Έντονα σημάδια bullying.... - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 55 FirstFirst ... 394748495051 ... LastLast
Results 721 to 735 of 811
    Senior Member
    Και παρακαλώ για ένα πράγμα. Πριν σπεύσετε εσύ και ορισμένοι άλλοι να απαντήσουν αρνητικά στα λόγια μου, να βάλετε μια τελεία και να σκεφτείτε για λίγο αυτά που λέω.
    Φοβάμαι ότι δεν δίνετε τον χρόνο στη σκέψη σας να αντιληφτεί αυτό που θέλω να πω. Επικεντρώνεστε στο πως θα μου την πείτε και χάνετε την ουσία που είναι η ανθρωποφαγία.

Senior Member
    ούτε λίγο ούτε πολύ με λες ξετσίπωτη

Είδες που δεν απαντάς πάλι;τι θέλεις και πετάγεσαι;ξαφνικά άλλα σε ενδιαφέρουν αλλά μπορείς να λες ότι σου κατέβει.Αυτό μήπως λέγεται κακοήθεια;Τελικά αν δεν έχεις τι να πείς μην βάζεις λέξεις στο στόμα του άλλου.

Senior Member
    Παράθεση:
    Originally posted by giota
    Εσύ μιλας για τσίπα;

Γιώτα πρόσφατα όταν μίλησα για επιθετικότητα σε κατέταξα πρώτη στη λίστα μου εδώ στο φόρουμ. Μίλησα με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφες.
    Είπα τη γνώμη μου βάσει αυτών που είδαν τα φτωχά μου ματάκια.
    Εσύ θύμωσες (δεν μπορώ να πω ότι είναι παράλογη αντίδραση) και ζήτησες να μάθεις γιατί το λέω. Η αλήθεια είναι ότι δεν σου απάντησα. Το θέμα που τα λέγαμε αυτά είχε κλειδωθεί και δεν ήθελα να ανοίξω τη κουβέντα αυτή αλλού. Τώρα όμως, τυχαία, ομολογώ, δίνεται η ευκαιρία. Δεν έχεις παρα να δεις εδώ.
    Εκανα μια δυσάρεστη διαπίστωση. Το θρεντ αυτό 2 μήνες και 2 ημέρες αργότερα είναι επίκαιρο σαν σημερινό.
    Αντί να σταθείς ΕΣΤΩ 1 λεπτό και να προβληματιστείς σ\' αυτά που είπα, που είναι εξαιρετικά δυσάρεστα και δεν αναφέρονται προσωπικά σε σένα ΚΑΘΟΛΟΥ, βιάζεσαι και σε χρόνο ρεκόρ έρχεσαι να μου επιτεθείς χωρίς λόγο. Προσωπικά εμένα στο δικό μου το θρεντ που άνοιξα για ένα θέμα που με προβληματίζει, ούτε λίγο ούτε πολύ με λες ξετσίπωτη.
    Δεν πειράζει. Εχω μεγάλη καρδιά.
    Αλλά να ένα παράδειγμα γιατί σε είπα επιθετική.

Το ξετσίπωτη που το είδες;

Banned
    βρε εμπνευστακο,
    νομιζεις οτι με απασχολει το αν μου την πεφτεται εσυ και το παρεακι σου?
    Τα ιδια λεγαμε και πριν 1 μηνα, και πριν 3 μηνες και παει λεγωντας για να πουμε τα ιδια απο την αρχη......

Μαλλον εισαι της τακτικης,
    πες πες κατι θα μεινει.....

Λοιπον για να στο ληξω,
    το μονο που με ενδιαφερει ειναι οτι κοψατε το χεσιμο που γινοταν στο αλλο θεμα.
    Οι υπολοιπες επιθεσουλες, η τα ομορφα σχολιακια της γιωτας, το πολυ πολυ να ειναι χαριτωμενιες, διαγωνισμοι ατακας η ιστοριες για απεταλωτα τζιτζικια.
    Θες και εσυ και η παρεα σου να ζουμε συνεχεια σε μια ενταση.
    Αν το στοιχημα σου, ειναι αν θα αντεξω, συνεχισε το να δεις αν θα το κερδισεις.

Σαφως και δεν μπορω να προδικασω τιποτα, και μπορει τελικα να κερδισεις αν αυτο θελεις να κανεις....

Banned
    μηπως πρεπει να ανοιχτει θρεντ,
    \"η χαμενη τσιπα\"??

:cool:

Senior Member
    Originally posted by krino
    μηπως πρεπει να ανοιχτει θρεντ,
    \"η χαμενη τσιπα\"??

Ποτέ μην υποτιμάτε έναν άνθρωπο που γνώρισε τον διάολο και τον έφτυσε κατάμουτρα.. όχι δεν είναι αναγραφή σε κάποιο θρησκευτικό βιβλίο αλλά συμπαράσταση για τους συμπούλιδες :D

Banned
    βινς μου αρεσε η ατακα,
    αλλα δεν καταλαβα τι θελει να πει ο ποιητης.

Να μου την εξηγησεις αυριο με τον πρωινο καφε,
    να εχουμε να λεμε.....

Senior Member
    Νατσούρ σκέψου και απάντησε για τις κακοήθειες μην κρύβεσαι πίσω απο τους άλλους.Πετάγεσαι και μετά δεν απαντάς μήπως σε είπα ξυνή και οχι ξετσίπωτη;για κάνε μια αναδρομή και πέσμου.Μην ξαναπεταχτείς και ειρωνευτείς την γιωτούλα οκ;

Senior Member
    (Μέλος της Ημέρας krino (112) :o:o:o:o:o:o )
    Dum spiro spero (?)

Banned
    Originally posted by Helena
    (Μέλος της Ημέρας krino (112) :o:o:o:o:o:o )

εσκισα ε?

;)

Senior Member

Το ξετσίπωτη που το είδες;

Ειλικρινά μου φαίνεται παράξενο που ρωτάς κάτι τέτοιο. Εδώ το είδα :

Εσύ μιλας για τσίπα;
    Δεν φαντάζομαι να θέλεις να κρυφτείς πίσω από την κρυψώνα της ακριβολογίας?

Senior Member
    Τέλος πάντων. Είτε είμαι είτε δεν είμαι ξετσίπωτη γιώτα δεν αλλάζει κάτι στο θρεντ αυτό.
    Αν έχεις να πεις κάτι για την ανθρωποφαγία, πες το και ας είμαι ότι νάναι.
    Προσωπικά οι απόψεις μου περί ανθρωπιάς και σεβασμού στους συνανθρώπους μου δεν μου επιτρέπουν να αφήσω ασχολίαστο το οικτρό θέαμα που αντίκρυσα στο θρεντ εκκλησίας και κράτους από σελ 21 και μετά. Αν πάλι το θέμα σε αφήνει αδιάφορη, και το μόνο σχόλιό σου είναι ότι δεν έχω τσίπα, πήγαινε παρακάτω.

Senior Member
    κρινακο κατσε εσυ στη δικη σου παρεουλα με την νατουρ και τον πανο.Ταιριαζετε απολυτα :) τωρα για να κατσω να αναλυσω τα υπολοιπα που λες,ειναι χαμενος χρονος γιατι λες και ξελες(το εχεις παραδεχτει αλλωστε τοσες φορες).πανε στα παρισια τωρα με τον πανο να περασετε καλα,να ενωσετε τα πνευματα σας μια και τοοοοοοσο πολυ ταιριαζετε και συμφωνειτε :) η αλλαξε ΚΑΙ αυτο;;;;; ;)

Senior Member
    καλό μήνα, παιδιά!

Banned
    Originally posted by Empneustns
    κρινακο κατσε εσυ στη δικη σου παρεουλα με την νατουρ και τον πανο.Ταιριαζετε απολυτα :) τωρα για να κατσω να αναλυσω τα υπολοιπα που λες,ειναι χαμενος χρονος γιατι λες και ξελες(το εχεις παραδεχτει αλλωστε τοσες φορες).πανε στα παρισια τωρα με τον πανο να περασετε καλα,να ενωσετε τα πνευματα σας μια και τοοοοοοσο πολυ ταιριαζετε και συμφωνειτε :) η αλλαξε ΚΑΙ αυτο;;;;; ;)

δεν μπορω να σε καταλαβω βρε εμπνευστακο....
    Επειδη εσυ εχεις την αισθηση της μοναξιας εδω μεσα, πρεπει να την εχουν ολοι?
    Αν ξαναπω για χιλιστη φορα οτι εδω μεσα εγω ΔΕΝ εχω παρεες, θα ειναι ασκοπο ετσι?
    Η πρεπει με το στανιο να στησω και εγω δικη μου παρεα, επειδη ετσι εκανες εσυ?

Για τα υπολοιπα εχεις δικαιο,
    μην χανεις το χρονο σου....

Page 49 of 55 FirstFirst ... 394748495051 ... LastLast