Results 76 to 90 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
17-08-2009, 13:01 #76
Originally posted by Sofia
Απο κει κ περα, εφοσον καποιος προσβάλει λεγοντας \"παρε τα χαπακια σου κ μετα μιλα\" ή \"εισαι ψυχακιας\" ή οτιδηποτε αλλο οικτρο κ θλιβερο (που διογκωνει την καταντια των λογων αυτων οταν επικαλειται ενα τετοιο επαγγελμα σε εναν τετοιο χωρο), γινεται απο μονος του θλιβερος. Δεν δικαιολογει ομως αυτη η πραξη, μια αλλη αντιστοιχη. Μια πραξη που θα ερθει να συμπληρωσει στο ιδιο επιπεδο ακριβως ως ανταπαντηση την υπάρχουσα.
Κατι τελευταιο: καποιος μπορει να προκαλει. Προκαλεί οταν βρισκει την αχιλλειο πτερνα του καθενος, ποια ειναι αυτη για οσους απο μας αντιδρουμε. Κ γιατι μας ενοχλει τοσο μια τέτοια παρουσια?Η ενοχληση πώς εκφραζεται? Μεσω ενος τροπου που ειναι ο ιδιος μ αυτον που μας ενοχλει, απο την αντιπερα οχθη?
Αυτα...
Πολύ εύστοχα για μια ακόμη φορά τα λόγια σου Σοφία.
Αυτό ακριβώς επισημαίνω κι εγώ, το οτι υπήρξαν πράξεις αντίστοιχες με του Πάνου, που στα δικά μου μάτια, το οτι έρχονταν ως απάντηση ( μια σου και μια μου που λέμε) δεν τις δικαιολογεί.
Καλό θα ήταν, για όποιον το επιθυμεί να προβληματιστεί πάνω στο θέμα αυτό και να καταλήξει στα δικά του θέματα που τον απασχολούν αυτή την περίοδο και που αναπάντεχα ξέσπασαν μέσα σε ένα μείγμα αλληλοτροφοδοτούμενης έντασης.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 17-08-2009, 13:05 #77
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by weird
Απίστευτο....
Τι αίσχος.
υγ. το να αντεπιτίθεται κανείς με βιαιότητα σε κάθε επίθεση που δέχεται, ίσως δεν είναι και ότι καλύτερο για την διαχείριση της κατάστασης.
Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός, ωστόσο, μια τέτοια θλιβερή εικόνα του φόρουμ, είναι όντως ένα αίσχος.
Κρίμα που εκείνες τις μέρες δεν ήσουν εδώ. Είμαι πολύ περίεργη να έβλεπα τι θα του έγραφες....
αν δεν σου κάνει κόπο να μου επισημάνεις με ένα u2u τα σημεία αυτά που θεωρείς σημαντικά θα το εκτιμούσα.
Ισως κάτι να του έγραφα αλλά στο επίπεδό του δεν θα έπεφτα και απο ένα σημείο και μετά απλά θα αγνοούσα για να μην επεκτέινω το αίσχος κι εγώ με τη σειρά μου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
17-08-2009, 13:14 #78
Originally posted by DissolvedGirl
Originally posted by nature
Παραδέχτηκε το bullying που λέω, χωρίς να δώσει την ονομασία της πράξης, αλλά όπως είπα μπορεί να την βρει ο καθένας στο google (πάλι απόσπασμα την ίδια μέρα από τον Νίκο):
-«………..Οφείλω ωστόστο να αναγνωρίσω ότι στα μηνύματα σου δέχτηκες αρκετές \"αντεπιθέσεις\" με ειρωνία και διάφορα ενοχλητικά σχόλια. …….».
Ο Νίκος δεν παραδέχτηκε κανένα bullying. Η έκφραση υποδηλώνει επίθεση σε κάποιο άτομο που δεν έχει προκαλέσει την αντίδραση του bully η δέχεται επίθεση λόγω της διαφορετικότητας του και μονο, περιπτώσεις που καμια από τις 2 δεν εφάπτεται του συγκεκριμένου ατόμου.
Ισα ισα, ο Νίκος αναφέρθηκε σε \"αντεπιθέσεις\" που σημαίνει πως το εν λόγω μέλος ξεκίνησε την επίθεση και τις προσβολές, και τα μέλη του ανταπέδωσαν την συμπεριφορά.
Προσωπικά στεκομαι πιο πολύ σε όσα έχω ήδη επισημάνει ( αντιδρούμε στην επίθεση με επιθεση και γιατί? Μήπως έχουμε κι εμείς κάτι σε ένταση μέσα μας?Πέφτουμε στο ίδιο επίπεδο?)
και όχι στο γιατί εκδιώχθηκε εμμέσως απο τον χώρο αυτό ή στο αν είναι θύμα.
Το είπα απο την αρχή, μπορεί να επιτέλεσε εύκολο στόχο με όλα όσα είχε δηλώσει αλλά και με την επικοινωνιακή του δυσκολία ( ώρες ώρες ήταν λες και μίλαγε ρομπότ), και εννοώ εύκολο στόχο γιατί δεν μπορούσε να κάνει απόλυτα κατανοητό τον εαυτό του, αλλά και πάλι θυμα λόγω της διαφορετικότητάς του, δεν θα τον έλεγα.
Ούτε θα χαρακτήριζα τους λοιπούς θύτες.
Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι επικροτώ κιόλας το ότι ακολούθησε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
17-08-2009, 13:35 #79
Πάνω σε αυτό, θα ήθελα να σου πώ φύση οτι, παρά την εμφανέστατη επικοινωνιακή δυσκολία του Πάνου, είπε κι αυτός με τη σειρά του βαρύτατα λόγια, έχοντας μάλιστα δηλώσει ειδικός του χωρου, πράγμα που ερέθισε ακόμη περισσότερο.
Προσωπικά στεκομαι πιο πολύ σε όσα έχω ήδη επισημάνει ( αντιδρούμε στην επίθεση με επιθεση και γιατί? Μήπως έχουμε κι εμείς κάτι σε ένταση μέσα μας?Πέφτουμε στο ίδιο επίπεδο?)
Το είπα απο την αρχή, μπορεί να επιτέλεσε εύκολο στόχο με όλα όσα είχε δηλώσει αλλά και με την επικοινωνιακή του δυσκολία ( ώρες ώρες ήταν λες και μίλαγε ρομπότ), και εννοώ εύκολο στόχο γιατί δεν μπορούσε να κάνει απόλυτα κατανοητό τον εαυτό του, αλλά και πάλι θυμα λόγω της διαφορετικότητάς του, δεν θα τον έλεγα.
Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι επικροτώ κιόλας το ότι ακολούθησε.
Καλή μου weird οι καιροί είναι δύσκολοι....
Ο πάνος ερέθισε όπως λες και είχε κακή επικοινωνία.
Εγώ πώς ερέθισα και γίνεται τσαμπουκάς στο θέμα μου?
Κατονόμασα κάποιον ή επιτέθηκα σε κάποιον? Ακόμα και τα σκόρπια σχόλια των συμφορουμιτών που παρέθεσα, τα παρέθεσα χωρίς να κατονομάσω κανέναν.
Μπήκα στον κόπο και τα έγραψα, χωρίς να κάνω την εύκολη λύση που ήταν το quote, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
Φυσικά είναι ρητορική ερώτηση. Δεν περιμένω να μου απαντήσεις ούτε εσύ ούτε κανείς γιατί τα λόγια μένουν....
Είναι ακριβώς εδώ από πάνω.....
Εχω δώσει ποτέ δικαίωμα να μου λένε ότι δεν έχω τι να κάνω και ξύνομαι?
Πιστεύεις ότι δεν είναι προσβλητικό και αιτία για καυγά αυτό και μόνο?
Η να αποκαλούν το θέμα μου άκυρο?
Η να μου λένε ότι έχω πλάκα?
Η να μου λένε ότι είμαι για τη χώρα του Γκούφη?
Η να ειρωνεύονται την αγωνία μου σαν πολίτη και σαν μητέρας για το bullying, αποκαλώντας το θέμα που άνοιξα \"πόνημα μπούλιγκ\"....
Η να λένε ότι το θέμα είναι λειωμένη καραμέλα?
Αν αυτό γίνεται επίσης για την προστασία του φόρουμ από τον άλλο εχθρό που λέγεται Nature, τότε το bullying, πράγματι καλά πάει.
Και το θέμα μου δεν φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΥΡΟ.....
17-08-2009, 13:47 #80
Originally posted by nature
Πάνω σε αυτό, θα ήθελα να σου πώ φύση οτι, παρά την εμφανέστατη επικοινωνιακή δυσκολία του Πάνου, είπε κι αυτός με τη σειρά του βαρύτατα λόγια, έχοντας μάλιστα δηλώσει ειδικός του χωρου, πράγμα που ερέθισε ακόμη περισσότερο.
Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι επικροτώ κιόλας το ότι ακολούθησε.
Καλή μου weird οι καιροί είναι δύσκολοι....
Ο πάνος ερέθισε όπως λες και είχε κακή επικοινωνία.
Εγώ πώς ερέθισα και γίνεται τσαμπουκάς στο θέμα μου?
Κατονόμασα κάποιον ή επιτέθηκα σε κάποιον? Ακόμα και τα σκόρπια σχόλια των συμφορουμιτών που παρέθεσα, τα παρέθεσα χωρίς να κατονομάσω κανέναν.
Μπήκα στον κόπο και τα έγραψα, χωρίς να κάνω την εύκολη λύση που ήταν το quote, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
Φυσικά είναι ρητορική ερώτηση. Δεν περιμένω να μου απαντήσεις ούτε εσύ ούτε κανείς γιατί τα λόγια μένουν....
Είναι ακριβώς εδώ από πάνω.....
Εχω δώσει ποτέ δικαίωμα να μου λένε ότι δεν έχω τι να κάνω και ξύνομαι?
Πιστεύεις ότι δεν είναι προσβλητικό και αιτία για καυγά αυτό και μόνο?
Η να αποκαλούν το θέμα μου άκυρο?
Η να μου λένε ότι έχω πλάκα?
Η να μου λένε ότι είμαι για τη χώρα του Γκούφη?
Η να ειρωνεύονται την αγωνία μου σαν πολίτη και σαν μητέρας για το bullying, αποκαλώντας το θέμα που άνοιξα \"πόνημα μπούλιγκ\"....
Η να λένε ότι το θέμα είναι λειωμένη καραμέλα?
Αν αυτό γίνεται επίσης για την προστασία του φόρουμ από τον άλλο εχθρό που λέγεται Nature, τότε το bullying, πράγματι καλά πάει.
Και το θέμα μου δεν φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΥΡΟ.....
τα σχόλια αυτά στο πρόσωπό σου τα είδα και πραγματικά με λύπησαν.
Προφανώς μιλώντας για νταηλίκι, ίσως θίχτηκαν μερικοί και αντέδρασαν έτσι. Χωρίς να δικαιολογώ το ανώριμο αυτό φέρσιμο...
Μπορεί να μην κατονόμασες, αλλά είναι προκύπτει μέσες άκρες σε ποιούς αναφέρεσαι.
Ξέρεις, δεν είναι εύκολο να κοιτάει κανείς στα στραβά του.
Να πει δηλαδή, εντάξει ο Πάνος ήταν ότι ήταν, αλλά έσφαλα κι εγώ, του έδωσα πάτημα.
Γι αυτό και προσωπικά κοιτάω να μην πιέζω να κάνουν δουλειά οι άλλοι με τον εαυτό τους ( δεν είμαι μαμά τους) αλλά κοιτάω να κάνω εγώ την δική μου δουλειά με εμένα.
Έχω να σου πω αυτό.
Οι ειρωνίες και τα σχόλια κατωτάτου επιπέδου, θίγουν αυτόν που τα κάνουν, και αναδεικνύουν το επίπεδό του, και όχι εκείνον στον οποίο απευθύνονται.(ειρωνίες του στυλ, λιωμένη καραμέλα και άλλοι που μπαίνουν και γελάνε )
Ετσι κι εσύ, μην παίρνεις προσωπικά πράγματα που δεν σε αφορούνε, όπως το σχόλιο οτι άλλη δουλειά δεν είχες.
Παρατηρώ μια παιδιάστικη συμπεριφορά λες και το θέμα δεν είναι πια το περιεχόμενο αλλά το να χωριστούμε σε στρατόπεδα και να την πούμε ο ένας στον άλλο.
Και είναι κρίμα.
Νηπιαγωγείο είμαστε?
Εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που θα σε ακούσουν χωρίς να σε κρίνουν και θα σου σταθούν χωρίς ειρωνίες.
Εστίασε εκεί φύση μου,
και μην θλίβεσαι.
Πάντα θα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα σε οποιαδηποτε μικροκοινότητα, κι αλίμονο σε όποιον θελήσει \"να αλλάξει τον κόσμο\". Μπορείς απλά να πεις τι βλέπεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα το δουν απαραίτητα και όλοι οι άλλοι...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
17-08-2009, 13:52 #81
Συμφωνώ κι εγώ με τα όσα έγραψε η Σοφία ως συμπέρασμα.
Παιδιά, ας είμαστε σε εγρήγορση και για κριτική αλλά και για αυτοκριτική.
Ο Πάνος είναι σίγουρο ότι έχει πάμπολλα θέματα να σκεφτεί και να λύσει. Και όχι, δεν ήταν το αθώο θύμα, αλλά προκάλεσε και μάλιστα πολύ.
Όμως, όταν του επιτιθόμαστε με εξίσου άσχημο τρόπο με τέτοιες βρισιές, ξέρετε κάτι; Στο τέλος χάνουμε το δίκιο μας, εκτιθόμαστε οι ίδιοι και βγαίνει ο άλλος το αθώο θύμα!!!
Ας προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας όταν από πολιτισμένη αντίδραση και δράση υπερβαίνουμε τα εσκαμμένα και να βρούμε πρώτα που μας ακούμπησαν τα γραφόμενά του και έπειτα το γιατί μας διασκέδάζει τόσο το βρισίδι και ο ευτελής υποβιβασμός του άλλου.
Nature, όχι το θέμα σου δεν είναι καθόλου άκυρο και έκανες πολύ καλά που το άνοιξες, νομίζω κι άλλοι είχαν τις ίδιες σκέψεις με εσένα αλλά εσύ βρήκες το θάρρος να το κάνεις. Αν ήταν άκυρο θα συνομιλούσαμε μεταξύ μας.
Αυτό που θα ήθελα να διορθώσω στα γραφόμενά σου είναι ότι ο Πάνος δεν ήταν καθόλου το αθώο θύμα, μου θύμισε δικομανή με διάθεση κακίας αλλά το θέμα είναι ότι μετά από τόσο άσχημο βρισίδι που δέχτηκε αντί να βρούμε το δίκιο μας το χάνουμε κάπου...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
17-08-2009, 13:54 #82
Originally posted by anwnimi
Ας προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας όταν από πολιτισμένη αντίδραση και δράση υπερβαίνουμε τα εσκαμμένα και να βρούμε πρώτα που μας ακούμπησαν τα γραφόμενά του και έπειτα το γιατί μας διασκέδάζει τόσο το βρισίδι και ο ευτελής υποβιβασμός του άλλου.
η φωνή σου και η ματιά σου η διεισδυτική, πολύτιμες, όπως πάντα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
17-08-2009, 14:33 #83
Weird, anwnymi, Sofia,
δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο τελικά, που έχετε την εκτίμηση όλου του φόρουμ!!
Χαίρομαι και εγώ με τη σειρά μου να ανταλλάσω απόψεις μαζί σας.....
17-08-2009, 14:38 #84
Nature, όλη την εκτίμηση μπορεί και να μην έχουμε, αλλά μου φτάνει και μου περισσεύει να βρίσκω ανθρώπους να με νιώθουν, να τους νιώθω, να μου δίνουν τροφή για σκέψη και προβληματισμό, να λέω την άποψή μου, να αναθεωρώ κιόλας.
Όπως τώρα καλή ώρα εσύ, αλλά και άλλοι.
:)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
17-08-2009, 14:42 #85
Φύση, ακριβώς.
Οταν αρχίσει κανείς να έχει την εκτίμηση όλων καλύτερα να ανησυχει ;)))
Είναι όμορφο που επικοινωνούμε μεταξύ μας και χαιρόμαστε να ανταλλάσουμε τις απόψεις μας στον χώρο αυτό.
υγ. Ξαναδιάβασα και είδα οτι μίλησες για \"πρωτεργάτες\" κι όχι για \"νταιλίκι\", οπότε έχω να προσθέσω στο παραπάνω μου μήνυμα, οτι πραγματικά προσπάθησες να είσαι όσο το δυνατόν λιγότερο προκλητική.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
17-08-2009, 14:51 #86
nature, σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια. κ τα εκτιμω ακομα παραπανω, οταν δεν ερχονται μεσα απο μια ταυτιση αποψεων.αλλα μαλλον μεσα απο μια συνθεση αποψεων.
μου χεις δωσει κ εσυ στο παρελθον τροφη για σκεψη με θεματα που εθιξες κ τον τροπο που το εκανες.
οσο για την εκτιμηση, ολου του κοσμου, σαφως κ δεν την εχω..προσπαθω να τα χω καλα με τον εαυτο μου κ να σεβαστω τον αλλο πραγματικα. αν μπορω να επικοινωνησω ομως και με αλλους, χαιρομαι σιγουρα περισσοτερο:)
να σαι καλα!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
17-08-2009, 14:57 #87
MEXPI TΩPA ΔIABAZΩ MONO KATHΓOPIEΣ EΠEIΔH ANTIΔPAΣAME OTAN MAΣ EΦTYNE. AYTO EINAI TO ΛOΓIKO OTAN EXEIΣ ΠPOΣΩΠIKOTHTA. KAI OΛA AYTA AΠO ATOMA ΠOY ΔEN EXOYN AΠOΨH KAI EKEINH THN ΣTIΓMH HTAN KPYMMENA .
ΣYΓXAPHTHPIAΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
17-08-2009, 15:17 #88
Ποιος είπε Όλα-είναι-Δανεικά ότι δεν θα έπρεπε να αντιδράσεις;
Και ποιος από εμάς ήταν ...κρυμμένος;
Να ζητήσω συγνώμη που πήγα διακοπές;...:)
Το θέμα που συζητάμε εδώ, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, δεν είναι η δικαιολογημένη και δίκαιη αντίδραση σε κάποιον που ήθελε να κλείσει το φόρουμ και να το καταδικάσει, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έγινε η αντίδραση και οι βωμολοχίες.
Μιλάς προκλητικά, δεν έχουμε άποψη λες, συγχαρητήρια μας λες, αλλά δε θα σε ακολουθήσω.
Αν είναι ήσυχος με τον εαυτό του ο καθένας, ας του δώσει συγχαρητήρια.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
17-08-2009, 15:19 #89
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
MEXPI TΩPA ΔIABAZΩ MONO KATHΓOPIEΣ EΠEIΔH ANTIΔPAΣAME OTAN MAΣ EΦTYNE. AYTO EINAI TO ΛOΓIKO OTAN EXEIΣ ΠPOΣΩΠIKOTHTA. KAI OΛA AYTA AΠO ATOMA ΠOY ΔEN EXOYN AΠOΨH KAI EKEINH THN ΣTIΓMH HTAN KPYMMENA .
ΣYΓXAPHTHPIA
Ούτε σε ειρωνεύτηκε ούτε σε σχολίασε προσωπικά.
Θάλεγα ότι εγώ εισέπραξα κάποιες ειρωνίες (όχι από σένα).
Για αυτό και σου απάντησα με τα επιχειρήματα που είχα στο μυαλό μου.
Για αυτό σου απαντώ και πάλι....
Στο θέμα μου έθιξα μια κατάσταση που δεν μου άρεσε με σκοπό κυρίως να προβληματιστούμε όλοι και όχι να στήσουμε προσωπικό δικαστήριο για κανένα.
Οπως και έγινε τελικά και χαίρομαι γιαυτό.
17-08-2009, 15:20 #90
Ολα είναι δανεικά,
χαιρόμουν τον ήλιο, την θάλασσα! Γευόμουν αλμύρα,
κολυμπούσα, μάζευα κοχύλια,
αυτά έκανα ενώ \"κρυβόμουν\" απο το φόρουμ.
;)
Νομίζω οτι κάτι σου διαφεύγει, κάτι απο την στάση μας δεν έχεις καταλάβει καλά.
Αυτό το κάτι όμως καλό είναι να το καταλάβεις μόνος, δίνοντας χρόνο και ξαναδιαβάζοντάς τα...
Δεν θα έχει αξία να στο πώ εγώ.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία