Results 1 to 4 of 4
Thread: Τρόμος με τις ανακοπής..
-
16-06-2023, 18:44 #1
Τρόμος με τις ανακοπής..
Καλησπέρα παιδιά έχω τρομοκρατηθει με τις ανακοπής δεν μπορώ άλλο να ακούω τι συμβαίνει??Ήταν έτσι κ παλιά κ απλά τώρα με το σοσιαλ μας φαίνονται τόσο πολλά???
- 16-06-2023, 20:00 #2
Η δική μου ταπεινή γνώμη είναι πως κατα κύριο λόγο τα social media έχουν δημιουργήσει αυτή την εντύπωση. Οι άσχημες ειδήσεις πάντα πουλάνε περισσότερο και τραβάνε περισσότερα κλικ. Εαν δεις τα επίσημα στοιχεία με τις πράξεις θανάτου στην Ελλάδα ομολογουμένως έχει καταγραφεί μια αύξηση τα τελευταία χρόνια περί των 15-20 χιλιάδων θανάτων ετησίως συγκριτικά με την πενταετία 2014-2019 αλλα το μεγαλύτερο ποσοστό των θανάτων αυτών αφορά ανθρώπους τρίτης ηλικίας. Σίγουρα πεθαίνουν και νέοι άνθρωποι ξαφνικά αλλά νομίζω με τους ρυθμούς που ζούμε πλέον και όλα τα άγχη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα με ελάχιστες αν όχι μηδαμινές βοήθειες και την κακή ποιότητα ζωής γενικά ( από την μη άσκηση, την κακή διατροφή, τις καταχρήσεις και όλα τα συναφή ) αυτό δυστυχώς χτυπαέι και κάποιους νέους ανθρώπους. Και στα social media δεν χάνεται ευκαιρία να αναπαράγεται. Να μην φοβάσαι το θάνατο, δεν είναι κάτι που μπορούμε να αποφύγουμε άλλωστε. Να φοβάσαι τη ζωή χωρίς νόημα και χωρίς αγάπη. Συγκεντρώσου σε αυτά που δίνουν νόημα στη ζωή σου και άσε τον θάνατο να έρθει όταν είναι η ώρα του, μην τον προσκαλείς πιο νωρίς. Αυτό νομίζω είναι το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι μας εδω μέσα.
16-06-2023, 21:18 #3
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Με καθησυχάσες αρκετά μπορώ να πω!!Αυτό πρέπει να κάνουμε έχεις δίκιο!!!
16-06-2023, 21:24 #4KleinosBrekiasGuestΘα συμφωνησω με το SpaceCowboy .
Ειναι γεγονος οτι υπαρχει μια επιθετικη εκστρατεια . Μια ακηρυχτη σταυροφορια . Ο θανατος ειναι μια βιομηχανια τρισεκατομμυριων . Προχθες ηταν το ΑIDS , χτες οι καρκινοι , σημερα οι ανακοπες , αυριο κατι αλλο . Η φαρετρα θα ειναι γεματη και παντα ετοιμη .
Παλια δεν υπηρχε αμεση ενημερωση ( τηλεοραση , ραδιοφωνο ). Πλεον ειμαστε δεκτες γεγονοτων που ταξιδευουν με ταχυτητες φραγματος ηχου . Αυτη η αμεσοτητα μας επηρεαζει . Κατι αφηνει . Σπυρι σπυρι καθε φορα . Γιατι οπως στη φυση μας ειναι η προσαρμογη ετσι ειναι και η επιρροη .
Αυτη τη στιγμη επηρεαζομαστε , δεν επηρεαζουμε . Μια οψη , μια γραμμη και μια καθετη σκεψη .