2. Αποδυκνυεται οπως καταλαβαινεις,
οτι δεν ειμαστε μια κοινωνια με αγγελικα πλασμενους ανθρωπους.
Βρισκομαστε σε ενα χωρο οπου επικαλειται την αλληλεγγυη μεταξυ μελων που εχουν ψυχολογικα προβληματα.
Ξερεις ομως ολοι εμεις, ερχομαστε μαζι με τα προβληματα μας, συν τον χαρακτηρα μας.
Υπαρχει μια σθεναρη υποψια οτι οι νοσουντες ψυχικα, (η ασχολουντες με το θεμα) εφοσον μπαινουν σε ενα τετοιο χωρο, αφηνουν τις βαλιτσες του αρνητισμου σε αλλο χωρο πλην το παροντα.
ΜΥΘΟΣ αγαπητε, μεγαλος μυθος.
Πακετο ερχεται και πακετο το τρωμε.
Ετσι μας αρεσει η οχι, θα συμβιωσουμε και με το καλο και με το κακο.
Δεν ξερω αν εξηγω κατι, η αν απομυθοποιω ισως.
Αλλα ετσι ειναι και πολυ πιθανον δεν θα αλλαξει ποτε.
Εγω το ειχα καταλαβει απο καιρο και ειχα τις δικες σου αμφιβολιες.
Καποτε μαλιστα ειχα φτασει σε σημειο να αποχωρησω (οπως ειπε καπου και ο εμπνευστης) γιατι ειχα απογοητευτει απο διαφορα.
Ημουν με ενα τροπο στην ιδια κατασταση με εσενα.
Ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι, εγω καταφερα να υπερπηδησω το γεγονος, και να συνεχισω εδω, εσυ οχι.
Οποτε νομιζεις οτι η διαθεση σου ειναι τετοια που θα σου δινει ενδιαφερον να συνεχισεις να γραφεις, ευχομαι να σε ξαναδουμε στις επαλξεις.
- 28-08-2009, 12:37 #587
Sabb, καλημέρα.
Χάρηκα που εμφανίστηκες, έστω και έτσι.
Το γεγονός ότι ο κρινο συμφωνεί με την άποψή μου και εγώ με τη δική του στο παρόν θέμα, αποδεικνύει ότι και οι 2 μας, όπως και πολλά άλλα μέλη άλλωστε, δεν λειτουργούμε με την επαίσχυντη λογική της συμμαχίας, αλλά προσπαθούμε να διακρίνουμε την ουσία των λόγων κάποιου και όχι αν είναι φίλος μας ή «εχθρός» (η λέξη εχθρός δεν νοείται άλλωστε σ’ένα φόρουμ σαν κι αυτό, ούτε στον διαδικτυακό χώρο).
Είναι προς τιμή μας ότι σε άλλα συμφωνούμε και σε άλλα διαφωνούμε. Διατηρούμε τη λογική μας, ανεξάρτητα από το συναίσθημα.
Κάτι που μπορούσε να συμβεί και με τον πάνο, αν του αφήναμε μια χαραμάδα ανοιχτή και όχι πόρτα στα μούτρα. Σίγουρα, ακόμα και αν έκανε είσοδο οδοστρωτήρα στο φόρουμ, είχε και πολλά να μοιραστεί μαζί μας.
Να μας μάθει και να του μάθουμε……
Κάτι που τελικά μόνο ο κρίνο κατάφερε να το κάνει, ακριβώς επειδή δεν κόλλησε σε συγκεκριμένες λέξεις. Και δεν άρχισε να τον βομβαρδίζει με βρισιές τύπου …παπάρα.
Να είσαι καλά…..
Και κάτι τελευταίο: θα παρακαλούσα τους ελάχιστους που κατάλαβαν ότι ζήτησα τη διαγραφή του κρίνο, να μην κολλάνε σε λέξεις, αλλά να κοιτούν τουλάχιστον την πρόταση, αν όχι την παράγραφο, στο σύνολό της. Το κόλλημα σε λέξεις (*) ποτέ δεν αποδίδει την αλήθεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στον τομέα της μετάφρασης, τα κείμενα που μεταφράζονται κατά λέξη είναι για τα σκουπίδια.
Για να βοηθήσω είχα πει περίπου, ότι επιθυμώ (προσωπική επιθυμία δηλαδή και όχι δημόσια απαίτηση) να διαγραφεί ο κρίνο ΑΝ η γιαγιά μου είχε καρούλια…..
Η γιαγιά μου δεν είχε καρούλια οπότε……
(*) από κόλλημα σε λέξεις έχουμε δει αρκετά προβλήματα και εδώ στο φόρουμ. Πιο πρόσφατο, η λέξη «χαπάκηδες» που τροφοδότησε (δικαίως ίσως) όλο το θυμό μιας ομάδας, αλλά, που τελικά δεν ειπώθηκε ποτέ….. Είχε ειπωθεί από τον καθυβριζόμενο κατ’ εξακολούθηση πάνο, αποκλειστικά και μόνο στην ρέμεντυ, «πάρε τα χάπια σου», μην έχοντας πια άλλο τρόπο να αμυνθεί. Τελικά δικαιώθηκε, και αποδείχτηκε περίτρανα ότι η Ρέμεντυ είναι μάστορας στις βρισιές, τόσο πολύ, που χτες έφερε σε τόσο δύσκολη θέση το «αγαπημένο της φόρουμ».
28-08-2009, 13:26 #588
[quote]Originally posted by nature
Κάτι που μπορούσε να συμβεί και με τον πάνο, αν του αφήναμε μια χαραμάδα ανοιχτή και όχι πόρτα στα μούτρα.
nature η αλήθεια είναι ότι του αφέθηκε ορθάνοιχτη πόρτα κι όχι απλά χαραμάδα κι αν δεις δεν τον αποπείραμε απ\'τα πρώτα θέματα αλλά ειλικρινά κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.Προσωπικά,που συγκρατούμαι σε μεγάλο βαθμό πρώτη φορά στο φόρουμ νευρίασα τόσο πολύ.Άλλωστε καθημερινά υπάρχουν τόσα νέα μέλη,άραγε γιατί δεν συνέβη κάτι παρόμοιο?πιστεύεις ότι μας εξόργισε η διαφορετικότητα?
Το κόλλημα σε λέξεις (*) ποτέ δεν αποδίδει την αλήθεια.
(*) από κόλλημα σε λέξεις έχουμε δει αρκετά προβλήματα και εδώ στο φόρουμ. Πιο πρόσφατο, η λέξη «χαπάκηδες»
Εδώ μπορώ να πω πως προσωπικά βλέπω μια αντίφαση.Την υποστήριξη από πλευράς σου της μη ουσίας των λέξεων π.χ. \'\'χαπάκηδες\'\' αλλά από την άλλη κολλάς στη λέξη \'\'παπάρας\'\' της Remedy.
28-08-2009, 13:40 #589
Originally posted by Arsi
nature η αλήθεια είναι ότι του αφέθηκε ορθάνοιχτη πόρτα κι όχι απλά χαραμάδα κι αν δεις δεν τον αποπείραμε απ\'τα πρώτα θέματα αλλά ειλικρινά κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.Προσωπικά,που συγκρατούμαι σε μεγάλο βαθμό πρώτη φορά στο φόρουμ νευρίασα τόσο πολύ.Άλλωστε καθημερινά υπάρχουν τόσα νέα μέλη,άραγε γιατί δεν συνέβη κάτι παρόμοιο?πιστεύεις ότι μας εξόργισε η διαφορετικότητα?
μερικες φορες ακομα και μια πορτα ορθανοιχτη δεν αρκει.
Το οτι νευριασες το κατανοω, αλλα αν αντιδρασεις οπως η ρεμεντυ. η αντιδραση σου θα ειναι καταστροφικη.
Εδώ μπορώ να πω πως προσωπικά βλέπω μια αντίφαση.Την υποστήριξη από πλευράς σου της μη ουσίας των λέξεων π.χ. \'\'χαπάκηδες\'\' αλλά από την άλλη κολλάς στη λέξη \'\'παπάρας\'\' της Remedy.
εισαι σιγουρη οτι η ρεμεντυ εμεινε στο να πεταξει μονο ενα \"παπαρας\"???
Προφανως εχεις χασει επεισοδια, βοηθησε και ο αντμιν βεβαια σε αυτο....
28-08-2009, 14:08 #590
Originally posted by krino
μερικες φορες ακομα και μια πορτα ορθανοιχτη δεν αρκει.
Το οτι νευριασες το κατανοω, αλλα αν αντιδρασεις οπως η ρεμεντυ. η αντιδραση σου θα ειναι καταστροφικη.
krino συμφωνώ στο ότι μερικές φορές χρειάζεται κάτι παραπάνω από ορθάνοιχτες πόρτες(προσωπικά δεν είχα αντοχές γι\'αυτό το κάτι παραπάνω που λες),διαφωνώ όμως στο ότι δεν αφέθηκε στον πάνο ούτε μια χαραμάδα.....
εισαι σιγουρη οτι η ρεμεντυ εμεινε στο να πεταξει μονο ενα \"παπαρας\"???
Προφανως εχεις χασει επεισοδια, βοηθησε και ο αντμιν βεβαια σε αυτο....
ότι έχασα επεισόδια,έχασα......
κι εδώ πάλι αναφέρομαι στο κόλημα με τις λέξεις και την αποφυγή της ουσίας όπως νομίζω ότι υποστηρίζει η nature.Η ουσία ποια είναι?κι αν είναι να μιλήσουμε για ουσία ας μιλήσουμε κι όχι απ\'τη μια δεν κολάμε στις λέξεις του Πάνου αλλά απ\'την άλλη κολάμε στις λέξεις της Remedy.Δε μ\'αρέσουν οι καυγάδες,δε μ\'αρέσει οταν ξεφεύγει ο διάλογος,δε μ\'αρέσει όταν ξεφεύγουμε και προσβάλουμε τον άλλον αλλά αυτή η περίπτωση το ξαναλέω ήταν ιδιάζουσα.Εσύ έλειπες,άλλο να το διαβάζεις εκ των υστέρων κι άλλο να το ζεις .
28-08-2009, 14:15 #591
Originally posted by nature
Sabb, καλημέρα.
Χάρηκα που εμφανίστηκες, έστω και έτσι.
Το γεγονός ότι ο κρινο συμφωνεί με την άποψή μου και εγώ με τη δική του στο παρόν θέμα, αποδεικνύει ότι και οι 2 μας, όπως και πολλά άλλα μέλη άλλωστε, δεν λειτουργούμε με την επαίσχυντη λογική της συμμαχίας, αλλά προσπαθούμε να διακρίνουμε την ουσία των λόγων κάποιου και όχι αν είναι φίλος μας ή «εχθρός» (η λέξη εχθρός δεν νοείται άλλωστε σ’ένα φόρουμ σαν κι αυτό, ούτε στον διαδικτυακό χώρο).
Είναι προς τιμή μας ότι σε άλλα συμφωνούμε και σε άλλα διαφωνούμε. Διατηρούμε τη λογική μας, ανεξάρτητα από το συναίσθημα.
Κάτι που μπορούσε να συμβεί και με τον πάνο, αν του αφήναμε μια χαραμάδα ανοιχτή και όχι πόρτα στα μούτρα. Σίγουρα, ακόμα και αν έκανε είσοδο οδοστρωτήρα στο φόρουμ, είχε και πολλά να μοιραστεί μαζί μας.
Να μας μάθει και να του μάθουμε……
Κάτι που τελικά μόνο ο κρίνο κατάφερε να το κάνει, ακριβώς επειδή δεν κόλλησε σε συγκεκριμένες λέξεις. Και δεν άρχισε να τον βομβαρδίζει με βρισιές τύπου …παπάρα.
Να είσαι καλά…..
Και κάτι τελευταίο: θα παρακαλούσα τους ελάχιστους που κατάλαβαν ότι ζήτησα τη διαγραφή του κρίνο, να μην κολλάνε σε λέξεις, αλλά να κοιτούν τουλάχιστον την πρόταση, αν όχι την παράγραφο, στο σύνολό της. Το κόλλημα σε λέξεις (*) ποτέ δεν αποδίδει την αλήθεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στον τομέα της μετάφρασης, τα κείμενα που μεταφράζονται κατά λέξη είναι για τα σκουπίδια.
Για να βοηθήσω είχα πει περίπου, ότι επιθυμώ (προσωπική επιθυμία δηλαδή και όχι δημόσια απαίτηση) να διαγραφεί ο κρίνο ΑΝ η γιαγιά μου είχε καρούλια…..
Η γιαγιά μου δεν είχε καρούλια οπότε……
(*) από κόλλημα σε λέξεις έχουμε δει αρκετά προβλήματα και εδώ στο φόρουμ. Πιο πρόσφατο, η λέξη «χαπάκηδες» που τροφοδότησε (δικαίως ίσως) όλο το θυμό μιας ομάδας, αλλά, που τελικά δεν ειπώθηκε ποτέ….. Είχε ειπωθεί από τον καθυβριζόμενο κατ’ εξακολούθηση πάνο, αποκλειστικά και μόνο στην ρέμεντυ, «πάρε τα χάπια σου», μην έχοντας πια άλλο τρόπο να αμυνθεί. Τελικά δικαιώθηκε, και αποδείχτηκε περίτρανα ότι η Ρέμεντυ είναι μάστορας στις βρισιές, τόσο πολύ, που χτες έφερε σε τόσο δύσκολη θέση το «αγαπημένο της φόρουμ».
nature,δεν θα καθήσω να ψάξω που μας είπε ο πάνος χαπάκηδες και να το κάνω quote γιατί όταν έκανα το ίδιο για άλλα θέματα μου είπες πως δεν σε ενδιαφέρει όσα και αν διαβάσεις.βγάλε τις παρωπίδες, πάντως.και πριν μιλήσεις, φρόντισε να είσαι καλά διαβασμένη.
28-08-2009, 14:23 #592
remedy, απορώ γιατί κάθεσαι και χαλιέσαι ακόμη σ\' αυτό το θέμα.είσαι από τα πιο αξιόλογα άτομα στο φόρουμ και αναλώνεσαι στο να αποδείξεις κάτι που όλοι έχουμε καταλάβει.δεν θέλω να σε βλέπω σε αυτή τη κατάσταση.έχεις να δώσεις πράγματα σε ανθρώπους, όπως κάνεις τόσο καιρό.
28-08-2009, 14:36 #593
krino συμφωνώ στο ότι μερικές φορές χρειάζεται κάτι παραπάνω από ορθάνοιχτες πόρτες(προσωπικά δεν είχα αντοχές γι\'αυτό το κάτι παραπάνω που λες),διαφωνώ όμως στο ότι δεν αφέθηκε στον πάνο ούτε μια χαραμάδα.....
οχι εχεις δικαιο, το χαραμαδα ειναι υπερβολικο.
Πιστευω οτι αφεθηκε εκεινο το κενο, που υπαρχει για καθε νεο μελος.
Απο κει και περα ο καθενας μας, στρωνει τις χαραμαδες που νομιζει.
Αλλωστε ειμαστε υποσυνολα ολοι, εντασσομενοι σε ενα συνολο.
Κατα τα αλλα πρεπει να λαμβανουμε υποψη και τα υπολοιπα υποσυνολα πως κινιουνται γιατι διαφορετικα θα δεχθουμε πιεσεις αναλογα με το ποσο πιεζουμε εμεις.
Ωραια ολα αυτα,
αλλα και παλι αν καποιος ξεπερασει τα ορια,
δεν δεχομαι επ ουδενι οτι το ιδιο θα κανω και εγω.
Ισιωμα με καποιον που ξεφευγει δεν θα γινω, γιατι πολυ απλα δεν θελω να ξεφευγω ποτε. Οποιος αλλος νομιζει ας κανει οτι θελει.
ότι έχασα επεισόδια,έχασα......
κι εδώ πάλι αναφέρομαι στο κόλημα με τις λέξεις και την αποφυγή της ουσίας όπως νομίζω ότι υποστηρίζει η nature.Η ουσία ποια είναι?κι αν είναι να μιλήσουμε για ουσία ας μιλήσουμε κι όχι απ\'τη μια δεν κολάμε στις λέξεις του Πάνου αλλά απ\'την άλλη κολάμε στις λέξεις της Remedy.Δε μ\'αρέσουν οι καυγάδες,δε μ\'αρέσει οταν ξεφεύγει ο διάλογος,δε μ\'αρέσει όταν ξεφεύγουμε και προσβάλουμε τον άλλον αλλά αυτή η περίπτωση το ξαναλέω ήταν ιδιάζουσα.Εσύ έλειπες,άλλο να το διαβάζεις εκ των υστέρων κι άλλο να το ζεις .
ουσιες και συνουσιες υπαρχουν πολλες.
Ειτε υπαρχουν ορια και τηρουνται ειτε οχι.
Ο πανος δεν τα ξεπερασε, η ρεμεντυ ναι.
Και αυτο δεν ειναι δικη μου εκτιμηση, αλλα του αντμιν,
οταν αναγκασμενος με τα οσα ελεγε η ρεμεντυ, τις διεγραψε μηνυμα της.
Κρισεις για το ποιος ειναι καλος η κακος εδω μεσα μπορουμε να κανουμε ολοι.
Αναλογα αν τον συμπαθουμε ειναι ο καλυτερος του χωριου.
Αυτα δεν μας λενε τιποτα.
Για μενα το κριτηριο ειναι οτι αμα ξεφευγει κανεις η συζητηση παει αλλου.
Και νομιζω οτι αμα θελουμε να εχουμε μια κοινη συνεννοηση εδω μεσα, αυτη δεν μπορει να ειναι αλλη περα απο αυτη που υπαρχουν στους κανονες που ολοι διαβασαμε κατα την εγγραφη μας.
Ο πανος μεχρι στιγμης δεν εχει παραβιασει καποιο κανονα, η ρεμεντυ ναι. Τα υπολοιπα μπορεις να τα καταλαβεις μονη σου.
Πιστευω οτι με τα παραπανω δεν διαφωνεις.
28-08-2009, 14:40 #594
Originally posted by arktos
έχεις να δώσεις πράγματα σε ανθρώπους, όπως κάνεις τόσο καιρό.
μεχρι που εδωσε και το νεο τυπου δειγμα γραφης προς αλλο μελος....
Αληθεια πηρες ματι τι γραφοταν η μιλαμε στον αερα?
Αν ναι, πως θα αισθανοσουν αν ησουν αποδεκτης τετοιων μυνηματων?
Για να το επαιζες χαλαρη δεν το κοβω....
Αν οχι, μηπως θα επρεπε να τα μελετησεις?
28-08-2009, 14:55 #595
Originally posted by Empneustns
χμμμ και αμα δεν το πεις θα σκασεις ε???
:cool:
τραβας ζορι μαλακιστηρι?
28-08-2009, 15:08 #596
χμμμ και αμα δεν το πεις θα σκασεις ε???
:cool:
τραβας ζορι μαλακιστηρι?
και σε ξαναρωταω,
τραβας ζορι μαλακιστηρι?
η εσυ δεν αντεχεις?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πες μου,
δεν εχει πολυ πλακα?
;)
εντιτ
και για να το ξεκαθαρισω,
εαν εβριζε εμενα η ρεμεντυ, δεν θα ειχα προβλημα.
Εγω βριζω οποτε θα με βρισουν.
Το να βριζεις ομως ατομα που δεν εχουν πει το παραμικρο ειναι μια αλλη διασταση.
Και το βρισιμο της ρεμεντυ ξεπερναει καθε οριο, οποιοδηποτε μαλακιστηριου οπως εσυ.
Γιατι και να σε πω μαλακιστηρι ειναι ενα θεμα.
Να σου ριξω ομως ολο το καμπινε της ρεμεντυ, ειναι ενα αλλο θεμα εντελως διαφορετικο.
Εκεινο ομως που με χαλασε,
ειναι που δεν εβρισε εμενα.
Εχω γυρω στα 3 χρονια να νιωσω ενα καλο πανηγυρι και θα ηταν οτι επρεπε τωρα που ειμαι σε φορμα μετα τις καλοκαιρινες διακοπες.....
ξερει η ρεμεντουλα που βριζει ομως.... εκει που την παιρνει,
γιατι κατα τα αλλα ειναι κοτα....
28-08-2009, 15:15 #597
28-08-2009, 15:16 #598
Και οχι μονο αυτο,
σκοπευω στο μελλον να νιωσεις στο πετσι σου ακομα καλυτερα τι ειμαι.
Μην εχεις αμφιβολιες,
για ατομα του ειδους σου, δεν εχω κανενα ενδοιασμο.
28-08-2009, 15:45 #599
ολοι εχουν καταλαβει και τι ειναι ο κρινο και τι ρολο βαραει εδω μεσα...
ο ρολος του κρινο ειναι:\"ο απεναντι\"
δεν εχει ουτε φιλιες ουτε εχθρες...φιλος του γινεται περιστασιακα οποιος μπορει να χρησιμοποιηθει για να καταφερει να γινει ο ιδιος, \"ο απεναντι\"
μια ειναι η ηδονη του.
να σε βαλει απεναντι μεχρι να σου πρηξει τα συκωτια, να βαρεθεις και να φυγεις.ποτε με επιχειρηματα, αλλα παντα με κουβεντες οπου τον συμφερουν...σε καθε ουσιαστικο επιχειρημα, κανει οτι δεν ειδε και απανταει στο ακριβως διπλανο του.ακριβως οπως κι η νατουρ.
μολις τον βαρεθεις και φυγεις θα πανηγυρισει οτι σε κατετροπωσε:)))
δεν ειναι επικινδυνος ομως, απλα γραφικος...ε, και καπως βαρετος....
ακριβως οπως η νατουρ οταν βαρεθηκαν ολοι να ακουνε τις κλαψες της και την παρατησαν, συμπερανε οτι δεν μιλανε γιατι ολοι συμφωνησαν με τους παραλογισμους της :)
τωρα που επανηρθαν 2-3, το βουλωσε προσωρινα, μεχρι να ξαναβαρεθουν και να μας ξαναπει οτι ολοι συμφωνησαν μαζι της..
εχω λοιπον μια συμβουλη για σενα, αν τυχον δεν το εχεις ηδη εντοπισει την οποια εγω ηδη εφαρμοζω.
μια ειναι η τιμωρια που δεν μπορει να ξεπερασει ο κρινο
ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ.
αλλο ζορι δεν τραβαει παρα πως θα βρει τον επομενο ν αρχισει να ζαλιζει
τον βλεπεις πως χοροπηδαει γυρω μου σαν κατσικακι εδω και μερες και παρακαλαει να τον βρισω?
γιατι νομιζεις δεν ασχολουμαι?γιατι τον λυπαμαι ?
απλα γιατι αυτο τον κανει λιωμα χειροτερα κι απ την μεγαλυτερη βρισια....
αν λοιπον στην εχει σπασει, καντου το ιδιο...δε χρειαζεται καν να ασχολεισαι.
28-08-2009, 15:50 #600
ρεμεντυ εδω εχουμε διαφορετικη τακτικη,εμενα μου αρεσει να παιζω μαζι του και μετα να τον ξεμπροστιαζω με τα ιδια δικα του επιχειρηματα.βρε μηπως τελικα αυτοι ειναι που μας κανουν μποουλινγκ; ;)
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια