Results 46 to 60 of 90
Thread: κοψημο φαρμακων
-
27-08-2009, 19:30 #46
μιλας παρα πολυ σωστα κ εγω την ιδια αποψη εχω....ο γιατρος μου λεει πως δεν εχω παθει εξαρτηση πως ετσι νομιζω ειναι η ιδεα μου.....αφου λεει σε ηρεμει αυτη η μικρη ποσοτητα που παιρνεις καθημερινα δεν πειραζει καπια στιγμη θα το κοψεις απο μονη σου..εξαρτηση ειναι λεει οταν αυξανεις συνεχια τη δοση...μου μιλαει ειλικρινα?να τον εμπιστευτω?
- 27-08-2009, 19:47 #47
μα θελει και ρωτημα πολινα? εγω ουτε την αυξηση της δοσης που σου πειπε θα σου ελεγα...
μπορει να χρειαζεται ....
να σε ρωτησω κατι.....
οταν καθεσαι σε μια κουνια , δεν σου αρεσει να πας οσο πιο ψηλα γινεται? αυτο δεν σου προκαλει ευχαριστηση? γιαυτο δεν κανεις κουνια?
ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩς ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙς ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΟΥΝΙΑ....
ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ...
Το προβλημα θα υπηρχε μον αν η κουνια σου αρεσε τοσο πολυ που ενω χτυπαει το κουδουνι του σχολειου και οι συμμαθητες σου τρεχουν να μπουν στην ταξη , εσυ συνεχιζεις να κανεις κουνια
Σε αυτη την περιπτωση ποιος φταιει?
Οχι η κουνια παντως ουτε η χαρα που σου εδωσε οταν πηγαινες ψηλα αιωρουμενη πανω της......
Τοτε σε αυτη μονο την περιπτωση , η κουνια ισως θα μπορουσε να πει κανεις οτι σου εχει γινει εθισμος ...Οταν σε μαλωνουν οι καθηγητες ,οταν χανεις τα μαθηματα και νοιωθεις ασχημα για τους κακους βαθμους η οταν αναγκαζεις τους αλλους να σε τιμωρησουνε για να την κοψεις ...
Εσυ σημερα εισαι στην φαση που χρειαζεσαι την κουνια για να σε ανεβασει ψηλα και να χαρεις ξανα την ζωη σου...
Αυριο δεν θα χρειαζεσαι την κουνια γιατι θα εχεις βρει κατι αλο πιο ενδιαφερον ισως και λιγοτερο παιδικο
Ας πουμε το κολυμπι , τον περιπατο κλπ
27-08-2009, 20:31 #48
πανο12345 ετσι εξηγειται...για αυτο φοβαμαι τα καλοκαιρια και λεω οτι θα γινω χειροτερα...εγω το ειχα αποδωσει στο οτι τελειωνω με τις υποχρεωσεις μου και επειδη δεν εχω με κατι να απασχολουμαι τρελενομαι..
27-08-2009, 21:07 #49
Originally posted by melene
πανο12345 ετσι εξηγειται...για αυτο φοβαμαι τα καλοκαιρια και λεω οτι θα γινω χειροτερα...εγω το ειχα αποδωσει στο οτι τελειωνω με τις υποχρεωσεις μου και επειδη δεν εχω με κατι να απασχολουμαι τρελενομαι..
σκεψου μοναχα οτι ο αερας που παει στα πνευμονια σου ειναι ζεστος και σιγουρα πιο εμπλουτισμενος σε ρυπαρα στοιχεια απο οτι το χειμωνα ...ο δεικτης νεφους αυξανεται τα καλοκαιρια....
γιαυτο πρεπει να κανουμε διακοπες σε καθαρο περιβαλλον στο βουνο η στην θαλασσα..
τωρα αυτο που λες για την δουλεια εχει επισης την σημασια του
ειπαμε οτι η λιμπιντο ειναι το αθροισμα του σεξ και της εργασιας
οσο περισσοτερο δουλευεις , η ζωικη ενεργεια του ατομου μειωνεται....Καποτε στο μαθημα της σεξολογιας , ερωτηθηκα γιατι οι πιθηκοι στα κλουβι κρατανε ολη την ωρα το σεξουαλικο τους οργανο.....και απαντησα σωστα οτι τους μειωνεται η δυνατοτητα κινησης δλαδη η παραγωγη εργου....
φαντασου τωρα σε μας τους ανθρωπους που συχνα η σεξουαλικη μας ζωη δεν εχει σταθερο χαρακτηρα και ενταση , ποσο μεγαλωνει το αγχος σαν αποτελεσμα της ελλειψης εργασιας ....
μην ανησυχεις καθολου λοιπον...
ασχολησου με οτι θαθελες αλλα δεν μπορουσες οταν δουλευες .....ασχολησου με το πως θα βρεις τον δρομο προς την ατομικη σου ευτυχια , οσο διαρκουν οι διακοπες σου...
λιγοτερο για τους αλλους και περισσοτερο για σενα...
27-08-2009, 22:43 #50
εγω παντως στην δουλεια περνω 3 μερες ζαναξ και κανω διπλη δουλεια απο οτι αν δεν εεπρνα.
27-08-2009, 22:48 #51
ειμαι και εγω σε διαδικασια διακοπης των φαρμακων,αυτο αρχισε απο το πασχα και ειμαι σημερα με 7,5mg zyprexa κ συνεχιζω την διακοπη με την μεθοδο του 10%,ειμαι πολυ καλυτερα τωρα και ελπιζω να τα καταφερω να τα σταματησω παρολο που ο ψυχιατρος που με ειδε οταν ειχα το ψυχωτικο επεισοδιο μου ειπε οτι θα τα παιρνω ολη μου την ζωη,αναρωτιεμαι αν πραγματι μπορουμε εμεις εδω στο forum να υποστηριξουμε ατομα που τολμουν εν πληρη διαυγεια να διακοψουν τα ψυχοφαρμακα για να ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΑΝ μπορουν να ζησουν χωρις ψυχιατρο(φαρμακα) και μονο με την βοηθεια του εαυτου τους,και ,ψυχοθεραπευτη,η τελος παντων με αλλη ενναλακτικη θεραπεια.αναρωτιεμαι λοιπον μπορουμε εμεις να βοηθησουμε αυτα τα ατομα,να τα υποστηριξουμε, η ολοι μας εχουμε τρομοκρατηθει απο την ψυχιατρικη εξουσια που μας ομαδοποιει ολους αναλογα με τα συμπτωματα χωρις να λαμβανει υποψη την ιδιαιτεροτητα της ψυχης μας.Ας με συγχωρησουν οι κλασικοι ψυχιατροι αλλα τους θεωρω μπατσους της ψυχης μας που μας τιμωρουν με τον απολυτο δογματισμο τους.Ψυχιατρους που να βοηθουν πραγματικα και οχι μονο φαρμακευτικα δεν ετυχε να γνωρισω, παρα μονο στα βιβλια!Σας παρακαλω πολυ μη μπειτε στον κοπο να μου πειτε να κανω οτι μου ειπε ο ψυχιατρος,δεν ειμαι τρελλη ,προσπαθω να νοιωσω ελευθερη και αυτοβουλη στη διαχειρηση της ψυχης μου.
27-08-2009, 22:54 #52
Originally posted by katerinaki
.................. τους θεωρω μπατσους της ψυχης μας ...........
μου άρεσε πολύ ατό που έγραψες.............μήπως μπορείς να γινεις λίγο πιο σαφής σε σχέση με το να κόψεις τα φάρμακα?
27-08-2009, 23:09 #53
Τι να πω δηλ?αφου το εγραψα καθαρα,να προσπαθησω χωρις αυτα τα βαρια αντιψυχωτικα(επαιρνα και aloperidin depo 2ml kai topamac 150mg kai zyprexa 10ml) αλλα το θεμα ειναι οτι λιγοι ειναι οι γιατροι που υποστηριζουν την επιθυμια των ψυχικα ασθενων να προσπαθησουν να γινουν φυσιολογικοι (χρησιμοποιω τους ορους που χρησιμοποιουν) κατ εμε των εξαιρετικα ευαισθητων ατομων να γινουν λιγοτερο ευαισθητα
27-08-2009, 23:17 #54
αυτό που ρώτησα είναι το εξής: πιστεύεις πως εσύ μπορείς να κόψεις τα φάρμακα και για κάποιο λόγο δεν θέλει ο γιατρός σου? και όταν λέω λόγο, εννοώ μήπως εκείνος πιστεύει πως δεν είσαι έτοιμη, ενώ εσύ έχεις αντίθετη άποψη?
27-08-2009, 23:26 #55
Τον γιατρο εχω να τον δω 2 χρονια απο τοτε δηλ που εγινε το επισοδειο,εβλεπα ψυχολογο,δεν ξερω αν με βοηθησε η ψυχοθεραπεια η τελειωσε το ψυχωτικο,αυτα τα χρονια προσπαθω να κρατηθω να μην απελπιζομαι με τις φοβιες μου και να μη πιστεψω οτι ειμαι τρελλη,τωρα που ελλατωνω τα φαρμακα μπορω να πω οτι εχω λιγοτερες φοβιες αλλα οντως ειμαι επιφυλακτικη γιατι φοβηθηκα με αυτο που μου συνεβη και με φοβισε και ο ψυχιατρος ο οποιος αντι να με ενθαρρυνει εγινε μεντιουμ της καταστροφης.
28-08-2009, 00:26 #56
πανο εισαι φοβερος με αποθεωσες με τα λογια σου....αλος ανθρωπος εγινα....σευχαριστω πολυ για τηυ βοηθεια!!!!!!!
28-08-2009, 17:50 #57
παιδια εγω ςχω πολλα χρονια αγχος και σωματικα αλλα χαπια δεν παιρνω παντα προσπαθω να το παλευω ετσι και πιστεψτε με υπυρχαν πολλες φορες που ημουν πολυ μα πολυ χαλια...μεσα στο τσαντακι μου κουβαλαω ενα ξαναξ εδω και κανα χρονο...και δεν το εχω παρει οσο και χαλια να γινω,..λεω θα περασει..μην επιβαρυνεται τον οργανισμο με χαπια και σκεφτητε οτι ολα αυτα ειναι εθιστικα....
28-08-2009, 23:07 #58
εγω με το ζαναξ π περνω μερα παραμενρα κανω δλπλη δουλεια στην εργασια μου.
αν δεν παρω δεν νιωθω καλα.
28-08-2009, 23:24 #59
Originally posted by panikoula
εγω με το ζαναξ π περνω μερα παραμενρα κανω δλπλη δουλεια στην εργασια μου.
αν δεν παρω δεν νιωθω καλα.
εχει εξομαλυνθει η κατασταση με τις αντιδρασεις τους εναντιον σου?
28-08-2009, 23:40 #60
τωρα ειναι ολα οκ.
σκυβω το κεφαλι κανω την δουλεια μου και ολα καλα.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία