Results 106 to 120 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
18-08-2009, 13:36 #106
Ναι, θα επικοινωνήσουμε προσωπικά εμείς. Θα έρθω απο τα μερη σου εξάλλου.
Καλύτερα, θα λύναμε πολλές απορίες που έχουμε η μία για την άλλη.
υγ. συνήθως σιωπώ, μα τώρα και η φύση και εσύ μου απευθύνατε τον λόγο ;)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 18-08-2009, 13:50 #107
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
ΠΩΣ NA MIΛHΣEIΣ EYΓENIKA OTAN ΛEEI ΣTHN ΔANAH OTI H AMBΛΩΣH ΔEN EINAI TIΠOTA KAI MEXPI NA ΠIEI O ΦIΛOΣ THΣ ENA OYIΣKI ΘA EXEI TEΛEIΩΣE H\' OTAN ΛEEI ΣTHN ΠANIKOYΛA ΠΩΣ H AITIA TΩN ΠPOBΛHMATΩN EINAI TO ΠAIΔI THΣ KAI EΠPEΠE NA EIXE KANEI EKTPΩΣH?
ΣE OΛA AYTA BAΛE ΠΩΣ EINAI O ΓNΩΣTOΣ ΣHΦHΣ-ONOYΦPIOΣ KAI EΓΩ ΘA ΠΩ KAI H AΦPOYΛA ΠOY ΣAΣ ANAΣTATΩΣE TOΣO ΠOΛY.
AYTA ΓIATI O HΛIOΣ ΣTHN ΠAPAΛIA ZEMATAEI KAI TO KINHTO ΘA ΠAPEI ΦΩTIA :-)
Πωπω... καλό και τούτο!
Καλές βουτιές όλα είναι δανεικά!
Ρίξε μια και για μας :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-08-2009, 15:40 #108
πάνος12345
αντμιν
θα φυγω μονο αν καποιος αλλος αναλαβει να προστατεψει αυτου που ερχονται εδω μεσα για να ζητησουν βοηθεια...
μαζεψε λοιπον τα προφιλ που προκαλουν γιατι δεν ιδρωνει το αυτι μου με τιποτα...\"Ο κοκινοτριχης \" ειμαι
Αν ειναι ακομα ο Νικολης , η Σωτηροπουλου ρωτησε τους ποιος ηταν ο κοκινοτριχης στην ΕΛΑΣ για να καταλαβεις οτι θα πρεπει να προσφερεις αυτα που εχουν αναγκη αυτοι με τους οποιους συναλασεσαι ....Ανθρωποι ειναι με ατελειες ...
18-08-2009, 15:49 #109
πάνος12345
οποιος θελει να με αναγκασει να το κλεισω αυτο το φορουμ ας συνεχισει να με βριζει και να με απειλει....θα το κανω οχι απο εκδικηση, αλλα για να προστατεψω το δικαιωα αυτων που πραγματικα μπορουν να επικοινωνησουν με τους αλλους και καποιοι σκοπιμα κανουν τους αδιαφορους και σφυριζουν αδιαφορα μπροστα στην ανθρωπινη δυστυχια...
18-08-2009, 16:08 #110
APKTE ΔEN EXEI NOHMA AYTO ΠOY KANEIΣ. OΠOIOΣ ΘEΛEI KATAΛABAINEI TI TPEXEI.
ΓOYIPNT EXΩ KANA ΔIMHNO ΠOY TO KANΩ AYTO. KAI TΩPA EKEI EIMAI. ΠANTΩΣ THN AΛΛH ΦOPA ΠOY ΘA EXEIΣ NEYPAKIA NA ΣYΓKPATHΘEIΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
18-08-2009, 18:33 #111
bullying=εκφοβισμός, όλα είναι δανεικά και το θυμίζω μήπως και έχουμε μπερδευτεί.
18-08-2009, 18:40 #112
OI OPOΛOΓIEΣ ΠOTE ΔEN ME ENΔIEΦEPAN. EMENA ME NOIAZEI MONO NA EXΩ ΔIKAIO OTAN ANTIΔPΩ. OΛA TA AΛΛA EINAI AΠΛA ΓIA KAΠOIOYΣ ΠOY ΘEΛOYN NA TO ΠAIZOYN ΠONTIOI ΠIΛATOI ΩΣTE NA EINAI APEΣTOI ΠANTOY. MAKPIA AΠO MENA TETOIEΣ ΣYMΠEPIΦOPEΣ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
18-08-2009, 18:48 #113
Οποιος εμπαινε στο φορουμ εκεινες τις μερες , ξερει καλα περι τινος προκειται..Λες και καθε ενας που μπαινει στο φορουμ εχει αγαθες προθεσεις ασυζητητι..Λες και η σταση του πανου αφηνει αμφιβολιες για τους σκοπους του..
18-08-2009, 18:53 #114
Νομιζω ειναι ξεκαθαρο αν ο Πανος ειχε σκοπο να στηριξει και να υποστηριξει ή οχι.
Αλλωστε φαινεται και απο την τωρινη του σταση. Μπαινει, λεει την βλακεια του και βγαινει. Απλα πλεον δεν εχει ανταποκριση απο κανεναν.
18-08-2009, 19:03 #115
Originally posted by xika
nature γιατι δεν μπαινεις στον κοπο να κανεις και μερικες παραθεσεις απο λογια του πανου? Ισως βρεις εξηγησεις στα παραπανω λεγομενα...
Ηθελα εκτός από μια στεγνή απάντηση να σου πω πως ένιωσα για σένα…..
Αρχίζω με τη στεγνή απάντηση στο ερώτημά σου:
-Δεν έχει νόημα να ψειρίσω τα λόγια του πάνου. Ο πάνος όταν γίνονταν αυτές οι στιχομυθίες, μετρούσε καμιά βδομάδα ύπαρξης στο φόρουμ.
Δεν τον ήξερα και από χτες.
Ηξερα όμως καλά τουλάχιστον φορουμικά τους υπόλοιπους συμφορουμίτες.
Τους έχω διαβάσει πολλές φορές στον ένα χρόνο που βρίσκομαι εδώ και με αρκετούς έχω κουβεντιάσει.
Πολλές φορές είχα πάρει πολύ σοβαρά τη γνώμη τους και τους ένιωθα συντρόφους στη διαδικτυακή επικοινωνία.
Θυμάμαι καλά ότι σε 2 μέλη από αυτούς έχω δηλώσει δημόσια την εκτίμησή μου στις διάφορες τοποθετήσεις τους. Συχνά τους είχα δει να συμβουλεύουν κάποιον που έχει πρόβλημα, με μεγάλη κατανόηση και ενσυναίσθηση.
Έτσι εστιάζω πολύ περισσότερο την έκπληξή μου απέναντι σε αυτούς, παρά στον πάνο.
Κάτι σαν την πραγματική ζωή.
Στην παρέα μου θα στεναχωρηθώ αν οι φίλοι μου βγάλουν έναν απαίσιο νέο εαυτό που αγνοούσα και όχι αν εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο, όσο προκλητικό και αν είναι. Το νέο πρόσωπο δεν μπορεί να με επηρεάσει συναισθηματικά.
Γιαυτό λοιπόν δεν μπαίνω στον κόπο να ψειρίσω τα λόγια του πάνου, όπως με προέτρεψες. Από τον πάνο θα κρατήσω ό,τι μου φανεί ενδαφέρον (γιατί σίγουρα όλοι έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν) και τα υπόλοιπα δεν θα με ακουμπήσουν.
Πως ένιωσα για σένα:
-Στην αρχή εκνευρίστηκα με την επιμονή σου να μειώσεις και να χλευάσεις κατ’ εξακολούθηση τον πάνο.
Έπειτα σκέφτηκα όπως ανέλυσα παραπάνω: δεν την ξέρω και από χτες (είδα ότι είσαι και εσύ νέο μέλος), δεν την έχω δει να συμβουλεύει κόσμο παλιότερα, ας μην σταθώ παραπάνω. Δεν μου είναι συμπαθής με τη συμπεριφορά της, αλλά το φόρουμ είναι ανοικτό για όλους. Απλώς αυτή δεν είναι από τα άτομα που θα με ενδιέφερε να ανταλλάξω ποτέ απόψεις.
Επειτα βλέποντας και άλλα θέματα δικά σου, στάθηκα, ομολογώ από περιέργεια και διάβασα τι γράφεις.
Και είδα έναν άλλο άνθρωπο……
Τότε σκέφτηκα: πώς γίνεται ένας άνθρωπος να είναι τόσο πονεμένος και να μην έρχεται καθόλου στη θέση του άλλου?
Πως θα ένιωθε η χικα αν της φέρονταν ομαδικά έτσι? Δεν της άρεσε αλήθεια, που μόλις είχε ανάγκη για επικοινωνία, την βρήκε απλόχερα εδώ μέσα? .....Που ό,τι ώρα της μέρας ή της νύχτας βρεθεί σε ανάγκη, πάντα θα υπάρχει εδώ ένα υπομονετικό αυτί να την ακούσει και να μοιραστεί τους προβληματισμούς της? .....Που νοιώθει άνετα (και καλά κάνει)να μας λέει ό, τι της περνάει από το μυαλό?
Πώς θα ένιωθε αν μια παρέα την χλεύαζε ομαδικά?
Κάτι μέσα μου, μου λέει πως αυτές τις απαντήσεις τις έχεις δώσει ήδη με τη στάση σου στο δικό μου θέμα.
Ισως να προβληματίστηκες με το θέμα που άνοιξα και αν είναι έτσι, χαίρομαι ιδιαίτερα που βοήθησα σ’αυτό. Ισως να είσαι ανοικτή σε μια άλλη άποψη αν κρίνεις ότι είναι καλοπροαίρετη. Ισως να είσαι ανοικτή και στην αυτοκριτική… Ισως…..Δεν έτρεξες πάντως να με αποκαλέσεις γκούφη, ούτε λιωμένη καραμέλα, ούτε αργόσχολη. Ετσι, εγώ τουλάχιστον από τη μεριά μου, σου δηλώνω πως θα πάρω την παρουσία σου εδώ πιο σοβαρά απ, ό,τι στην αρχή και είμαι στη διάθεσή σου για όποια άλλη ερώτηση σου προκύπτει.
Φιλικά
18-08-2009, 19:31 #116
Originally posted by nature
Originally posted by xika
nature γιατι δεν μπαινεις στον κοπο να κανεις και μερικες παραθεσεις απο λογια του πανου? Ισως βρεις εξηγησεις στα παραπανω λεγομενα...
Ηθελα εκτός από μια στεγνή απάντηση να σου πω πως ένιωσα για σένα…..
Αρχίζω με τη στεγνή απάντηση στο ερώτημά σου:
-Δεν έχει νόημα να ψειρίσω τα λόγια του πάνου. Ο πάνος όταν γίνονταν αυτές οι στιχομυθίες, μετρούσε καμιά βδομάδα ύπαρξης στο φόρουμ.
Δεν τον ήξερα και από χτες.
Ηξερα όμως καλά τουλάχιστον φορουμικά τους υπόλοιπους συμφορουμίτες.
Τους έχω διαβάσει πολλές φορές στον ένα χρόνο που βρίσκομαι εδώ και με αρκετούς έχω κουβεντιάσει.
Πολλές φορές είχα πάρει πολύ σοβαρά τη γνώμη τους και τους ένιωθα συντρόφους στη διαδικτυακή επικοινωνία.
Θυμάμαι καλά ότι σε 2 μέλη από αυτούς έχω δηλώσει δημόσια την εκτίμησή μου στις διάφορες τοποθετήσεις τους. Συχνά τους είχα δει να συμβουλεύουν κάποιον που έχει πρόβλημα, με μεγάλη κατανόηση και ενσυναίσθηση.
Έτσι εστιάζω πολύ περισσότερο την έκπληξή μου απέναντι σε αυτούς, παρά στον πάνο.
Κάτι σαν την πραγματική ζωή.
Στην παρέα μου θα στεναχωρηθώ αν οι φίλοι μου βγάλουν έναν απαίσιο νέο εαυτό που αγνοούσα και όχι αν εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο, όσο προκλητικό και αν είναι. Το νέο πρόσωπο δεν μπορεί να με επηρεάσει συναισθηματικά.
Γιαυτό λοιπόν δεν μπαίνω στον κόπο να ψειρίσω τα λόγια του πάνου, όπως με προέτρεψες. Από τον πάνο θα κρατήσω ό,τι μου φανεί ενδαφέρον (γιατί σίγουρα όλοι έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν) και τα υπόλοιπα δεν θα με ακουμπήσουν.
Πως ένιωσα για σένα:
-Στην αρχή εκνευρίστηκα με την επιμονή σου να μειώσεις και να χλευάσεις κατ’ εξακολούθηση τον πάνο.
Έπειτα σκέφτηκα όπως ανέλυσα παραπάνω: δεν την ξέρω και από χτες (είδα ότι είσαι και εσύ νέο μέλος), δεν την έχω δει να συμβουλεύει κόσμο παλιότερα, ας μην σταθώ παραπάνω. Δεν μου είναι συμπαθής με τη συμπεριφορά της, αλλά το φόρουμ είναι ανοικτό για όλους. Απλώς αυτή δεν είναι από τα άτομα που θα με ενδιέφερε να ανταλλάξω ποτέ απόψεις.
Επειτα βλέποντας και άλλα θέματα δικά σου, στάθηκα, ομολογώ από περιέργεια και διάβασα τι γράφεις.
Και είδα έναν άλλο άνθρωπο……
Τότε σκέφτηκα: πώς γίνεται ένας άνθρωπος να είναι τόσο πονεμένος και να μην έρχεται καθόλου στη θέση του άλλου?
Πως θα ένιωθε η χικα αν της φέρονταν ομαδικά έτσι? Δεν της άρεσε αλήθεια, που μόλις είχε ανάγκη για επικοινωνία, την βρήκε απλόχερα εδώ μέσα? .....Που ό,τι ώρα της μέρας ή της νύχτας βρεθεί σε ανάγκη, πάντα θα υπάρχει εδώ ένα υπομονετικό αυτί να την ακούσει και να μοιραστεί τους προβληματισμούς της? .....Που νοιώθει άνετα (και καλά κάνει)να μας λέει ό, τι της περνάει από το μυαλό?
Πώς θα ένιωθε αν μια παρέα την χλεύαζε ομαδικά?
Κάτι μέσα μου, μου λέει πως αυτές τις απαντήσεις τις έχεις δώσει ήδη με τη στάση σου στο δικό μου θέμα.
Ισως να προβληματίστηκες με το θέμα που άνοιξα και αν είναι έτσι, χαίρομαι ιδιαίτερα που βοήθησα σ’αυτό. Ισως να είσαι ανοικτή σε μια άλλη άποψη αν κρίνεις ότι είναι καλοπροαίρετη. Ισως να είσαι ανοικτή και στην αυτοκριτική… Ισως…..Δεν έτρεξες πάντως να με αποκαλέσεις γκούφη, ούτε λιωμένη καραμέλα, ούτε αργόσχολη. Ετσι, εγώ τουλάχιστον από τη μεριά μου, σου δηλώνω πως θα πάρω την παρουσία σου εδώ πιο σοβαρά απ, ό,τι στην αρχή και είμαι στη διάθεσή σου για όποια άλλη ερώτηση σου προκύπτει.
Φιλικά
Nature χαιρομαι ειλικρινα που μου εδωσες τον λογο.
Δεν μπορω να κρινω ή να σχολιασω την αποψη που σχηματισες για το προσωπο μου ( ουτε την αρχικη, ουτε την μεταγενεστερη, ουτε την επομενη ). Φυσικα και ειναι δικαιωμα καθενος να σχηματιζει μια γνωμη για τον καθε ανθρωπο που γνωριζει ( πραγματικα ή διαδικτυακα ).
Αρχικα θα σου απαντησω στα ερωτηματα που θετεις.
Φυσικα και μου αρεσει που μπαινω στην κοινοτητα και μπορω να γραψω με ελευθερια λογου αυτα που αισθανομαι και με προβληματιζουν και χαιρομαι που ξερω οτι υπαρχουν ατομα εδω που μπορουν να με στηριξουν, ή αν μη τι αλλο θελουν να το κανουν. Και ολογος που μπηκα εδω ειναι διμερης. Να βοηθηθω και να βοηθησω μεσα στον πονο μου.
Μετραω στο φορουμ αν δεν κανω λαθος γυρω στους 2 μηνες. Μπορω να πω με σιγουρια για τον εαυτο μου οτι σε κανενα απο τα θεματα που εχω γραψει την αποψη μου δεν εχω προσβαλλει κανεναν, ουτε χλευασα κανεναν. Αν εχω αντιθετη αποψη σε κατι θα την πω αλλα μεχρι εκει. Γιατι αντιλογος παντα πρεπει να υπαρχει. Αν νομιζω οτι σε καποιο θεμα δεν μπορω να βοηθησω απλα δεν χωνομαι.
Οσο για τα θεματα που εχω ανοιξει εγω, ειναι καταθεση ψυχης. Και σε πληροφορω σε καποια \" ποτιζα \" το πληκτρολογιο οταν εγραφα.
Οσο αναφορα τον Πανο, στην αρχη αν δεις ολα τα θεματα απο την αρχη καποια στιγμη, θα αντιληφθεις οτι δεν ημουν επιθετικη, δεν ημουν χλευαστικη, δεν ημουν τιποτα. Ουτε πολυσυμμετειχα. Διαβαζα ομως ολα αυτα που γραφοταν. Οταν λοιπον αντικρυσαν τα ματια μου λεξεις χλευαστικες προς ολα τα μελη και οχι μονο προς εμενα, εκει εσπασα.
Γιατι αυτος ο ανθρωπος δεν σεβαστηκε οτι σε αυτην την κοινοτητα δραστηριοποιουνται μελη τα οποια εχουν ψυχικα προβληματα και ναι παιρνουν χαπια. Δηλαδη αν τον Πανο που πχ εχει πιεση, σκχαρο, καρδια και παιρνει αγωγη τον αποκαλεσουμε χαπακια και δεν ξερω εγω τι αλλο θα του αρεσε?
Αν στεκοταν καθαρα στη βελτιωση του φορουμ με καποιους τροπους δεν θα ειχα καποια αντιδραση καλη μου.
Ο Πανος ομως θελησε να εισβαλει σε εναν χωρο ηρεμιας και γαληνης για καποιους ανθρωπους για να τους προσβαλει και να επιδειξει τις γνωσεις του. Οι οποιες ειναι καλοδεχουμενες αλλα οχι ετσι. Αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη τυλαχιστον.
Στην συνεχεια ο Πανος συνεχισε πλεον με προσωπικες προσβολες ( σε μενα και σε αλλα μελη ομως ) κατι το οποιο δεν το ανεχομαι απο τους δικους μου ανθρωπους , ποσο μαλλον απο τον Πανο.
Οσο για την αυτοκριτικη μου, την κανω καθημερινα και σε ολους τους τομεις.
Το ξερω οτι σε καποια σημεια ισως να ξεφυγα. Ξερεις ομως η οργη εκεινη τη στιγμη που διαβαζεις ολους αυτους τους χλευασμους ειναι μεγαλη. Ποτε δεν θα καθομουν απραγη φυσικα, ισως ομως αν εκανα δευτερες σκεψεις να τυπωνα διαφορετικα λογια.
Εν ολιγοις, καλη μου, δεν μετανοιωνω για αυτα που αισθανθηκα για τον συγκεκριμενο χρηστη ουτε για την αντιδραση μου.
Δεν ξερω αν καλυψα ολα σου τα θεματα γιατι ηταν και πολλα. :)
Εδω ειμαι ομως. :)
Φιλικα
ΥΓ : λιγο πριν εντοπισω τους \"υπεροχους \" χαρακτηρισμους που μας στολισε ο Πανος και οργιστω, ημουν ετοιμη να του στειλω u2u γιατι ειχα διαβασει οτι ειναι ψυχολογος. δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ευγνομωνω το ποντικι του υπολογιστη που πρωτα διαβασα τα αθλια λογια του και δεν προλαβα να του στειλω μηνυμα...
18-08-2009, 19:44 #117
κατι στο οποιο ξεχασα ν ασου απαντησω.
Αν μου επιτιθονταν ετσι ομαδικα σε καποιο θεμα δεν θα αισθανομουν ομορφα. Για να μου επιτεθουν ομως σημαινει οτι καπου εσφαλα θιγοντας τους, κατι που δεν θα εκανα ποτε.
Ξερεις ομως, δεν θα με πειραζε αν ολοι ειχαν αντιθετη αποψη απο εμενα. Εκει θα καταλαβαινα οτι καπου εχω λαθος.
Και στον Πανο λοιπον αυτο εγινε. Ολοι εκφρασαμε την αντιθετη αποψη μας και αντι να σκεφτει μηπως καπου κανει λαθος ανταπεδωσε με χαρακτηρισμους. Εκει ξεκινησε η δικη μας επιθεση.
18-08-2009, 19:57 #118
δεν ξερω για εσας εγω παντως θα το πω. εμπεδωσα τα εξης :
α. κακο πραγμα η παρεμποδιση της επικοινωνιας... β. επικοινωνια να ναι αυτη και ας προσβαλλουμε οποιον συνομιλουμε.και ας μην απαντουμε καν σ αυτα που διαβαζουμε .απλα ας γραφουμε κατεβατα ντορος να γινεται.. γ. επισης.οταν καποιος εχει αντιθετη αποψη απο εμας ειναι αυτοματα επιθετικος και εμποδιζει την επικοινωνια μας
αυτο ειναι το ρεζουμε των λεγομενων του πανος12345... +οο
.τωρα αν η νατουρ απογοητευτηκε απο την αντιδραση ενος φορουμ..ισως αυτο αποδεικνυει την αυθεντικοτητα του. στο κατω κατω κανεις δεν μπορει να στεγανοποιησει κανεναν μεσα στα δικα του καλουπια .σε εναν ιδανικο κοσμο ισως.ιδανικο αλλα οχι αυθεντικο.σε εναν ιδεατο κοσμο ολοι συμφωνουν μαζι μας και κανεις δεν θυμωνει δεν βγαινει εκτος οριων η θιγεται ποτε.το μονο <λαθος >αν μπορω να το πω ετσι ειναι οτι καποια μελη συνεχισαν να ασχολουνται. λαθος για την δικη τους ψυχολογια .αυτο το <μπουλινγκ > εμενα παντως με υποψιαζει σε κατι.το ποσο βαθια πληγωμενοι και θιγμενοι αισθανθηκαν οσοι κατηγορει η νατουρ απο τις <αστοχιες >του <ειδικου>..Dum spiro spero (?)
18-08-2009, 22:43 #119
Οταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη από μας Helena, σίγουρα δεν είναι αυτόματα επιθετικός. Αλοίμονο. Επιθετικός είναι αυτός που επιτίθεται. Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν τη διαφορά. Να διορθώσω κάτι στη τελευταία σου πρόταση.
Η Nature δεν κατηγόρησε ονομαστικά κανέναν, κατηγόρησε μια κατάσταση, που είναι κοινωνικό φαινόμενο. Βέβαια κάποιοι \"βαθιά πληγωμένοι και θιγμένοι\" όπως λες, την προσέβαλλαν και ειρωνεύτηκαν κατ\' εξακολούθηση επειδή τους είχε προσβάλλει ο πάνος..... Είπαμε, επικοινωνία να ναι αυτή και ας προσβάλλουμε όποιον συνομιλούμε.
18-08-2009, 22:53 #120
nature, γιατί εγώ πιστεύω πως bullying έκανε ο πάνος12345?γι\' αυτό άλλωστε και παρέθεσα τα δύο ποστ του.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....