Results 61 to 75 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
16-08-2009, 19:13 #61
Originally posted by xika
nature γιατι δεν μπαινεις στον κοπο να κανεις και μερικες παραθεσεις απο λογια του πανου? Ισως βρεις εξηγησεις στα παραπανω λεγομενα...
και να οδηγηθει στην καταρρευση του πονηματος:\" μπουλιγκ\"???????
μαλλον δεν την εξυπηρετει....
- 16-08-2009, 19:18 #62
Originally posted by nature
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
ΞEXAΣEΣ OTI EIΠE TO ΦOPOYM KOΛAΣTHPIO ΨYXΩN KAI AΠEIΛHΣE TA MEΛH TOY KAI TON NIKO.
OTI MAΣ BOΛEYEI ΔIABAZOYME TEΛIKA
Ο Νίκος παρόλο που ήταν ο άμεσα θιγόμενος, απάντησε με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (παραθέτω αυτούσια αποσπάσματα):
-«Πραγματικά, παρόλο που διάβασα όλες τις συζητήσεις, εξακολουθώ να μην βλέπω απαντήσεις σου σε ότι αφορά, όχι τους λόγους για τους οποίους πασχίζεις να βελτιώσεις την κοινότητα (αυτοί είναι κατανοητοί και ευπρόσδεκτοι!), αλλά τους λόγους για τους οποίους απειλείς να κλείσεις μια κοινότητα που έχει ζωή 6 χρόνων, 4500 μελών και 100.000 μηνυμάτων την ώρα που εσύ, ζώντας μόλις 5 ημέρες σε αυτήν, δεν έχεις διόλου προλάβει να πιάσεις την μυρωδιά της, δεν έχεις διόλου επιδιώξει να τη ζήσεις ώστε να την κατανοήσεις και μετά να την κρίνεις με διάθεση να την βελτιώσεις και και με γνώμονα να \"σώσεις\" ανθρώπους όπως ευαγγελίζεσαι ότι βαθιά επιθυμείς ως ανθρώπινη ύπαρξη να κάνεις.»
Παραδέχτηκε το bullying που λέω, χωρίς να δώσει την ονομασία της πράξης, αλλά όπως είπα μπορεί να την βρει ο καθένας στο google (πάλι απόσπασμα την ίδια μέρα από τον Νίκο):
-«………..Οφείλω ωστόστο να αναγνωρίσω ότι στα μηνύματα σου δέχτηκες αρκετές \"αντεπιθέσεις\" με ειρωνία και διάφορα ενοχλητικά σχόλια. …….».
Και τέλος παραίνεσε πολύ ευγενικά και αισιόδοξα σε καλύτερο κλίμα (πάλι απόσπασμα την ίδια μέρα από τον Νίκο):
-«………Εχεις ωστοσο Πάνο τον λόγο μου οτι θα είμαι ολόψυχα εδώ να επικοινωνήσουμε, εάν αποφασίσεις να μείνεις χωρίς απειλές και συκοφαντικές δυσφημίσεις. Το εννοώ αυτό που γράφω και μου είναι πραγματικά εύκολο να το επιβεβαιώσω στην πράξη…..»
-«…..και ας αφήσουμε το φόρουμ να επιστρέψει σε προηγούμενους ρυθμούς, πιο ήρεμους, πιο ειρηνικούς και αν θέλετε, πιο καλοκαιρινούς!»
Αυτά όλα ειπώθηκαν από τον Νίκο στις 3 Αυγούστου……
Λίγες ώρες αργότερα είχαν ξεχαστεί τα λόγια του Νίκου…..
(παραθέτω αποσπάσματα συμφορουμιτών:)
-με τον μπάρμπα-πάνο … 3 Αυγούστου
-…….με γαψανε οι περισσοτεροι γιατην την σκατομαλακια του πανου.αντε πια! ….3 Αυγούστου
-…..Σαλτα και γ... 3 Αυγούστου
-γιατία ασχολείστε ακόμη με τον καραγκιόζη?.....4 Αυγούστου
-ο άνθρωπος ειναι τόσο τραγικά προβληματικός που μόνο λίγη προσοχή μπορεί να τον κάνει να -αισθανθεί πως αξίζει κάτι και σεις του τη δίνετε απλόχερα……. 4 Αυγούστου
Ο Πάνος μαζεύτηκε, ομολόγησε τις αστοχίες του, αλλά το bullying συνεχιζόταν…..
-Έλεος φίλε, είσαι άρρωστος την πολύ κακή σημασία της λέξεης..
-καλε μαζευτε τον :)
-καλε τον μπόγια :):):)
-θελει και λεφτα ο κυρ πανος για το χορευτικο του.
-για τον καθε καραγκιοζη που μπαινει εδω να μας κανει το χορευτικο του:)
-KANEIΣ ΔEN ΘA ΣE AΦHNE NA ΠOΣTAPEIΣ ΣTO ΘEMA TOY.
MAKAPI NA ΓINOTAN…………………………………… ………..10 Αυγούστου
-θα εστελνα τιποτα αλλο τωρα σε σοκολατι χρωμα αλλα δεν θα ειναι φρεσκα μεχρι να φτασουν εκει.......................................... .........................................10 Αυγούστου
-TON PΩTHΣA AN KANEI ΠΛAKA H\' AN EINAI AΠΛA MAΛAKAΣ……11 Αυγούστου
-ή θα μιλάει μόνος του, ή θα μας αδειάσει τη γωνιά.... 12 Αυγούστου
-ΛΕΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΠΑΠΑΡΙΕΣ... 12 Αυγούστου
-ο Βολταιρος ομιλησε δια στοματος παπαρα …..13 Αυγούστου
Σκόπιμα δεν αναφέρω ποιος είπε την κάθε ατάκα, μικρή σημασία έχει άλλωστε. Σημασία έχει το bullying.
Kαι αν αυτό δεν είναι bullying, τότε εγώ είμαι παπάς κινέζος.
Επίσης, αναρωτιέμαι, όλα-είναι -δανεικά, αυτη τη στάση μας έδειξε ο Νίκος με το πόστ του?
Πιάνεις ένα θέμα απ τη μέση και πας να βρεις δίκιο κάνοντας το παράλογο, λογικό και μάλιστα στους ίδιους ανθρώπους που το βίωσαν από την αρχή μέχρι το τέλος όλο αυτό.
Προφανώς ή έχεις κάποιο θέμα με κάποια από τα μέλη που την είπαν στον Πάνο, ή απλά δεν έχεις τι να κάνεις και ανοίγεις ένα θρεντ που ξέρεις πως θα δημιουργήσει ντόρο, μόνο και μόνο για να περάσεις την ώρα σου όπως σου είπα από την αρχή.
Όπως και να χει, απάντηση δεν έχεις δώσει ακόμη οέυτε σε μένα οέυτε στην άρκτος, οπότε από αυτό και μόνο, βγαίνουν αρκετά συμπεράσματα....
16-08-2009, 19:24 #63
Originally posted by Remedy
καταρρευση του πονηματος:\" μπουλιγκ\"
Αυτο μ\'αρεσε πολυ σαν εκφραση (συγνωμη συνεχιστε)..
16-08-2009, 19:26 #64
Originally posted by weird
Απίστευτο....
Τι αίσχος.
υγ. το να αντεπιτίθεται κανείς με βιαιότητα σε κάθε επίθεση που δέχεται, ίσως δεν είναι και ότι καλύτερο για την διαχείριση της κατάστασης.
Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός, ωστόσο, μια τέτοια θλιβερή εικόνα του φόρουμ, είναι όντως ένα αίσχος.
Κρίμα που εκείνες τις μέρες δεν ήσουν εδώ. Είμαι πολύ περίεργη να έβλεπα τι θα του έγραφες....
16-08-2009, 19:29 #65
Να πώ καταρχην πώς εγω ηξερα τον ορο bullying ως μορφή βίας η οποία εκδήλωνεται μεταξύ ανηλίκων. Εδω εχουμε να κανουμε με ενηλικες.
Οπως κ να χει παντως, η ουσια υποθέτω nature δεν ειναι στον οποιο ορο, οσο στο αν ασκειται σε καποιο μελος καποιας μορφης βια. Αν καταλαβα καλα....
Θα πω το εξης: εχω διαβασει αρχικα καποια θεματα του Πανου. Στην πορεια σταματησα γιατι βαρεθηκα. Δεν βρηκα κατι ενδιαφερον να μου κινησει την προσοχη. Στα λιγα που διαβασα, ειδα μια παρεμβατικη συμπεριφορα, μια ταχυτατη \"διαγνωση\" εξ αποστασεως πραγματα δλδ που με ενοχλουν πολυ ειδικα οταν προερχονται απο εναν ειδικο ψυχικης υγειας. Δεν διαβασα διαλογους, σχεδον καθολου. Ειδα λιγα πραγματα.
Δεν θα παιξω τον αστυνομο, κ δεν προκειται να το κανω. Δεχομαι καλοπιστα οτι ο καθενας ειναι αυτο που δηλώνει. Αλλωστε αυτο γινεται κ στην κανονικη ζωη. Ψυχολογος μπορει να δηλώσει προχειρα κ ευκολα ο καθενας. Οι ελεγχοι κ οι προυποθεσεις για την λειτουργια ενος τετοιου επαγγελματος (αλλα κ ΑΛΛΩΝ ) ειναι αστειες στην χωρα που ζουμε. Η ευθυνη λοιπον πεφτει στον γενναιο, που ψάχνει να δει πώς κ απο που θα λαβει την βοηθεια που ψάχνει.
Απο κει κ περα, εφοσον καποιος προσβάλει λεγοντας \"παρε τα χαπακια σου κ μετα μιλα\" ή \"εισαι ψυχακιας\" ή οτιδηποτε αλλο οικτρο κ θλιβερο (που διογκωνει την καταντια των λογων αυτων οταν επικαλειται ενα τετοιο επαγγελμα σε εναν τετοιο χωρο), γινεται απο μονος του θλιβερος. Δεν δικαιολογει ομως αυτη η πραξη, μια αλλη αντιστοιχη. Μια πραξη που θα ερθει να συμπληρωσει στο ιδιο επιπεδο ακριβως ως ανταπαντηση την υπάρχουσα.
Κατι τελευταιο: καποιος μπορει να προκαλει. Προκαλεί οταν βρισκει την αχιλλειο πτερνα του καθενος, ποια ειναι αυτη για οσους απο μας αντιδρουμε. Κ γιατι μας ενοχλει τοσο μια τέτοια παρουσια?Η ενοχληση πώς εκφραζεται? Μεσω ενος τροπου που ειναι ο ιδιος μ αυτον που μας ενοχλει, απο την αντιπερα οχθη?
Αυτα...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
16-08-2009, 19:32 #66
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by weird
Απίστευτο....
Τι αίσχος.
υγ. το να αντεπιτίθεται κανείς με βιαιότητα σε κάθε επίθεση που δέχεται, ίσως δεν είναι και ότι καλύτερο για την διαχείριση της κατάστασης.
Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός, ωστόσο, μια τέτοια θλιβερή εικόνα του φόρουμ, είναι όντως ένα αίσχος.
Κρίμα που εκείνες τις μέρες δεν ήσουν εδώ. Είμαι πολύ περίεργη να έβλεπα τι θα του έγραφες....
να μιλησει κανεις για δικαιοσυνη?για ευθυκρισια? για \"ενσυναισθηση\" ισως???
τα συμπερασματα δικα σας....
16-08-2009, 19:33 #67
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
ΞEXAΣEΣ OTI EIΠE TO ΦOPOYM KOΛAΣTHPIO ΨYXΩN KAI AΠEIΛHΣE TA MEΛH TOY KAI TON NIKO.
OTI MAΣ BOΛEYEI ΔIABAZOYME TEΛIKA
Ο Νίκος παρόλο που ήταν ο άμεσα θιγόμενος, απάντησε με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (παραθέτω αυτούσια αποσπάσματα):
-«Πραγματικά, παρόλο που διάβασα όλες τις συζητήσεις, εξακολουθώ να μην βλέπω απαντήσεις σου σε ότι αφορά, όχι τους λόγους για τους οποίους πασχίζεις να βελτιώσεις την κοινότητα (αυτοί είναι κατανοητοί και ευπρόσδεκτοι!), αλλά τους λόγους για τους οποίους απειλείς να κλείσεις μια κοινότητα που έχει ζωή 6 χρόνων, 4500 μελών και 100.000 μηνυμάτων την ώρα που εσύ, ζώντας μόλις 5 ημέρες σε αυτήν, δεν έχεις διόλου προλάβει να πιάσεις την μυρωδιά της, δεν έχεις διόλου επιδιώξει να τη ζήσεις ώστε να την κατανοήσεις και μετά να την κρίνεις με διάθεση να την βελτιώσεις και και με γνώμονα να \"σώσεις\" ανθρώπους όπως ευαγγελίζεσαι ότι βαθιά επιθυμείς ως ανθρώπινη ύπαρξη να κάνεις.»
Παραδέχτηκε το bullying που λέω, χωρίς να δώσει την ονομασία της πράξης, αλλά όπως είπα μπορεί να την βρει ο καθένας στο google (πάλι απόσπασμα την ίδια μέρα από τον Νίκο):
-«………..Οφείλω ωστόστο να αναγνωρίσω ότι στα μηνύματα σου δέχτηκες αρκετές \"αντεπιθέσεις\" με ειρωνία και διάφορα ενοχλητικά σχόλια. …….».
Και τέλος παραίνεσε πολύ ευγενικά και αισιόδοξα σε καλύτερο κλίμα (πάλι απόσπασμα την ίδια μέρα από τον Νίκο):
-«………Εχεις ωστοσο Πάνο τον λόγο μου οτι θα είμαι ολόψυχα εδώ να επικοινωνήσουμε, εάν αποφασίσεις να μείνεις χωρίς απειλές και συκοφαντικές δυσφημίσεις. Το εννοώ αυτό που γράφω και μου είναι πραγματικά εύκολο να το επιβεβαιώσω στην πράξη…..»
-«…..και ας αφήσουμε το φόρουμ να επιστρέψει σε προηγούμενους ρυθμούς, πιο ήρεμους, πιο ειρηνικούς και αν θέλετε, πιο καλοκαιρινούς!»
Αυτά όλα ειπώθηκαν από τον Νίκο στις 3 Αυγούστου……
Λίγες ώρες αργότερα είχαν ξεχαστεί τα λόγια του Νίκου…..
(παραθέτω αποσπάσματα συμφορουμιτών:)
-με τον μπάρμπα-πάνο … 3 Αυγούστου
-…….με γαψανε οι περισσοτεροι γιατην την σκατομαλακια του πανου.αντε πια! ….3 Αυγούστου
-…..Σαλτα και γ... 3 Αυγούστου
-γιατία ασχολείστε ακόμη με τον καραγκιόζη?.....4 Αυγούστου
-ο άνθρωπος ειναι τόσο τραγικά προβληματικός που μόνο λίγη προσοχή μπορεί να τον κάνει να -αισθανθεί πως αξίζει κάτι και σεις του τη δίνετε απλόχερα……. 4 Αυγούστου
Ο Πάνος μαζεύτηκε, ομολόγησε τις αστοχίες του, αλλά το bullying συνεχιζόταν…..
-Έλεος φίλε, είσαι άρρωστος την πολύ κακή σημασία της λέξεης..
-καλε μαζευτε τον :)
-καλε τον μπόγια :):):)
-θελει και λεφτα ο κυρ πανος για το χορευτικο του.
-για τον καθε καραγκιοζη που μπαινει εδω να μας κανει το χορευτικο του:)
-KANEIΣ ΔEN ΘA ΣE AΦHNE NA ΠOΣTAPEIΣ ΣTO ΘEMA TOY.
MAKAPI NA ΓINOTAN…………………………………… ………..10 Αυγούστου
-θα εστελνα τιποτα αλλο τωρα σε σοκολατι χρωμα αλλα δεν θα ειναι φρεσκα μεχρι να φτασουν εκει.......................................... .........................................10 Αυγούστου
-TON PΩTHΣA AN KANEI ΠΛAKA H\' AN EINAI AΠΛA MAΛAKAΣ……11 Αυγούστου
-ή θα μιλάει μόνος του, ή θα μας αδειάσει τη γωνιά.... 12 Αυγούστου
-ΛΕΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΠΑΠΑΡΙΕΣ... 12 Αυγούστου
-ο Βολταιρος ομιλησε δια στοματος παπαρα …..13 Αυγούστου
Σκόπιμα δεν αναφέρω ποιος είπε την κάθε ατάκα, μικρή σημασία έχει άλλωστε. Σημασία έχει το bullying.
Kαι αν αυτό δεν είναι bullying, τότε εγώ είμαι παπάς κινέζος.
Επίσης, αναρωτιέμαι, όλα-είναι -δανεικά, αυτη τη στάση μας έδειξε ο Νίκος με το πόστ του?
Πιάνεις ένα θέμα απ τη μέση και πας να βρεις δίκιο κάνοντας το παράλογο, λογικό και μάλιστα στους ίδιους ανθρώπους που το βίωσαν από την αρχή μέχρι το τέλος όλο αυτό.
Προφανώς ή έχεις κάποιο θέμα με κάποια από τα μέλη που την είπαν στον Πάνο, ή απλά δεν έχεις τι να κάνεις και ανοίγεις ένα θρεντ που ξέρεις πως θα δημιουργήσει ντόρο, μόνο και μόνο για να περάσεις την ώρα σου όπως σου είπα από την αρχή.
Όπως και να χει, απάντηση δεν έχεις δώσει ακόμη οέυτε σε μένα οέυτε στην άρκτος, οπότε από αυτό και μόνο, βγαίνουν αρκετά συμπεράσματα....
Στέκομαι όμως σ\'αυτό που διάβασα μόλις εδώ πιο πάνω από σένα ότι δεν έχω τι να κάνω............
Και σκέπτομαι.....
Μήπως εσύ δεν έχεις τι να κάνεις και γράφεις τόσο πολύ σε ένα θέμα που από την αρχή αποκάλεσες άκυρο?
Θα διαβάσω τις 5 σελίδες που γράψατε και θα επανέλθω μόλις βρω χρόνο......
Αν δω ότι το θέμα μου χάλασε, θα εξοργιστώ......
16-08-2009, 19:41 #68
...?
ωρες ειναι να παθουμε κανενα μπουλιγκ παλι νυχτιατικα και να τρεχουμε!!!!!!!!!!!!
16-08-2009, 19:44 #69
Θεοφανία, μόλις γύρισα από δουλειές που είχα με τα παιδιά μου. Είναι η τρίτη φορά στο δικό μου θέμα που μου λες ότι δεν έχω τι να κάνω.
Οπως και η δική μου τρίτη φορά που σου ζητώ να μου απαντήσεις με επιχειρήματα και συ μου λες να μη ξαναγράψω στο θέμα σου...
Αν δεν το έχεις ξαναδει, έχω 4 παιδιά! Και επιπλέον εργάζομαι, ακόμα και σήμερα, γιατί η δουλειά μου δεν έχει ωράριο, αλλά πολύ διάβασμα.
Ειλικρινά απορώ που βρίσκεις χρόνο να ασχολείσαι και με το μπούλινγκ του φόρουμ....
Ειλικρινά δεν έχω διαβάσει τις ...αισίως 5 σελίδες που γράφτηκαν στο θέμα που έθεσα.
Κακώς...ξεκίνα μήπως πάρεις καμιά ιδέα για το πόσο άκυρο είναι αυτό που έθεσες....
Στέκομαι όμως σ\'αυτό που διάβασα μόλις εδώ πιο πάνω από σένα ότι δεν έχω τι να κάνω............
Και σκέπτομαι.....
Μήπως εσύ δεν έχεις τι να κάνεις και γράφεις τόσο πολύ σε ένα θέμα που από την αρχή αποκάλεσες άκυρο?
Ακριβώς! Είμαι σε ένα ακριτικό χωριό με μόνη συντροφιά το σόι και τον υπολογιστή μου και περιμένω να αρχίσουν οι επίσημες διακοπές μου!
Μήπως έχεις την εντύπωση πως γράφει ο καθένας εδώ ότι θέλει χωρίς καμία κριτική; Καλώς ήρθες λοιπόν σε ένα φόρουμ που τα μέλη του έχουν άποψη.
Περιμένω με ανυπομονησία..
αυτό ήταν απειλή; [/quote]
16-08-2009, 19:48 #70
nature,
Θα σου προτεινα αντι των 5 σελιδων του θεματος σου, να διαβαζες τις πολλες σελιδες των θεματων του πανου.Θα διαμορφωνες μια πιο ξεκαθαρη αποψη.
16-08-2009, 19:52 #71
Originally posted by Remedy
...?
ωρες ειναι να παθουμε κανενα μπουλιγκ παλι νυχτιατικα και να τρεχουμε!!!!!!!!!!!!
Και πανω που γυρισα απο το σκουπισμα της αυλης, ειχα σοβαρευτει το τονιζω...το ειπες παλι!!!!!!!
(ειμαι εκτος θεματος,να δεις με εμενα θα εξοργιστει η nature)
16-08-2009, 22:21 #72
Οχι mime? φυσικά και δεν θα εξοργιστώ.
Είμαι σε θέση να διαχωρίσω το χιούμορ από το νταηλίκι......
Στα ...νταηλίκια λοιπόν δεν θα απαντήσω. Ως γνωστό ο καυγάς θέλει 2 για να γίνει και εγώ δεν θα αποτελέσω το 2ο σκέλος.
Στις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις και ερωτήσεις θα απαντήσω σύντομα.
16-08-2009, 22:37 #73
Στα ...νταηλίκια λοιπόν δεν θα απαντήσω. Ως γνωστό ο καυγάς θέλει 2 για να γίνει και εγώ δεν θα αποτελέσω το 2ο σκέλος.
αν θες να απαντάς σε καλοπροαίρετες ερωτήσεις και σχόλια φτιάξε ένα δικό σου φόρουμ και ζήσε στον κόσμο του γκούφη.
Εδώ υπάρχει αντίλογος, είτε σου αρέσει, είτε όχι....
16-08-2009, 22:44 #74
αν θες να απαντάς σε καλοπροαίρετες ερωτήσεις και σχόλια φτιάξε ένα δικό σου φόρουμ και ζήσε στον κόσμο του γκούφη.
Εδώ υπάρχει αντίλογος, είτε σου αρέσει, είτε όχι....
Απο την αλλη ,κακοπροαιρετα για παραδειγμα προσπαθησε (μοχθησε να το πουμε επ\'ακριβως) ο πανος να αποδειξει την επιθετικοτητα του φορουμ.
Αυτο που εγραψες εννοεις?
16-08-2009, 23:07 #75
Originally posted by mIme?
....... Ο αντιλογος ειναι θετικη εννοια αν και πολλοι το βλεπουν αρνητικα.
......
ξερεις ομως, υπαρχουν ατομα που δεν ανεχονται αντιλογο που δεν εχουν την ικανοτητα και τα επιχειρηματα να τον αντιμετωπισουν.
ετσι, ο κυρ πανος βαφτιζε τον αντιλογο \"επιθετικοτητα\"(τον αντιλογο λεω, οχι το δουλεμα που επακολουθησε)
ετσι κι η νειτσουρ βαφτιζει τον αντιλογο, νταηλικι....
ΕΝΑ ειναι το σιγουρο.
οποιος ψαχνει ηλιθιους για να ξεγελασει με νοητικες κατασκευες δικες του που δεν αντεχουν στην παραμικρη αναλυση και καταρρεουν ,
δεν θα τους βρει εδω......
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή