Quote Originally Posted by Marg27 View Post
Κι εμένα μ έχουν βρει αιθουσιαι νευρωτιτιδα έτσι εξηγείται η αστάθεια και οι ζαλάδες ίλιγγοι!!!
πόσο σας καταλαβαίνω όλους. 10 χρόνια περνάω αυτό το μαρτύριο απ' τα 25 μου. Στην αρχή δεν ήξερα τι ήταν πήρα σβαρνα όλους τους γιατρούς όπου Μ είπαν αγχος και κρίσεις πανικού. Πήγα σε ψυχίατρο πήρα το αντικαταθλιπτικό. Είχα όλα τα συμπτώματα ταχυκαρδίες πονοκεφάλους μούδιασμα κάπου λέω θα πεθάνω. Μόλις πήρα τ χάπι στην ιδέα και μόνο αρχιζα να πετάω. Αλλά μόλις άρχισαν οι δυσκολίες πάλι πχ πολύ πίεση στη δουλειά ερωτικές απογοητεύσεις πάλι τα ίδια. Ούτε απ' τ σπίτι μπορούσα να βγω με τραβούσαν με το ζόρι. Όλη την ώρα αγκαλιά το πιεσόμετρο και μετρούσα παλμούς. Με τα χρόνια το πάλεψα και επανήλθαν πάλι. Ωσπου πριν λίγο καιρός έπαθε έμφραγμα ο μπαμπάς μου και πάλι τα ίδια. Έπεσαν μαζί καινούργια δουλειά μετακόμιση και δε μπορούσα να τα διαχειριστώ με τπτ. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πάλι τα ίδια. Πήγα στη γιατρο Μ λέει άγχος να πάρω λίγες μέρες ζαναξ. Συγγνώμη για το σεντόνι. Σ αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι όταν καταπιεζουμαι τα συναισθήματα μας λέμε συνέχεια ναι σε όλους και δε κάνουμε αυτά που μας ευχαριστούν. Ο οργανισμός σου λέει κάπου στοπ.