Results 286 to 300 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
21-08-2009, 13:49 #286
Originally posted by krino
Originally posted by Remedy
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ!!!
οσα ατομα τα εβαλαν με τον πανο το εκαναν αυθορμητα, ασυντονιστα , χωρις καμια προ η μετα- συνεννοηση και απο γνησια αγανακτηση και χωρις κανεναν σχεδιασμο η τελικο στοχο...
το καθενα προσωπικα θιχτηκε και απο τις προσωπικες επιθεσεις που δεχτηκε απο τον πανο και απο τις απιστευτες συμβουλες και διαγνωσεις του προς πασα κατευθυνση!!
το θεμα δεν ειναι ακριβως αν υπηρξε συντονισμος,
που εγω θα σου πω οτι υπηρξε,
αλλα το οτι τον συντονισμο τον εκανε ο ιδιος ο πανος....
Οντως οι χρηστες αντεδρασαν απο μονοι τους στις απαντησεις του πανου.
Ειναι σαφες οτι ο πανος εχει αρκετο μεριδιο σε ολη αυτη την καλοκαιρινη συζητηση.
Αυτο ομως δεν αλλαζει την κατασταση στο τι θεση παιρνω εγω απεναντι σε αυτο.
Οσο για τους δικους μου καυγαδες που αναφερθηκες,
ηταν ολοι για προσωπικους χαρακτηρισμους και οχι σε αποψεις.
Και ναι, σε προσωπικους χαρακτηρισμους εχω ενα θεμα ειτε μου απευθυνονται ειτε ειναι προς αλλους.
Αν προσεξες ομως, ο πανος βαλλεται για τις αποψεις του και οχι για κατι αλλο.
Υπαρχουν λεπτες διαχωριστικες γραμμες, που καλως η οχι ειναι σημαντικες...
Κρινο κανεις λαθος εδω νομιζω.
Ο πανος δεχτηκε αντιδραση για χαρακτηρισμους που εδωσε συνολικα στα μελη του φορουμ και στη συνεχεια σε μελη ξεχωριστα. Επειτα απο αυτο δεχθηκε αντιδρασεις για τις συνολικες του αποψεις.
- 21-08-2009, 13:55 #287
Α, συμφωνώ και \'γω οτι δεν ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης δρασης το δικαιολογημένο flamewar. Απλώς τα παρόντα μέλη βρέθηκαν ξαφνικά μοιρασμένα σε τρείς κατηγορίες:
o Σ\'αυτούς που ο πάνος άρχισε να προκαλεί, τον έναν μετά τον άλλον...
ο Σ\'αυτούς που αρχισαν να σκονταφτουν και να αντιδρούν στις απείρου σοφίας συμβουλές του πάνου, ο ένας μετα τον άλλον...
ο Σ\'αυτούς που αρχικά πήραν με το μαλακό τον πάνο λόγω απλής συμπαθειας, μεχρι που αρχισαν να απογοητεύονται, ο ένας μετά το άλλον...
...Και που συνειδητοποίησαν οτι ανήκουν τελικά σε μια και μονη κατηγορία, ο ένας μετά τον άλλον.
Ούτε συντονισμος, ουτε guerilla warfare ούτε τίποτα.
21-08-2009, 13:56 #288
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ!!!
οσα ατομα τα εβαλαν με τον πανο το εκαναν αυθορμητα, ασυντονιστα , χωρις καμια προ η μετα- συνεννοηση και απο γνησια αγανακτηση και χωρις κανεναν σχεδιασμο η τελικο στοχο...
το καθενα προσωπικα θιχτηκε και απο τις προσωπικες επιθεσεις που δεχτηκε απο τον πανο και απο τις απιστευτες συμβουλες και διαγνωσεις του προς πασα κατευθυνση!!
το θεμα δεν ειναι ακριβως αν υπηρξε συντονισμος,
που εγω θα σου πω οτι υπηρξε,
αλλα το οτι τον συντονισμο τον εκανε ο ιδιος ο πανος....
Οντως οι χρηστες αντεδρασαν απο μονοι τους στις απαντησεις του πανου.
Ειναι σαφες οτι ο πανος εχει αρκετο μεριδιο σε ολη αυτη την καλοκαιρινη συζητηση.
Αυτο ομως δεν αλλαζει την κατασταση στο τι θεση παιρνω εγω απεναντι σε αυτο.
Οσο για τους δικους μου καυγαδες που αναφερθηκες,
ηταν ολοι για προσωπικους χαρακτηρισμους και οχι σε αποψεις.
Και ναι, σε προσωπικους χαρακτηρισμους εχω ενα θεμα ειτε μου απευθυνονται ειτε ειναι προς αλλους.
Αν προσεξες ομως, ο πανος βαλλεται για τις αποψεις του και οχι για κατι αλλο.
Υπαρχουν λεπτες διαχωριστικες γραμμες, που καλως η οχι ειναι σημαντικες...
προφανως εχεις ξεχασει εντελως το θεμα λογω απουσιας.
Ο ΠΑΝΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΕΙ, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ \"ΑΛΗΘΕΙΩΝ , ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ!!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΩ....
21-08-2009, 14:03 #289
Originally posted by RemedyΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ \"ΑΛΗΘΕΙΩΝ , ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ!!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΩ....
Δεν ειπα να ανεχθεις τιποτα, ουτε εσυ, ουτε κανεις.
Ο τροπος οομως που δειχνεις κατι που δεν ανεχεσαι δειχνει την διαφορα.
Επιπλεον οσο και αν δεν σου αρεσει,
αρμοδιος για να απομακρυνθει καποιος απο το φορουμ, δεν ειμαι εγω ουτε εσυ, ουτε οποιος τριτος το επιθυμει.
Ειναι αποκλειστικη ευθυνη του αντμιν και απο οσο εχω δει μεχρι στιγμης δεν υπαρχει αυτη η διαθεση, χωρις αυτο να σημαινει καποια εγκριση ειτε για ψυχακηδες ειτε για χαπακηδες.
Ρεμεντυ,
(και καμποσοι ακομα)
αν σε αυτο το φορουμ,
επικρατουσε - ο δικαιος - θυμος σου,
δεν ειχε μεινει εδω μεσα ουτε ρουθουνι....
21-08-2009, 14:15 #290
Originally posted by RemedyΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..
Δεν ειπα να ανεχθεις τιποτα, ουτε εσυ, ουτε κανεις.
Ο τροπος οομως που δειχνεις κατι που δεν ανεχεσαι δειχνει την διαφορα.
Επιπλεον οσο και αν δεν σου αρεσει,
αρμοδιος για να απομακρυνθει καποιος απο το φορουμ, δεν ειμαι εγω ουτε εσυ, ουτε οποιος τριτος το επιθυμει.
Ειναι αποκλειστικη ευθυνη του αντμιν και απο οσο εχω δει μεχρι στιγμης δεν υπαρχει αυτη η διαθεση, χωρις αυτο να σημαινει καποια εγκριση ειτε για ψυχακηδες ειτε για χαπακηδες.
Ρεμεντυ,
(και καμποσοι ακομα)
αν σε αυτο το φορουμ,
επικρατουσε - ο δικαιος - θυμος σου,
δεν ειχε μεινει εδω μεσα ουτε ρουθουνι....
(εσυ δηλαδη με ποιον τροπο \"δειχνεις οτι δεν ανεχεσαι \"καποιον που σε βριζει γιααααα πες μας κρινε :))
εδω κανεις ακομα μεγαλυτερο λαθος
ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΓΕΛΟΙΠΟιΗΣΑ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΩΧΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΙΖΩ.....
αν δεν αντεχει να τον βριζουν και να τον δουλευουν οταν βριζει, προσβαλει και προκαλει και αποφασισει να φυγει, ε δε θα σου πω οτι θα λυπηθω κιολας...
υποθετω οτι την καταλαβαινεις μιας κι εχεις βρισει πολλους...
δεν φανταζομαι να υποστηριζεις οτι τους εδιωξες..
το δικαιωμα να τον διωξει το εχει ο αντμιν, κι απ οτι θα ειδες, ακομα εδω ειναι ο πανος, αλλα ελαφρως ξεδοντιαρης...
21-08-2009, 14:17 #291
Κάτι που μόλις τώρα πρόσεξα-
Εσύ, μπορεί να μην έλαβες μέρος στην υβριστική συμμαχία, ας την πούμε έτσι, την δικαιολόγησες όμως.
Με αφορμή αυτό, σου αντιπαρατέθηκα.
Χαίρομαι που κατάλαβες οτι το περί ανάληψης ευθύνης δεν πήγαινε σε εσένα και λυπάμαι που δεν εκφράστηκα επακριβώς ώστε να μην υπάρξει αυτή η σύγχυση.
Εφόσον πλακώνονται οι nature et al με άλλα συγκεκριμένα άτομα, λογικό είναι να χρησιμοποιήσουν αμφότεροι το γνωστό απο παλιότερες μεταξύ τους \"αναμετρησεις\" mode. Το θέμα για το οποίο διαφωνείτε είναι καινούργιο, το στύλ της αντιπαράθεσης όμως ίδιο με τα παλιά. Στην τελική, σιγά μην επανεφευρίσκει κανείς τον τρόπο που πλακώνεται με συγκεκριμένα άτομα επειδή προέκυψε κάτι αλλιώτικο. Μέρος της σχέσης σας είναι το πώς πλακώνεστε και αυτό θα χρησιμοποιήσετε. Αυτό που αλλάζει είναι το θέμα αλλά και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται. Εξαιρούνται οσοι \"περεμβαίνουν\" για το ίδιο θέμα, για να εκφράσουν όμως θέσεις και επιχειρήματα, και όχι να εγκρίνουν ή να επικρίνουν το πώς πλακώνεστε, που αφορά μόνο εσάς που πλακώνεστε γιατί είναι μέρος των δικών σας μεταξυ σχέσεων (που πλακώνεστε.)
Αυτά όσον αφορά το μεταξύ σαν βρισίδι (που πλακώνεστε) στο παρόν thread. Οσο για το βρισίδι πού έφαγε ο Πάνος, όχι μόνο δεν διαφωνώ (παπαροκτόνων εγκώμιον), όχι μόνο δεν ντρέπομαι να βρίσω αλλα ίσως είναι μια καλή στιγμή αυτή να ομολογήσω οτι τρέναρα για μέρες την εγγραφή μου μέχρι να κοπάσει η θύελλα. Καλή η εγγραφή αλλα και μια προσωρινή, προληπτική μη-εγγραφή διδάσκει περισσότερη αυτοσυγκράτηση στους αρχάριους.
Υ.Γ. ...που πλακώνεστε :P
21-08-2009, 14:20 #292
ρε θελω να παω στη θαλασσα λεμεεεεεεε!!!
21-08-2009, 14:26 #293
ρε θελω να παω στη θαλασσα λεμεεεεεεε!!!Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
21-08-2009, 14:27 #294
μαλιστα.....
αυτο εδω τι ακριβως ειναι δηλαδη?
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4834
ΓΕΛΟΙΠΟιΗΣΑ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΩΧΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΙΖΩ.....
τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενη, εμενα μου περισευει.
Αν απο την αλλη συντασεσαι στο να αντιπαρατιθεσαι με το να βριζεις μονο, δεν εχω αντιρρηση ειναι το στυλ σου και μεχρι εκει.
Εγω μιλαω πιο πολυ για κινησεις οπως το παραπανω λινκ.
δεν εχω διωξει κανενα, και δεν θα το εκανα ποτε.
Μπορει να βριστω με καποιον, αυτο δεν με σταματα σε αλλη στιγμη να βρω μια στιγμη συμφωνιας.
Προτιμω να κρατησω την στιγμη αυτη, παρα το υπολοιπο κομματι.
το δικαιωμα να τον διωξει το εχει ο αντμιν, κι απ οτι θα ειδες, ακομα εδω ειναι ο πανος, αλλα ελαφρως ξεδοντιαρης...
τωρα ξεδοντιαρης η οχι δεν το γνωριζω,
ισως ολα αυτα αποτελεσουν μια αρχη για μια καινουρια σελιδα.
(εσυ δηλαδη με ποιον τροπο \"δειχνεις οτι δεν ανεχεσαι \"καποιον που σε βριζει γιααααα πες μας κρινε :))
σου ειπα αν ειναι επι του προσωπικου,
βριζω και εγω.
Πχ με εχουν χαρακτηρισει ομοφυλοφιλο επειδη ετσι βολευει καποιους ο μικροαστισμος τους, (τοσα μαθανε - τοσα λενε)
αν ειναι για τις αποψεις μου, απαντω με την επιχειρηματολογια μου.
Παρολα αυτα,
εμμενω οτι η κατασταση εχει φτασει σε ακρα και κακως εγινε αυτο.
Δειχνει οτι ο θυμος προηγηται κατα πολυ της ωριμης σκεψης και λειτουργει η δικλειδα ασφαλειας, ποναει ποδι, κοβω ποδι.
Καθολου ταιριαστο σεναριο για ενα φορουμ ψυχολογιας....
Ας ριξουμε τους τονους και θα δουμε πως θα λυθει η ολη περιπλοκη κατασταση....
21-08-2009, 14:40 #295
μαλιστα.....
αυτο εδω τι ακριβως ειναι δηλαδη?
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4834
τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενη, εμενα μου περισευει.
Αν απο την αλλη συντασεσαι στο να αντιπαρατιθεσαι με το να βριζεις μονο, δεν εχω αντιρρηση ειναι το στυλ σου και μεχρι εκει.
Εγω μιλαω πιο πολυ για κινησεις οπως το παραπανω λινκ.
δεν εχω διωξει κανενα, και δεν θα το εκανα ποτε.
Μπορει να βριστω με καποιον, αυτο δεν με σταματα σε αλλη στιγμη να βρω μια στιγμη συμφωνιας.
Προτιμω να κρατησω την στιγμη αυτη, παρα το υπολοιπο κομματι.
τωρα ξεδοντιαρης η οχι δεν το γνωριζω,
ισως ολα αυτα αποτελεσουν μια αρχη για μια καινουρια σελιδα.
σου ειπα αν ειναι επι του προσωπικου,
βριζω και εγω.
Πχ με εχουν χαρακτηρισει ομοφυλοφιλο επειδη ετσι βολευει καποιους ο μικροαστισμος τους, (τοσα μαθανε - τοσα λενε)
αν ειναι για τις αποψεις μου, απαντω με την επιχειρηματολογια μου.
Παρολα αυτα,
εμμενω οτι η κατασταση εχει φτασει σε ακρα και κακως εγινε αυτο.
Δειχνει οτι ο θυμος προηγηται κατα πολυ της ωριμης σκεψης και λειτουργει η δικλειδα ασφαλειας, ποναει ποδι, κοβω ποδι.
Καθολου ταιριαστο σεναριο για ενα φορουμ ψυχολογιας....
Ας ριξουμε τους τονους και θα δουμε πως θα λυθει η ολη περιπλοκη κατασταση....
η απλουστατη διαφορα ειναι οτι και να επιθυμω και να το δηλωνω το κανω απο θεση ΜΗ ΙΣΧΥΟΣ, μιας και δεν ειμαι αντμιν, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ!!!!...ελπιζω οτι καταλαβαινεις την διαφορα...
το αν αντιπαρατιθεμαι με βρισιες, το εχω αποδειξει νομιζω εδω και πολυ καιρο και σε πολλους στο φορουμ αυτο..
τις βρισιες τις επιλεγω για τους ανεγκεφαλους...δεν νομιζω να εχω δειξει ενδεια επιχειρηματων...
σε πληροφορω μιας και ελειπες, οτι οι τονοι ειχαν πεσει προ πολλου και μονοι τους (γιου νοου αυτορρυθμιση????)
κανεις δεν ειχε φυγει, ο πανος ειχε σταματησει τις πολλες παπαριες γιατι ειδε οτι δεν τον παιρνει,
ωσπου θυμηθηκε οτι εχει θεμα η νατουρ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΓΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΡΟΛΟΙ και καθομαστε εδω και 19 σελιδες να συζηταμε για τον παπαρα και καθε παπαρα και παπαρω
21-08-2009, 15:00 #296
αλλο το διωχνω κι αλλο δηλωνω την επιθυμια μου να φυγει..
οπως λες και η ιδια παρακατω,
ενας απλος χρηστης ΔΕΝ μπορει να κανει κατι αλλο,
περα απο το να ΕΠΙΘΥΜΕΙ να φυγει ενα αλλο μελος.
Αρα το προηγουμενο ερωτημα σου ειναι εντελως ρητορικο,
μιας και να ηθελες να διωξει απλα δεν μπορεις.
Μπορεις ομως (και δικαιωμα σου) να θες να φυγει ενα αλλο μελος,
κατι για το οποιο μιλαω τοση ωρα.
η απλουστατη διαφορα ειναι οτι και να επιθυμω και να το δηλωνω το κανω απο θεση ΜΗ ΙΣΧΥΟΣ, μιας και δεν ειμαι αντμιν,(*) ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ!!!!...ελπιζω οτι καταλαβαινεις την διαφορα...
αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν εσυ καταλαβαινεις οτι το προηγουμενο σχετικο σχολιο σου, απλα δεν στεκει.
Αν ναι, τοτε θα καταλαβεις και το λινκ που εβαλα.
Αν οχι,
δεν χαλασε και ο κοσμος....
το αν αντιπαρατιθεμαι με βρισιες, το εχω αποδειξει νομιζω εδω και πολυ καιρο και σε πολλους στο φορουμ αυτο..
τις βρισιες τις επιλεγω για τους ανεγκεφαλους...δεν νομιζω να εχω δειξει ενδεια επιχειρηματων...
οκ δεν διαφωνω μιας και απο βρισιδι μαλλον προηγουμε εναντι πολλων.
Ωστοσο δεν μου αρεσει να παιζει σε πρωτη κλιμακα, μπορεις και να αδιαφορησεις σε κατι.
Αλλα ειπα αυτο ειναι προσωπικη σταση του καθενος.
σε πληροφορω μιας και ελειπες, οτι οι τονοι ειχαν πεσει προ πολλου και μονοι τους (γιου νοου αυτορρυθμιση????)
ωραια,
να δουμε πως θα πορευτουμε απο εδω και περα λοιπον....
κανεις δεν ειχε φυγει, ο πανος ειχε σταματησει τις πολλες παπαριες γιατι ειδε οτι δεν τον παιρνει,
παλι βγαζεις κρισεις....
ειναι αναγκη να μην τον παιρνει?
αποκλειεται σε μερικα να προβληματίστηκε?
ωσπου θυμηθηκε οτι εχει θεμα η νατουρ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΓΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΡΟΛΟΙ και καθομαστε εδω και 19 σελιδες να συζηταμε για τον παπαρα και καθε παπαρα και παπαρω
οκ, δεν θα κρινω γιατι το εκανε αυτο η nature,
αλλα ακομα και αν πουμε οτι κακως το εκανε,
μπορεις να πουμε 1-2 απαντησεις και να μην ξανασχοληθουμε.
Τωρα θα περασουμε στο αλλο ακρο και θα λεμε ο ταδε ριχνει λαδι στη φωτια?
Και ποιο ειναι το επομενο βημα?
να προεγκρινονται τα τοπικ πριν καν ανοιξουν?
Δεν σου κανει?
το χεζεις και πας για αλλα.
Δεν ξερω ποσο επεσαν οι τονοι,
αλλα τους δικους σου τους βρισκω ανεβασμενους.....
:P
(*) δεν τολμω να σκεφτω τι θα συνεβαινε στο φορουμ αν ησουν αντμιν ρεμεντυ....
21-08-2009, 15:21 #297
Καλώς ήρθες κρίνο.....
Πέρασα μια γρήγορη όσα έγραψες και έχω να σου πω ότι ποτέ δεν έχω συμφωνήσει περισσότερο μαζί σου.....
Τώρα θα τα διαβάσω και πιο λεπτομερώς :) .....
21-08-2009, 15:34 #298
Originally posted by nature
ότι ποτέ δεν έχω συμφωνήσει περισσότερο μαζί σου.....
σημειωσε την ημερα,
του χρονου παλι ε?
:P:P
ΥΓ.... οσο και να εχουμε διαφωνησει ολοι με ολους,
παντα μπορει να βρεθει ενα σημειο που μπορει να συμφωνησουμε, αρκει να θελουμε και να μην μας κυβερνανε παρωπιδες.
Το θεωρω προσον να μπορει να συζηταει καποιος, και να αφηνει τις υπολοιπες διαφωνιες του κατα μερος.
Βεβαιως αν χρειαστει στο μελλον, μπορει να ξαναδιαφωνησουμε, αλλα νομιζω οτι ολα αυτα τα πανω και τα κατω ειναι μερος της ζωης μας...
21-08-2009, 15:54 #299
Aκριβώς, κρίνο.
Είναι όμορφο να μην μας κυβερνάνε παρωπίδες.
Α! και ασε την Ρέμεντυ να λέει....
Δεν με είπες κατινάρα. Κατίνα με είπες. Είναι ένα αποδεκτό όνομα. Οπως και το Ελένη :)
21-08-2009, 16:13 #300
Originally posted by nature
Α! και ασε την Ρέμεντυ να λέει....
Παρολο που εχουμε αλλη οπτικη,
η αποψη της, εχει την χρησιμοτητα της.
Υψωνει τις εντασεις και χρειαζεται να υπαρχει και αυτη η σταση.
Βεβαια υπαρχουν χαρακτηρισμοι ενθεν και ενθεν, αλλα αυτα συμβαινουν οταν μιλανε οι ανθρωποι μεταξυ τους.
Στο τελος πιστευω οτι θα αμβλυνθουν ολα τα προβληματα και θα... αυτορυθμιστουν οπως ειπε και η ρεμεντυ....
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια