Έντονα σημάδια bullying.... - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 55 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 496 to 510 of 811
    Senior Member
    Originally posted by oboro
    ;) ...Εντάξει ανώνυμη, δέχομαι οτι διαφωνούμε και το αφήνω εκεί το θέμα. Άλλωστε η ανασταλτική δράση της επίθεσης στον πάνο διασφάλισε μία ποιότητα ακόμη πιο (πχιο!) σημαντική: την εξολόθρευση των ζιζανίων που έσπερνε σε κάθε νέο θέμα που άνοιγε ή στο οποίο απαντούσε, τον περιορισμό μιας πανδημίας αερολογίας. Τον περιχαρακώσανε στο ίδιο του το θρεντ τα παιδιά και μένουν πλέον μόνο τα φυαλίδια.
    Κατά τη γνώμη μου αυτό ίσως θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερα με άλλο τρόπο. Αλλά έτσι πως ήδη έγιναν τα πράγματα αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ, ούτε εγώ που το νομίζω,΄ούτε εσύ που δεν το νομίζεις.
    Ίσως, κάποια στιγμή στο μέλλον, να μας δοθεί η ευκαιρία να το διαπιστώσουμεν.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    \'Ισως, ποιός ξέρει :) δε θα αμελήσομεν πάντως ιν δατ κεϊς

Απ\' την άλλη αναμένω και με κάποια προσμονή τους πιο φυσιολογικούς και γνώριμους ρυθμούς του φόρουμ, μιας και τόσο διάστημα απλώς σας διάβαζα.

=)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    μα δεν ειπα οτι τον εξευτελισατε ανωνυμη ειπα απλα οτι ακομα και σε σας που υποστηριξατε το δικαιωμα στην διαφορετικοτητα σας επιτεθηκε εντελως αδικα

κατα τα αλλα μπραβο στον κρινο μπραβο και σε ολους μας :)
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Πάντως Rem,
    κάνει μπαμ αυτό που προσπαθείς να κάνεις στο άλλο θρεντ...

Κι είναι κι αστείο...:)
    Σαν να φοβάσαι ότι μπορεί και να γίνει διάλογος και έχεις βαλθεί να τον χαλάσεις. Χαλάρωσε Ρεμ...
    καΛα καΛε, πΛακα με κανεις??????
    για ποιο διαλογο μιλας???
    αυτον που λεει ο παπαρας\"εγω δεν εχω προσβαλει και δεν εχω βρισει κανεναν\" και και του απανταει ο κρινο ναι????????????
    αυτος δεν ειναι διαλογος, ειναι το απολυτικιο του παραληρηματικου!!!!!

με την πρωτη ευκαιρια που ενας κανονικος συνομιλητης του λεει ΜΙΑ κανονικη κουβεντα κι οχι γλειψιμο (βλεπε:ολγακι)
    εκτοξευει τα ξερατα του προς ολες τις κατευθυνσεις!! για πανε ριξε μια ματια , ανωνυμη μας!!!!!!
    αυτο εχεις στο μυαλο σου οταν λες διαλογο? να λεμε \"ναι\" στον μπαμπουλα μη μας κανει ντα????
    να παει απο κει πουρθε καλη μου αν δεν μπορει να συνομιλησει :)

Senior Member
    παπαρας:

Αλλο η απαραιτητη διαδικασια καταγραφης της επιθετικοτητας
    η οποια τοσο περιτρανα εκανε την παρουσια της αποπνκτικη
    που οχι γιατρος , αλλα και η λαντζερισα σε ιδιωτικο ιατρειο θα μπορουσε μετα βεβαιοτητας να πει ναι κυριε δικιο εχετε ...
    ειμαστε υπερ το δεον επιθετικοι σε καποιν που δεν μας εβρισε , δεν μας προσβαλε , δεν μας μειωσε , αλλα μας εκανε να φοβηθουμε οτι θα χασουμε κατι που αγαπαμε πολυ χωρις να καταλαβαινουμε καν το γιατι....

κρινος:

πιθανον να εχεις και δικαιο.Οπως λεω και στην υπογραφη μου η λυτρωση ειναι καλυτερη απο το φοβο.
    Ωστοσο υπαρχει ενα θεμα, με τους λυτρωτες μας, κρισιμο δεν νομιζεις?
    Εαν εγω φοβαμαι, το μονο που μου εχει μεινει σαν δικαιωμα, ειναι να εχω το ευγενες προνομιο να διαλεξω τον λυτρωτη μου.

ο κρινος το βρισκει πιθανον να εχει και δικιο ο παπαρας, ανωνυμη!!!
    και το ολγακι ακομα καθεται και τον παρακαλαει να σταματησει να την προσβαλει!!!!
    οτι δεν εβρισε δεν προσβαλε , δεν μειωσε κανεναν!!!!
    απλα τον πηραμε απο φοβο μη μας κανει ντα!!!!!

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ!!!!!

με γεια την πχοιοτητα και τον πχοιοτικο δγιαλογο !
    και εις ανωτερα!!!!!!!

ετσι ολοι μπορειτε να κανετε διαλογο με τον παπαρα..πατε να τον γλειφετε να δειτε τι ωραιο διαλογο θα κανετε...πχοιοτικο. σαν του κρινου\"ναι παπαρα μου, κανεναν δεν εβρισες!!!! προς θεου!ποιος ειπε κατι τετοιο!!!\"

Senior Member
    Helena,
    ναι το ξέρω ότι και μας δε μας απάντησε με διάθεση επικοινωνίας.
    Αλλά ποτέ δεν υποστήριξα στο θρεντ αυτό ότι πίστευα ότι θα έκανε το αντίθετο.
    Άσχετα με το πρόβλημα επικοινωνίας - και όχι μόνο- που έχει, η άποψη μου περί διαφορετικότητας και λεκτικής βίας δεν αλλάζει.

Ρεμ,
    ο Κρίνο δε νομίζω να εννοεί ότι του δίνει δίκιο για τις εκφράσεις του και τις απειλές κατά του φόρουμ, αλλά στον τρόπο που του επιτεθήκατε, τον τρόπο που καταδικάζουμε εδώ και 50 σελίδες... Μην παραφράζεις τα λεγόμενά του.
    Αλλά σε αυτό ο ίδιος ο Κρίνο νομίζω μπορεί να απαντήσει καλυτερα.

Εννοείται ότι έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει χοντρές πατάτες, πχ με την Όλγα.

Όχι, δεν έχω σκοπό να γλέιψω κανέναν για να κάνω διάλογο και ούτε το έκανα στον συγκεκριμένο.

Είναι διαφορετικό όμως το γλείψιμο από το να προσπαθήσω να φέρω τον άλλο σε ένα ευνοϊκό σημείο ώστε και να του βγάλω κάποια πράγματα αλλά και να είναι σε θέση να ακούσει 2 πράγματα.
    Κάτι που εμείς οι υπόλοιποι Ρεμ, δεν το καταφέραμε.

Δεν ξέρω αν αυτό που γίνεται είναι υπόδειγμα διαλόγου (άλλωστε έγραψα \"μπορεί και να γίνει διάλογος\" οπότε μην παραφράζεις τα λόγια μου) γιατί το εν λόγω μέλος συνεχώς αρχίζει τα δικά του, αλλά κάτι στο τέλος μπορεί να βγει.

Εσύ πάλι, αφού είσαι τόσο σίγουρη ότι δε θα γίνει διάλογος και ότι αυτό που κάνει ο Κρίνο είναι γλείψιμο, αναρρωτιέμαι...γιατί ανησυχείς τόσο;;;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Helena,
    ναι το ξέρω ότι και μας δε μας απάντησε με διάθεση επικοινωνίας.
    Αλλά ποτέ δεν υποστήριξα στο θρεντ αυτό ότι πίστευα ότι θα έκανε το αντίθετο.
    Άσχετα με το πρόβλημα επικοινωνίας - και όχι μόνο- που έχει, η άποψη μου περί διαφορετικότητας και λεκτικής βίας δεν αλλάζει.

Ρεμ,
    ο Κρίνο δε νομίζω να εννοεί ότι του δίνει δίκιο για τις εκφράσεις του και τις απειλές κατά του φόρουμ, αλλά στον τρόπο που του επιτεθήκατε, τον τρόπο που καταδικάζουμε εδώ και 50 σελίδες... Μην παραφράζεις τα λεγόμενά του.
    Αλλά σε αυτό ο ίδιος ο Κρίνο νομίζω μπορεί να απαντήσει καλυτερα.

Εννοείται ότι έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει χοντρές πατάτες, πχ με την Όλγα.

Όχι, δεν έχω σκοπό να γλέιψω κανέναν για να κάνω διάλογο και ούτε το έκανα στον συγκεκριμένο.

Είναι διαφορετικό όμως το γλείψιμο από το να προσπαθήσω να φέρω τον άλλο σε ένα ευνοϊκό σημείο ώστε και να του βγάλω κάποια πράγματα αλλά και να είναι σε θέση να ακούσει 2 πράγματα.
    Κάτι που εμείς οι υπόλοιποι Ρεμ, δεν το καταφέραμε.

Δεν ξέρω αν αυτό που γίνεται είναι υπόδειγμα διαλόγου (άλλωστε έγραψα \"μπορεί και να γίνει διάλογος\" οπότε μην παραφράζεις τα λόγια μου) γιατί το εν λόγω μέλος συνεχώς αρχίζει τα δικά του, αλλά κάτι στο τέλος μπορεί να βγει.

Εσύ πάλι, αφού είσαι τόσο σίγουρη ότι δε θα γίνει διάλογος και ότι αυτό που κάνει ο Κρίνο είναι γλείψιμο, αναρρωτιέμαι...γιατί ανησυχείς τόσο;;;
    αν οταν εσυ λες \"διαφορετικοτητα\" περιλαμβανεις και καποιον που με το καλημερα εδω, αρχιζει να μας βριζει και μας δηλωνει οτι ηρθε για να συνομιλησουμε και να συνεχισουμε τις συζητησεις στο φορουμ, οπως αυτος νομιζει, κι εμεις καθομαστε και τον ακουμε ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΗ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ,νομιζω θα πρεπει να κε==ξεκινησουμε την συζητηση απο τους ορισμους....

καθολου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ δεν ανησυχω για το ποιος γλειφει τα @@ του πανου (δωστε ενα ποτηρι νερο στη νατουρ περικαλω.).
    απαντω στα αδικα σχολια σου περι του αστειου που κανω σε εκεινο το τοπικ και τις υπολοιπες φαιδροτητες που υποστηριξες.

εαν δεν το παρακολουθησες και προφανως ΔΕΝ...
    ειχα σταματησει να ασχολουμαι με τον παπαρα, απ οταν περιοριστηκε στο γνωστο τοπικ.
    ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΛΓΑΚΙ.

παραληρηματα ειτε μονος του ειτε με βοηθο τον κρινο μπορει να λεει μεχρι να ανατειλει ο ηλιος απ την δυση και σκασιλα μου.
    οσο επιτιθεται με τις γνωστες χοντραδες του σε ευαισθητα μελη ομως εγω θα κανω αυτο που νομιζω, κι εσεις μπορειτε να κανετε νυχια και μαλλια για να αποδεικνυετε στον εαυτο σας (σε κανεναν αλλο ομως) οτι απεχετε απο την λεκτικη βια...(ΑΠΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ , ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ ΟΜΩς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΑΧΕΙ Η ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ)

δεν το καταλαβα οτι θελατε να \"καταφερετε\" να \"βγαλετε\" πραγματα απο τον πανο...εγω ποτε δεν ηθελα και δεν το θελα και τωρα
    εχετε μπερδεψει τα πραγματα μερικοι..εδω δεν ειναι γραφειο ψυχοθεραπευτη ουτε ειστε/ειμαστε ψυχοθεραπευτες...ο καθενας αντιμετωπιζεται σαν ισοτιμος. δεν κανουμε την πρακτικη μας εδω, για να μιλαμε στον καθενα οπως θαθελε ΑΥΤΟΣ να ακουει, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ!!!!!!!
    αλλα ουτε ειναι ψυχοθεραπεια , ουτε κανενος ειδους θεραπεια αυτο.....
    ποιος ο λογος λοιπον, να λεμε στον πανο αυτα που θα θελε να ακουσει ωστε να απαντησει αντι να λεει ασυναρτησιες, οταν το αμεσως επομενο λεπτο, βριζει οποιον βρεθει στο βεληνεκες του?
    μας προσελαβε κυριες της αυλης του?

οσο για τον κρινο
    τι να τον ρωτησουμε ανωνυμη?
    ματια εχουμε και βλεπουμε.
    του λεει ξεκαθαρα οτι δεν εβρισε δεν προσβαλε , δεν μειωσε κανεναν, κι αυτος το βουλωνει!!!
    δεν εχω καμια απορια να τον ρωτησω, αν εχεις εσυ, ρωτα τον.

Banned
    Originally posted by paparou

κρινος:

πιθανον να εχεις και δικαιο.Οπως λεω και στην υπογραφη μου η λυτρωση ειναι καλυτερη απο το φοβο.
    Ωστοσο υπαρχει ενα θεμα, με τους λυτρωτες μας, κρισιμο δεν νομιζεις?
    Εαν εγω φοβαμαι, το μονο που μου εχει μεινει σαν δικαιωμα, ειναι να εχω το ευγενες προνομιο να διαλεξω τον λυτρωτη μου.

ο κρινος το βρισκει πιθανον να εχει και δικιο ο παπαρας, ανωνυμη!!!
    και το ολγακι ακομα καθεται και τον παρακαλαει να σταματησει να την προσβαλει!!!!

Δεν παρακαλαω κανενα αγαπητη παπαρου,
    συνομιλω ομως με τους παντες, κατι που για εσενα σου φαινεται αδυνατο.
    Καλως το εχεις δει ετσι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να ειμαστε ετσι.

Προσπαθω να δω σημεια στην συμπεριφορα του πανου και εκει που νομιζω οτι οι αποψεις του δεν στεκουν του το λεω, μπορεις να διαβασεις και σχετικες απαντησεις μου.

οτι δεν εβρισε δεν προσβαλε , δεν μειωσε κανεναν!!!!
    απλα τον πηραμε απο φοβο μη μας κανει ντα!!!!!

αν εσυ φοβασαι, εγω προσπαθω να κατανοησω.
    Δεν φοβηθηκα ποτε μου, κανενα.
    Εχω μαθει ομως να διαβαζω περα απο τις γραμμες, κατι αγνωστο για σενα.
    Ο πανος φυσικα και ειναι εκθετος και αυτο ειναι ενα θεμα.
    Ενα αλλο θεμα εξισου ενδιαφερον, ειναι οτι στη λασπη του κυλιστηκαν και αλλοι οπως εσυ παπαρου, ασχετως αν δεν σου κανει κατι.

Δυστυχως εχεις φτασει κοντα να εχεις κοντινα προβληματα με τον πανο, για αλλους λογους βεβαια ο καθενας.
    Τωρα εσυ (και καμποσοι ακομα) ψαχνεις να βρεις ποιος ειναι ο πιο καθαρος και αμολυντος απο την λασπη.

Οπως ο πανος διακυρρητει οτι δεν μειωσε, ετσι με τον ιδιο ρυθμο διακυρρητεις και εσυ οτι δεν μειωσες....
    Που ακριβως διαφερεται σε αυτο το σημειο?

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ!!!!!

Ασχετως αν δεν σου αρεσει η σου προκαλει φλεγμονες,
    εγω με τον πανο συζηταω.
    Ομολογω οτι μερικες φορες κουραζομαι (ιδιως οταν γραφω μεγαλα κειμενα) αλλα εχω βγαλει ενα πρωτο συμπερασμα:
    Απο τις συζητησεις μας αρχιζει και βγαινουν στοιχεια που μεχρι πρωτινος δεν τα ηξερε κανεις.
    Και αυτο ναι, ειναι διαλογος....
    Δεν πειραζει που εσυ εχεις αλλη εννοια της λεξης,
    επετρεψε μου εγω να εχω την δικη μου.

με γεια την πχοιοτητα και τον πχοιοτικο δγιαλογο !
    και εις ανωτερα!!!!!!!

μηπως θες να ακολουθησουμε την δικη ανωτερη επικοινωνια που εχεις με τον πανο?
    Βοθρατζη εχουμε και στη γειτονια μας, δεν χρειαζομαστε εισαγωγες.

ετσι ολοι μπορειτε να κανετε διαλογο με τον παπαρα..πατε να τον γλειφετε να δειτε τι ωραιο διαλογο θα κανετε...πχοιοτικο. σαν του κρινου\"ναι παπαρα μου, κανεναν δεν εβρισες!!!! προς θεου!ποιος ειπε κατι τετοιο!!!\"

οσο και να σε χαλαει, εγω θα συνεχισω να μιλαω και να συζηταω,
    τουλαχιστον μεχρι να βλεπω νεα πραγματα να ξεπηδουν απο τις συζητησεις μας.

Τα περι γλυψιματος, ειναι συνεχεια των εμετικων σκεψεων σου και της κατηφορας που εχεις αρχισει εδω και καμποσες ημερες.
    Αν εκτιθεται καποιος αυτος εισαι εσυ ομως και οχι εγω.
    Οποτε το ολο ζητημα σου δεν με αφορα.

Εμενα αυτο που με αφορα ειναι οτι τοσους μηνες με ενα μελος δεν μπορουσατε να αλλαξετε εστω και μια συζητηση.
    Εγω προσπαθησα οσο μπορουσα και το αποτελεσμα με δικαιωνει να συνεχισω και να καταληξω στην αρχικη μου σκεψη:
    Οσοι βριζετε πολυ απλα δεν εχετε διαθεση να εμβαθυνετε μια τετοια συζητηση με τον πανο.
    Σταματατε στο σημειο μιας εκφρασης αυτο οτι μειωνει - η οτι αλλο - καποιο κοσμο εδω μεσα.
    Αδυνατειτε να πατε παρακατω και να ψαξετε ενα απλο ερωτημα:
    Ωραια συμβαινει αυτο, γιατι ομως?
    Εμενα αυτο το ερωτημα με καιει και με ενδιαφερει και δεν εχω σκοπο ουτε να επιτεθω, ουτε να γλυψω, παρα μονο να ανακαλυψω.

[/quote]

Δεν κατηγορω κανενα για το οτι η σκεψη του φτανει μεχρι ενος σημειου. Δεν μπορω ομως να μην σχολιασω οταν η ιδια σκεψη γινεται επιθετικη με συγκεκριμενο σκοπο.
    Η αμυνα σας αγαπητοι συμφορουμιτες ειναι εντελως χαρτινη και δεν προσφερει τιποτα, ακομα και σε εσας τους ιδιους.

Εδω μεσα καθε λογκιν,
    κρυβει μια μικρη η μεγαλη δυστυχια.
    Μερικες ειναι απροκαλυπτες ενω αλλες καλυμενες.
    Αυτες τις καλυμενες, με ενδιαφερει να τις συζητησω και να τις αναλυσω σε βαθος, αλλωστε ο ρολος αυτου του φορουμ για μενα ειναι ακριβως αυτος.

Senior Member
    ανωνυμη μιας και το ανέφερες και επειδή είσαι παλιό μέλος, μήπως πρέπει να δούμε λίγο πιο σφαιρικά το θέμα της λεκτικής βίας στο φορουμ αυτό? \'Εστω και χωρίς αναφορά σε θέματα διαφορετικότητας?\'Οταν απο το 2007, και επι 2 χρόνια τρία-τέσσερα άτομα είχαν τσακίσει το φορουμ αυτό με τους καβγάδες τους, πέρνοντας συχνά σβάρνα θέματα και συζητήσεις άλλων ανυποψίαστων και δημιουργώντας 20- και 30-σέλιδα αριστουργήματα, εσύ ήσουν παρούσα? Κι αν ναί τι γνώμη σχημάτισες?

Προσωπικά απέφευγα το φόρουμ αυτό επι ένα χρόνο κυρίως γι\' αυτόν το λόγο. Απλώς είδα οτι, ε, τουλάχιστον τα άτομα του ενός απ\' τα δύο \"στρατόπεδα\" είχαν ηρεμήσει και μάλλον \"προχωρήσει\" γενικά. Αλλιώς ούτε που θα διανοούμουν να γραφτώ. Ακόμη και το κυρίως flamewar κατά του πάνου είχε κοπάσει. Μου φάνηκε όμως παράλογη η αντιπαράθεση που ακολούθησε για τα αυτονόητα.

Για να βάζουμε λίγο τα πράγματα και στις πραγματικές τους διαστάσεις, ετσι? Ας το αποδεχθούμε το γεγονός οτι τα πάμπολλα επεισόδια του πρόσφατου παρελθόντος κάνουν την τελευταία σύγκρουση να μοιάζει με ημέρα στην παιδική χαρά, και ήταν απείρως χειρότερα σε έκταση, ένταση, αδικία, κακοήθεια αλλά και σε χρησιμότητα: τουλάχιστο τώρα απεδείχθη πως το φόρουμ έχει μια ικανότητα αυτορύθμισης, plus περιορίστηκε ο παπάρας.

Με τίποτε δεν ήταν το flamewar του φετινού καλοκαιριού άνευ προηγουμένου - ο παπάρας ήταν άνευ προηγουμένου.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Originally posted by nature
    Originally posted by oboro
    Originally posted by Remedy
    (με το συμπαθειο)
    Μη τέτοια λόγια!!! Δεν μας τιμούν!!! Είμασταν και θα είμαστε καλύτεροι απ\' αυτό!! Είμαστε... χαπάκηδες.

Oboro, δύο ερωτήσεις που ήθελα να σου κάνω από προχτές που το είδα, αλλά δεν είχα τον χρόνο:

1) Σίγουρα να αποκαλέσει κάποιος τους άλλους χαπάκηδες είναι προσβλητικό. Δικαιολογημένα σε νευρίασε (παρόλο που δεν ήσουν ακόμα μαζί μας).
    Πες μου, αλήθεια αν σε έλεγαν επί 1 μήνα παπάρα και αρχιπαπάρα και καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη, και όλα τα υπόλοιπα, θα νευρίαζες το ίδιο, περισσότερο ή λιγότερο?

2) Επειδή δεν είχα παρακολουθήσει όλες τις ατελείωτες στιχομυθίες με τον πάνο και εσύ είσαι καλός στα διαθεματικά quotes μπορείς να μου βρεις ακριβώς το σημείο που ο πάνος αποκαλεί τους συμφορουμίτες χαπάκηδες?
    Θα ήθελα πολύ να δω το original γιατί έχω ακούσει πολλές αναφορές σ\'αυτό, χωρίς να το έχω δει με τα μάτια μου, αλλά δεν έχω το χρόνο να ψάξω.
    Ευχαριστώ και πάλι.

Oboro,
    Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
    Η απάντησή σου με βοήθησε να επιβεβαιώσω την αίσθηση που είχα αποκομίσει έστω και με την αραιή συμμετοχή μου εκείνες τις ημέρες…….

Βρήκα το ποστ και το παραθέτω για να το μοιραστούμε όλοι και να το δούμε με τα μάτια που το είχα δει τότε, καθώς δεν είχα θυμώσει τόσο πολύ. Δεν ένιωσα ότι προσέβαλε μαζικά τους συμφορουμίτες, σίγουρα δεν προσέβαλε εμένα προσωπικά και εν πάσει περιπτώσει ήταν πλέον αμυνόμενος σε απίστευτους εξευτελισμούς από την Ρέμεντυ προσωπικά.
    Και απάντησε στη Ρέμεντυ προσωπικά και όχι μαζικά σε όλους τους συμφορουμίτες…..

Originally posted by πανος12345
    Originally posted by πανος12345
    και ενα τελευταιο ....
    δεν δηλωσα οτι ειμαι ψυχολογος
    με ρωτησε η αρρωστημενη σου προσωπικοτητα ρεμεντυ...
    και σου απαντησα....
    οπως και εκανα σε ολες σου τις μεχρι τωρα προσβολες και υβρεις...
    σταμταω μονο εδω
    αν θελει ο μοντεριετορ να του στειλω και αντιγραφο του πτυχιου μου!
    εσενα ομως ρεμεντυ δεν θα σε ηθελα ουτε σαν ασθενη!
    γιατι κανεις δεν μπορει να γινει βασιλικοτερος του βασιλια!
    Τι λες κυρ πανο?
    το οποιο πτυχιο σου, αν τυχον υπαρχει, σε καλυπτει στο να διαδιδεις λανθασμενες ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ιατρικες πληροφοριες, να βριζεις και να συκοφαντεις μελη
    να μοιραζεις γιαλαντζη διαγνωσεις και να γεμιζεις το φορουμ με ηλιθια και ασχετα μπουρδολογηματα?

απο ποτε?

εγω παλι , εαν τυχον ημουν ασθενης, δεν θα σε ηθελα ουτε για λουστρο για τα παπουτσια μου :):):):)
    ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙς ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΝ ΘΕς ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑΝΤΗΣΩ
    ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑΣ! ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ...

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο πάνος, ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ!!!!

Για την ακρίβεια δεν είπε κανέναν ΧΑΠΑΚΙΑ, όπως κακώς αναμασήθηκε αρκετά αυτές τις εβδομάδες, στο κατηγορητήριο που στήθηκε για τον πάνο.
    Είπε ΜΟΝΟ στη Ρέμεντυ «πάρε τα χάπια σου πριν ξαναγράψεις κάτι σχετικό με μένα»
    Τονίζω, ΜΟΝΟ στη Ρέμεντυ……
    Αυτό παραφράστηκε ότι ο πάνος αποκάλεσε χαπάκηδες όλο το φόρουμ.
    Τονίζω επίσης ότι ειπώθηκε μόνο στη Ρέμεντυ και αφού ο άνθρωπος είχε χιλιοϋβριστεί, χλευαστεί και χλευαστεί κατ’ εξακολούθηση.
    Ποιος είπε ότι η Ρέμεντυ δικαιούται να λέει τον άλλο παπάρα, γιαλανζή, μπουρδολόγο …… και τα σχετικά, αυτό να συμβαίνει κατ’ εξακολούθηση και ο άλλος να μην απαντά?

ΥΓ. Σκοπός του θέματος δεν ήταν ο ονομαστικός καταλογισμός ευθύνης ούτε να ονοματιστεί και να χλευαστεί κανένας συμφορουμίτης για τα καλοκαιρινά έκτροπα. Όμως επειδή η εμμονή και ο υβρισμός της Ρέμεντυ τόσο στον πάνο, όσο και στους υπερασπιστές του σεβασμού προς τους συμφορουμίτες, συνεχίζουν αμείωτα και κοντεύει Σεπτέμβρης, μετά από 13 ημέρες διακριτικής συμπεριφοράς από πλευράς μου, πιστεύω ότι η υπομονή έχει και τα όριά της.
    Όταν έγραφα στην αρχή «εύγε στους πρωτεργάτες», είχα στο μυαλό μου 5-10-15 μέλη που καθόλου δεν με ενδιέφερε να ονοματίσω.
    Στην πορεία, όπως ξαναέγραψα, είδα με χαρά ότι όλοι σκέφτηκαν ξανά το θέμα. Το έδειξαν με τη στάση τους. Το εννοώ αυτό που λέω. Χάρηκα. Ηταν μια ατυχής στιγμή, εφαλτήριο τελικά για πιο ψύχραιμες αντιδράσεις στο μέλλον……
    Ολοι?? Όχι ακριβώς….. Εχει απομείνει η Ρέμεντυ, και η ….αινιγματική παρουσία σου…...

Είσαι ....ανεξήγητα θυμωμένος με τη λέξη χαπάκηδες που δεν ειπώθηκε ποτέ τελικά.
    Είσαι ....ανεξήγητα ενημερωμένος για πράγματα παλιά ενώ γράφτηκες στο φόρουμ μόλις πριν από 1 εβδομάδα!!!!

Senior Member
    nature σιγά μην τους έπιανε και έναν-έναν να τους πει να πάρουν τα χάπια τους... Τελείως δικηγορίστικη η στάση σου, αποφεύγεις την ουσία περισσότερο απο κάθε άλλη φορά. Επίσης αγνόησες τα περι \"φόρουμ ψυχοπάθειας\" και πώς αυτή η αρχή επανειλλημένα ενισχύονταν απο διόλου λεπτεπίλεπτες αναφορές του σε ψυχασθενείς του φόρουμ τούτου κλπ.

Επειδή \"μόνο εγώ και η Ρεμ έχουμε μείνει\" να διαφωνούμε με τον παραλογισμό που χαρακτηρίζει το αρχικό σου ποστ, αυτό σημαίνει οτι οι άλλοι τελικά συμφώνησαν μαζί σου? Μάλιστα... Σε κανα μήνα δηλαδή που πλέον δεν θα γράφουμε ούτε εγώ ούτε η Ρεμ για αυτό το θέμα, θα έχουμε πια συνταχθεί όλοι με την δική σου άποψη, έτσι? Ωραία λογική η σιωπή των άλλων να σημαίνει σύμπνοια με τις δικές σου απόψεις.

\'Οσο για την αινιγματική παρουσία μου, ε... Τι να κάνω, την αύρα μου να ξυρίσω? 8-) Σοβαρά όμως, το γεγονός και μόνο οτι χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα την ανασφάλειά σου γύρω απ\' το ποιός υποτίθεται και καλά πως είμαι δείχνει και το σεβασμό σου απέναντι στον άλλον τελικά. Δημοκρατία my ass. \'Οσο για τις λίγες, ίσως αντιπροσωπευτικές του φόρουμ γνώσεις που έχω, ουδέν αίνιγμα: browsing σαν guest το λένε, ψάχνω στο φόρουμ το λένε, ανατρέχω σε παλιότερα ποστ το λένε, δεν εθελοτυφλώ επίσης το λένε.

Banned
    ομποριε,
    ποσο καιρο θα αναμασας αυτη την καραμελα?

Ρητορικο το ερωτημα....

Senior Member
    Α και που \'σαι nature?

Απο το http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4769&page=3

\"αν ειστε ψυχοπαθεις σας συγωρω φτανει να μου εξηγησει πια ο αντμιν που οφελει στην υγεια τους να βριζουν οποιον μπαινει εδω για να βοηθησει και μπορει να βοηθησει μονο αν τον αφησουν να το κανει αυτοι που το διαχειριζονται\"

\"Βαζω δηλαδη το εξης θεμα...
    Το φορουμ αυτο ειναι απλοκλειστικα για ψυχοπαθεις?
    Αν ειναι ετσι να ζητησω συγνωμη και να φυγω ...\"

Senior Member
    :P:P:P:P:P

αχ τι μας εκανες τωρα.και πως θα αποδειξουμε οτι εχουμε πνευμα οεο?
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    ...ο καθενας αντιμετωπιζεται σαν ισοτιμος.
    χαιρομαι που το γραφεις κ το πιστευεις αυτο Remedy. Ελπιζω να το θυμομαστε ολοι μας κ παντα. Αλλα οπως ολοι- θελω να πιστευω- βλεπουμε δεν ισχυει ουτε παντα, ουτε απο ολους μας, ουτε απο ολους μας σε μονιμη βαση.

Αν - λεω ΑΝ- παραδεχτουμε πώς εχουμε ολοι τις αδυναμιες μας κ τα κομπλεξ μας, ισως να μπορεσουμε να βρισκομαστε στον ιδιο χωρο, να μιλάμε κ να αισθανομαστε.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 34 of 55 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast