ποτε 8α απαλλαγω?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

ποτε 8α απαλλαγω?

καλησπερα.απο την σχιζοφρενια εχω απαλλαγει με 3 zyprexa. αλλα τα 2 τελευταια χρονια εχω κρισεις πανικου κ αγχωδεις διαταραχες.τα φαρμακα(effexor xr, lexotanil k προσφατα invega)δεν μου κανουν τιποτα.8α απαλλαγω ποτε απο αυτο το βασανο?και μην μου πειτε οταν παιθανω γιατι το εχω σκεφτει πρωτος...

Senior Member
    το θεμα σου ειναι ποτε θα απαλλαγεις η αν?
    το ποτε δεν νομιζω να μπορει να σου το απαντησει καποιος...
    η σχιζοφρενεια ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο τις κρισεις και την διαταραχη πανικου...σε ψυχολογο πας λοιπον η περιμενεις οτι οπως δαμασες την σχιζοφρενεια με τα χαπια το ιδιο θα κανεις και με το αγχος?

Junior Member
    ο ψυχιατροσ μου μου ειπε οτι οι συμπεριφορ γνωσιακη με8οδος ειναι μαλακιες.και εγω ετσι πιστευω.και η σωστη ερωτηση ειναι το αν απαλλαγω.ευχαριστω melene που με προσγειωνεις.υπαρχει δλδ περιπτωση να ειμαι ετσι για παντα?

Senior Member
    ο ψυχιατρος σου σου γραφει μονο φαρμακα αναλογα με την πορεια σου η ειναι και ψυχαναλυτης?
    δε μου φαινεται και πολυ σοι η αντιμετωπιση του να λεει την συμπ. μεθοδο,\"μαλακιες\"....
    ψυχοθεραπεια εχεις κανει η μονο φαρμακα παιρνεις?

Senior Member
    ναι υπαρχει αυτο ομως μονο αμα εσυ το επιλεξεις η μαλλον αφεθεις σε αυτο...
    σε καταλαβαινω γιατι και εγω απο το ιδο πασχω(εκτος της σχιζοφρενειας).
    το αγχος ειναι αγχος...μπορεις ποτε να το ξεπερασεις?οχι...μπορει ομως να το μετριασεις και να το χρησιμοποιεις ετσι ωστε να γινεις πιο παραγωγικος(πολλες φορες βοηθαει) και οχι να λειτουργει ως κατασταλτικο..
    και εγω κανω την ιδια ερωτηση στον εαυτο μου αλλα ξερεις τι,λεω οτι ειναι και αυτο συμπτωμα...
    εσυ τωρα...λες οτι εχεις απαλλαγει απο τη σχιζοφρενεια και σε ανησυχουν οι κρισεις?θα πρεπει να εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος...
    παντως δεν υπαρχει μονο η γνωσιακη-συμπερ. υπαρχει και η απλη ψυχοθεραπεια η οποια μπορει να ειναι ευεργετικη για εσενα οπως η και η ομοιοπαθητικη...