Έντονα σημάδια bullying.... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 55 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 811
    Senior Member
    Originally posted by arktos
    nature, γιατί εγώ πιστεύω πως bullying έκανε ο πάνος12345?γι\' αυτό άλλωστε και παρέθεσα τα δύο ποστ του.
    Νομίζω πως το bullying, προυποθέτει ομάδα.
    Ο πάνος είναι ένας.
    Και όπως είπα και στη χικα νωρίτερα, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο πάνος που είναι ένας και χτεσινός, με ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολλοί και παλιοί του φόρουμ, που λένε ότι νοιάζονται για αυτό....... Η το \"νοιάζομαι\" είναι απλά η δικαιολογία για να ξεσπάσω?
    Οπότε μην κουράζεσαι. Και 32 ποστ του πάνου να μου παραθέσεις δεν θα αλλάξει κάτι. οπως είπα ήθελα να συζητήσουμε για το κοινωνικό φαινόμενο-παγίδα και να κάνουμε λίγη αυτοκριτική.....

Senior Member
    το φόρουμ το αισθάνομαι σαν το σπίτι μου και νοιάζομαι γι\'αυτό.όπως δεν θα ανεχόμουν τέτοια συμπεριφορά στο σπίτι μου, έτσι κι εδώ.τα τέσσερα χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω ξαναφερθεί έτσι.λες να είναι σύμπτωση που συνέβη και σε δέκα περίπου άλλα μέλη?

Senior Member
    Originally posted by arktos
    το φόρουμ το αισθάνομαι σαν το σπίτι μου και νοιάζομαι γι\'αυτό.όπως δεν θα ανεχόμουν τέτοια συμπεριφορά στο σπίτι μου, έτσι κι εδώ.τα τέσσερα χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω ξαναφερθεί έτσι.λες να είναι σύμπτωση που συνέβη και σε δέκα περίπου άλλα μέλη?

arktos κι εγω που ειμαι 2 μηνες μονο εδω μεσα μαζι σας και νιωθω πολυ ανετα και ομορφα, ετσι φερθηκα. οπως λες. και ισως και χειροτερα απο εσενα. απλα ειναι προκλητικος και αυθαδης.
    καποια στιγμη ( κατα την επισημη εμφανιση του πανου ) ρωτουσα τον εαυτο μου μηπως ειμαι εγω η τρελη και παραλογη. διαβαζοντας ομως πολλες φορες ολα τα ποστ με την σειρα καταλαβα οτι δεν ειμαι εγω και κανενας απο αυτα τα 10, 15 25 μελη...οσα κι αν ειναι..

Senior Member
    οπως ηταν αναμενομενο...
    9 σελιδες μετα, οι ηλιθιοι για να τσιμπησουν στο μεγαλοφυες πονημα \"μπουλιγκ\" της νατουρ, δεν βρεθηκαν...

αν η νατουρ ειχε την αντιληπτικη δυνατοτητα να διαχωρησει τον πανο απο το \"αθωο θυμα\" που προυποθετει το μπουλιγκ (κι αν παραβλεψουμε κι οτι το μπουλιγκ αφορα ανηλικους, γεγονος δευτερευον) και να καταργησει το ακυρο θεμα της , ξεκινωντας ενα πραγματικο θεμα ,για το αν και γιατι απανταει/πρεπει να απανταει κανεις στην επιθετικοτητα με επιθεση και στην προσβολη με δουλεμα, ΤΟΤΕ θα μπορουσαμε να εχουμε μια πολυ διαφορετικη συζητηση κι ενδεχομενως μερικα ενδιαφεροντα συμπερασματα..

δυστυχως ομως το θεμα οπως τεθηκε, και που παρ ολα τα σχολια ΟΛΩΝ, ΜΑ ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ, για να τοποθετηθει επι της πραγματικοτητας, η νατουρ σφυριζει αδιαφορα πετωντας βοτσαλακια μιλωντας για τον \"ξενο\" πανο που δεν ειχε απαιτησεις απ αυτον και \"τους δικους μας\"απ τους οποιους ειχε αλλες απαιτησεις .οτι ναναι δηλαδη.... (γνωριζεστε οι υπολοιποι τοσο καλα και δεν το ξερω?η μηπως διαχωριζουμε τους \"νεους\" απο τους παλιους? απο ποτε???)
    το θεωρω προσβολη στην νοημοσυνη ολων μας, δεν αξιζει καμιας σοβαρης συζητησης, για αυτο και οι ειρωνιες εκ μερους μου και λυπαμαι και τον χρονο που εχασα ακομα και γι αυτες δηλαδη..

αυτα ,κουμπαροι (παλιοι)
    και εις αλλα με υγειαν σε ολους ανεξαιρετους, παλιους και νεους..

Senior Member
    Νομίζω πως όσο και να διαφωνούμε μεταξύ μας, δεν υπάρχει κανένα μέλος που να μην θεώρησε τα λεγόμενα του Πάνου τουλάχιστον προκλητικά.
    Αυτό θα πρέπει να το διαχωρίσουμε εδώ.
    Και η Nature, καταλαβαίνω και πιστεύω ότι το γνωρίζει αυτό.
    Άσχετα τελικά αν είναι bullying ή όχι.
    Οπότε για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν είναι αυτός ο λόγος ένστασης σε αυτό το θέμα, τουλάχιστον για εμένα. Κανείς δεν είπε ότι θα έπρεπε να μείνουμε άπραγοι σε τέτοιες προσβολές.
    Γιατί γυρνάμε γύρω γύρω όμως πάλι από αυτά;
    Μήπως αλλού είναι η ουσία;

Αυτό που θα πω είναι ότι όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποιον και πέσουμε στο επίπεδό του, χάνουμε όχι μόνο το δικό μας αλλά συμπαρασύρουμε και το επίπεδο του φόρουμ μαζί μας.
    Και επιπλέον, αυτό το φαινόμενο της άσχημης επίθεσης μεταξύ μελών με προκλητικούς χαρακτηρισμούς τελευταία καλά κρατεί και χτυπάει, νομίζω, σε πολλούς, αν όχι σε όλους, άσχημα.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Remedy η ειρωνία πάει συννεφο...
    :(
    Κρίμα γιατί όταν επιλέγεις να μιλάς χωρίς αυτή ενδιαφέρομαι πολύ να σε διαβάζω σε άλλα θρεντς, το εννοώ.
    Αν δε σε ενδιαφέρει η γνώμη μου βέβαια συνεχίζεις ακάθεκτη, δικαίωμά σου.
    Πολύς θυμός και ένταση...γιατί;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    ανωνυμη το ειπα ηδη στην απαντηση μου το γιατι...
    η ουσιαστικη συζητηση ΘΑ ΗΤΑΝ αν αντιδρουμε στις προσβολες με επιθεση, ποτε γιατι κλπ...οποτε θελετε την κανουμε...

οπως διαφαινεται εγω ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν ανεχονται να υποτιμουν την νοημοσυνη τους...ουτε να τους κουνανε το δαχτυλο της δασκαλιτσας αυτοι που εχουν λερωμενη τη φωλια τους ΠΟΛΛΑΚΙΣ(κι αυτο δεν αφορα μονο την νατουρ)
    προτιμω την ειρωνια λοιπον απο την βωμολοχια...
    θα μου πεις ......και γιατι οχι την συζητηση ηρεμα και καλοπιστα????
    αν δεν φαινεται αρκετα καθαρα στο παραπανω σημειωμα μου, δεν θεωρω καλοπροαιρετη την σταση της νατουρ απο την αρχη του ποστμεχρι το τελος,και γι αυτο δεν αξιζει μια ισοτιμη συζητηση μαζι μου...

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    .....
    Άσχετα τελικά αν είναι bullying ή όχι.
    Οπότε για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν είναι αυτός ο λόγος ένστασης σε αυτό το θέμα, τουλάχιστον για εμένα. ...
    ε οχι ασχετα ανωνυμη...
    πως ασχετα?
    εχουν μιλησει 5 ανθρωποι επι του ορου και ΠΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ειναι αυτος ο χαρακτηρισμος για το θεμα με τον πανο , και η νατουρ επιμενει σαν την αστερω να επαναλαμβανει τον συγκεκριμενο ορο και να μιλαει για απλη διαφορετικοτητα του πανου και για την επιθεση που δεχτηκε κι αφου ειδε κι αποειδε οτι την εκραξαν κι οι πετρες για τους χαρακτηρισμους, βρηκε την αλλη μεγαλη εξυπναδα περι νεων και παλαιων....

και δεν φτανουν ολα αυτα, παραπονιεται κιολας που σχολιαστηκε το θεμα της σαν ακυρο και ο ορος μπουλιγκ σαν λιωμενη καραμελα που βρηκε για να μας πιπιλαει.....

αρνουμαι να το θεωρησω ασχετο..
    αν η ιδια επαιρνε πισω τους χαρακτηρισμους τις λαθος ορολογιες και τις εξυπναδες που πηγε να πασαρει σε μας τους ασχετους , αυτη η σχετικη που ουτε καν παρακολουθησε καλα καλα τι εγινε, τοτε ευχαριστως θα συζητουσα ουσιαστικα και σοβαρα
    με αυτη τη γελοια σταση , μονο αστειοτητες και ειρωνιες μπορω να λεω....

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    ....Αυτό που θα πω είναι ότι όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποιον και πέσουμε στο επίπεδό του, χάνουμε όχι μόνο το δικό μας αλλά συμπαρασύρουμε και το επίπεδο του φόρουμ μαζί μας.
    ...
    αυτο το συζηταμε οποτε θελεις, οχι εδω ομως.ανοιξε ενα θρεντ της προκοπης , και το συζηταμε.

Senior Member
    Remedy,
    o όρος bullying μετά από τη συζήτηση που έγινε καταλαβαίνω ότι μπορεί και τελικα να μην ευσταθεί αλλά μοιάζει σε αρκετά σημεία με αυτό που τελικά έγινε. Οπότε, για μένα, η ουσία δεν είναι να συζήτήσουμε αν τελικά είναι bullying ή κάτι παρεμφερές γιατί βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος και αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση.

originally posted by Remedy
    originally posted by anwnimi
    ....Αυτό που θα πω είναι ότι όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποιον και πέσουμε στο επίπεδό του, χάνουμε όχι μόνο το δικό μας αλλά συμπαρασύρουμε και το επίπεδο του φόρουμ μαζί μας.
    ...
    αυτο το συζηταμε οποτε θελεις, οχι εδω ομως.ανοιξε ενα θρεντ της προκοπης , και το συζηταμε.
    Το ανέφερα εδώ γιατί νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία εκτός αν δεν \"έπιασα\" τη nature ΄που είναι και η θεματοθέτρια. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα το κάνω.
    Και το εξίσου άλλο ουσιώδες για μένα γύρω από το θέμα αυτό είναι αυτό που προανέφερα:
    \"Και επιπλέον, αυτό το φαινόμενο της άσχημης επίθεσης μεταξύ μελών με προκλητικούς χαρακτηρισμούς τελευταία καλά κρατεί και χτυπάει, νομίζω, σε πολλούς, αν όχι σε όλους, άσχημα. \"

Όσο για τα υπόλοιπα Remedy, θα σου πω με καλή διάθεση ότι προτιμάς την ειρωνία από τη βωμολοχία αλλά μερικές φορές πρόσεξε γιατί αυτά τα δύο δύσκολα διαχωρίζονται και εσύ μήπως ρίχνεις το επίπεδό σου όταν συμπεριφέρεσαι έτσι;
    Δείξε σεβασμό στους συνομιλήτές σου αλλά και στον ευατό σου, δική μου γνώμη.

Senior Member
    θα σου απαντησω μονο στο τελευταιο σου σχολιο, και τα υπολοιπα περι πανου τα συζηταμε ισως καποια αλλη στιγμη αν γινει καποια σοβαρη συζητηση επι σωστης βασης κι οχι με αυτους τους πολυ εντυπωσιακους ορους που εμαθε η νατουρ απο τους φιλους της στο λονδινο, ειναι ομως εκτος θεματος μας...

συμφωνω στο οτι η ειρωνια ειναι εξισου η και πιο δηκτικη απο τη βωμολοχια αν αυτο ηθελες να πεις...αν δεν ηθελες να πεις αυτο, το λεω εγω γιατι αυτο πιστευω.
    περα απο αυτο,οχι, δεν θεωρω οτι ριχνω κανενα επιπεδο οταν ειρωνευομαι οσους κατα τη γνωμη μου το αξιζουν...

σεβασμο δειχνω μονο σε οσους τον κερδιζουν, οχι σε ολους.......αμετακινητη θεση μου, ισως διαφωνουμε αλλα εγω ετσι σκεφτομαι..
    οσο για το αν σεβομαι τον εαυτο μου, εαν δεν τον σεβομουν θα καθομουν ν ακουω τις παπαριες του καθενα αδιαμαρτυρητα...

σεβομαι επισης και την σταση της αποχης, αυτο ειναι μια αλλη ιστορια..το ποτε την επιλεγω ειναι επισης ενα ολοκληρο κεφαλαιο...

Senior Member
    Ή αποχή υπάρχει δηλαδή ή ειρωνία; 2 πάντα επιλογές σε ότι θεωρείς άκυρο;
    Και το τι είναι άκυρο το αποφασίζεις κάπως απόλυτα μου δίνεις την εντύπωση.

Senior Member
    Πάντως κουραστικό μου φαίνεται, να πρέπει να διαμαρτύρομαι στις παπαριές κάθε ενός για να σέβομαι τον εαυτό μου...

Προτιμώ την αδιαφορία...

Κι επίσης, δεν διαχωρίζω τους ανθρώπους σε άξιους του σεβασμού ή της ειρωνίας μου.

Ο άλλος δεν είναι κάτι αμετάβλητο, αλλά κάτι που επιδέχεται διακυμάνσεις.

Θα ήταν πολύ επισφαλές να κατηγοριοποιώ έτσι.

Σκέψεις....

Το θέμα είναι οτι η Ρεμ θεωρεί ως δεδομένο ( εικάζω τώρα εγώ) οτι πρόθεση της θεματοθέτριας ήταν να το παίξει έξυπνη.

Κάτι που είναι αυθαίρετο και εγωκεντρικό, διότι είναι μια ερμηνεία που έχει ως βάση την Ρεμ ( τώρα αυτή πάει να ΜΟΥ το παίξει έξυπνη).
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    δεν αποφασισα κανενα ακυρο εφ ολης της υλης...
    εξηγησα πολυ αναλυτικα τι θεωρω ακυρο..νομιζω ειναι σαφες...
    η αρχικη τοποθετηση και ο ορος και η συνεχεια στην σταση νατουρ που δεν πηρε τπτ πισω απ οσα ακυρα υποστηριξε, ολα αυτα ειναι τα ακυρα...

αποχη η ειρωνια σε οτι ειναι αναξιο σοβαρης συζητησης...μπορει κατι να ειναι ακυρο αλλα λογω της καλης πιστης του θεματοθετη, να εχω παρα πολλη υπομονη για συζητηση και επεξηγηση..οταν ομως καποιος ειναι αλλου ντ αλλου λογω εσφαλμενης αντιληψης αρχικα, κακης προθεσης (κατ εμε) ισως και πεισματος στη συνεχεια, δε θα κατσω εγω να αναλωνομαι για να τον πεισω με τι μοιαζει ο ελεφαντας και με τι το κουνουπι....

Senior Member
    γουειρντ λαθος εικασια..
    δεν θεωρησα οτι πηγε να το παιξει εξυπνη..
    αποδειξη αυτου, οτι δεν εγραψε και καμια εξυπναδα η νατουρ..

εγω ειδα απλα μια απροκλητη επιθεση εκ μερους της, χωρις ναε χει καν θεμα απ οτι φανηκε στην συνεχεια, μιας και ουτε ο ορος της ηταν σωστος ουτε το θεμα ειχε παρακολουθησει καλα.
    της αποδιδω δλδ κακοπιστια κι ερριστικοτητα στα καλα του καθουμενου...ειχε προηγουμενα με καποιους????/μαλωσε με τη πεθερα της? δεν το ξερω..
    παντως δεν ειναι η πρωτη φορα που μπαινει σε θεμα που δεν την αφορα (με την εννοια οτι δεν ηταν η αμεσα εμπλεκομενη)οχι για να εξηγησει η να κατευνασει αλλα για να αναψει τα αιματα κι εχει κατηγορηθει πρωτιστως απο αλλους γι αυτο(οχι απο εμενα)

Page 9 of 55 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast