Results 661 to 675 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
28-08-2009, 20:02 #661
Originally posted by NikosD.
Ρεμεντυ, να ξεκαθαρίσω κάτι προς εσένα και προς όλους.
........................................
Σε οτι αφορά τη διαγραφή του δικού σου μηνυματος, ένα πράγμα ήταν το περιεχόμενο αλλά ένα άλλο πράγμα ήταν ότι μετά από τόσες μέρες έντασης, αυτό το μήνυμα ήταν ικανό να πυροδοτήσει άλλον έναν μήνα έντασης και μάλιστα χειρότερης από κάθε προηγούμενη.
Το μύνημά σου, εκτός από υβριστικό, πυροδοτεί την ηρεμία του φόρουμ....
και επαυξάνω......
Οπως και όλη σου η παρουσία τον τελευταίο καιρό.
- 28-08-2009, 20:13 #662
Originally posted by πανος12345
να μαζεψει τα δεσποτα σκυλια που του εξασφαλιζει τσαμπα στο διαδικτυο το δολωμα με το οποιο τιτλοφορει το σαιτ του!!!!!
αντι για φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης να το πει ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΨΥΧΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ....
αν το κανει εφυγα αμεσως...α και να βγαλει και το Ψ απο τολογοτυπο ...γιατι αυτο σημαινει ψυχολογια....
Φράσεις του τύπου \"ψυχικά ανώμαλοι ανώνυμοι\', προσωπικά με εξοργίζουν και πάλι θα πω ότι κατανοώ εαν εν βρασμώ γραφτούν 1 και 2 φορές. Δεν τις ανέχομαι όμως όταν γράφονται κατ επανάληψη.
Πάνο, όταν σε προκαλούν, λές οτι οι άνθρωποι βγάζουν επιθετικότητα απέναντι σου.
Οταν εσύ όμως γίνεσαι επιθετικός (οπως καλή ώρα με την παραπάνω φράση), λες \"ότι άνθρωπος είσαι και παρασύρεσαι\" κι οτι οι προθέσεις σου ειναι καλές.
Εγώ θα σου πω Πάνο ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν εκπέμπουν ευαισθητοποιηση, τέτοια που φωνάζεις ότι έχεις και θέλεις να δώσεις στους ανθρώπους.
Δεν απευθύνομαι σε σένα μονο, απευθύνομαι προς όλους: αν δεν μπορείτε να δείξετε σεβασμό στους άλλους ανθρώπους και στο χώρο αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σηκωθείτε και να φύγετε από δω.
Δεν έχω και δεν σκοπεύω να πω τιποτα αλλο γι αυτη την παιδαριώδη ανεγκεφαλιά που έχει ξεσπάσει τελευταία εδώ.
ελπιζω οτι δεν θελεις και μεταφραση
ομολογω οτι δεν ειχα δει αυτο το μηνυμα οταν ζητουσα απ τον νικο να παρει θεση για το θεμα του πανου...καλυπτομαι απολυτα.
οσο για το δικο μου μηνυμα, εννοειται οτι ηταν και υβριστικο και δεν πριμοδοτουσε την ηρεμια του φορουμ.
εκει που ειχε φτασει η παρανοια σου και η ενοχληση μου απο τα ψεματα σου και την επιλεκτικη σου οραση .
και εμμενω στην αποψη μου για σενα και την κριση σου ακριβως οπως τα εξεφρασα στο υβριστικο εκεινο μηνυμα ...
28-08-2009, 20:22 #663
Remedy,
προστατευόμενός μου, όπως είπα πάμπολλες φορές δεν είναι ο πάνος αλλά Η ΜΗ ΒΙΑ!!!!
Και ΝΑΙ, ο ΝΙΚΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ!!!!
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο με σένα.
28-08-2009, 20:24 #664
α ναι?
κι εμενα με δικαιωσε βρε!
δεν φανταζομαι να στεναχωρεθεις που αισθανομαι δικαιωμενη ε?
αντε τραβα τωρα στις πολλες δουλειες σου να σκαρφιστεις τι καινουριο καυγα θ ανοιξεις.γιατι δεν σε εχω δει να γραφεις σε αλλα θεματα ποτε...μονο στους καυγαδες που σκαρφιζεσαι...
αυτος παει, παλιωσε...
28-08-2009, 20:32 #665
Δυστυχώς, είμαι πλέον πεπεισμένος πως η τροπή που έχει πάρει η κατάσταση, πίσω δεν γυρίζει. Εχουν δημιουργηθεί ξεκάθαροι πόλοι και δεν κρίνονται απόψεις αλλά πρόσωπα, ενίοτε μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο. Κι άλλες φορές έχει γίνει αυτό στο παρελθόν, όμως αυτή τη φορά νομίζω οτι τα πράγματα έχουν τραβηχτεί στα άκρα, οι πόλοι ειναι οριστικοί, η ένταση γενικευμένη και η κατάσταση δεν αναστρέφεται.
Επι δύο και πλέον χρόνια πού είσασταν? Τα θέματα-τόμους της απερίγραπτης κακοήθειας τα βλέπατε? Γιατι τα περισσότερα απο αυτά δεν είναι καν κλειδωμένα. Δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι αν τα πάρετε σβάρνα όλα τα θέματα και αρχίσετε τις διορθώσεις.
\'Αλλο να είμαστε εγκρατείς προκειμένου να διευκολύνουμε την επικοινωνία και την εξομάλυνση των εντάσεων κι άλλο να παρακολουθούμε μια Χ δυναμική να αναπτύσσεται επι δυο χρόνια και να μην επεμβαίνουμε για να αλλάξουμε την πορεία της.
Ουσιαστικά στην σύγκρουση με τον πάνο και στο μεγαλύτερο μέρος του θέματος μπούλιγκ ήτανε που δεν χωρούσε παρέμβαση - ακριβώς επειδή οι εντάσεις έπρεπε να εκτονωθούν. Οι δύο αυτές συγκρούσεις ανέδειξαν το πρόβλημα που και εσείς είχατε μερίδιο στο να δημιουργηθεί. Παρ\' όλη την ασχήμια που περιείχαν και απ\' τις δύο πλευρές, δεν ήταν οι ίδιες το πρόβλημα.
Υ.Γ. Εξαιρείται ο πάνος, που απο μόνος του αποτελεί πρόβλημα."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
28-08-2009, 20:50 #666
Originally posted by nature
.....Πιστεύω λοιπόν ότι αυτό που λέει είναι άσχημο, όμως αφορά τον αντμιν.
Σκέψου, αφού ο ανμιν δεν τον βρίζει, γιατί να το κάνουμε εμείς?
Για να δείξουμε το κατιναριό μας?
Και να το αποκαλέσουμε προστασία του φόρουμ?
Πιστεύω ότι τέτοια προστασία, την απεύχεται ο Νίκος.
Επί πλέον, δεν μου περνάει στιγμή από το μυαλό ότι ο πάνος, αναφέρεται ειδικά σε μένα ή σε σένα ή στο 99,5% από τα χιλιάδες μέλη του φόρουμ. Αναφέρεται μάλλον σ’αυτούς που υβρίζουν, ασκούν ψυχική βία και χλευάζουν κατ’ εξακολούθηση.
......
A! και κάτι τελευταίο.... Το άτομο έχει απίστευτη εγκράτεια. Καλό θα ήταν να μάθουμε κάτι από αυτόν στο συγκεκριμένο θέμα. Τόσες σελίδες εδώ και δεν έχει ανακατευτεί..... :)
ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28-08-2009, 21:02 #667
Originally posted by Remedy...... ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28-08-2009, 21:11 #668
Στο .....συγκεκριμένο θέμα!!!!!
Πριν γελάσεις, διάβασε πιο προσεκτικά!!!
28-08-2009, 21:14 #669
Originally posted by oboro
nature, ποιός είμαι τελικά? Αν δεν έχεις κανένα λόγο να αμφισβητείς τον εαυτό σου και την αντιληπτική σου ικανότητα, δεν λες και κανένα όνομα?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
28-08-2009, 21:17 #670
nature, ποιός είμαι τελικά? Αν δεν έχεις κανένα λόγο να αμφισβητείς τον εαυτό σου και την αντιληπτική σου ικανότητα, δεν λες και κανένα όνομα?
μμμ..εδώ φίλε μου την πάτησες....της έχω κάνει δέκα ερωτήσεις απ την αρχή και όσο απάντησε στη θεία μου τη χίππισα, απάντησε και σε μένα...
28-08-2009, 21:18 #671
Αινιγματική η σιωπή της..!
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
28-08-2009, 21:23 #672
Originally posted by nature
Στο .....συγκεκριμένο θέμα!!!!!
Πριν γελάσεις, διάβασε πιο προσεκτικά!!!
Πες με λάθος,ότι και να πεις κι αυτή τη στιγμή γελάω.....
28-08-2009, 21:29 #673
Originally posted by Arsi
Originally posted by Remedy...... ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28-08-2009, 21:48 #674
Originally posted by xika
Originally posted by Arsi
Originally posted by πανος12345
3 μερες την εβδομαδα πινουμε 2 μπουκαλια ουισκυ παρασκευη σαββατο και κυριακη
ειμαστε με βεβαιοτητα κατω απο τα ορια των 17 ποτηριων την εβδομαδα και με χαροποιει το γεγονος οτι και να θελαμε να πιουμε κιαλλα δεν εχουμε χρηματα για να τα πληρωναμε ετσι κιαλλιως...
οτι και να πεις χαμενο θα παει...
ν αμιλησεις σοβαρα...αδικος κοπος...
να βρισεις...χαμενο σαλιο...
να ειρωνευτεις...τζαμπα φαια ουσια...
μπαναναααααα!!!!!
παρε κι αλλο παραδειγμα προς μιμηση απο τον καημενο τον πανο που δεν καταφερεται παρα μονο κατα εμου που τον αδικωτον καημενο...
ο ψυχολογος κυρ πανος εξηγει στο ολγακι που προσπαθει να κοψει το αλκοολ, πως θα περασει το τριημερο του...
28-08-2009, 21:53 #675
Συγνώμη δηλαδή, αν αυτό δεν είναι αφορμή για μπαν, τι είναι?
Έλεος!!!!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια