εξαρτηση απο την μαμα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66
    Senior Member
    και ειναι και τσιγγουνης!!!!!!!!!!!!!!αυτο κατ\'εμε ειναι το χειροτερο!!!

Senior Member
    ε ναι η μανα του φταιει τον εχει κανει κανει αναπυρο εντελως κ δεν σκεφτετε τι υα γινει χωριαυτην αυτο λεω κ γω τι μοθ προσφερει περναει η ωρα μου ευχαριστα παμε διακοπες βολτες για καφεδεσ με φιλους

Senior Member
    πολυ τσιγγουνης απο αυτο εχει φαει πολλεσ αποριψεις

Junior Member
    Originally posted by lina
    τσατιζετε αμα του λεω πωσ ειναι μαμακιας κ απειλει οτι 8α με χωρισει αλλα δεν το κανει γιατι του ειμαι πιστη καμια ααλη δεν του ηταν πιστη κ δεν δεχοντε κ το προβλημα του
    αυτος κάθεται γιατι εισαι πιστη?? μηπως κάθεται γιατι είσαι η μονη γυναικα που θα άντεχε έναν παθολογικό μαμακια?? και πιστη κιόλας! αυτός κάθεται γι αυτο, εσυ κάθεσαι για τ\'άλλο.. δεν έχω δει πουθενα γραμμένη τη λέξη αγαπη εδω πέρα! προικες, προβλήματα, συμβιβασμοι,απαισιοδοξία... ... για σκέψου το καλύτερα..................

Senior Member
    ε δεν ηξερα οταν τα εφτιαξα μαζι του οτι ειναι εξαρτημενοσ απο το σοι του ολοκληρο εμενα μου λεγε αλλα στην αρχη οτι εχει σπιτι να μεινουμςε μαζι οτι δεν τον ενοχλει που περνω χαπια μετα αρχισαν να τον ενοχλουν ολα

Senior Member
    ισως τα λεει ως δικαιολογιεσ οτι δεν εχω λεφτα κ προικα για να μην δειχνει οτι ειναι ανικανοσ να φυγει αποτην μαμα ειναι εγωιστης ναι πρωτη του φορα εκανε φυσιολογικο σεξ στα σαραντα η αλλη του πηγαινε μια φορα τον μηνα κ ντρεποταν να τον κοικλοφορισει γιατι φενετε τοι εχει αναιμια

Senior Member
    κ ηυελε λεει την αλλη να παντρευτει ικιου ραδικιου αυτη ντρεποταν για λογαριασμο του κ αυτοσ τισ εκανε προταση γαμου την συγχωραγε που πηγενε κ με αλλους

Senior Member
    α να ξερεις τι λεει αυτος? ανιδιοτελεις αγαπη δεν υπαρχει πουθενα μονο η μαμα προσ το παιδι τιποτε αλλο δεν πιστευει οθτε στην αγαπη ουτε στην φιλια γιατι τον εχουνε πουλησει ολοι

Senior Member
    να τους πεις τοτε να παει να τα φτιαξει με τη μανα του.

Senior Member
    αυτο του χρειαζετε

Senior Member
    και κατι ακομα,δεν φτανει που τα χει με εσενα1ο χρονια μικροτερη αντι να σε εχει στα οπα-οπα
    σου κανει και κογξες.........

Senior Member
    αυτος επειδη εγινε γιατρος κ εχει λεφτα κ την μαμα να τον γεροκομαει την εχει δει καπως

Senior Member
    εγω λεει τα καταφερνω καλυτερα απο τους υγιεις εγινα γιατρος εχει κ αθτος φαει αγγουρει να ακουει για την αναπηρια του

Senior Member
    ειδεσ τα ιδια σκεφτομαστε κ δεν ντρεπομε να τον κοικλοφορισω του εχω γνωρισει τις φιλες μου βγενω με τους φιλους του παω μαζι του διακοπες που καμια δεν δεχοταν να τα κανει αυτα γιατι φενετε πολυ το προβλημα του κ ολλλες ντρεποταν ειναι κ αχαριστος

Junior Member
    λινα μου σε παρακαλώ τώρα.... μιλάμε για προβλημά σοβαρό. το παιδι (δεν μπορω να πω ο αντρας) έχει μεγαλο προβλημα που ίσως και να χρήζει ψυχολογου. δεν λέω ισως λόγω της αναιμίας να τον υπερπροστατεύε η μαμα του δεν θα ψαξω να βρω γιατι έγιναν έτσι τα πραγματα, αφου εδώ μιλάμε για το δικο σου πρόβλημα. το θέμα είναι ειλικρινα τι κάνεις εκει? τον αγαπας? μη μου λες καφεδες και βόλτες θεωρω οτι είναι αυτο το προσφερουν όλοι και είναι και ανουσιο. εσυ είσαι καλα? αυτα θελεις απο τη ζωη σου? καφεδες βολτες? σε καλύπτει? επειδη δεχτηκε το προβλημα σου? θεωρεις οτι έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα απο ότι έχει αυτος? κοπέλα μου καμια δεν θα κάτσει μαζι του. πιστεψε στον εαυτο σου και μη χαραμίζεσαι... εκτος και αν εχει προτερηματα που μας διαφευγουν.... εσυ ξέρεις .... ασε που δεν σε χρειαζεται αφου του τα δινει όλα η μαμα του, εσυ του δινεις απλά το σεξουαλικό.. κατ αρχην θεωρεις οτι είσαι με άντρα αυτη τη στιγμη? καλυτερα με μια καλή παρεα, ή και μόνη... με τη μαμα του έχεις καλές σχέσεις?? (ασε που δε νομιζω το οιδιποδειο δε νομιζω να της επιτρέπει να σε συμπαθήσει...)

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast