Results 391 to 405 of 811
Thread: Έντονα σημάδια bullying....
-
22-08-2009, 19:11 #391
Originally posted by Sofia
εννοω να δωσω χρονο μεχρι να μιλήσω ή να προβω σε καποιο συμπερασμα.οχι τελειωτικο. πιο ολοκληρωμενο.
α ναι, αυτο που δεν έκανα. σ\' αυτό κατέληξα στο προ-προηγούμενο ποστ μου.
Αυτον το χρόνο τον δινουμε λες μόνο στον εαυτό μας πριν προβούμε σε κάτι ή και κατ\' επέκταση στον άλλον? Γιατι μου φαίνεται τον δικαιούται και ο άλλος σε όλες τις περιστασεις.
- 22-08-2009, 19:15 #392
κυριως σε εμας. πιστευω πώς αν βιαστω στο να κρινω τον οποιονδηποτε εχω θεμα με μενα πρωτα. εχει να κανει κ με φοβο πιστευω.το ιδιο πιστευω οταν δεν καταληγω ποτε σε συμπερασμα.ή αναβαλλω συνεχως δινοντας διαρκεις παρατασεις.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
22-08-2009, 19:39 #393
Originally posted by DissolvedGirl
Μάλλον σου ξεφεύγουν αυτά (και αλλα, στα νέα του Ant1 στις 8:00) γιατί δεν ήταν καθόλου ρητορική ερώτηση. Θέλω να συμμετάσχω στο θέμα αλλα... δεν έχω ιδέα ποιο είναι πλέον το θέμα. Τις τελευταίες μέρες μονο μέλη που έχουν θέματα μεταξύ τους διαβάζω, μάλλον για απόψεις που εξέφρασαν τα μεν για τα δε κάπου, κάπως, κάποτε... αλλα κάποιο συγκεκριμένο θέμα/πρόβλημα για να σχολιάσει κάποιον νέος στη συζήτηση δεν έχω εντοπίσει στις τελευταίες σελίδες :(
Θα κάνω όμως μια απόπειρα να εκφράσω άποψη για αυτά που ανέφερες ως θέματα, και sorry εκ των προτερων αν είμαι εκτος θέματος :P
Πολύ εμπεριστατωμένα αυτά που έγραψες, συμφωνώ γενικά και σχολιάζω επι μέρους:
-Ο ορος \"bullying\" δεν ευσταθεί ακριβώς στην κατάσταση του Πάνου, μάλλον ο Πάνος προσπάθησε να κάνει bully το forum και τα μέλη του εάν δεν συμμορφωθούν με τους κανόνες επικοινωνίας που προσπάθησε να εντάξει στην κοινότητα μας. Στην προκειμενη περίπτωση, ο Πάνος όχι μονο ξεπέταγε θέματα το ένα μετά το άλλο στα οποια είχαν φουντώσει αρκετοί καβγάδες, χωνόταν και σε θέματα όπου υπήρχε ήδη ομαλή συζήτηση και, με τον έναν η τον άλλο τρόπο, κατάφερνε να την εκτροχιάσει, ώστε να μην μπορείς να τον αποφύγεις με τίποτα εκτος του να μην συμμετέχεις πλέον στο forum. Συνήθως οι bullies παρενοχλούν περισσότερο από ένα άτομο, και το forum αυτό είναι εξαιρετικά ποικιλόμορφο στον τρόπο που εκφράζονται τα μέλη του (και αν το θες, άτομα που γραφουν με πολύ χειρότερο τρόπο από ότι το εν λόγω μέλος, έχουν λάβει και προσοχή και συμβουλές). Η αντίδραση αυτή όμως ήταν Πάνος-oriented, και όχι μονο από άτομα που είναι γενικά ευθείς στο στυλ τους, αλλα και από ανθρώπους που πλειοψηφικά στα post τους δείχνουν υπομονή.
Πολύ επιτυχημένη η τοποθέτηση σου επι του γηπεδικού σε οτι αφορά τον πάνο. Η ανώνυμη όμως αναφερόταν στο επίπεδο σύγκρουση που προκλήθηκε εντός του θρεντ. Μπορεί να το χρησιμοποίησε και για την αντιδραση του φορουμ στον πάνο, δεν ξέρω γι\' αυτό. Η δική μου αντίδραση προς την ανώνυμη αφορούσε την πρώτη χρήση.
Όσο για το αν το θέμα ξεκίνησε ΜΕ ΣΤΟΧΟ να αναζωπυρωθούν εντάσεις και όχι απλά γνωρίζοντας ότι είναι ένα θέμα που θα προκαλέσει ένταση, έχει νομίζω μεγάλη διαφορα. Είναι όμως κάτι που δε γνωρίζω, και προσωπικά δε θα ήθελα να μάθω ότι άνοιξε με αυτόν τον σκοπό.
-Χμ... να σου πω την αλήθεια, την άποψη ορισμένων ότι υπήρξε bullying δεν θα την αποκαλούσα υποκριτική. Έτσι και αλλιώς, είναι ένας ξενόφερτος ορος, μη γνωστός σε όλους, μη διαδεδομένος στην Ελλάδα και, προσωπικά, μη έχοντας εφαρμογή έτσι και αλλιώς στο συγκεκριμένο θέμα, που μάλλον περιέπλεξε τα πράγματα αντί να τα απλοποιήσει κάτω από την ταμπέλα \"bullying\" και άνοιξε περισσότερα μέτωπα σύγκρουσης αντί να ενώσει μερικά. Οποτε αντί για \"υποκριτική\", θα την αποκαλούσα \"μπερδεμένη\" η \"παραπλανημένη\".
Αυτά. :)
22-08-2009, 19:46 #394
κυριως σε εμας. πιστευω πώς αν βιαστω στο να κρινω τον οποιονδηποτε εχω θεμα με μενα πρωτα. εχει να κανει κ με φοβο πιστευω.το ιδιο πιστευω οταν δεν καταληγω ποτε σε συμπερασμα.ή αναβαλλω συνεχως δινοντας διαρκεις παρατασεις.
Πρίν εννοούσα οτι στερώντας τον χρόνο αυτό απ\' τον εαυτό μου, τον στερώ και απο τον άλλο με την εννοια οτι δεν του δίνω κατι βασικό που του αναλογεί: την αναγνώριση οτι έιναι κάποιος ακόμα κι αν δεν τον ξέρω. Αυτό και μόνο, με τη σειρά του όφειλε να ήταν αρκετό για να με φρενάρει και να δοθεί ο χρόνος.
22-08-2009, 20:25 #395
Originally posted by anwnimi
Αυτό που αναρρωτιέμαι σε αυτό το θέμα είναι το εξής:
Ρε παιδιά, δεν είναι στόχος πάντα σε ένα διάλογο να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε την άποψή μας, αλλά να προβληματιστούμε.
Άραγε προβληματίστηκε κανείς πάνω σε αυτά που ειπώθηκαν;
Από την έκβαση αμφιβάλλω...
Για μένα όπως έχω ξαναπεί μικρή σημασία έχει αν ο συγκεκριμένος πάνος υπήρξε το θύμα ή ο θύτης. Το θέμα είναι πως ήθελα να καταδικάσουμε τη βία, είτε λέγεται bullying, είτε κούλιγκ είτε σούλιγκ. Την καταδικάζω ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΒΙΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Την καταδικάζω είτε την ασκεί ο πάνος είτε την ασκούν οι υπόλοιποι \"για το καλό του φόρουμ\"
Ειδικά εδώ μέσα ακόμα παραπάνω.
Και αυτό μετά χαράς είδα ότι το είπαν πολλοί με διαφορετικά λόγια, πολλές φορές πιο εύστοχα από τα δικά μου.
Τώρα αν η βία ασκείται μαζικά από πολλούς σε έναν, κατά τη γνώμη μου είναι και πράξη \"άνανδρη\".
Εδώ μου άρεσε πολύ η τοποθέτηση του krino. Είχε μέσα της γενναιότητα.
Και πάλι είτε λέγεται μπούλιγκ είτε κούλιγκ καταδικάζω και τη βία από μέλος σε μέλος για ψύλλου πήδημα (πχ δεν μου άρεσε το θέμα σου και είσαι μ@@κας). Πιστεύω ότι πάλι όλοι προβληματίστηκαν.
Διάβασα πολλές ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις μέσα εδώ, που ήρθαν να εμπλουτίσουν την αρχική μου σκέψη.
Θα παραθέσω αυτή που με άγγιξε πιο πολύ για να την απολαύσουμε όσοι επιθυμούμε:
........ σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια. κ τα εκτιμω ακομα παραπανω, οταν δεν ερχονται μεσα απο μια ταυτιση αποψεων.αλλα μαλλον μεσα απο μια συνθεση αποψεων.
...........................
22-08-2009, 20:25 #396
Originally posted by oboro
...Α, αυτό εννοούσες? Οτι ξεφύγαμε? Ρητορική ερώτηση έτσι? Χε, δεν μου ξεφεύγουν εμένα αυτά...
Θα κάνω όμως μια απόπειρα να εκφράσω άποψη για αυτά που ανέφερες ως θέματα, και sorry εκ των προτερων αν είμαι εκτος θέματος :P
-Ο Πάνος είναι \"θύμα\", ακριβώς όπως και αυτοί που σχολίαζε προκλητικά ήταν \"θύματα\" των προσβλητικών του χαρακτηρισμών, των αδιάκοπων αερολογιών και των κατά καιρούς επικινδυνων συμβουλων του. Η διαφορα είναι πως οι δεύτεροι δεν έκαναν κάτι ώστε να προκαλέσουν τέτοιες αντιδράσεις, ενώ ο Πάνος12345 κατάφερε να εξοργίσει τόσο κόσμο σε τέτοιο βαθμό ώστε, όταν άνοιξε ένα topic που άπτονταν αυτής του της συμπεριφοράς, όλοι οι προσβληθέντες αλλα και άτομα που απλά πρόσεξαν τη συμπεριφορά του, έσπευσαν να του την επισημάνουν, άλλοι με κακό τρόπο εξ αρχής, άλλοι ξεκινώντας με ευγένεια αλλα χάνοντας στη πορεία την υπομονή τους λόγω των γενικεύσεων και του στρουθοκαμηλισμού του Πάνου. Οποτε ναι, για εμενα ο Πάνος είναι θύμα. Της συμπεριφοράς του και των αντιδράσεων που αυτή επέφερε. Ας πρόσεχε.
-Ο ορος \"bullying\" δεν ευσταθεί ακριβώς στην κατάσταση του Πάνου, μάλλον ο Πάνος προσπάθησε να κάνει bully το forum και τα μέλη του εάν δεν συμμορφωθούν με τους κανόνες επικοινωνίας που προσπάθησε να εντάξει στην κοινότητα μας. Στην προκειμενη περίπτωση, ο Πάνος όχι μονο ξεπέταγε θέματα το ένα μετά το άλλο στα οποια είχαν φουντώσει αρκετοί καβγάδες, χωνόταν και σε θέματα όπου υπήρχε ήδη ομαλή συζήτηση και, με τον έναν η τον άλλο τρόπο, κατάφερνε να την εκτροχιάσει, ώστε να μην μπορείς να τον αποφύγεις με τίποτα εκτος του να μην συμμετέχεις πλέον στο forum. Συνήθως οι bullies παρενοχλούν περισσότερο από ένα άτομο, και το forum αυτό είναι εξαιρετικά ποικιλόμορφο στον τρόπο που εκφράζονται τα μέλη του (και αν το θες, άτομα που γραφουν με πολύ χειρότερο τρόπο από ότι το εν λόγω μέλος, έχουν λάβει και προσοχή και συμβουλές). Η αντίδραση αυτή όμως ήταν Πάνος-oriented, και όχι μονο από άτομα που είναι γενικά ευθείς στο στυλ τους, αλλα και από ανθρώπους που πλειοψηφικά στα post τους δείχνουν υπομονή.
Και αν μιλήσουμε και γηπεδικά, δεν μπορείς να κατηγορήσεις επ ουδενί μια ομάδα οπαδών ότι \"επιτέθηκαν\" σε έναν φανατικό που ερχόταν σε οποια θέση και αν πήγαιναν και την περιγελούσε η προσπαθούσε να τους την αλλάξει. Τη πρώτη φορα τον αγνόησαν ελπίζοντας να σταματήσει από μονος του... Τη δεύτερη φορα του μίλησαν ευγενικά, με τακτ, και την τρίτη ... την τέταρτη φορα του μίλησαν απλά αλλα ξεκάθαρα, ντόμπρα και χωρίς σαλτσούλες και χάιδεμα στα αυτάκια, και την πέμπτη και την έκτη ... Την έβδομη φορα του φώναξαν, τον περιγέλασαν και ξανά μάνα προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, και την όγδοη και την ένατη ... ε την δέκατη θα τον αρχίσουν στα μπινελίκια, μπορεί να του\'ρθει και καμια καρεκλα ξώφαλτσα. Το θεωρώ ανόητο να επιμένεις κάπου όπου βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετική οπτική από τη δικη σου και εσύ να προσπαθείς, άμεσα με προκλητικό τρόπο και έμμεσα με απειλές, να τους επιβάλεις τη δικη σου, να μην απαντάς σχεδόν ποτε σε άμεσες ερωτήσεις, να επικαλείσαι νομους και θεωρήματα που καμια σχέση με το θέμα δεν έχουν, και στην τελική να βλέπεις ότι κατέληξες να είσαι ενοχλητικός και να μη σε παίρνει αλλα εσύ να επιμένεις, μονο και μονο επειδή έχεις και εσύ δικαίωμα στο διάλογο.
-Η ανάρτηση αυτού του θέματος νομίζω ήταν άστοχη στη διατύπωση της, η ξεκίνησε ως κάτι και κατέληξε ως κάτι άλλο, όμως δεν μπορώ να πω οτιδήποτε επί του θέματος με σιγουριά γιατί, όπως έχω πει ξανά, δεν είμαι medium να μαντεύω τις προθέσεις του καθενός. Εγώ νομίζω πως η nature ήθελε να ανοίξει ένα θέμα, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την κατάσταση με τον Πάνo, για το πως μερικοί άνθρωποι αντιδρούν βίαια σε κάθε τι διαφορετικό και πως δε χρειάζεται να αναλωνόμαστε σε προσβολές και βρισιές αν δεν συμφωνούμε σε κάτι, τη στιγμή που μπορούμε απλά να αδιαφορήσουμε. Κατεμέ, διάλεξε λάθος άτομο ως αφετηρία για το θέμα της (αφού προσωπικά θεωρώ τον Πάνo όχι μονο προκλητικό, αλλα και την εξαίρεση στον κανόνα καλής συμπεριφοράς του forum) το οποιο αυτομάτως, λόγω της προϊστορίας με το εν λόγω μέλος, έκανε το topic της πεδίο μάχης, και επίσης, λόγω του ότι η ίδια δεν βρέθηκε να συμμετάσχει αρκετά στα θέματα όπου παρατήρησε το φαινόμενο του \"bullying\" κατ\'αυτήν, δεν αντιλήφτηκε πως η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν ήταν ο κανόνας της συμπεριφοράς των συμμετεχόντων (γιατί εγώ προσωπικά έχω μιλήσει πολύ ήρεμα και πολιτισμένα με τους άμεσα εμπλεκόμενους, και ας διαφωνούμε) η γενικευμένη τάση του forum (ακόμα και αν η πρώτη μου επαφή με πολύ κόσμο εδώ μέσα ήταν... έντονη αν μη τι άλλο), αλλα συγκεκριμένα προκαλούμενη από ένα και μονο άτομο.
Όσο για το αν το θέμα ξεκίνησε ΜΕ ΣΤΟΧΟ να αναζωπυρωθούν εντάσεις και όχι απλά γνωρίζοντας ότι είναι ένα θέμα που θα προκαλέσει ένταση, έχει νομίζω μεγάλη διαφορα. Είναι όμως κάτι που δε γνωρίζω, και προσωπικά δε θα ήθελα να μάθω ότι άνοιξε με αυτόν τον σκοπό.
-Χμ... να σου πω την αλήθεια, την άποψη ορισμένων ότι υπήρξε bullying δεν θα την αποκαλούσα υποκριτική. Έτσι και αλλιώς, είναι ένας ξενόφερτος ορος, μη γνωστός σε όλους, μη διαδεδομένος στην Ελλάδα και, προσωπικά, μη έχοντας εφαρμογή έτσι και αλλιώς στο συγκεκριμένο θέμα, που μάλλον περιέπλεξε τα πράγματα αντί να τα απλοποιήσει κάτω από την ταμπέλα \"bullying\" και άνοιξε περισσότερα μέτωπα σύγκρουσης αντί να ενώσει μερικά. Οποτε αντί για \"υποκριτική\", θα την αποκαλούσα \"μπερδεμένη\" η \"παραπλανημένη\".
-Δεν νομίζω πως χρειάζεται καν καταλογισμός ευθυνών για επιθετικότητα. Ο κάθε ένας μας αντιδρά διαφορετικά στα ίδια ερεθίσματα, έχει άλλο βαθμό υπομονής και ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζει την αντίθεση του. Επειδή επίσης δεν εκτέθηκαν όλοι στον ίδιο βαθμό στα ερεθίσματα του πάνου, είναι λογικό να μην υπάρχει σύμπνοια από όλους στο αν οι αντιδράσεις ήταν δικαιολογημένες, αναμενόμενες, εκτροχιασμένες η οτιδήποτε άλλο.
Ouf! Αυτά! Thanks που μου έδωσες κάποια θέματα να απαντήσω :D
Γιατί άνοιξε η νάτσουρ το θέμα.
Ας στο πω εγώ λοιπόν γιατί είσαι καινούργια και μόνο γι αυτό το λόγο δεν το έχεις καταλάβει ακόμη.
Σε κάποιο άλλο θέμα η νάτσουρ πλακώθηκε με τη ρέμεντι. Τώρα, μετά τα γεγονότα με τον πάνο, η νάτσουρ βρήκε τον τρόπο να της την πει, αλλά πιάστηκε κορόιδο καθώς δεν περίμενε τέτοιες αντιδράσεις απ την πλειοψηφία του φόρουμ, αφού δεν είχε διαβάσει τα θέματα! Κάπως έτσι άρχισε να μιλάει για νταήδες του φόρουμ και όλα τα συναφή με σκοπό-τι άλλο?-να την εκθέσει. Δυστυχώς έφαγε τα μούτρα της, καθώς πιστέυω πως λίγο-πολύ όλοι αποκτήσαμε σφαιρική άποψη για το τι συμβαίνει.....
Άποψη μου....
22-08-2009, 20:31 #397
Επειδή βλέπω, πολύ μελάνι χύνεται για τις προθέσεις μου από 1-2 μέλη
και πολλη προσπάθεια ψυχανάλυσής μου,
για να μη χάνετε το καλοκαιρινό σας χρόνο
με εικασίες για το άτομό μου,
ξαναμαναπαραθέτω.....
Originally posted by nature
Originally posted by anwnimi
Αυτό που αναρρωτιέμαι σε αυτό το θέμα είναι το εξής:
Ρε παιδιά, δεν είναι στόχος πάντα σε ένα διάλογο να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε την άποψή μας, αλλά να προβληματιστούμε.
Άραγε προβληματίστηκε κανείς πάνω σε αυτά που ειπώθηκαν;
Από την έκβαση αμφιβάλλω...
Για μένα όπως έχω ξαναπεί μικρή σημασία έχει αν ο συγκεκριμένος πάνος υπήρξε το θύμα ή ο θύτης. Το θέμα είναι πως ήθελα να καταδικάσουμε τη βία, είτε λέγεται bullying, είτε κούλιγκ είτε σούλιγκ. Την καταδικάζω ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΒΙΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Την καταδικάζω είτε την ασκεί ο πάνος είτε την ασκούν οι υπόλοιποι \"για το καλό του φόρουμ\"
Ειδικά εδώ μέσα ακόμα παραπάνω.
Και αυτό μετά χαράς είδα ότι το είπαν πολλοί με διαφορετικά λόγια, πολλές φορές πιο εύστοχα από τα δικά μου.
Τώρα αν η βία ασκείται μαζικά από πολλούς σε έναν, κατά τη γνώμη μου είναι και πράξη \"άνανδρη\".
Εδώ μου άρεσε πολύ η τοποθέτηση του krino. Είχε μέσα της γενναιότητα.
Και πάλι είτε λέγεται μπούλιγκ είτε κούλιγκ καταδικάζω και τη βία από μέλος σε μέλος για ψύλλου πήδημα (πχ δεν μου άρεσε το θέμα σου και είσαι μ@@κας). Πιστεύω ότι πάλι όλοι προβληματίστηκαν.
Διάβασα πολλές ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις μέσα εδώ, που ήρθαν να εμπλουτίσουν την αρχική μου σκέψη.
Θα παραθέσω αυτή που με άγγιξε πιο πολύ για να την απολαύσουμε όσοι επιθυμούμε:
........ σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια. κ τα εκτιμω ακομα παραπανω, οταν δεν ερχονται μεσα απο μια ταυτιση αποψεων.αλλα μαλλον μεσα απο μια συνθεση αποψεων.
...........................
22-08-2009, 20:45 #398
να κανω μια ερωτηση και συγνωμη νατουρ που επεμβαινω στο θεμα σου....τελικα πως να φερθουμε στον πανο απο δω και περα;να τον παρουμε στα σοβαρα;να τον ειρωνευτουμε;να τον αγνοησουμε;να τον εμπιστευτουμε;μπορουμε να ακολουθησουμε και 2 δρομους δεν ειναι απαραιτητο μονο εναν.απλα αν μπορουμε καπου να συμφωνησουμε.
22-08-2009, 20:46 #399
Originally posted by Empneustns
να κανω μια ερωτηση και συγνωμη νατουρ που επεμβαινω στο θεμα σου....τελικα πως να φερθουμε στον πανο απο δω και περα;να τον παρουμε στα σοβαρα;να τον ειρωνευτουμε;να τον αγνοησουμε;να τον εμπιστευτουμε;μπορουμε να ακολουθησουμε και 2 δρομους δεν ειναι απαραιτητο μονο εναν.απλα αν μπορουμε καπου να συμφωνησουμε.
Εγώ λέω να τον πληρώσουμε να μας κάνει ψυχοθεραπεία και να του ζητήσουμε συγνώμη που τον βρίσαμε επειδη μας έβρισε. Και μετά να μαζευτούμε όλοι μαζί να μετακομίσουμε στη χώρα του γκούφη....
22-08-2009, 21:00 #400
Εγώ βλέπω οτι συνεχίζει να προκαλεί ο πάνος, και συνεχίζουν να εκνευρίζονται ανθρωποι απο τις προκλήσεις του.
Αλήθεια, προσέξατε οτι δεν έχει ποστάρει ουτε μιά φορά εδω μέσα ο μαέστρος? Πιστεύω οτι θεωρεί ήδη απο τον τίτλο και τα πρώτα ποστ οτι είναι υπέρ του οι απόψεις που κατατίθονται. Στην προσπάθειά της να προστατέψει τον πάνο απο το θηριώδες και βάναυσο μπουλινγκεϊσιον, η nature άθελα της προστατεψε το thread απο τον... πάνο!
υπερτρομερό
22-08-2009, 21:03 #401
να εισαι σιγουρος ομως οτι τα διαβαζει και τριβει τις χερουκλες του. κι αυτο ειναι χειροτερο γιατι πινει στην υγεια της επιτυχιας του
22-08-2009, 21:04 #402
...ναι, τέτοια λεγε εσύ, προκάλεσε τις Μοίρες...
κρύβε λόγια oboro γιατί θα σκάσει μύτη τώρα ο λεγάμενος και θα σε βαφτίσει όλο το forum γκαντέμη...[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
22-08-2009, 21:04 #403
Originally posted by oboro
Εγώ βλέπω οτι συνεχίζει να προκαλεί ο πάνος, και συνεχίζουν να εκνευρίζονται ανθρωποι απο τις προκλήσεις του.
Αλήθεια, προσέξατε οτι δεν έχει ποστάρει ουτε μιά φορά εδω μέσα ο μαέστρος? Πιστεύω οτι θεωρεί ήδη απο τον τίτλο και τα πρώτα ποστ οτι είναι υπέρ του οι απόψεις που κατατίθονται. Στην προσπάθειά της να προστατέψει τον πάνο απο το θηριώδες και βάναυσο μπουλινγκεϊσιον, η nature άθελα της προστατεψε το thread απο τον... πάνο!
υπερτρομερό
Να κι άλλο καλό του θέματος. χαχαχα
Βλέπετε ότι το καλό επιστρέφει τελικά σ\'αυτόν που το κάνει?
Κάμε το καλό και ρίξτο στο γυαλό που λέει και ο λαός μας.....
22-08-2009, 21:05 #404
ομπορο,27 σελιδες εντασεων φτανουν νομιζω.να βγαλουμε κανα συμπερασμα αν γινεται ....
22-08-2009, 21:14 #405
...ναι, τέτοια λεγε εσύ, προκάλεσε τις Μοίρες...
κρύβε λόγια oboro γιατί θα σκάσει μύτη τώρα ο λεγάμενος και θα σε βαφτίσει όλο το forum γκαντέμη...
Not gonna happen. :|
Η ιστορία μου
29-06-2025, 12:36 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία