Results 781 to 795 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
04-11-2009, 17:53 #781
Originally posted by Empneustns
αρχισαμε και τα καλοπιασματααααααα
ρε σου μιλαω καλα δεν θες,
σου μιλαω ασχημα παλι δεν θες.
ε τι θες?
λεμοναδα απο πορτοκαλια??
:P
- 04-11-2009, 17:55 #782
σε κραταω σε εγρηγορση ...
04-11-2009, 18:03 #783
εισαι πολυ καλος,
πες τωρα και αυτα που σου αρεσει συχνα να λες....
04-11-2009, 18:18 #784
το μονο που θα πω ειναι μια συμβουλη,τα quotations που κουβαλας σε καθε μυνημα σου ειναι προτροπες απο ατομα που σε αγαπαν.μη τα παπαγαλιζεις μοναχα,ψαξε και το νοημα τους :)
04-11-2009, 18:32 #785
η αγαπη τους ειναι η καλυτερη απο ολες τις παπαγαλιες.
04-11-2009, 18:33 #786
Originally posted by nature
Είχα σκοπό να σου απαντήσω αργότερα γιατί έχω πολλή δουλειά, αλλά μετα από το πρόσφατο ποστ δεν μπόρεσα να κρατηθώ.
1. έχεις δίκιο ότι ο κρίνο δεν έχει ανάγκη τη συμπαράστασή μου. φυσικά είναι ικανότατος να απαντάει μόνος του. Ομως Σάββα συμπαρίσταμαι όχι γιατί δεν είναι ικανός. Συμπαρίσταμαι γιατί έτσι μου βγαίνει και έτσι βλέπω το σωστό.
2. Είπες ότι στο θέμα του κρίνου τοποθετήθηκες.
Ετσι μου απάντησες όταν σου είπα ότι ΠΡΟΕΧΕΙ να καταδικάσουμε την ομαδική επίθεση.
Αγαπητέ Σάββα, έψαξα στο θρεντ όπου έγινε η ομαδική επίθεση στο φίλο σου και δεν είδα να τοποθετείσαι. Κάτι γράφεις ότι απογοητεύτηκες από τη σχέση των 2 αντρών (κρίνου και Κηπ) ότι σου γκρέμισαν τα όνειρα περίπου και καταλήγεις απευθυνόμενος και στους 2: Κρίνο και Κηπ προσγειωθείτε...κάτι τέτοιο. Σαν βαριεστημένος μπαμπάς που γύρισε από τη δουλειά και βρήκε τα παιδιά του να τσακώνονται. Και βαριέται να πάρει θέση.
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Σάββα ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ!!!
Είναι λάθος να βάζεις στο μπλέντερ και να εξισώνεις την ευθύνη του κρίνο με την ευθύνη του Κήπ στα χτεσινά επεισόδια!!!! Ο κρίνο δεν έκανε ομαδική επίθεση, ΥΠΕΣΤΗ ομαδική επίθεση! Τώρα είναι η σειρά μου να απογοητευτώ γιατί περίμενα από σένα μια πιο εύστοχη και συγκεκριμένη τοποθέτηση που να καταδικάζει ευθέως την ομαδική επιθεση. Πόσο μάλλον επειδή δεν έχεις δώσει ποτέ αφορμή για ασχήμιες και έχεις την εκτίμηση αρκετών μελών ξέρεις η γνώμη σου θα είχε μια θετική απήχηση. Γιαυτό σου είπα ότι μπαίνεις που μπαίνεις επιλεκτικά, μη φέρνεις και χαοτικές τοποθετήσεις και μπερδεύεις το ήδη μπερδεμένο πλήθος.
3. Ως προς τη στάση σου στην υβριστική επίθεση που δέχτηκα, εδώ στο παρόν θρεντ στη σελ 35, νομίζω βούϊξε ο τόπος. Πολύς κόσμος το συζήτησε και αναφέρθηκε σε πολλά θρεντς. Δεν είσαι χαζός και αντιλαμβάνεσαι ότι για να διαγραφεί το κατάπτυστο κείμενο πρέπει να ήταν πραγματικά κατάπτυστο. Ομως αρκείσαι να πεις ότι δεν το διάβασες και να μη πάρεις θέση και το καταδικάσεις. Εσύ που έσκασες και το θυμάσαι ακόμα όταν σε είπαν \"ύαινα και ποταπό\". Αυτά Σάββα είναι Γαλλικά μπροστά ΄σ\' αυτά που μου είπαν εδώ. Αλλά εσύ δεν είδες, δεν άκουσες. Και καλά να δεχτώ ότι δεν είδες δεν άκουσες. Είδες διάφορα μέλη από αυτά που έκαναν ομαδική επίθεση στον Π. να χασκογελάνε με το άτομό μου μετά τον υβρισμό μου (που όπως είπαμε δεν είδες ?). Ούτε τότε είχες κάτι να δηλώσεις?
Γιαυτό καταλήγω.
Οταν πέφτουν βόμβες εσύ σφυράς κλέφτικά.
Και μπαίνεις επιλεκτικά αλλά απαντάς χαοτικά.
1. Θεωρώ άσκοπο να επεκταθώ στο αν και κατά πόσο πρέπει ή όχι να συμπαρασταθώ στον κρίνο.
2. Η χτεσινή μου τοποθέτηση αγκαλιάζει δυο ανθρώπους που συναντήθηκαν δια ζώσης κι είχε σαν στόχο να γεφυρώσει το χάσμα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, μέσα από τις εντάσεις ενός εικονικού κόσμου... Μπορεί να μη σου βγαίνει η πράξη μου σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα, αλλά με τα δικά μου ήταν αυτή που όφειλα να κάνω - επαναλαμβάνω δική μου κρίση.
Εσύ πάλι μπορεί να θέλεις να με σύρεις δίκην μονομάχου σε αρένες για να εκτονώνεσαι, αλλά ούτε σάκος του μποξ είμαι ούτε γάντια πυγμάχου φοράω...
Όσο για το χαρακτηρισμό που μου αποδίδεις, πως φέρομαι σαν τον βαριεστημένο μπαμπά που γυρνά στο σπίτι κλπ - που εσύ μπορεί να θεωρείς ξανθοπουλισμό αλλά εγώ όχι - σε πληροφορώ πως λόγω ιδιοσυγκρασίας περισσότερο κι όχι τόσο λόγω ηλικίας, κοιτάζω να μπαίνω ανάμεσα σε μια διαμάχη προσπαθώντας να εξισσοροπώ κι όχι να μπαλαντζάρω υπέρ του ενός ή του άλλου... Αυτό συμβαίνει αν θέλεις, γιατί πιστεύω πως είναι καλύτερα σε έναν τρίτο να μην αποδίδει ευθύνες σε κανέναν από τους δύο , αλλά να προσπαθήσει να τους δώσει τη σπίθα της επανεύρεσης και της συμφιλίωσης...
ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΗΠΙΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ...
Εσύ μπορεί να ήθελες να γρονθοκοπήσεις τον κιπ, εγώ θέλησα να βρω κάποιες εκφράσεις που θα τους έφερναν πιο κοντά....
Και τα δύο μέρη μου απάντησαν με κατευναστικό τρόπο και μου έδωσαν την ελπίδα πως ίσως στο μέλλον, μπορέσουν να βρουν ένα κοινό πεδίο συνεννόησης...
Ο πόλεμος που θέλεις να ξεκινήσεις δεν θα με βρει στις επάλξεις, λυπάμαι...Προτιμώ ένα άλλο τρόπο για να περνάω τη σκέψη μου...
3. Τελικά, είναι αλήθεια...
Πιστεύεις πως είσαι ο ομφαλός του κόσμου, κάτι σαν τους Δελφούς ας πούμε...
Θεωρείς πως δεν είχα να κάνω τίποτε άλλο στη ζωή μου από το να παρακολουθώ πότε και με ποιον εμπλέκεσαι σε διαμάχες ?
Ποιον βρίζεις και ποιος σε βρίζει ?
Μου αποδίδεις ανοίκεια στάση σε μια εποχή που ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ούτε για ένα λεπτό τη μέρα το φόρουμ ? Ήμουν υποχρεωμένος να ψάξω να βρω το υβριστικό κείμενο ? Εκ των υστέρων ?
Κι αφού με κάποιο μαγικό τρόπο μου έπεφτε εξ ουρανού ή από τα αρχεία του Νίκου όπου έχω καθημερινή πρόσβαση, θα έπρεπε να βγάλω το σπαθί από το θηκάρι και να αλαλλάζω ?
Λάθος αγαπητή μου...
Σε όσα πάνω μέχρι σήμερα αποτύπωσα τις ιδέες και απόψεις μου, ήταν scripta manent και όχι scripta fugit....
Αν και όποτε πέσει στην αντίληψη μου υβριστική επίθεση εναντίον σου, να είσαι σίγουρος πως θα είμαι από την πλευρά σου....
Υ.Γ. το \"ποταπός και ύαινα\" ίσως να μη σου λένε κάτι σαν βρισιά...Για μένα είναι χειρότερες από το να με πει κάποιος μαλάκα.. Είναι θέμα αντίληψης και τίποτε άλλο...
Τα σέβη μου...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
04-11-2009, 18:37 #787
Όπως αναφέρεις και εσύ η ίδια nature, ο Sabb δεν είναι χαζός. Καταλαβαίνει, τόσο ο ίδιος όσο και όσοι δεν είναι ταγμένοι σε κάποιο κόλλημα, ότι δεν υπάρχει ομάδα, δεν έχει μαζευτεί κανένας να οργανώσει κανέναν για να επιτεθούν όλοι σαν ομάδα πουθενά, για αυτό σταματα με την λιωμένη καραμέλα. Το μονο κοινό που έχουν όσοι συμμετέχουν στις εν λόγω συζητήσεις είναι το ότι είναι μέλη του forum και ενοχλούνται από συγκεκριμένα πράγματα, αν αυτό τους (μας) κάνει ομάδα δεν βλέπω πουθενά κανέναν λόγο για να εναντιωθεί κανένας εναντίον τους. Άσχετο το ότι δεν απαντάει κανένας σε αυτά που επισημαίνει η \"ομάδα\" που υπονοείς και εσύ προσωπικά στέκεσαι απλά στο ότι τα λένε πολλοί.
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
04-11-2009, 18:40 #788
θυμαμαι ειχαμε στο στρατο ενα παλικαρι που δεν εκανε ποτε μπανιο.δεν μπορουσε να κατσει κανενας διπλα του.ολοι παραπονιοταν για αυτο το ατομο.τωρα το να λεμε πως ειναι ομαδα μονο η νατουρ το καταλαβαινει και ειμαι σιγουρος πως θα τον υπαρασπιζοταν κιολας...
04-11-2009, 18:52 #789
φίλτατέ μου σάββα,
η συμφιλίωση δεν έρχεται με ένα \"πατ, πατ, βρείτε τα\". Αυτό είναι όνειρο απατηλό. Από τη ψυχολογία και τη ψυχανάλυση μέχρι την αρχαία τραγωδία έχουμε μάθει ότι η κάθαρση επιτυγχάνεται με ιδρώτα.
Τότε μόνον είναι αληθινή. Αυτό το πιστεύω από τα βάθη της καρδιάς μου.
Από τη ζωή μας σαν κοινωνικά όντα μαθαίνουμε από παιδιά ότι υπάρχει δίκαιο και άδικο. Υπάρχει επίσης και η συγνώμη.
04-11-2009, 18:55 #790
Originally posted by sabb
Υ.Γ. το \"ποταπός και ύαινα\" ίσως να μη σου λένε κάτι σαν βρισιά...Για μένα είναι χειρότερες από το να με πει κάποιος μαλάκα.. Είναι θέμα αντίληψης και τίποτε άλλο...
Τα σέβη μου...
ολες οι βρισιες σαββα ειναι ασχημες γιατι στοχο εχουν να σε υποβιβασουν.
Απο κει και περα για να εχουμε ενα κοινο κωδικα συνεννοησης, υπαρχουν βρισιες και βρισιες.
Αν σε πω υαινα φανταζομαι θα στεναχωρηθεις και δεν θα μου ξαναμιλησεις.
Αν σου πω 5-6 πραγματα που ο ποινικος κωδικας δεν το επιτρεπει, θα στεναχωρηθεις εξισου και δεν θα μου ξαναμιλησεις?
Δεν ξερω αν χρειαζεται να γινω πιο αναλυτικος για να γινω κατανοητος....
Εν πασει περιπτωση και εγω βριζω (αν και τελικα το βρισιμο ειναι πολυ υποκειμενικο) αλλα ολα εχουν ενα οριο.
Και αυτο το οριο δεν το βαζω εγω αλλα η νομοθεσια.
Ακομα και σε ενα φορουμ που εισαι ανωνυμος και αγνωστος.
Τεσπα το θεμα ομως ειναι αλλο.
Δεν ειναι ακριβως το τι θα κανω εγω η εσυ και αν θα μιλησω υπερ εσου που σε εβριζαν. (παιζει βεβαια και αυτο ρολο)
Αλλα κυριως δε, οτι καποιος μπορεσε να το κανει εδω μεσα.
Και αυτο δεν ξεμπερδευεται με την σβηστηρα του αντμιν.
Οπως ειχα πει και τοτε,
οταν καποιος βριζει αισθανεται πολυ μαγκας γιατι μειωσε τον αλλον.
Αλλα συνηθως αυτη η μαγκια τελειωνει οταν δεις τον κλητηρα εξω απο το σπιτι σου και σου αμολησει ενα χαρτακι.
Αν προχωρησει η υποθεση,
υπαρχουν δυο επιλογες,
η ζητας συγνωμη και κλεινει η υποθεση η δεν ζητας και τρως μια καμπανα και αει στο καλο.
Ξερεις η ανωνυμια του πληκτρολογιου πολυ μου την εδινε παντα.
Για αυτο φροντιζω οσο χρησιμοπιω πληκτρολογιο να ειμαι με ακριβεια το ιδιο ακριβως οπως θα ειμασταν αν συζηταγαμε σε μια καφετερια.
Σε οσες συναντησεις εχω παει (δεν εννοω 2-3 ατομων) κανενα δεν ειδα να ειναι προκλητικος, κανενα δεν ειδα να ασχημονει και να παραφερεται.
Αντιθετα εδω μεσα,
οσοι καθονται πισω απο τα πληκτρολογια εχουν αρχισει τα λογυδρια και περισπουδαστο υφος να λενε τα δικα τους....
ε οκ,
λογος πληκτρολογημενος μαγκιτικος, εντελως του κωλου.
Για αυτο ακριβως δεν με απασχολουν οι επιθεσεις που γινονται και τις θεωρω φαιδρες.
Γιατι δεν πιστευω οτι θα ειχαν υπαρξη σε μια συναντηση.
συμπερασμα για τις απειρες γκρινιες....
τσαμπα καιει η λαμπα.
04-11-2009, 18:57 #791
Originally posted by DissolvedGirl
Όπως αναφέρεις και εσύ η ίδια nature, ο Sabb δεν είναι χαζός. Καταλαβαίνει, τόσο ο ίδιος όσο και όσοι δεν είναι ταγμένοι σε κάποιο κόλλημα, ότι δεν υπάρχει ομάδα, δεν έχει μαζευτεί κανένας να οργανώσει κανέναν για να επιτεθούν όλοι σαν ομάδα πουθενά, για αυτό σταματα με την λιωμένη καραμέλα. Το μονο κοινό που έχουν όσοι συμμετέχουν στις εν λόγω συζητήσεις είναι το ότι είναι μέλη του forum και ενοχλούνται από συγκεκριμένα πράγματα, αν αυτό τους (μας) κάνει ομάδα δεν βλέπω πουθενά κανέναν λόγο για να εναντιωθεί κανένας εναντίον τους. Άσχετο το ότι δεν απαντάει κανένας σε αυτά που επισημαίνει η \"ομάδα\" που υπονοείς και εσύ προσωπικά στέκεσαι απλά στο ότι τα λένε πολλοί.
τιποτα δεν υπαρχει,
ουτε καν εσυ η εγω.
Αν το καταλαβες εχει καλως.
ΥΓ........ αμα βαλεις την οθονη σου αναποδα,
ουτε καν θα με βλεπεις, καντο αν δεν με πιστευεις.
04-11-2009, 19:00 #792
Originally posted by krino
Originally posted by DissolvedGirl
τιποτα δεν υπαρχει,
ουτε καν εσυ η εγω.
Αν το καταλαβες εχει καλως.
ΥΓ........ αμα βαλεις την οθονη σου αναποδα,
ουτε καν θα με βλεπεις, καντο αν δεν με πιστευεις.
04-11-2009, 19:08 #793
Originally posted by Empneustns
ειναι κανεις εδω που καταλαβαινει τι λεει ο ποιητης; ;) παρακρουση εντελως ομως ;) χεχε
μην το ξαναπεις....
:P:P:P
04-11-2009, 19:11 #794
Να προσθέσω λίγα λόγια ακόμα Σάββα μιας και τα λέμε τώρα λιγάκι.
Γράφεις:
\"Πιστεύεις πως είσαι ο ομφαλός του κόσμου, κάτι σαν τους Δελφούς ας πούμε...
Θεωρείς πως δεν είχα να κάνω τίποτε άλλο στη ζωή μου από το να παρακολουθώ πότε και με ποιον εμπλέκεσαι σε διαμάχες ?
Ποιον βρίζεις και ποιος σε βρίζει ?\"
Σάββα μου φαίνεται προσβλητικό το κειμενάκι σου. Αν σε πειράζει ο ποταπός και η ύαινα φαντάζομαι δεν θα σου άρεσε να σου έλεγα ότι πιστεύεις πως είσαι ο ομφαλός....Δελφούς...
Ποια είναι η γνώμη σου? Με ενδιαφέρει πόσο μάλλον επειδή προηγουμένως είχες πει στον κρίνο ότι προσπαθείς να μ παίνεις στη θέση του άλλου.
επίσης γράφεις:
\"Μου αποδίδεις ανοίκεια στάση σε μια εποχή που ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ούτε για ένα λεπτό τη μέρα το φόρουμ ? Ήμουν υποχρεωμένος να ψάξω να βρω το υβριστικό κείμενο ? Εκ των υστέρων ?
Κι αφού με κάποιο μαγικό τρόπο μου έπεφτε εξ ουρανού ή από τα αρχεία του Νίκου.....\"
Δεν χρειάζεται Σάββα να καταφύγεις στα μάγια για να βρεις τα αρχεία του νίκου. Εδώ σ΄αυτό το θρεντ, 2-3 κλικ και θα τα δεις σχεδόν όλα. Αυτό που λείπει είπαμε είσαι έξυπνος. Τα άλλα είναι στη θέση τους. Δεν είναι και μεγάλος κόπος για το αγαπημένο σου φόρουμ και τη φίλη σου τη Nature κάνεις 2-3 κλικ, έτσι? Σελ 35, 36, 37,... τι έχεις να πεις για το σχολιο του μέλους σ. 37 νομίζω που λέει φακ! το έχασα! ποιος θα μου το στείλει?
Και όταν το στέλνουν οι καλοθελητές σκάει στα γέλια?
Τι έχεις να πεις για τον άλλο με τον οποίο όπως είπες εξομοιώνεσαι συναισθηματικά μπροστά στην πύρινη λαίλαπα του Π, τον φίλο σου τον Ολα που μόλις διάβασε το κατάπτυστο κείμενο είπε συμφωνώ αλλά σβήστο μη βρεις μπελά? Τι έχεις να πεις για τον ομπορο που επίσης εξομοιώθηκες συναισθηματικά που μου έκανε πρόταση γάμου, μετά τον υβρισμό μου?
Αυτό έγινε Σάββα στη σελ 39. Σ΄αυτή την ίδια σελίδα είναι και η επιλεκτική σου τοποθέτηση στο θέμα.
ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?
Αυτά αγαπητε Σάββα δεν κουκουλώνονται με πατ πατ για χάρη καμιάς επίπλαστης ηρεμίας. Αυτά θέλουν ανάστημα και δυνατή φωνή για να καταδικαστούν και να σταματήσουν.
Να σταματήσουν επειδή κατάλαβε και το τελευταίο μέλος ότι είναι λάθος και όχι επειδή είπαμε να παίξουμε θέατρο παίζοντας πατ πατ, τα καλά παιδάκια.
04-11-2009, 19:20 #795
θελετε να κανουμε ενα τεστ?
να αναδημοσιευτει αυτο που ειχε γραψει η ρεμεντυ,
να δουμε ποση ωρα θα ειναι στον αερα.....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση