Results 91 to 105 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
17-08-2009, 15:26 #91
OTAN KAΠOIOΣ EΞΩ ΣE AΠEIΛEI ANΩNYMH ΘA ANAΓKAΣTEIΣ NA TOY ΦEPΘEIΣ ANAΛOΓA. ΔEN ΘA TOY ΠEIΣ ΣE ΠAPAKAΛΩ MH TO ΞANAKANEIΣ. O TPOΠOΣ ANTIΔPAΣHΣ ΣXETIZETAI ME TO MEΓEΘOΣ THΣ ΠPOKΛHΣHΣ.
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 17-08-2009, 15:53 #92
Originally posted by arktos
Originally posted by arktos
nature, ο νταής εδώ ήταν άλλος.γιατί με το που μπήκε απείλησε πως θα κλείσει το φόρουμ και μας είπε να ρωτήσουμε στην ΕΛΑΣ τι εστί το όνομα του.όταν λοιπόν κάποιος συμπεριφέρεται έτσι, μη μου πεις πως τον εκφοβίζουμε!
Δεν σου απάντησα αμέσως πρώτα γιατί δεν είχα χρόνο και επίσης επειδή θεώρησα ότι μέσα από τη ροή της κουβέντας, είχαν κατά κάποιο τρόπο δοθεί μόνες τους οι απαντήσεις.....
Σαν πιο πλήρη απάντηση θα σου έλεγα αυτήν που έδωσα στον ολαείναι δανεικά στη σελ.4.
Ακόμα όμως και την υπόλοιπη κουβέντα στο παρόν θέμα, όπως εξελίχθηκε......
αν έχεις την υπομονή να ξαναδαβάσεις!
17-08-2009, 16:02 #93
Όλα-είναι-δανεικά είπα ότι θα έπρεπε να αντιδράσει κανείς στις προκλήσεις του Πάνου με το στυλ \"σε παρακαλώ μη το ξανακάνεις\";
Δηλαδή η αντίδραση είναι ασπρόμαυρη, είτε βρίζω είτε παρακαλώ ευγενικά; Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές;
Όχι, φυσικά και σε τέτοιες σοβαρές προκλήσεις ευγένεια δε χωρά.
Νομίζω παρεξήγησες τα όσα λέμε, δεν μιλήσαμε για ευγένεια αλλά για την αποφυγή βιαιοτητας και αισχρολογίας.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
17-08-2009, 16:13 #94
ΠΩΣ NA MIΛHΣEIΣ EYΓENIKA OTAN ΛEEI ΣTHN ΔANAH OTI H AMBΛΩΣH ΔEN EINAI TIΠOTA KAI MEXPI NA ΠIEI O ΦIΛOΣ THΣ ENA OYIΣKI ΘA EXEI TEΛEIΩΣE H\' OTAN ΛEEI ΣTHN ΠANIKOYΛA ΠΩΣ H AITIA TΩN ΠPOBΛHMATΩN EINAI TO ΠAIΔI THΣ KAI EΠPEΠE NA EIXE KANEI EKTPΩΣH?
ΣE OΛA AYTA BAΛE ΠΩΣ EINAI O ΓNΩΣTOΣ ΣHΦHΣ-ONOYΦPIOΣ KAI EΓΩ ΘA ΠΩ KAI H AΦPOYΛA ΠOY ΣAΣ ANAΣTATΩΣE TOΣO ΠOΛY.
AYTA ΓIATI O HΛIOΣ ΣTHN ΠAPAΛIA ZEMATAEI KAI TO KINHTO ΘA ΠAPEI ΦΩTIA :-)Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
17-08-2009, 16:29 #95
Μα πως να μιλήσεις ευγενικά σε τέτοιες χυδαίες προτάσεις;
Επαναλαμβάνω, συνεχίζεις να με παρεξηγείς, δε μίλησα για ευγένεια και παρακάλια.
Δε γίνομαι κατανοητή, ίσως και να φταίω κι εγώ Όλα-είναι-δανεικά, μπορεί να μη σου δίνω ακριβώς τις σκέψεις μου αλλά ίσως κι εσύ να μη θέλεις να δεις.
Καλή ηλιοθεραπεία:)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
17-08-2009, 21:52 #96
Μμμμμ...είμαι διακοπές και δεν μπορώ να απαντησω σε ένα-ένα τα μηνύματα, αλλά επιφυλλάσομαι.
Νατ συνέχισε τις μπουρδολογίες σου και μην απαντάς στα ερωτήματα που σου έθεσα...εσύ εκτίθεσαι και είναι επλέον εμφανές αυτό. ....
17-08-2009, 22:19 #97
Originally posted by nature
[
Καλή μου weird οι καιροί είναι δύσκολοι....
Ο πάνος ερέθισε όπως λες και είχε κακή επικοινωνία.
Εγώ πώς ερέθισα και γίνεται τσαμπουκάς στο θέμα μου?
Κατονόμασα κάποιον ή επιτέθηκα σε κάποιον? Ακόμα και τα σκόρπια σχόλια των συμφορουμιτών που παρέθεσα, τα παρέθεσα χωρίς να κατονομάσω κανέναν.
Αυτό από μόνο του θεωρείς πως δεν είναι ερεθιστικό για κάποιους?
Δηλαδή, ανοίγεις ένα θέμα, επιτίθεσαι στα μέλη που μίλησαν άσχημα στον Πάνο και τι περίμενες; ΝΑ σου ζητήσουμε και συγνώμη; Ή μήπως να πούμε μετά τη θεία επέμβαση σου, \"ευτυχώς που υπάρχει και η θεία νατ και μας βάζει στη θέση μας?\"
Μπήκα στον κόπο και τα έγραψα, χωρίς να κάνω την εύκολη λύση που ήταν το quote, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
Ναι; Μόνο που επέλεξες, εμένα τη ρέμεντι, τον Όλα είναι δανεικά και την άρκτος. Να είναι άραγε σύμπτωση;
Φυσικά είναι ρητορική ερώτηση. Δεν περιμένω να μου απαντήσεις ούτε εσύ ούτε κανείς γιατί τα λόγια μένουν....
Είναι ακριβώς εδώ από πάνω.....
Εχω δώσει ποτέ δικαίωμα να μου λένε ότι δεν έχω τι να κάνω και ξύνομαι?
Όταν ρίχνεις λάδι στη φωτια που έχει σβήσει και μάλιστα με τόσο μένος, (στο ξανάπα), δυο τινά υπάρχουν: ή δεν έχεις πως να περάσεις την ώρα σου, ή πλαγίως προσπαθείς να εκθέσεις κάποιο μέλος που έχεις προηγούμενα, (και δεν μιλώ για μένα, καθώς ποτέ δεν είχαμε έρθει σε σύγκρουση, ούτε καν διάλογο).
Πιστεύεις ότι δεν είναι προσβλητικό και αιτία για καυγά αυτό και μόνο?
Ενώ όλα αυτά που έγραψες εσύ ήταν αιτία για αγαπούλες;
Η να αποκαλούν το θέμα μου άκυρο?
Άποψη μου και αν σου αρέσει......που μάλλον όχι απ όσο βλέπω....
Η να μου λένε ότι έχω πλάκα?
Εγώ γέλασα πολύ με την εμμονή σου να βγάλεις το μισό φορουμ λάθος....
Η να μου λένε ότι είμαι για τη χώρα του Γκούφη?
Όταν απαιτείς να λειτουργούμε σα να έχουμε υποστεί λοβοτομή, ήταν το λιγότερο που μπορούσα να πω....
Η να ειρωνεύονται την αγωνία μου σαν πολίτη και σαν μητέρας για το bullying, αποκαλώντας το θέμα που άνοιξα \"πόνημα μπούλιγκ\"....
Η να λένε ότι το θέμα είναι λειωμένη καραμέλα?
Σε αυτά θα σου απαντήσει η Ρεμ....
Αν αυτό γίνεται επίσης για την προστασία του φόρουμ από τον άλλο εχθρό που λέγεται Nature, τότε το bullying, πράγματι καλά πάει.
Και το θέμα μου δεν φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΥΡΟ.....
Μμμμμμ
17-08-2009, 22:24 #98
Originally posted by weird
Originally posted by nature
Πάνω σε αυτό, θα ήθελα να σου πώ φύση οτι, παρά την εμφανέστατη επικοινωνιακή δυσκολία του Πάνου, είπε κι αυτός με τη σειρά του βαρύτατα λόγια, έχοντας μάλιστα δηλώσει ειδικός του χωρου, πράγμα που ερέθισε ακόμη περισσότερο.
Προσωπικά στεκομαι πιο πολύ σε όσα έχω ήδη επισημάνει ( αντιδρούμε στην επίθεση με επιθεση και γιατί? Μήπως έχουμε κι εμείς κάτι σε ένταση μέσα μας?Πέφτουμε στο ίδιο επίπεδο?)
και όχι στο γιατί εκδιώχθηκε εμμέσως απο τον χώρο αυτό ή στο αν είναι θύμα.
Το είπα απο την αρχή, μπορεί να επιτέλεσε εύκολο στόχο με όλα όσα είχε δηλώσει αλλά και με την επικοινωνιακή του δυσκολία ( ώρες ώρες ήταν λες και μίλαγε ρομπότ), και εννοώ εύκολο στόχο γιατί δεν μπορούσε να κάνει απόλυτα κατανοητό τον εαυτό του, αλλά και πάλι θυμα λόγω της διαφορετικότητάς του, δεν θα τον έλεγα.
Ούτε θα χαρακτήριζα τους λοιπούς θύτες.
Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι επικροτώ κιόλας το ότι ακολούθησε.
Καλή μου weird οι καιροί είναι δύσκολοι....
Ο πάνος ερέθισε όπως λες και είχε κακή επικοινωνία.
Εγώ πώς ερέθισα και γίνεται τσαμπουκάς στο θέμα μου?
Κατονόμασα κάποιον ή επιτέθηκα σε κάποιον? Ακόμα και τα σκόρπια σχόλια των συμφορουμιτών που παρέθεσα, τα παρέθεσα χωρίς να κατονομάσω κανέναν.
Μπήκα στον κόπο και τα έγραψα, χωρίς να κάνω την εύκολη λύση που ήταν το quote, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
Φυσικά είναι ρητορική ερώτηση. Δεν περιμένω να μου απαντήσεις ούτε εσύ ούτε κανείς γιατί τα λόγια μένουν....
Είναι ακριβώς εδώ από πάνω.....
Εχω δώσει ποτέ δικαίωμα να μου λένε ότι δεν έχω τι να κάνω και ξύνομαι?
Πιστεύεις ότι δεν είναι προσβλητικό και αιτία για καυγά αυτό και μόνο?
Η να αποκαλούν το θέμα μου άκυρο?
Η να μου λένε ότι έχω πλάκα?
Η να μου λένε ότι είμαι για τη χώρα του Γκούφη?
Η να ειρωνεύονται την αγωνία μου σαν πολίτη και σαν μητέρας για το bullying, αποκαλώντας το θέμα που άνοιξα \"πόνημα μπούλιγκ\"....
Η να λένε ότι το θέμα είναι λειωμένη καραμέλα?
Αν αυτό γίνεται επίσης για την προστασία του φόρουμ από τον άλλο εχθρό που λέγεται Nature, τότε το bullying, πράγματι καλά πάει.
Και το θέμα μου δεν φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΥΡΟ.....
τα σχόλια αυτά στο πρόσωπό σου τα είδα και πραγματικά με λύπησαν.
Προφανώς μιλώντας για νταηλίκι, ίσως θίχτηκαν μερικοί και αντέδρασαν έτσι. Χωρίς να δικαιολογώ το ανώριμο αυτό φέρσιμο...
Μπορεί να μην κατονόμασες, αλλά είναι προκύπτει μέσες άκρες σε ποιούς αναφέρεσαι.
Ξέρεις, δεν είναι εύκολο να κοιτάει κανείς στα στραβά του.
Να πει δηλαδή, εντάξει ο Πάνος ήταν ότι ήταν, αλλά έσφαλα κι εγώ, του έδωσα πάτημα.
Γι αυτό και προσωπικά κοιτάω να μην πιέζω να κάνουν δουλειά οι άλλοι με τον εαυτό τους ( δεν είμαι μαμά τους) αλλά κοιτάω να κάνω εγώ την δική μου δουλειά με εμένα.
Έχω να σου πω αυτό.
Οι ειρωνίες και τα σχόλια κατωτάτου επιπέδου, θίγουν αυτόν που τα κάνουν, και αναδεικνύουν το επίπεδό του, και όχι εκείνον στον οποίο απευθύνονται.(ειρωνίες του στυλ, λιωμένη καραμέλα και άλλοι που μπαίνουν και γελάνε )
Ετσι κι εσύ, μην παίρνεις προσωπικά πράγματα που δεν σε αφορούνε, όπως το σχόλιο οτι άλλη δουλειά δεν είχες.
Παρατηρώ μια παιδιάστικη συμπεριφορά λες και το θέμα δεν είναι πια το περιεχόμενο αλλά το να χωριστούμε σε στρατόπεδα και να την πούμε ο ένας στον άλλο.
Και είναι κρίμα.
Νηπιαγωγείο είμαστε?
Εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που θα σε ακούσουν χωρίς να σε κρίνουν και θα σου σταθούν χωρίς ειρωνίες.
Εστίασε εκεί φύση μου,
και μην θλίβεσαι.
Πάντα θα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα σε οποιαδηποτε μικροκοινότητα, κι αλίμονο σε όποιον θελήσει \"να αλλάξει τον κόσμο\". Μπορείς απλά να πεις τι βλέπεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα το δουν απαραίτητα και όλοι οι άλλοι...
γουιρντ...θα ήθελα αν κάτι απ όλα αυτα απευθύνεται σε μένα να μου τα πεις ώστε να τα συζητήσουμε.....δεν με έχεις συνηθίσει να πετάς τέτοιου είδους προσβολές προς πάσα κατεύθυνση....
18-08-2009, 12:32 #99
Θεοφανία, είμαι εδώ να συζητήσουμε όσο και ότι θέλεις.
Πέταξα λες προσβολές προς πάσα κατεύθυσνη, εγώ δεν νιώθω οτι έκανα κάτι τέτοιο.
Με ποιά σημεία προσβλήθηκες?
υγ. εσύ προσωπικά θεωρείς οτι ειρωνεύτηκες ή έκανες σχόλια κατωτάτου επιπέδου?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-08-2009, 12:51 #100
[
Φύση,
Προφανώς μιλώντας για νταηλίκι, ίσως θίχτηκαν μερικοί και αντέδρασαν έτσι. Χωρίς να δικαιολογώ το ανώριμο αυτό φέρσιμο...
Μπορεί να μην κατονόμασες, αλλά είναι προκύπτει μέσες άκρες σε ποιούς αναφέρεσαι.
Να πει δηλαδή, εντάξει ο Πάνος ήταν ότι ήταν, αλλά έσφαλα κι εγώ, του έδωσα πάτημα.
Γι αυτό και προσωπικά κοιτάω να μην πιέζω να κάνουν δουλειά οι άλλοι με τον εαυτό τους ( δεν είμαι μαμά τους) αλλά κοιτάω να κάνω εγώ την δική μου δουλειά με εμένα.
Έχω να σου πω αυτό.
Οι ειρωνίες και τα σχόλια κατωτάτου επιπέδου, θίγουν αυτόν που τα κάνουν, και αναδεικνύουν το επίπεδό του, και όχι εκείνον στον οποίο απευθύνονται.(ειρωνίες του στυλ, λιωμένη καραμέλα και άλλοι που μπαίνουν και γελάνε )
Ετσι κι εσύ, μην παίρνεις προσωπικά πράγματα που δεν σε αφορούνε, όπως το σχόλιο οτι άλλη δουλειά δεν είχες.
Παρατηρώ μια παιδιάστικη συμπεριφορά λες και το θέμα δεν είναι πια το περιεχόμενο αλλά το να χωριστούμε σε στρατόπεδα και να την πούμε ο ένας στον άλλο.
Και είναι κρίμα.
Νηπιαγωγείο είμαστε?
Εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που θα σε ακούσουν χωρίς να σε κρίνουν και θα σου σταθούν χωρίς ειρωνίες.
Εστίασε εκεί φύση μου,
και μην θλίβεσαι.
Πάντα θα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα σε οποιαδηποτε μικροκοινότητα, κι αλίμονο σε όποιον θελήσει \"να αλλάξει τον κόσμο\". Μπορείς απλά να πεις τι βλέπεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα το δουν απαραίτητα και όλοι οι άλλοι...
Μιλάς γι αυτούς που σχολίασαν αρνητικά τη νάτ για το θέμα της, ή δεν έχω καταλάβει;
Εδώ λοιπόν, μόνο εγώ και η ρέμεντι πιστεύω πως εμπλεκόμαστε.
18-08-2009, 12:58 #101
Θεοφανία, όταν εκτιμώ κάποιον, θα του πω και τα στραβά του.
Κι εσένα σε εκτιμώ, αλλά δεν μπορώ να μην σου παρατηρήσω οτι μιλάς και εκφράζεσαι κάπως άτσαλα και απότομα στο συγκεκριμένο θέμα.
Γιατί?
Εσένα θα σου άρεζε να άνοιγες ένα θέμα και να σου έλεγαν, αυτά που γράφεις είναι μπουρδολογίες?
( ενώ θα μπορούσαν καν να μην απαντήσουν ή να σου πουν απλά, θεωρώ άστοχες τις παρατηρήσεις σου)
Τι κρύβει αυτή η υποψία καυστικότητας πίσω απο τα σχόλιά σου?
Εχεις κάποια προσωπική διαμάχη με την φύση?
Η μήπως... μήπως απλά δεν είσαι στα καλύτερά σου αυτόν τον καιρό?
Συγνώμη κι όλας που επεμβαίνω αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση το σταματώ εδώ.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-08-2009, 13:23 #102
Κι εσένα σε εκτιμώ, αλλά δεν μπορώ να μην σου παρατηρήσω οτι μιλάς και εκφράζεσαι κάπως άτσαλα και απότομα στο συγκεκριμένο θέμα.
Γιατί?
Εσένα θα σου άρεζε να άνοιγες ένα θέμα και να σου έλεγαν, αυτά που γράφεις είναι μπουρδολογίες?
( ενώ θα μπορούσαν καν να μην απαντήσουν ή να σου πουν απλά, θεωρώ άστοχες τις παρατηρήσεις σου)
Συγνώμη κι όλας που επεμβαίνω αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση το σταματώ εδώ.
γουιρντ...ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση; έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα, έχω βριστεί εκατό φορές με τον κρίνο και έχω ξεφύγει λεκτικά πάνω στα νεύρα μου με πολλούς.
Δεν σε είδα να παρέμβεις ποτέ.
Τι συμβαίνει εδώ και χρησιμοποιήσες τέτοιους χαρακτηρισμούς, οταν όχι μόνο δε βριστήκαμε με τη νατ, απλά είπα τη γνώμη μου για το θέμα της?
18-08-2009, 13:29 #103
Originally posted by Θεοφανία
Γιατί?
γουιρντ...ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση; έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα, έχω βριστεί εκατό φορές με τον κρίνο και έχω ξεφύγει λεκτικά πάνω στα νεύρα μου με πολλούς.
Τι συμβαίνει εδώ και χρησιμοποιήσες τέτοιους χαρακτηρισμούς, οταν όχι μόνο δε βριστήκαμε με τη νατ, απλά είπα τη γνώμη μου για το θέμα της?
Σε έχω πετύχει να λες σε άλλο μέλος οτι το θέμα που άνοιξε είναι άκυρο, κι εκεί επέλεξα να σιωπήσω, γιατί σου είχαν ήδη μιλήσει άλλοι.
Προφανώς και η γνώμη σου έτσι όπως ειπώθηκε ενόχλησε.
Και προφανώς το θέμα που ανοίχτηκε σχετίζεται και με τον ΤΡΟΠΟ που επιλέγουμε να πούμε κάποια πράγματα.
Ωστόσο, το μόνο που έκανα, ήταν να πω στην φύση, μην λαμβάνεις υπόψη ειρωνίες και σχόλια που απλά δεν σε αφορούν.
Δεν σου έκανα καμία παρατήρηση.
Και επειδή μου δίνεις το δικαίωμα, ρωτώντας με, το κάνω τώρα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-08-2009, 13:32 #104
[
Φύση,
Έχω να σου πω αυτό.
Και είναι κρίμα.
Νηπιαγωγείο είμαστε?
Εστίασε εκεί φύση μου,
και μην θλίβεσαι.
Μιλάς γι αυτούς που σχολίασαν αρνητικά τη νάτ για το θέμα της, ή δεν έχω καταλάβει;
Εδώ λοιπόν, μόνο εγώ και η ρέμεντι πιστεύω πως εμπλεκόμαστε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-08-2009, 13:32 #105
Γιατί?
Σε έχω πετύχει να λες σε άλλο μέλος οτι το θέμα που άνοιξε είναι άκυρο, κι εκεί επέλεξα να σιωπήσω, γιατί σου είχαν ήδη μιλήσει άλλοι.
Προφανώς και η γνώμη σου έτσι όπως ειπώθηκε ενόχλησε.
Και προφανώς το θέμα που ανοίχτηκε σχετίζεται και με τον ΤΡΟΠΟ που επιλέγουμε να πούμε κάποια πράγματα.
Ωστόσο, το μόνο που έκανα, ήταν να πω στην φύση, μην λαμβάνεις υπόψη ειρωνίες και σχόλια που απλά δεν σε αφορούν.
Δεν σου έκανα καμία παρατήρηση.
Και επειδή μου δίνεις το δικαίωμα, ρωτώντας με, το κάνω τώρα.
γουιρντ με έχεις πετύχει σε βρισίδι με τον κρίνο και δεν ασχολήθηκες γι αυτό το έθιξα. απόε κει και πέρα, μαζί σου προτιμώ να το συζητήσω κατ ιδίαν γιατί θεωρώ πως έχουμε κάτι παραπάνω απ την απρόσωπη και ανώνυμη συμμετοχή στο φόρουμ...
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή