κοψημο φαρμακων - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 90
    Senior Member
    Originally posted by panikoula
    τωρα ειναι ολα οκ.
    σκυβω το κεφαλι κανω την δουλεια μου και ολα καλα.
    ωραια.συνεχισε ετσι και μη σκεφτεσαι τους αλλους εκει μεσα.την δουλιτσα σου και μετα,σπιτι.

Banned

ναι αλλα σκευτομαι διαολιες εναντιον προσωπων π δεν γουσταρω .λολ.
    τεσπα παω να την πεσω τεζα.ευχωμαι αυριο να μην ειμαι σαν βλημα παλυ στην δουλεια και χρειαστω παλυ ζαναξ.
    αλλα αν χρειαστει θα το παρω.3 μερες πηρα και πεταω στα ουρανια απο ενεργητικοτητα.

Senior Member
    και εγω το ιδιο παθαινω μολις παρω χαναχ αλοσ ανθρωπος γινομαι ολα τα καταφερνω τελια..λες κ γινομαι σουπερμαν...κανω 10 δουλιες σε μια μερα!κακο αυτο ομως.....δυστηχως ναρκομανης καταντησα

Banned
    δεν εχει σχεση με ναρκωτικα αυτο.απλα χαλαρωνει τους μυες του σωματος.
    κατι σαν μυοχαλαροτικο ειναι και ελαφρι ηρεμηστικο.0.25 μιλιγραμ περνω εδω και 3 μερες.ετσι κανω μερικες μερες τον μηνα π νιωθω σκατα και μετα τα σταματαω,ειναι μικη η δωση μυ κ δεν εχω προβλημα εξης.

Senior Member
    εγω παιρνω 0,5 μελιγκραμ χαναχ την μερα.κ μενα μικρη δοση ειναι...που θα παει καποτε θα το κοψουμε!οποτε ειμαστε ετοιμοι!δεν θα πεθανω κιολας που παιρνω χαναχ αλοι παινουν κ σολη τους τη ζωη.....υπαρχουν κ χειροτερες αρωστιες οπως η επιληψια που παιρνουν καθε μερα κ πιο δυνατα φαρμακα απο αυτο......

Banned
    κοιτα αν ειναι να ειμαι τοσο σουπερ με τα ζαναξ ας περνω.αρκει να μην παθω εξη.δεν θα αφησω τον εαυτο μου να εξαρτηθω με δοση 0.025 .σημερα δεν πηρα και ειμαι και γαμω.

Originally posted by polina
    πανο εισαι φοβερος με αποθεωσες με τα λογια σου....αλος ανθρωπος εγινα....σευχαριστω πολυ για τηυ βοηθεια!!!!!!!
    σ\'ευαριστω πολινα αλλα νομιζω οτι αυτο ηρθα να κανω εδω και οταν με αφηνουν το κανω ευχαριστως για ολους ...
    κανενα φαρμακο δεν δουλευει ανεξαρτητα απο το παεριβαλλον η τον οργανισμο μας ...
    θυμαμαι πριν απο χρονια πηγα για να μου γραψει τα φαρμακα για την πιεση ο γιατρος καλοκαιρι και μου εκοψε τα διουρητικα γιατι κινδυνευα να παθω αφυδατωση....
    απο τοτε καταλαβα τι να κανω μονος μου...
    φοραω κασκετα οταν βγαινω εξω στον ηλιο , ακομα και οταν εει συνεφια γιατι ο ακιρος αλλαζει
    αν ριξει και καμμια βροχη εχω ομπρελιτσα στα γυαλια ηλιου μου
    γιατι δεν μπορω να βαλω υαλοκαθαριστηρες χαχαχαχαχαχαα

Originally posted by polina
    εγω παιρνω 0,5 μελιγκραμ χαναχ την μερα.κ μενα μικρη δοση ειναι...που θα παει καποτε θα το κοψουμε!οποτε ειμαστε ετοιμοι!δεν θα πεθανω κιολας που παιρνω χαναχ αλοι παινουν κ σολη τους τη ζωη.....υπαρχουν κ χειροτερες αρωστιες οπως η επιληψια που παιρνουν καθε μερα κ πιο δυνατα φαρμακα απο αυτο......
    εγω παιρνω ηρεμιστικα εδω και 30 χρονια καθε μερα ....
    αφηνω τους γιατρους να μου δινουν οτι θελουν ...
    αυτο που κανω ομως ειναι πηγαινω πισω και τους λεω χωρις καν να με ρωτησουν τι αποτελεσματα ειχαν τα φαρμακα τους
    αυτο σημαινει επικοινωνια ..δεν θεωρω κανενα καλυτερο γιατρο απο τον εαυτο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    συμβουλους υγειας τους βλεπω και τους σεβομαι και τους θαυμαζω οσο καμμια αλλη ειδικοτητα σε αυτη τη ζωη

Banned
    βρε ουστ.μην απαντας στα ποστ μου και μου τα μαγαριζεισ.μαγαρισά ε μαγαρισά!

Originally posted by panikoula
    βρε ουστ.μην απαντας στα ποστ μου και μου τα μαγαριζεισ.μαγαρισά ε μαγαρισά!
    ...........................................

Senior Member
    και τι να κανει ο ανθρωπος να στελνει u2u?ελα τωρα πανικουλα

Banned
    οχι αλλα παδου τα κανει θαλασσα.θελω βοηθεια οχι αυτον να κανει τα δικα του στο ποστ μου.

Senior Member
    πανικουλα τι σε πειραξε το παιδι μια χρα τα λεει...με εδωσε απιστευτη δυναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!να συνεχισω......να ζω!

Banned
    παιδι?χιιχιχι.οκ/

Senior Member
    και παλι ρε συ πανικουλα δεν ηταν ακυρα αυτα που εγραψε.μπορει στα δικα του ποστ να να να ομως σε αλλαοπως τωρα ειναι πολυ ευστοχες οι παρατηρησεις του.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast