Results 61 to 66 of 66
Thread: εξαρτηση απο την μαμα
-
21-08-2009, 17:42 #61
Λινα, εγω προσωπικα απορω με κατι. Αν θελεις μου λες: διαβασα τα οσα γραφεις για τον συντροφο σου. Δεν βρηκα ουτε μια προταση που να βγαζει σταλα τρυφεροτητας, ενδιαφεροντος, γλυκας. Καπου μαλιστα ειναι σαν να χεις κανει κ τους υπολογισμους σου με μαθηματικη ακριβεια:
- δεν μπορει να σε ανεχτει αλλος με τα ψυχολογικα σου
- τον εχεις συνηθισει
Επιπλεον μιλας για αυτον σαν να κανεις χαρη που εισαι μαζι του, ενω ειναι αρρωστος. Σαν ελαττωματικο αντικειμενο δλδ....
Μετα απο ολα αυτα, πώς περιμενεις να παρεις πισω αγαπη ή ενδιαφερον? Απλα απορω...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 22-08-2009, 15:21 #62
με θυμωνει η συμπεριφερορα του ημουν 63 κιλα εχασα για χατητι του 9 κιλα ειμαι μια χαρα κ με πριζει να γινω 50 κιλα απο την αλλη αλλα μου ελεγε καποτε κ αλλα μου λεει τωρα κ τα περνω τον αγαπαω τον εχω συνιθισει ξερω γω δεν μπορω να με φανταστω χωρισ αυτον
28-08-2009, 18:58 #63
Ας παντρευτεί την μάνα του να τελειώνει το θέμα...
28-08-2009, 19:18 #64
Μια που έχασες τα κιλάκια όχι βέβεαια με τον συνήθη τρόπο στείλε τον στην μαμά του μήπως του βρεί κάτι σε νευρική ανορεξία.Τον αγαπάς ποιόν;Βρε δεν έχετε παιδιά και κάθεστε με ανώριμους άνδρες;Απορώ γιατί είμαι παθούσα και πριν 30 χρόνια εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου γιατί έβλεπα ότι θα περνούσα υπέροχα ήμουν 20 χρόνων τελείως άβγαλτο και ζητούσα να με στηρίξει η μάνα μου στην απόφαση να χωρίσω γιατί έβλεπα ότι ο άνθρωπος που επρόκειτο να παντρευτώ ήταν ανώριμος και ήθελε μαμα όχι γυναίκα.Εκανα την καρδιά μου κόμπο για να μην απαγοητεύσω τους γονείς μου που το θεωρούσαν ντροπή αλλοίμονο τι θα έλεγε ο κόσμος.Σήμερα θα της έλεγα της μάνας μου άμα τον θέλει να τον παντρευτεί η ιδια δεν είχα φωνή ακόμη και τα έπιπλα μου διάλεξαν.Αυτή δεν είναι αγάπη κορίτσι μου τον έχεις συνηθήσει;
29-08-2009, 12:34 #65
τον εχω συνιθισει βεβαια ειναι διπλα μου οποτε τον θελω τον θεμα με τα κιλα ειναι μεγαλη ιστορια εχασα 9 κιλα κ ευχαριστημο δεν εχει με ζαλιζε αρκετα οσπου τοθ εδωσα να καταλαβει οτι μου πηδαει την ηδη ταλεπυριμενη ψυχη μου κ χαλαρωσε λιγο. δεν μπορω να μου ταλεπορουν την ψυχη μου γιατο κ ξαπωστειλα την κολητη μου γιατι οταν εκεινη με χρειαζοταν εγω ετρεχα κ οταν την χρειαζομουν εγω αθτη εκανε την παπια δεν σηκωνε τηλ δεν απαντουσε τα πηρα κρανιο κ την ξαποστειλα
29-08-2009, 13:02 #66
Originally posted by lina
τον εχω συνιθισει βεβαια ειναι διπλα μου οποτε τον θελω τον θεμα με τα κιλα ειναι μεγαλη ιστορια εχασα 9 κιλα κ ευχαριστημο δεν εχει με ζαλιζε αρκετα οσπου τοθ εδωσα να καταλαβει οτι μου πηδαει την ηδη ταλεπυριμενη ψυχη μου κ χαλαρωσε λιγο. δεν μπορω να μου ταλεπορουν την ψυχη μου γιατο κ ξαπωστειλα την κολητη μου γιατι οταν εκεινη με χρειαζοταν εγω ετρεχα κ οταν την χρειαζομουν εγω αθτη εκανε την παπια δεν σηκωνε τηλ δεν απαντουσε τα πηρα κρανιο κ την ξαποστειλα
εχω την εντυπωση με απλα λογια , οτι ασυνειδητα προσπαθεις να τους αλλαξεις , ισως γιατι σου ειναι πραγματικα δυσκολο να προσαρμοστης εσυ σε αυτους....
ξερεις , μια γυναικα 63 κιλα αν εχεις αναστημα πανω απο 1.60 θα επρεπε κανονικα να πει οχι σε ενα ανδρα που της ζηταει να γινει 50 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! εστω και αν σαν γιατρος ισως βρισκει καλες προφασεις για να κρυψει μια αυταρχικη προσωπικοτητα...
επισης αυτο με την φιλη σου ειναι σχετικο...
δεν μπορεις παντα να βοηθησεις καποιον σε τοσο ευαισθητα προσωπικα ζητηματα ...
αν σου πει χωρισε τον πχ και εσυ δεν μπορεις να το κανεις για τον Α η τον Β λογο , υπαρχει η περιπτωση να σε χασει απο φιλη αν υπαρσπιστει την γνωμη της γιατι οτι θα πει θα ειναι εναντιον του ανθρωπου που εσυ αγαπας ακομα , αν φυσικα θεωρειται αγαπη η εξαρτηση...
γιατι προσωπικα οπως και η σοφια πιο πανω δεν μπορω μετα βεβαιοτητας να πω οτι αυτο που μου δινεις σαν εντυπωση ειναι αγαπη αλλα σκετη εξαρτηση σαν αυτη που βλεπεις πανω του σε σχεση με την μητερα του....
Συχνα η προβολη ενος συναισθηματος βρισκει αντικειμενο στα τυφλα ....το πιο διασημο προβολικ τεστ το ροσακ ειναι μελανι χυμενο αναμεσα σε δυο χαρτια ..τιποτα περισσοτερο...
Θα σε συμβουλευα να δεις καποιν ψυχολογο για να δουλεψετε λιγο μαζι πανω σε αυτο το σημειο της εξαρτησης....
Θα νοιωσης πολυ ομορφα αν καταφερεις να το συνειητοποιησης και μαθεις να λες οχι σε οτιδηποτε σε κανει ερμαιο των συναισθηματων σου
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....