Results 31 to 45 of 90
Thread: κοψημο φαρμακων
-
27-08-2009, 01:58 #31
μηπως το οτι τοσο καιρο το ψαχνεις το διατηρει??γιατι τοση φασαρια για το τιποτα...
ξεχασε το και θα σε ξεχασει και μη νομιζεις και εγω απο το ιδιο πραγμα πασχω και απλα δεν ασχολουμαι...θα μου πεις τι δουλεια εχω εδω...μου αρεσει να βοηθαω οπως μπορω,να γνωριζω καινουρια ατομα και να βοηθιεμαι οποτε το χρειαστω..σταματαω να το ψαχνω ομως και ζω οσο πιο φυσιολογικα γινεται.ακομα και σε κριση πανω χαμογελαω και δεν αφηνω κανεναν να καταλαβει τιποτα
- 27-08-2009, 09:11 #32
εσυ melene μου παιρνεις κ φαρμακα?ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη με τη εξαρτηση μου με τα χαπια...
27-08-2009, 10:30 #33
polina μην απελπίζεσαι, η απελπισία ειναι το χειρότερο πράγμα. Προσπάθησε λίγο να φτιάξεις την ψυχολογία σου. Δοκίμασε το γυμναστήριο λένε οτι είναι σαν να πέρνεις αντικαταθλιπτικά, εκκρίνει σεροτονίνη και μια άλλη ουσία που βοηθάνε την ψυχολογία. Δουλεύεις? Προσπάθησε να κόψεις τα ζαναξ σιγά σιγά γιατί είσαι μικρή και τα πέρνεις αρκετό καιρό. Θα είναι δύσκολο το ξέρω αλλά δεν πειράζει πάλεψε το. Εχεις δοκιμάσει καθολου ομοιοπαθητική? Εγώ οχι αλλα ενα μέλος με κρίσεις πανικού και αγοραφοβία που γράφει στο φορουμ είδε βελτίωση.
27-08-2009, 10:36 #34
Επίσης δοκίμασε να πας σε κανέναν άλλο ψυχολόγο... να δοκιμάσεις καμιά άλλη μέθοδο! Πάνω απο όλα μην απελπίζεσαι. Θα μας περάσει! Σε όλους θα περάσει!
27-08-2009, 14:54 #35
ναι παιρνω τα dumyrox ειναι αντικαταθλιπτικα και οποτε δεν αντεχω παιρνω και κανα lexotanil!
27-08-2009, 15:15 #36
μου φενεται θα δοκιμασω κ εγω καπιο αλο αντικαταθλιπτικο ισωσ γινω καλυτερα κ θεραπευτω πιοσ ξερει.....εχω τοσο πληγωθει ομως απο τους αλους που σκευτομαι πως ισως να μην αξιζει να προσπαθω πια αλο για μενα κ οτι γινει.....νιωθω τοσο μονη κανενας δεν μπορει να με καταλαβει.το μονο που θελουν ειναι ναα με πληγωνουν κ ασ τουσ εχω κανει χιλια 2 καλα.ειμαι το θυμα τις ολης υποθεσης κ ειλικρινα ωρεσ ωρες δεν θα ηθελα να ζω κ να πεθανω...το μνο που με κραταει στη ζωη ειναι η κορη μου....με κοιταει με αυτα τα αθωα ματακια της κ παιρνω δυναμη
27-08-2009, 18:06 #37
κοιτα να σου πω την αληθεια οταν επαιρνα εγω τα seroxat ημουν χειροτερα απ\'οτι με τις κρισεις.νομιζω οτι το θεμα ειναι να βρεις το χαπι που σου κανει!και οσο για εξαρτηση εισαι η πρωτη που ακουω να το λεει..ψυχοθεραπεια κανεις?
27-08-2009, 18:13 #38
καθε φαρμακο ειναι ενα δηλητηριο ..σε μια δοση θεραπευει ενω σε μια αλλη βλαπτει...
ο γιατρος καθοριζει την δοση παντα σε συνενοηση με τον ασθενη....
γιαυτο πρεπει να πηγαινεις καποιος συχνα και κυριως τακτικα......
το καλοκαιρι με την ζεστη ειναι φυσικο να χρειαζεται μια αναπροσαρμογη της δοσης ...
πχ καποια ηρεμιστικα εχουν σαν συνεπεια την πτωση της πιεσης ....
το ιδιο ομως εχει σαν συνεπεια και η ζεστη γιατι προκαλει αφυδατωση στο σωμα μας ...
Γενικα , πρεπει οσοι πινουν φαρμακα το καλοκαιρι να πινουν περισσοτερο νερο απο οσους δεν πινουν...
το αγχος επισης εχει σχεση με την ζεστη...
ιδιως το βραδυ....δεν σε αφηνει η ζεστη να κοιμηθεις ...
η ζεστη επισης φερνει δυσπνοια...και αυτη με την σειρα της αυξανει το ασθμα
πολλα συμπτωματα ψυχικης υφης επιδεινωνονται το καλοκαιρι...
κατα συνεπεια , καλο θα ηταν ολοι οσοι παιρνυν φαρμακα να πανε μια βολτα για να δουν το γιατρο τους και να ξαναρυθμισουν αν χρειαστει τις δοσεις σε καθε φαρμακο...
27-08-2009, 18:37 #39
χρησιμες οι πληροφοριες Πανο!
27-08-2009, 18:38 #40
συγνωμη παιδια δεν εχετε ακουσει ποτε οτι το χαναχ προκαλει εξαρτηση?δεν ειμαι μονη πουχω παθει παρακολουθω το φορουμ εδω κ πολυ καιρο κ τοχω ακουσει κ απο αλουσ
27-08-2009, 18:41 #41
ψυχοθεραπεια κανω αλλα μια φορα το τριμηνο.......
27-08-2009, 18:57 #42
μια φορά το τρίμηνο είναι πολύ λίγο....
27-08-2009, 19:05 #43
Originally posted by katerinaki
χρησιμες οι πληροφοριες Πανο!
οτι ξερω και οπως μπορω να φανω χρησιμος
αυτο θελω μονο...
27-08-2009, 19:16 #44
Originally posted by polina
συγνωμη παιδια δεν εχετε ακουσει ποτε οτι το χαναχ προκαλει εξαρτηση?δεν ειμαι μονη πουχω παθει παρακολουθω το φορουμ εδω κ πολυ καιρο κ τοχω ακουσει κ απο αλουσ
απο το πιο επικινδυνο φαρμακο οπως το οπιο , οσο το πιο αθωο
οπως ο ερωτας μοιραια προκαλει εξαρτηση...
Ομως γιαυτο ο γιατρος πρεπει να συζηταει με τον ασθενη του την δοση και την θεραπεια ...
γιατι οπως πολυ σωστα εκανε η πανικουλα , οατν νοιωθει καποιος καλα , απ μονος του ξερει ποτε πρεπει να μειωσει λιγο την δοση
ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ! Γιατι το προβλημα δεν ειναι η εξαρτηση αλλα η αντιδραση του οργανισμου μας , οταν η ελλειψη γινεται αισθητη στον εγκεφαλο μας ...
Εγω πχ καποτε επαιρνα ξαναξ , αλλα τωρα παιρνω βισπαρ , γιατι καποιος γιατρος μου ειχε αλλαξει την συνταγη...
Μαλιστα οταν ηρθα στην Γαλλια , η γιατρος μου φοβηθηκε να μην κανω εξαρτηση με το φαρμακο γιατι μαλλον δεν το ηξερε οσο καλα χρειαζοτανε για να το εμπιστευθει..
την αφησα κανα δυο τριμηνα , μεχρι που μια μερα της ειπα οτι
η πιεση που ανεβαζα απο μικρο παιδακι ειναι νευρογενης λογω αγχους και γιαυτο δεν θελω να παιρνω αλλα καρδιακα φαρμακα αλλα να μου αυξηση την δοση στο βισπαρ..
το εκανε και το επομενο τριμηνο μονη της καταλαβε οτι ειχα δικιο καιεκτοτε το παιρνω συνεχεια στην αυξημενη δοση χωρις καν να σκεφτομαι αν κανω η οχι εξαρτηση
γιατι ας μην ξεχναμε τι ολα συμβαινουν στο μυαλο μας ..
προκειμενου να αγχομαι αν θα κανω ενα εγκεφαλικο η μια συγκοπη λογω της πιεσης , αφου καπνιζω πινω και γενικα ειμαι χαλια στα παντα , ειπα στον εαυτο μου ας εχω την πιεση κατεβασμενη εστω και με φαραμακα που μου δημιουργουν εθισμο μεχρι να βρεθω [αν τα καταφερω ποτε στην ζωη μου ξανα] σε μια φαση ηρεμιας , δημιουργικη και αυτονομη οικονομικα , οποτε τοτε θα εχω την ψυχικη δυναμη να κανω μνος μου οσα σημερα κανουν για λογαριασμο μου τα φαρμακα
27-08-2009, 19:20 #45
Originally posted by Sofaki
μια φορά το τρίμηνο είναι πολύ λίγο....
τα ψυχικα νοσηματα στο συνολο τους ειναι περιοδικα φαινομενα και οχι μονιμα....αυτο το κενο , μακρυα απο \"το συνδρομο της λευκης μπλουζας \" που ειναι τοσο συνηθισμενο σε πολλους ασθενεις με ψυχικα νοσηματα , ειναι ευεργετικο και θεραπευτικο για τους περισσοτερους ...
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....