εξαρτηση απο την μαμα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66
    Senior Member
    τα καλα που εχει στα ματια σου αυτος ο αντρας ποια ειναι?

ισως ειναι πολλα

εμεις ομως δεν τα γνωριζουμε....

θα ηθελες να γραψεις λιγα?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Originally posted by researcher
    τα καλα που εχει στα ματια σου αυτος ο αντρας ποια ειναι?

ισως ειναι πολλα

εμεις ομως δεν τα γνωριζουμε....

θα ηθελες να γραψεις λιγα?
    εννοω εχει μεν ελαττωματα αλλα απο την αλλη lina τον εχεις διαλεξει αναμεσα σε εκατομμυρια ανδρες που κυκλοφορουν στην υφηλιο η σε χιλιαδες που κυκλοφορουν στην πολη σου

θελεις να αναφερεις ποια χαρακτηριστικα του σε παρακινησαν να κανεις τουτη την επιλογη?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ειμασταν κ οι δυο πολυ απογοητευμενοι οταν γνωριστικμε εγω ημουν χαλια ψυχολογικα γιατι δεν μπορουσα να βρω κανεναν κ αυτος ηταν χαλια γιατι τον κερατωνε η πρωην αυτος την συνχγωρεσε αλλα εκεινη τον εδιωξε κ μετα τα εφτιαξε μαζι μου δεν ηξερα οτι εχει τετοιο κολημα με την μαμα με την παροδο του χρονου το ανακαλυψα η μαμα του θελει να τον παντρεψει αλλα δεν μπορει να τον ξεκολησει απο πανω της .τα καλα του οτι τι καλο εχει αντε ντε μονο που με παει ταξιδια με κουβεντιαζει γιατι εχω σοβαρα προβληματα στην οικογενεια μου κ ανακουφιζει τον πονο μου εχει φτιαξει τον ψυχολογικο μου κανενας δεν υπεμενε το ψυχολογικο μου

Senior Member
    ναι βρε παιδια γιαυτο σασ γραφω τωρα ανακαληψα οτι εχει κολημα με την μαμα

Senior Member
    πολλεσ φορεσ σκεφτικα να τον χωρισω

Senior Member
    θες να κρατησεις τα καλα της σχεσης

και αφου δεν μπορει να σου δωσει περισσοτερα

να αρκεστεις στο καλο που εχεις τωρα?

οπως οτι εχεις μια παρεουλα

συζητατε

καταλαβαινεστε

πατε ταξιδια

εχεις εναν ανθρωπο που σε καταλαβαινει

και τον καταλαβαινεις

ο καθενας εχει κοληματα

αυτος εχει με τη μαμα του

αισθανεται αδυναμος ισως λογω της ασθενειας του και θελει προστασια

η μεσογειακη αναιμια ειναι πολυ δυσκολη ασθενεια

Senior Member
    Lina για την ψυχική σου υγεία και μόνο χώρισέ τον.Τσιγγούνης σε όλα θα είναι όχι μόνο στα χρήματα.Καλύτερα ελέυθερη παρά να μπλέξεις με προβληματικό άτομο.η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται άκου και τις παθούσες.Δεν σε πήραν τα χρόνια και στο κατω κάτω προκειμένου να έχεις ένα μαμούχαλο δίπλα σου και να μπλέξεις πάρε το καπελάκι σου και φύγε.

Senior Member
    Originally posted by giota
    Lina για την ψυχική σου υγεία και μόνο χώρισέ τον.Τσιγγούνης σε όλα θα είναι όχι μόνο στα χρήματα.Καλύτερα ελέυθερη παρά να μπλέξεις με προβληματικό άτομο.η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται άκου και τις παθούσες.Δεν σε πήραν τα χρόνια και στο κατω κάτω προκειμένου να έχεις ένα μαμούχαλο δίπλα σου και να μπλέξεις πάρε το καπελάκι σου και φύγε.
    δεν συμφωνω

μπορει να ειναι το μοναδικο κολημα που εχει

και αν το αποδεχτει

και θεσει καποια ορια

να περνανε ομορφα εν τελει

Senior Member
    εχουμε πολλες καλες στιγμες μαζι ναι σιγουρα το προβληματου ειναι σοβαρο αλλα εχω γνωρισει πολλα ατομα με μεσογειακη που παντρικαν εκαναν παιδια ετουτος πρεπει να εχει κ ψυχολογικο ειχε παθει καταθλιψη οταν ηταν μικρος γιατι ολοι τον σχολιαζαν κοιτα πως ειναι αυτο το παιδακι εχει μεσογεικη τωρα το εχει ξεπερασει αλλα καποια στιγμη που τσακωθικαμε τον χτθπησα κ γω στο αδυναμο σημειο του κ τον πηραξε πολυ αλλα ας ηταν κ αυτος ειλικρινεις απεναντι μου γιατι κ γω πληγωνομε να παιζουν με την ταλεπορημενη ψυχη μου

Senior Member
    μα ετσι σκεφτοντε κ οι αλλοι που ειναι καλα γιαμενα μακρυα απο αυτην την προβληματικη δεν μπορω να το κανω κ γω αυτο

Senior Member
    τι νομιζεις οτι εχει κανανασ την ορεξη να ακουει τα δικα μου προβληματα?ουτε κ αυτος εχει παντα ορεξη να με ακουει μου λει αλλαξε κουβεντα

Senior Member
    μετα απο 2 χρονια εχω δεθει μαζι του αλλα εχει κολημα με την μανα του τα προσφερι ολα ετοιμα στο αναπυρο παιδι της χωρις να λογαριαζει οτι γερναει κ δεν θα εχει κανεναν μετα απο αυτην τι να πω το σοι του το ειδα παρακαλανε να πεθανει για για τους μεινει η περιουσια σιγα μην αναλαβουν την φροντιδα του πως ηταν να τον φαρμακοναν κιολας

Senior Member
    ολοι ταλαιπωρημενες ψυχες ειμαστε....!

μη το συζητας καθολου!

σου ευχομαι να ξεκαθαρισουν τα πραγματα

και μακαρι να εχετε αγαπη μεταξυ σας

ειναι πολυ σημαντικο πιστευω

Senior Member
    Λίνα,
    πραγματικά πολύ δύσκολη κατάσταση.
    Ομως, για να μένετε και οι δύο στη σχέση αυτή κάτι παίρνετε ο ένας από τον άλλο, έτσι;
    Ξεκίνα να απαντάς στον εαυτό σου τι είναι αυτά που παίρνεις και ποια είναι αυτά που σε πληγώνουν.
    Που γέρνει περισσότερο η ζυγαριά;
    Είσαι διατεθειμένη να υπομείνεις αυτά που σε πληγώνουν για να εξακολουθήσεις να παίρνεις αυτά που σου δινει η σχέση αυτή;
    Γιατί από ότι είδα, ο φίλος σου, παρόλο που προσπάθησες να του εκφράσεις ότι αυτή η στάση του σε ενοχλέι, δεν είναι διατειθεμένος να το αλλάξει.

Και να ρωτησω και κάτι άλλο. Όταν του το εξέφραζες αυτό, με τον τρόπο με τον οποίο το έκανες προσπάθησες να μην το προσβάλλεις προσωπικά αλλά να του δείξεις ότι η στάση του αυτή βλάπτει και εσένα και την σχέση και τον ίδιο;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    ε προσπαθω να του το λεω με τροπο βεαια αυτος αποφευγει λεγοντασ οτι δεν μενουμε μαζι γιατι δεν εχω λεφτα η κατι να βαλω σπιτι κ τετοια ποθ δεν τιθετε τετοιο θεμα γιατι αυτος δεν ξερει τι εχει απλα δεν θελει να παραδεχτει οτι ειναι ανικανοσ να ξεχωριστει την μαμα του ειναι αφανταστα εγωιστης αμα του λες μπορω να ζησω κ χωρισ την μαμα αμα τον ρωτασ γιατι δεν μενουμε μαζι τοτε λεει γιατι δεν ξερω υα με προσεχεις εσυ σαν την μαμα?αντε δεν τα βγαζω περα μα η μαμα δεν υα το προσεχει μια ζωη

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast