Results 31 to 45 of 45
Thread: Άλλαξα θρησκεία
-
13-06-2023, 22:38 #31
- 14-06-2023, 01:35 #32
Και πολεμήστε τους (σκοτώνοντάς τους) μέχρις ότου να μην υπάρχει πειρασμός και να είναι η θρησκεία του ΑΛΛΑΧ η μοναδική
https://imgur.com/kIwVUpDLast edited by salvador; 15-06-2023 at 01:13.
14-06-2023, 05:13 #33
ωραιος salvador!Απεναντι στο δογματισμο και τις ταλιμπανιες,ολα αυτα τα θεωρω μια ηγιη αντιδραση.
Τα δεχομαι παντα ως μια συμπαθη γραφικοτητα,που ξεμπροστιαζει τις "αξιες" και τα "ηθη" τους.
HAIL SATAN \w/
14-06-2023, 19:28 #34
Η ηθική διδασκαλία στην οποία αναφέρεσαι προηγήθηκε 600 χρόνια απο τον Χριστιανισμό σε σχέση με το Ισλάμ..
Ειχα από κοινωνιολογική περιέργεια ξεκινησει να διαβάζω ο Κοράνι αλλά το παράτησα γιατι δεν με ιντρίγκαρε πνευματικά,ούτε αισθανόμουν ότι διάβαζα ενα θεόπνευστο κείμενο...Είναι εντελώς ανθρώπινο κατασκεύασμα και μάλιστα της κακής πλευράς του ανθρώπου.
Ειδικά εκεί που λέει ότι οι άνδρες μπορούν να πηγαίνουν με όσες γυναίκες θέλουν, ενω η γυναίκα αν απατήσει τον άνδρα πρέπει να λιθοβοληθεί,είναι πραγματικά θεόπνευστο.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
14-06-2023, 20:38 #35
14-06-2023, 20:44 #36
ολες αυτες τις σαχλαμαρες, εκτος απο την πολυγαμια για τον ανδρα, αλλα οχι για την γυναικα, τα λεει και ο χριστιανισμος αλλα πολυ πιο δημοκρατικα...
ισως τελικα προσπαθεις να ενταχθεις στην κοινωνια που πηγες να ζησεις, μπας και βρεις ανδρα οπως ειπαν παραπανω.
αλλα δεν παει ετσι..
γι αυτους θα εισαι παντα η "δυτικη", χειροτερη ακομα κι απο τις δικες τους γυναικες που τις εχουν σαν δουλες και σαν ζωα...
14-06-2023, 23:01 #37
15-06-2023, 00:42 #38
Που το λεει ακριβώς αυτό θες να μας φωτίσεις....ναι ο χριστιανισμός προηγήθηκε 600 χρόνια πρίν αλλα ο προφήτης Muhammad ήταν ο τελευταίος...δεν θα κάτσω να ασχοληθώ αλλο κατσε στην Ελλάδα εσυ όπου οι γυναικτονιες εχουν φτάσει στα υψη εξάλλου και κατσε να χλευάζεις τις μουσουλμανικές χώρες.
15-06-2023, 01:11 #39
Θες να μας πεις στην Ελλάδα και στον χριστιανισμό γενικότερα αν η γυναίκα απατήσει τον άντρα εκείνος πολύ απλά θα ζητήσει διαζύγιο δεν θα της σπάσει τα μούτρα θα πει εντάξει ας πάρουμε διαζύγιο και πήγαινε στον καινούριο σύζυγο σου..δεν είμαστε με τα καλα μας..σε παλιότερο σχόλιο πολλά χρόνια πριν είχα μοιραστεί την ιστορία της οικογένειας μου που μεγάλωσα χωρίς πατέρα γιατι σκότωσε μια απο τις ερωμένες του και μετα αυτοκτόνησε γτ δεν ήθελε να πάει φυλακή και μετάνιωσε έπαιξε ρόλο η θρησκεία πιστεύεις παντρεμένος ηταν με δύο παιδιά και κερατωνε την μητέρα μου και την δολοφόνησε μου φαίνεται οι περισσότερες αντιδράσεις εδώ περα δεν μιλανε με βάση την λογική αλλα τον ρατσισμό αν εσυ λες οι μουσουλμάνοι φέρονται στις δικιες του σαν ζωα εγώ π μεγάλωσα σε οικογένεια χριστιανών σαν τι μας φέρθηκαν?οπως είπα κακοί άνθρωποι υπάρχουν και η θρησκεία δεν παίζει κανένα ρόλο στις πράξεις τους υπάρχουν καλοί και κακοί μουσουλμάνοι όπως και στον χριστιανισμό
15-06-2023, 19:18 #40
Στις χώρες των οποίων ο νόμος βασίζεται στο ισλαμικό δίκαιο της σαρία, ο λιθοβολισμός θεωρείται η τιμωρία που πρέπει να επιβάλλεται για τη μοιχεία. Ο λιθοβολισμός αποτελεί κυρίως έναν τρόπο θανάτου για τις γυναίκες, εφόσον η μαρτυρία μιας γυναίκας ενώπιον του δικαστηρίου μετράει κατά το ήμισυ και οι βιασμοί αξιολογούνται ως «ομολογία» μοιχείας. Οι οργανώσεις που επιδιώκουν την αλλαγή τρόπου σκέψης στις χώρες αυτές δέχονται πολλές πιέσεις.
https://www.europarl.europa.eu/doceo...0-7751_EL.html
Στο 4,15: Και όσες από τις γυναίκες σας είναι ένοχες μοιχείας τότε καλέστε τέσσερις μάρτυρες από σας. Αν αυτοί μαρτυρήσουν, τότε περιορίστε τες στα σπίτια, ώσπου ο θάνατος να τις διεκδικήσει, εκτός αν ο ΑΛΛΑΧ διατάξει γι’ αυτές κάποιο άλλο μέσο σωτηρίας.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
15-06-2023, 21:41 #41
τα εχεις κανει ολα... ενα σχεδιο, στο μυαλο σου...
ΦΥΣΙΚΑ και σε ενα πολιτισμενο κρατος, αν καποια απατησει, θα της ζητησει διαζυγιο ο αλλος και δεν θα της σπασει τα μουτρα, εκτος αν ειναι παλιομαλακας, η αδιαγνωστος διαταραγμενος που δεν παιρνει θεραπεια...
σε ενα ισλαμικο κρατος ομως, την σκοτωνει το κρατος...
απο εμενα το ακους;
κι επειδη καποιοι ειναι βλαμμενοι η αντικοινωνικοι και σκοτωνουν τις γυναικες, πρεπει να το κανουμε και νομο οπως οι ισλαμιστες, αν δεν τις σκοτωσει ο ανδρας τους να τις σκοτωνουν δια νομου στην πλατεια του χωριου;
τι ασυναρτησιες ειναι αυτες που μας λες;;;
αν ειχε προβλημα ο πατερας σου και σκοτωσε και αυτοκτονησε, δεν το εκανε επειδη ηταν χριστιανος, αλλα επειδη ειχε προβλημα...
τα ψυχιατρικα προβληματα δεν τα δημιουργει ο χριστιανισμος, ουτε τα θεραπευει ο ισλαμισμος.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
18-06-2023, 02:53 #42
18-06-2023, 22:26 #43
Δεν αλλαξα θρησκεία για κανέναν αντρα αυτό δεν εχετε καταλάβει ούτε ο πρώτος μου ήταν ούτε ο τελευταίος ολοι πανε και έρχονται απλά έκανα λάθος διαχείριση αλλα μια κακή εμπειρία δεν σημαίνει ότι είναι και το τέλος..εχασα την παρθενιά μου σε μικρη ηλικία ποτέ δεν είχα καθοδήγηση απο μητέρα τι είναι σωστό και τι λάθος ακόμα και στην θρησκεία σπάνια πηγαίναμε εκκλησία φυσικά Πάσχα αλλά είχαμε στο μυαλό και καλα εκκλησία πανε μόνο οι ηλικιωμένοι επειδή βρίσκονται πιο κοντά στον θάνατο κατι π το βλέπουμε στην Ελλάδα εξαλου το μεγαλύτερο ποσοστό νεολαίας δεν πολύ ενδιαφέρεται απλά νιώθω το ισλαμ είναι η θρησκεία της πειθαρχίας με πολλά μη όπου 5 είναι οι προσευχές πρέπει να της κανείς ανεξάρτητου ηλικίας αλλιώς δεν είσαι μουσουλμάνος τώρα για τον άντρα που λετε και το ξύλο και το κέρατο συγνώμη προς το παρόν είμαι ελεύθερη δεν ενδιαφέρομαι και ούτε θα έχω σκοπο να κερατωσω όταν βρεθεί ο κατάλληλος τωρα αν ο άλλος παει με αλλες 4 και παλι δεν είναι θέμα θρησκείας επειδή το επιτρέπει ο καθε άνθρωπος εχει τα δικά του πιστεύω αν είσαι ερωτευμένος με μια γυναίκα και την αγαπας δεν θα νιώσεις οτι στερείσαι κατι για να βγεις έξω να ψάχνεις άλλου γυναίκα και παλι πιστεύω εξαρτάται στον άνθρωπο και οχι στην θρησκεία τι κάνει ο καθενας εκει έξω..παμε παρακάτω
19-06-2023, 02:44 #44
Αν σε ενδιαφερει η πειθαρχία τοτε θα μπορουσες να σκεφτεις και την ενταξη στον Στρατό. Η θρησκευτικη πειθαρχια δεν εχει κανενα νοημα και καμια λογικη. Βασικα η θρησκεια γενικα δεν εχει καμια λογικη, αφου βασιζεται μονο σε φαντασιωσεις, σε δογματα, σε παραληρηματα και φυσικα σε παραλογες προσεγγισης του συμπαντος.
19-06-2023, 19:25 #45