Results 1 to 15 of 26
Thread: Ιστοριες τρελλας Νο 1
-
18-08-2009, 14:57 #1
Ιστοριες τρελλας Νο 1
Λοιπον παραδειγμα οικογενειακου περιβαλλοντος νο1
Προσπαθω να βαλω το αριστερο φακο στο ματι τον τελευταιο καιρο...με διαφορους φακους και δεν κολλαει καλα.
Εντωμεταξει μου φανηκε οτι το αριστερο ματι λιγο φευγει.
Επειδη ειναι δυσκολο να καταλαβεις αν εχεις στραβισμο ρωταω την μανα μου.
Μανα για παρατηρησε μηπως αποκκλινει το ενα ματι...αυτη χωρις να μου ριξει σχεδον καμμια ματια,μου εριξε μια ματια μου λεει "δεν ξερω πηγαινε στο γιατρο και υπαρχουν ασκησεις".
Τι παει να πει δεν ξερεις?Κοιτα αν αποκκλινει το ενα ματι απο το αλλο...αυτη επιμενει δεν ξερω πηγαινε στο γιατρο.
Αφου μου σπασαν τα αρχιδια,πηγα και εγω στο γιατρο,δεν ειχα απολυτως τιποτα και πληρωσα 30 ευρω.
Οταν πηγα να συζητησω με τον πατερα μου γιατι δεν μου λεγαν οτι δεν τρεχει τιποτα αφου με μια ματια συνηθως φαινεται αν εχει ο αλλος στραβισμο ή οχι (φαινεται ο αλλος αν ειναι αλλοιθωρος σε γενικες γραμμες) μου εβαλε τις φωνες...τι ειμαστε γιατροι?Τι ειμαστε ξερολες και γιναμε μαλλια κουβαρια.
Συμπερασμα,εγω αν δεν φυγω απο αυτο το σπιτι με τους τρελλους δεν την γλυτωνω.
Ενταξει δεν ξερω αν πασχεις απο στραβισμο αλλα εμενα μου φαινονται τα ματια σου ενταξει ειναι μια φυσιολογικη απαντηση που θα μπορουσαν να δωσουν.
Βγαινω εξω με τρελλαινουν οι αλλοι,μενω σπιτι με τρελλαινουν αυτοι που με εχουν σαν καθυστερημενο,αισθανομαι εντονα πιεση αυτη την περιοδο μιας και δεν δουλευω να ξεφυγω λιγο.
Το θεμα ειναι δεν μπορω να ανεξαρτητοποιηθω ακομα πληρως,ελπιζω να αντεξω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 18-08-2009, 15:02 #2
α καλοσορισες σε τρελλενουν κ σενα ε? εμενα χεροντε να με τρελλενουν κ ιδιετερα η μανα μου δεν με χονευει γιατι γεννηθηκα γυναικα κ ισως γιατι γεννηθηκα απλως το εχει πει αλλωστε κ το λεει της ημουν μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη
18-08-2009, 15:03 #3
ειναι παντα ετσι?
τι τους νευριαζει keep?
γιατι και οι δυο σου απαντησαν καπως νευριασμενα και καπως φυγε εχουμε και δουλειεςΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
18-08-2009, 15:04 #4
Εμενα μου το χει πει ξεκαθαρα ο πατερας μου οτι εγω θα ειμαι η αιτια που θα παει στον ταφο.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-08-2009, 15:04 #5
σου ευχομαι να αντεξεις..δεν ειναι ομως και τοσο τρελο αυτο που μας περιγραφεις..τι ηλικια εχουν οι γονεις σου?τι να πω εγω που η μανα μου οποτε της ελεγα δεν μπορω να ταξιδεψω,φοβαμαι μου απαντουσε μην ανησυχεις το ταμειο μας καλυπτει κλινικες θα σε κλεισουμε για κανα δυμηνο και ολα θα ειναι καλα..?
18-08-2009, 15:06 #6
μακαρι να μπορουσα να εστελνα την μανα μου στο ταφο θα ησυχαζε η ψυχη μου
18-08-2009, 15:06 #7
Originally posted by keep_walking
Εμενα μου το χει πει ξεκαθαρα ο πατερας μου οτι εγω θα ειμαι η αιτια που θα παει στον ταφο.
η αιτια που θα παει στον ταφο ο καθε ανθρωπος ειναι ο θανατος
ολοι θα παμε εκει
ας παψουν πια αυτη την καραμελα οι γονεις
αμαν πια!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
18-08-2009, 15:07 #8
εμενα μου λεει οτι θα την τρελλανω..ελα μωρε δεν εχουν που να ξεσπασουν και τα θυματα ως συνηθως ειμαστε εμεις...
18-08-2009, 15:09 #9
Μπορει να φαινεται ασημαντο γεγονος αλλα μια φυσιολογικη αντιδραση,τουλαχιστον για μενα αν με ρωτουσε καποιος θα ηταν...κοιτα αριστερα,κοιτα δεξια,κοιτα την μυτη σου...οκ ολα καλα μου φαινονται,αλλα κανε και μια επισκεψη σε ενα γιατρο...και οχι αυτο που αντιμετωπισα....ελεος δηλαδη.
Τυπικο παραδειγμα,γιατι επικοινωνια κομμενη.Δεν μου μιλανε παρα μονο για βλακειες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-08-2009, 15:09 #10
εγω ειμαι πολυ μεγαλο θυμα καταντησα να πινω χαπια ετσι γιατι γεννηθηκα χωρισ να το θελει
18-08-2009, 15:10 #11
Eγω δε μπορώ να θυμηθώ πόσα τέτοια μου έχουν πει......
Πήγαινε μείνε μόνος σου keep,θα τα καταφέρεις,είσαι απ\'τους πιο δυνατούς ανθρώπους εδώ(έτσι έχω καταλάβει στον τόσο καιρό που σε διαβάζω).
18-08-2009, 15:11 #12
Τεσπα ηρεμησα τωρα,το ειπα καπου και τελος γιατι ως γνωστο εκοψα τις κοινωνικες επαφες...και τι να τους πω δηλαδη οτι η μανα μου το και το σαν μωρο παιδι?
Τελοσπαντων τωρα ηρεμησα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-08-2009, 15:14 #13
Α το αλλο,που πηγαινα εκδρομη με μια θεα γυναικα και το μαθαν...και τη μερα του ραντεβου μου τραγουδαγε το τραγουδι ο πατερας μου, δεν ξερω τι τραγουδι ηταν \"γιατι ειναι καλο παιδακι\",ισα με 60 φορες και αν το ρωταγες θα κανε τον ανηξερο.
Τεσπα δεν φτανει το αγχος μου με κατακρεουργησε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-08-2009, 15:14 #14
Τεσπα ηρεμησα τωρα,το ειπα καπου και τελος γιατι ως γνωστο εκοψα τις κοινωνικες επαφες...και τι να τους πω δηλαδη οτι η μανα μου το και το σαν μωρο παιδι?
Τελοσπαντων τωρα ηρεμησα.
ισως εχουν κι αυτοι πολλα επικοινωνιακα προβληματα keep
μηπως προερχονται απο πολυ απομονωμενες περιοχες?
συνηθως ετσι γινεται
ισως και σε αυτους ηταν πολυ δυσκολο να προσαρμοστουν...Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
18-08-2009, 15:16 #15
Α το αλλο,που πηγαινα εκδρομη με μια θεα γυναικα και το μαθαν...και τη μερα του ραντεβου μου τραγουδαγε το τραγουδι ο πατερας μου, δεν ξερω τι τραγουδι ηταν \"γιατι ειναι καλο παιδακι\",ισα με 60 φορες και αν το ρωταγες θα κανε τον ανηξερο.
Τεσπα δεν φτανει το αγχος μου με κατακρεουργησε.
απο καταβεστικα υπονουμενα αλλο τιποτα και ο δικος μου πατερας
κι αντον ρωτησεις οντως τον ανηξερο
κι αν δεν τον ρωτας τον πολυξερο
σου σπανε τα νευρα στο αψε σβησε και καλα να εισαι!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή